![]() |
Bedzie nowy 200 level
Dulokz na julerze juz ma 193 level wolno mu to expienie idzie ale w koncu uda mu się. Z teog co spostrzegłem jest kolegą Setzera Gamblera (w jego gildii owange vice-leaderem), jest brazylijczykiem, jest on elite knight. Szkoda że julera jest opanaowana przez brazylijczykow a nie polakow. (nie jestem rasistą)
|
Ehh... Co się z tą Tibią dzieje? Kiedyś 100 lvl to był wielki wyczyn, a teraz? Wszyscy expią tylko po to żeby być w Top, a nie żeby im się milej grało. Szkoda że już nie ma tak jak było kiedyś (czyt. jak ja zaczynałem).
|
Wow, cool, super ALE LUDZIE- NIE PRZESADZAJMY! JUŻ CONAJMNIEJ 5 OSÓB MA 200 LVL! DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z PODNIECANIEM SIĘ TYM!
Teraz czekamy aż EO zrobi 300 :p |
I spox !! chodź z drógiej strony jest to zniechęcające dla dopiero co rozpoczynających graczy zaczynają : 1 lvl a istnieje taki setzer z 200 + lvlem
|
Cytuj:
No to zaczynaja na nowym servie i wszyscy maja takie same szanse (mowa o ludziach uczciywych a nie ze 5 ownerami ) ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sorki ale nie moge... co nas obchodzi jakis nieznany nikomu brazylijczyk z 193 lvlem? :baby: Jeśli już możemy mówić o 200 lvl to polecam looknąć na server NOVA -> Undead Slayer :] chyba każdy wie że to nasz rodak :P Uważam że on będzie next i osobiście z całego serca mu tego życzę ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW. zanim ten koles z julery zdobędzie ten lvl to może go wyprzedzić wiele osób jak np Dagor Dragontooth (Antica) czy Eli Stormstriker(Aldora). |
Cytuj:
A skoro dla was 100 lvl nie jest niczym szczególnym bo jest dużo 100 lvl i kilku 200, spróbujcie sami nabić 100 lvl, wielu z was co tak gada nawet 50 lvl nie miało. Tak więc nie mówcie, że 100 lvl nie jest wyczynem. Jeżeli ktoś gra uczciwie bez żadnych cheatów, acc sharingu itp, 100 lvl jest wielkim wyczynem, a to że jest wielu na tym poziome o niczym nie świadczy. Nie ma też znaczenia czy to br, pl, swe czy jakaś inna narodowość, bo w Tibii nie chodzi o zdobycie jak najwyższego lvl i bycia najlepszym. W Tibii chodzi o dobrą i przede wszystkim uczciwą zabawę. Znam paru 100 lvl, niektórzy są mili, tacy ludzie jak Solaile, Dokilo, Uncle Barry, Provident Prodegy czy Lutore z Galany.. A niektórzy to buce i chamy odnoszący się do ludzi bez szacunku i kultury, tak panie Burt Simpson, o tobie mówię (i nie tylko)... |
Cytuj:
A tak na marginesie kto powiedział że 100 lvl "jest nieczym szczególnym"??? do czego Ty to mówisz? Każdy patrzy na tą gre pod innym kątem...Niektórzy czerpią z tego przyjemność, a inni grają by panować i być najlepszym (myślę że tych dwóch rzeczy nie da się połączyć :confused: ) jakbyś był np w top 3 expa ciekawe jakbyś się zachowywał :p Owszem ja również znam ludzi na wysokim poziomie i mogę przyznać Ci rację że są Ci mili i są Ci niebardzo :confused: I myślę ze samo odnoszenie się do innych na świecie non-pvp i pvp to jest całkiem inna sprawa... I to jest thread o Julerze a nie Securze ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale fakt jest faktem EO jest najlepszy ( dopuki go SEROMONTIS nie ścignie :D ) |
Cytuj:
Any more questions? -.^ |
Cytuj:
Musiałeś źle trafić... A skoro masz na uwadze tylko własną postać to skup się na niej i życze Ci żebyś zobaczył jak to jest mieć 100 lvl... Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeszcze troche i bedze pelno tematow o 200lv to sie zaczyna robic nudne pozatym moglbys uzupelnic o Dulokzu 1 taki lv w tibi byl cos teraz skoro granica zostala przełamana pojawia sie ich coraz wiecej Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dlamnie to każdy lvl jaki wbije (1 , 10 czy 200 lvl to jest wyczyn ) ,ponieważ wiem ,że zrobiłem to sam . 8o ;) :p
|
A mi sie spodobalo:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozatym jak juz wcześniej było wspomniane są maniacy i są playerzy 4 fun ;) |
Cytuj:
El chupakabra) ahhh..... to byly czasy ;( |
lol wystraczą 2 ownery kturzy sharują i po 5 miesiącach mają ponad 100 lvl nie potrzeba aż pięciu osub
|
Cytuj:
Dobra spoko ponioslo mnie... go go Dulokz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |