![]() |
Test serv
Zdjecia dzieki "niegrzecznosci" jednego z tutorow :P
http://www.grimborn.uznam.net.pl/test/ link z tibia.org.pl |
Ja tam wole nie wchodzic,nie wiem co to za link :P
|
@up
link jest czysty SS spoko fajne te wandy :) |
@...:::BANAN:::... Masz racje nie wchodz! Tam moze byc Ciumulungwa xD !
@Topic: Fajne sski :P Ale ta nowa ziemia sux ! |
tu jest to zabronione -.-...ale co tam sski fajne - szkoda ze tylko 8 wandow :p
|
sam jestes zabroniony ...
Podoba mi sie nowy wyglad machety, wkoncu brass helmet pasuje kolorem do reszty, ciekawe nowe dachy i statki .... Trza tylko czekac ten tydzien, pozneij odczekac w kolejce ( na 400 osób :P ) ok 2h i juz jestesmy ... nic tylko zwiedzac i sie cieszyc nowa grafa :D:D |
zwalona grafa wole wczesniejsza ...ja najbardziej licze na nowe dresiki ale napewno nie bedzie...
|
grafika straszna...:/ a ten tutor ktorego imie widzielismy moze miec problemy:P
poza tym te obrazki sie baaardzo dlugo laduja bo duzo zajmuja...:/ |
Grafa lipa :( ale mowi sie trudno B)
gram magiem wiec mysle ze chociaz te rozdzki bede fajne :) |
Lipa udpade :( Licze tylko na te rozdzki :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic: nie które rzeczy są dobre (ładne) inne nie: +(plusy) : - napewno różdżki, dosyć ładna grafika -(minusy) : - osobiście najmniej mi się podoba "new" torch, - wygląd nie których itemów ogółem moja ocena to 6 na 10, mogło by być lepiej ;) |
Cytuj:
Haha! pamietasz mnie jeszcze (Lord Kiell) szkoda, że polska szkoła sie rozpadla.. ale lider sprzedał postać... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pamiętam pamiętam. Szkoda gildii i lidera, ale cóż... trzeba żyć dalej... :( delektować się chwilą czekania na update... te screen'y nie pokazują zbyt wiele, ale zawsze cuś... :p |
U mnie cos jest nie tak. Nie dość, że zdjęcie ładuje sie bardzo długo to jeszcze w połowie załadowania pokazuje mi się komunikat Dokumet nie zawiera żadnych danych xd
Co mam zrobić, żeby to działało?? P.S Urzywam FireFoxa |
Cytuj:
|
Internet explorer to shit :/ Mozilli nie znam, Opera jest dobra i napewno otworzy.
P.S. Ja uzywam avant browser i all idzie bez problemów :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Grafika nie jest gorsza jak niektorzy piszą.... >.< koles albo bawil sie zdjeciami i cos je powiekszal/pomniejszal, ale tak ma przez karte graficzna (nie wglebiam sie czy to sterowniki czy cos innego...). |
:)
Niech poprawioł domek w ab koło depo.Bo jest niedopracowany. Chyba ? (kratka polewej od drzwi). Zdjecie nr 29:)
|
Większości znaczy się że niektóre ma, a ie ma ich naprawde dużo więc chyba lepiej jest zainstalować sobie Mozille albo Opere bo one nie maja żadnej dziury ie
A mi się ogólnie ten update podoba. Grafika nie jest najgorsza a do tego jeszcze te różdżki. |
Cytuj:
;p |
Fajne sski :p
|
za przeproszeniem ale ku*** Itachi ty masz jakiegos kreciola na punkcie statkow poprostu hala jak dla mnie te ss. to tyle nara
|
Cytuj:
To nie moje ssy... Link znalazlem na tibia.org.pl i postanowilem pokazac szerszemu gronu graczy ;) |
spoko ssy ale za dużo tych statków omfg ... jeszcze się długo ładują a na 3/4 pokazuje koleś statki... ujdzie w tłoku
|
....:d....
...No fajne ssy ale troche za duzo statkow :P podobaja mi sie te rozdzki poniewaz mam wszystkie jakie sa dostepne i mam nadzieje ze ich cena duuuzo wzrosnie...ciekawe czy ten quest z kilofem bedzie dla pacc czy moze facc tez bedzie mogl go wykonac...mam nadzieje ze beda jakies nowe potwory oczywiscie oprucz tych sirenis czy jakos tak...
|
...
Fajny ten update tylko nadal jestem ciekawy czy te spiry przestaną znikać?!?!
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:20. |