![]() |
Most w Rookgaard (dla facc)
Dzisiaj próbowalam wyjsc z miasta swoim palkiem. Weszlam na most, poszlam pare krokow i cofnelo mnie tak jak na moscie dla PACC. Mozna wiedziec dlaczego?
|
Masz 2lvl?
Jeśli tak to możliwe że jakieś nooby robią sobie żarty. |
o qurwa
ty jestes n00b? :baby:
jak masz 1lvl to nie da sie wyjsc X( |
;)
Mam sporo postaci, i juz o tym zapomnialam ;) No rzeczewiscie jestem noob. Hehe, dobra temat do zamkniecia.
|
hmm jak to mozliwe ze jestes palkiem na rooku ? ;)
|
@up:
Ona chciała powiedzieć przyszłym pallkiem. :P;) |
noob ?
o Dżizus ... nie możesz przejść przez most jak nie masz 2 lvl'a !!
|
Cytuj:
|
temat do zamknięcia (a tak w nawiasie nie którzy powinni poszukać znaczenia wyrazu Noob)
|
Cytuj:
sluchaj uważnie bo nie bede powtarzac (to sie tyczy tez innych ale nie wszytkich) NIE ODKOPUJ PRZEDPOTOPOWYCH TEMATOW DO JASNEJ CHOLERY!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( |
Musisz miec powyzej 1lvl inaczej nie przejdziesz :)
|
Cytuj:
Sie zapomialo a ty dziób drzesz. Nie przeklinaj bo som tu tez nieletni. |
Cytuj:
|
Cytuj:
tak w tym rowniez ty -.- wyjdz i nigdy nie wracaj (przynajmniej dopoki sobie nie kupisz slownika) sie dzisiaj zarejestrowales wiec zamknij sie dopoki nie przeczytasz regulaminu |
Cytuj:
Słownik plax?? X( Topic@: Mała głupota |
Cytuj:
@To do tego co odświeżył topic: Nie baw się w archeologa bo może się to dla Ciebie źle skończyć... |
Cytuj:
|
Eh...
Czy Ty na prawde jesteś jakiś nie normalny? Odświeżyłeś temat sprzed 5 miesięcy... Powiedz po co? |
Cytuj:
|
@up
Oto, że jakbyś był mądrym byś nie pisał już w tym temacie idioto... A tak musze dalej odświeżać ten temat żeby to wyjaśnić jakiemuś noobowi... <lol22> |
Cytuj:
|
Zal
Ja tu se ide na mino a tu koles pociska z 1 lvl jak to mozliwe:)
|
Eh...
A co? Nie ma przyklejonego tematu? Przeszedł tunelem. Proste.:D
Edit: Poprostu Pitbul - Po co odświeżyłeś ten temat? To było *sprytne*. |
ahh ... masz racje zal pokonsal 1 lvl
no ale jak on walil mino po 10/15 hity ,a 1 lvl mial ...B)
|
Wierza niedaleko Deserta
lol nie tu to miałem napisać :P Sorx :D
|
Cytuj:
Po drugie: jeśli możliwe to nic jak tylko gościu skillował (powodzenia) na zwierzętach które nie dają expa, lub używał spirów. |
....
no jezeli ile to musial skillowac ~~*
Ja Mam rookstayera na servie Dolera 14 lvl skill na distans 21/24 :] |
Ludzie troche szacunku dla kobiety....
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Oto dowod: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
W słowniku niema takiego czegos jak noobczyli to ze slowo noob nieistnieje ktos se je wymyslil :P:P |
Cytuj:
Noob - słowo pochodzące od angielskiego "newbie" (żółtodziób), oznaczające osobe niedoświadczoną, początkującą. Ma raczej negatywna wymowę, chociaż jego nadużywanie zrównało je praktycznie z "newbie". Używane w takim znaczeniu między innymi na Battle.necie (podczas gry w Warcraft III). Znaczenie uznawane od stosunkowo niedawna i w raczej innym "zestawie" gier (szczególnie przez młodszych graczy, nie znających prawdziwego pochodzenia): Noob - jest to gracz natrętny, nudzący lub oszust, który kłamie, próbuje ośmieszyć swojego rywala, kradnie czy jakimkolwiek innym sposobem przeszkadza normalnym graczom - takim zachowaniem często próbuje się dowartościować. Nie jest tym samym co Newbie. Słowo to wzieło się ze słowa noobing (inaczej boring - nudzący, nudzić, nudny). Bardzo często używa się tego zwrotu w wielu grach sieciowych typu Tibia, Mu Online, Counter Strike, czy też Star Wars Galaxies. Noob - może też oznaczać osobę zadającą bardzo głupie pytania podczas gier w gry internetowe jak np. gdzie jest konsolka do wklepywania cheatów, jak się hackuje itp. |
masz maly lvl
|
Cześć. Mieszkam w Polsce. Jest rok 2009. A Ty przespałeś 2,5 roku jak rozumiem? Jeszcze, żeby nie dostał odpowiedzi, to bym Ci wybaczył częściowo.
(temat zgłoszony do zamknięcia, nie piszcie więcej) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04. |