Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   2nd 9 mlvl (KNIGHT) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56706)

duxuka 24-11-2005 09:22

2nd 9 mlvl (KNIGHT)

Gratulujemy Polakowi 9 mlvl ;) (Seromontis - 214 lvl ; knight)
http://devil666.wroclaw.net.pl/tibia/227.jpg

A tutaj zdjecie jaki on biedny :D
http://devil666.wroclaw.net.pl/tibia/228.jpg

Fotki pobrane z http://devil666.wroclaw.net.pl ;)

Crowned 24-11-2005 09:25

Gratz for him :))
Kolejny przykład na to że Polak potrafi :) Teraz jeszcze polak musi dostac GM :D Dabek :P
A wiecie.. ja takie drobne to zawsze mam w bp :D

Garbaty Dżon 24-11-2005 09:28

Gz, Gz, Gz ;]
Richie Rich :D

Lifely Sorcerer 24-11-2005 09:29

@ duxuka

Gdzie fotki z mojej strony kradniesz? :p

Nom, to prawda... Śmiesznie było popatrzeć jak knight rzuca magic walle... Takie niespotykane B)

Juziu 24-11-2005 09:30

gdyby napisal pozdro dla tibia.pl byl by w newsach...
cieszy to ze chociaz on nie jest komerchą

Crowned 24-11-2005 09:36

@up...
Ogladaj dokladnie...
Napisał w oknie rozmowu ale nie wyskoczylo przy advance :P A pozatym on już podczas 200lv dawal ss z pozdrowieniami :) Modek jakiś... prosze dać to na strone głowna :D

BeinFester 24-11-2005 09:38

@up up
Lol przecież na 1 ssku jest napis pozdrowienia dla tibia.pl:P

Kusnier 24-11-2005 09:54

Congratz!! kolejny przyklad ze polacy potrafia, niech teraz zrobi 250 lvl to juz w ogóle ;)

duxuka 24-11-2005 10:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lifely Sorcerer
Gdzie fotki z mojej strony kradniesz? :p

Nom, to prawda... Śmiesznie było popatrzeć jak knight rzuca magic walle... Takie niespotykane B)

Nie chciało mi się na swoj FTP wzucac ;d
B..l rox ;P And Hiberna rox :D

Lifely Sorcerer 24-11-2005 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duxuka
Nie chciało mi się na swoj FTP wzucac ;d
B..l rox ;P And Hiberna rox :D

Spoko, nic się nie stało. Dodatkowej reklamy nigdy za wiele :D

Virius the Master 24-11-2005 10:45

A to nam się Seromontis wybił... Gratz :)

Btw. A skąd wiecie, czy Bubble nie ma 9 mlvl? Coś mi się zdaje, że ona ma...

Lifely Sorcerer 24-11-2005 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virius the Master
Btw. A skąd wiecie, czy Bubble nie ma 9 mlvl? Coś mi się zdaje, że ona ma...

No właśnie, tobie się zdaje, a ja to wiem :o.

Bubble pamiętam jak jeszcze 2 lata temu miała z 77 shielda i 89 sworda, bo jest tak wielkim amatorem i nawet nie wie co to jest trening. I chociażby dlatego można sie domyślić, że nie wywaliłaby 6,5kk golda na 9 mlvl, którego robienie zajełoby jej w cholerę czasu, pomiajając że dla niej byłby on bezużyteczny (bo jest ona amatorem).

Zresztą, jakby zrobiła 9 mlvl, to używałaby tych mwalli - a nie używa - i oznajmiłaby to na pewno światu (albo zrobiliby to jej przyjaciele).

Bubble to amatorka, a jedyny fakt świadczący o tym że jest "legenda" jest to, iż jaka pierwsza zrobiła lvl 200 - po 4 latach grania, gdzie np. Seromontisowi zajęło to tylko 2.

EO był pierwszym knightem z 9 mlvl, Seromontis jest teraz 2. Gdyby ona miała ten 9 mlvl, to by broniła swojego "tytułu" na bank...

...:::BANAN:::... 24-11-2005 15:48

Brawo

Big gz dla tego pana :D
A tak pozatym kto powiedzial ze POLAK nie potrafi.Kazdy polak potrafi wystarczy ze ma checi determinacje i wie co kce osiagnac.

besn 24-11-2005 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowned
Kolejny przykład na to że Polak potrafi :)

potrafi spedzac kazdy wolny czas na gre? wow, "czym sie specjalizujesz? gram w tibie.."

Draconis Dragontooth 24-11-2005 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez besn
potrafi spedzac kazdy wolny czas na gre? wow, "czym sie specjalizujesz? gram w tibie.."

Może i masz racje , ale popatrz też na to z innej strony , może poprostu nie ma nic do roboty a fascynuje go tibia .. ja tam go podziwiam :)

Mikelp 24-11-2005 16:16

Wow ;] Congratz. B)

YeaP 24-11-2005 16:16

i tu pasuje określenie " Sie gra, Sie ma!! " :D
gz dla niego. (jest jeszcze jakis polak z 200lvlem?)

Dameves 24-11-2005 16:17

LOl nie popieram ludzi co non stop expia... co sie czepiacie bubble wole bubble niz seromontisa.
Kazdy ma zycie rl a ze seromontis to maniak i pewnie pizga non stop bo nie ma co robic w rl to jego sprawa lOOOlX

Evilus 24-11-2005 16:18

Cytuj:

No właśnie, tobie się zdaje, a ja to wiem :o.

Bubble pamiętam jak jeszcze 2 lata temu miała z 77 shielda i 89 sworda, bo jest tak wielkim amatorem i nawet nie wie co to jest trening. I chociażby dlatego można sie domyślić, że nie wywaliłaby 6,5kk golda na 9 mlvl, którego robienie zajełoby jej w cholerę czasu, pomiajając że dla niej byłby on bezużyteczny (bo jest ona amatorem).

Zresztą, jakby zrobiła 9 mlvl, to używałaby tych mwalli - a nie używa - i oznajmiłaby to na pewno światu (albo zrobiliby to jej przyjaciele).

Bubble to amatorka, a jedyny fakt świadczący o tym że jest "legenda" jest to, iż jaka pierwsza zrobiła lvl 200 - po 4 latach grania, gdzie np. Seromontisowi zajęło to tylko 2.

EO był pierwszym knightem z 9 mlvl, Seromontis jest teraz 2. Gdyby ona miała ten 9 mlvl, to by broniła swojego "tytułu" na bank...

GRATZ!!
wygrales konkurs na najmniej inteligentna i noobska wypowiedz.
nawet jezeli bubble nie ma 6 mlvl co cie boli?.
zrobilia 200+lvl a ty nie i pamietaj ze bubble nigdy nie przekladala tibii ponad rl zycie jak to robi 99% 100+lvli przynajmiej przez jakis okres gry liczy sie tylko expienie.
a bubble grala dlugi czas ale rownomiernie nie zatracajac codziennego zycia.
i nie skille mlvl lvl czy kasa jest wyznaknikiem tak gracza jak i postaci. nie znam bubble i to ze nie ma dobrych skilli nie sprawia ze uwazam ja za nooba -.- jakis respect za sam lvl ma nic wiecej.
lifely~~ naucz sie nie ocen ludzi ktorych nie znasz po pewnie nawet nie zamieniles z bubble zdania a juz jezeli chociaz sie do ciebie odezwala to pewnie 2 grzecznosciowe zdania wymieles (nawet po kilku rozmowach nie poznasz czlowieka pamietaj.. nawet jakbys chcial mowic ze gadales z nia dluzej...)
Btw Seromontis przeklada tibie na rl zycie co widac albo dobrego bota uzywa;p j/k

Mikelp 24-11-2005 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dameves
LOl nie popieram ludzi co non stop expia... co sie czepiacie bubble wole bubble niz seromontisa.
Kazdy ma zycie rl a ze seromontis to maniak i pewnie pizga non stop bo nie ma co robic w rl to jego sprawa lOOOlX

Zazdrość zżera ludzi...
Bubble może nie tyle co nie potrafi grać ale nie wczuwa się w to za bardzo. Ona woli prostą grę bez Demon huntów ani innych tego typu.

Nie popierasz najlepszego Polskiego gracza?? To może postarasz się żeby w twoim paszporcie pisało np. Br?

Lord'Nesteloo 24-11-2005 16:28

Gratuluje ;]

Bebilon 24-11-2005 16:32

Evilus, na nooba to ty mi wygladasz. Zgadzams ie z tym ze Bobble, nie jest najlepsza i nigdy nie byla; twierdze to juz od dlugiego czasu.

I gratuluje Sero za ten wspaniały wyczyn ;)

Bebi~

phoneix 24-11-2005 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evilus
GRATZ!!
zrobilia 200+lvl a ty nie i pamietaj ze bubble nigdy nie przekladala tibii ponad rl zycie jak to robi 99% 100+lvli przynajmiej przez jakis okres gry liczy sie tylko expienie.
i nie skille mlvl lvl czy kasa jest wyznaknikiem tak gracza jak i postaci. nie znam bubble i to ze nie ma dobrych skilli nie sprawia ze uwazam ja za nooba -.- jakis respect za sam lvl ma nic wiecej.
lifely~~ naucz sie nie ocen ludzi ktorych nie znasz po pewnie nawet nie zamieniles z bubble zdania a juz jezeli chociaz sie do ciebie odezwala to pewnie 2 grzecznosciowe zdania wymieles (nawet po kilku rozmowach nie poznasz czlowieka pamietaj.. nawet jakbys chcial mowic ze gadales z nia dluzej...)
Btw Seromontis przeklada tibie na rl zycie co widac albo dobrego bota uzywa;p j/k

Albo jestes kretynem albo jasnowidzem, powiedz mi kolego skad wiesz co robi bubble a co robi seromontis? moze ma talent do gry i nie potrzebuje siedziec 19h przed kompem zeby wbic lvl? moze nie traci czasu na stanie jak duren pod depo tylko expi ? Wiec zastanow sie drugi raz zanim napiszesz jakies idiotyzmy, bo skad ty mozesz wiedziec co oni tak naprawde robia ? juz nie wspominam o tym ze to co piszesz jest TOTALNIE ze soba sprzeczne, najpierw piszesz ze bubble nie przeklada tibii nad zycie prywatne a pozniej piszesz ze nie ocenia sie ludzi ktorych sie nie zna, wiec sorry kuzynie bubble i seromontisa...

Evilus 24-11-2005 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SHIZ
Evilus, na nooba to ty mi wygladasz. Zgadzams ie z tym ze Bobble, nie jest najlepsza i nigdy nie byla; twierdze to juz od dlugiego czasu.

I gratuluje Sero za ten wspaniały wyczyn ;)

Bebi~

tak tak masz 126 lvl pewnie wiesz najlepiej wszystko nvm.
ty jestes takim niby bubble grasz dlugo lvlu nie masz zachwycajacego.
lifely sorcerer nie ma prawa ani podstaw mowic nic o bubble nikt z tego forum jej nie zna a wiem na 100% (od ostatnich 2 lat) ze bubble nie poswiecia "zbyt dlugo"czasu na gre sporadycznie 4-5+ hours. zrodla moj kolega ktory gra na antica.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez phoenix
Albo jestes kretynem albo jasnowidzem, powiedz mi kolego skad wiesz co robi bubble a co robi seromontis? moze ma talent do gry i nie potrzebuje siedziec 19h przed kompem zeby wbic lvl? moze nie traci czasu na stanie jak duren pod depo tylko expi ? Wiec zastanow sie drugi raz zanim napiszesz jakies idiotyzmy, bo skad ty mozesz wiedziec co oni tak naprawde robia ? juz nie wspominam o tym ze to co piszesz jest TOTALNIE ze soba sprzeczne, najpierw piszesz ze bubble nie przeklada tibii nad zycie prywatne a pozniej piszesz ze nie ocenia sie ludzi ktorych sie nie zna, wiec sorry kuzynie bubble i seromontisa...

ee starasz sie byc wulgarny to ci wyszlo gratuluje ale iintelingenta nie udajesz.
nie napisalem nigdzie co robi ani bubble ani seromontis
Cytuj:

jezeli nie rozumiesz j/k to szkoda...
i nadal uwazam ze seromontisz poswiecia "pewnie" zbyt wiele moge tylko gdybac i nie stawiam nigdzie tez na jego temat.

Lifely Sorcerer 24-11-2005 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evilus
GRATZ!!

Widać, że grasz od niedawna. To właśnie ty nic nie wiesz o Bubble. Wydaje ci się, że ona jest taka fajna bo expiła i zrobiła sobie 200 lvl nie przekładając Tibii nad rl... A czy wiesz, że jej chlopak z rl - Game Master - robił z nią share account (zresztą nie tylko on)? Pewnie dlatego nie musiała przekładać Tibii nad rl, bo za nią expiło kilka róznych osób, a nie mówi się ani słowa o tym tylko dlatego, że jest ona maskotką CIP, który zresztą banuje każdego który ja ruszy (pamiętam sytuację jak jej chlopak zbanował lvl 8, bo ten strzelił w nią z GFB ).

Tak więc nie masz się co podniecać protektowaną przez CipSoft maskotką, której lvl 200 robił GM i kilka innych osób.

---

BTW, wogóle nie wiem jaki ty masz problem, że musisz mnie od razu obrażać. FAKTEM jest, iż Bubble nie ma 9 mlvl, i że jest tak naprawde newbie (nie mylićz n00b'em), a ty z tego od razu robisz aferę. Prawda w oczy kole?

Evilus 24-11-2005 16:53

ja zaczelem ja skoncze odezwe sie na gg do ciebei 351....
@topic
one more graztz

GrZyBu 24-11-2005 17:33

Gratz =)

Nie no wielkie brawa dla tego pana :P gratz gratz i jeszcze raz gratz 9 m lvl knightem ;o hehe teraz moze uzywac m wall :D:D jeszcze raz GRATZ :]

Neveos 24-11-2005 17:41

hehe

hehe gz ma chatke w venore ta co ja na guardii ;_)

Baron Kaldrick 24-11-2005 17:45

Lifely_Sorcerer, żałosny jesteś.

Lama-man 24-11-2005 17:51

Lol

Spoko Polak potrafi :cup: na drugiej fotce....e tam ja takie daje na free cash :p

Morino~ 24-11-2005 17:59

=p

W 100% zgadzam się z tym co napisał Lifely Sorcerer~ ,a tak btw. wielkie Gratulacje dla Seromontisa;d;d;d;d;d :]

zaku 24-11-2005 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YeaP
i tu pasuje określenie " Sie gra, Sie ma!! " :D
gz dla niego. (jest jeszcze jakis polak z 200lvlem?)

powoli powoli Undead Slayer z Novej sie zbliza ... 193 lvl ... oczywiscie jak to tradycja juz Elite Knight ;>

A no Gratz dla Seromontisa ,bo to nie maly wyczyn

~~HAIL GALANA~~

~~POZDRAWIAM ZAKU~~

Rybzor 24-11-2005 18:16

Gratki dla tego pana, skile tez ma idealne :), Seromontis naprzod! :)

adam knight 24-11-2005 18:20

nie mno gratz dla tego pana to teraz czekamy na 250 lv lub 300 i 10 magiczny :D

Korek 24-11-2005 18:23

heheh jeszcze "tylko" 6 mlvl i bedzie jeszcze potężniejszy (sd jakby ktoś niewiedział):P

Globalna Hiberna 24-11-2005 18:29

;p

Gratulacje oczywiście dla seromontisa ;P, a tak szczerze to on serio szalony jest;D tylko expi i expi ja go w Tibii moze dwa razy w życiu widzialem i to przelotem :D:D

Dark Trova 24-11-2005 18:39

gz

ale skoro eks lataja z mwallami jzu

to powinni dac na 25mlvl palkom ewave ;)

Lifely Sorcerer 24-11-2005 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
Lifely_Sorcerer, żałosny jesteś.

A może mógłbyś napisać mi coś więcej? Np, dlaczego twoim zdaniem jestem żałosny? Może będę mógł rozwiać twoje oszczerstwa? Czy tylko tyle potrafisz mi powiedzieć?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zaku
powoli powoli Undead Slayer z Novej sie zbliza ... 193 lvl ... oczywiscie jak to tradycja juz Elite Knight ;>

Nom, tylko ze nie tak dawno temu miał on bana za share account :baby:, ale racja, jeszcze trochę i kolejny 200 lvl - Polak - gotowy.

Baron Kaldrick 24-11-2005 19:50

Cytuj:

A może mógłbyś napisać mi coś więcej? Np, dlaczego twoim zdaniem jestem żałosny? Może będę mógł rozwiać twoje oszczerstwa? Czy tylko tyle potrafisz mi powiedzieć?

Dlatego, że wypowiadasz się nie mając pojęcia o tym, o czym mówisz. Obrażasz osobę, której nie znasz. Bluzgasz, ślepo patrząc w Seromontisa jak w obrazek, mimo że on też bynajmniej święty nie jest.
Masz jakiekolwiek dowody na poparcie swoich słów? Masz jakiekolwiek podstawy, żeby nieznane Ci osoby nazywać n00bami?
Już nie mówiąc o tym, że żeby nabić 200 lvl TRZEBA być maniakiem. Normalny człowiek nie ma tyle siły woli, żeby stukać w cztery klawisze przez 2 lata, patrząc się na lecące cyferki i nie szukając żadnej od tego odskoczni - bo ma się cel, 200 lvl.
Gratuluję Seromontisowi. Ale nie wiem, czy jest czego. Raz, że nie był pierwszy, dwa, że sam sens gry dla wyników i bycia najlepszym jest chory.

.::Zycio::. 24-11-2005 20:16

Gz

:cup: :cup: :cup: Ty jestes najlepszy ja niegram na tym swiecie co ty ale i tak uwazam ze ty the best :cup: :cup: :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:56.