![]() |
Dejvo is left
Dejvo opuscil te forum 23 maja 2004 roku
Komentarz: Chciałem się z wami pożegnać - kończe z tym forum, dlaczego? Ponieważ nie moge tego znieść, że wykorzystujecie ludzi, macie ich gdzieś, traktujecie jak pomywaczki. Są tutaj ludzie którzy liżą dupe innym i ich idiocyzmu nie mogę znieść, a mają oni setki postów. Fałszywi ludzie - tych znieść nie moge najbardziej - żegnam was tym miłym akcentem - Good Bye forum Tibia.pl |
Wielkie <papapa> Dejvo! Mam nadizeję że to nie ejst ostateczna decyzja (czy to się nie wiąrze z odejściem bosala?). Jakoś specjalnie cie nie znałem ale z twoich postów wnoszę, że jesteś spox kolesiem.
PS. Zastanów się, to pomaga. |
Dejvo, możliwe że właśnie może coś się zmienić, coś będzie inaczej... Po co takie stanowcze deklaracje? Powiedz o co Ci konkretnie chodzi, jeśli nie publicznie to choćby na priv...
|
OMFG
Dejvo nadworny grafiku tibia.pl ;)! Co się stało? Nie odchodź! Pomyśl nad tą decyzją... Jeszcze tego brakowało! Może wszyscy userzy dziś odejdą..? ;( Cytuj:
|
WHAT!? Ci co są fałszywi to niech oni spier*alają. Ty zostań, bo patrząc na Twoje wypowiedzi jesteś spox człowiekiem. My Cię potrzebujemy!!
Chwila, a może to o mnie chodzi?:P Ja mam tylko ponad jedną setkę postów i chyba fałszywy nie jestem. Jeżeli chodzi Ci o mnie to msg me. PS:Kurcze wszyscy odchodzą najpierw Bosal teraz Dejvo. Może i ja odejdę. Żartowałem:D:P<joke> |
WTF?
Cos jest nie tak najwyrazniej. Why Dejvo why? Wejdz na IRC plx0r, bo musze sie o cos ciebie spytac... Mam nadzieje ze bedziemy w kontakcie jeszcze. Mowie Do Zobaczenia nie żegnaj, bo mam nadzieje ze jeszcze pogadamy. Wlasnie w tej kwestji w ktorej odchodzisz musze sie ciebie cos spytac. Bardzo wazne.... Zawsze cie bede pamietal i powodzenie z twoja wlasna strona... |
Thing twice....
Napisz na GG jak bedziesz miał czas, chce pogadać chwile o tym ?( |
TEn dzień mnie dobił.
Najpierw Bosal- potem Dejvo. Czemu Dejvo odszedłeś. Bez ciebie to forum już nie będzie takie samo. Zostawiłeś nas, pisząc jak najmniej i mało tak naprawdę tłumacząc. Jeśli mnei uważasz za liżącego dupę modkom i adminom postera to moge zrobić tylko jedno - odejść ztąd. Napisz mi czy mnie uważasz za takiego. Jeśli to zaważy na twoim powrocie odejde- jeśli mnie uzansz za liżącego dupę modkom i adminom postera to też odejdę, ponieważ jak sądzi tak taki człowiek ajk ty to znaczy ze nie mam już celu by tu być na forum. Dlatego- Proszę cię o jeden wyraz- 3 litery z odpowiedzią.... |
Bosalabedzie mi zal, a jego chyba nie.
Moim zdaniem ladniej jest odchodzic po angielsku. |
Chodzi ci pewnie m. in. o mnie, co? Nie wydaje mi sie zebym to robil, ale odnosze takie wrazenie...
DEJVO qrde na poczatq nie zauwazylem tego tematu i ci poslalem na priva, teraz powtorze-NIE OOOOODCHOOOOODZ!!! Qrna przeciez za 2 dni 3/4 ludzi odejdzie bez swoich Guru(bosala i dejvo)...I bedzie wysyp noobow i spotka nas podobny los co tibia.gery.pl-jedynym tematem uczeszczanym przez 'weteranow' bedzie jakis temat w stylu 'Dla starych uzytkownikow'... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Jezusiu ja tego nie chce zobaczyc... PLZZZZ nie robcie nam tego, ludzie! Nie rob nam tego, Dejvo! Nie rob nam tego, kazdyinnyktoremutamyslprzeszlaprzezglowe!!! AJAJAJAJAJAJAJJJJJJJJ!!!!! |
Jak chcesz to odchoc ja cie nie znam wiec ylko ci powiem narqa...
|
Qrde, Dejvo prosze nie odchodz. Zawsze podobaly mi sie twoje grafiki, i nawet sam probowalem cos takiego zrobic ale mi nie wychodzilo. Ogolnie bardzo Cie lubilem i zdaje sobie sprawe z tego ze ty mozesz mnie nie znac lub nie pamietac. Ale prosze Cie z calej sily nie opuszczaj nas bo jestes jednym z tych uzytkownikow ktory wyrozniaja sie na forum i robia cos dla serwisu. ;(
|
1st
zmien tytuł posta: Dejvo has left.. a druga sprawa.. popracuj nad Ego.. jeśli ten post ma być po to by wszyscy Cię poklepali po ramieniu mówiąc zostań, to dostałeś co chcaiłeś, jeśli chciałeś coś mienić..nie licz na to, generalnie ludzie tacy są i nie zmienisz tego jako jednostka.. po prostu staraj się nie być takim, a już świat jest lepszy..o 1.. powodzenia w świecie poza forum, na forum i i tak wiem ze bedzies ztu zaglądać pozdrawiam |
;( ;( ;( ;( ;( ;( zastanów się PLZ ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Cytuj:
Dejvo był i ejst wspaniałym człowiekiem - skromnym i chetnie niosącym pomoc wszystkim. Napisał ze odszedł- jak człowiek z honorem. Lepiej tak niż po angielsku. Dlatego trochę szacunku dla niego poniważ choćbyś nie wiadomo jak sie starał nigdy nie będziesz taki dobry jak on- wspaniały grafik i przyjaciel... |
Hmmmmmmmmm
Jeżeli wszyscy to i ja błagam:
Dejvo nie odchodź plx |
Powiem tyle:
Zrób jak chcesz, ale pomyśl nad tym... ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Tak szczerze mówiąc to on ma rację. To forum według mnie z każdym dniem traci swój klimat. kiedyś przesiadwałem tu cały dzień, a teraz może ze 30 minut. Co chwile ktoś mówi, że ktoś jest n00b, wyzywa kogoś i.t.d. Wiem, że nie wszyscy tak robią, ale kilka osób tak i właśnie te kilka osób psuje forum. Ja na forum zostanę, bo jednak to i tak jest według mnie najlepsze forum o tibii (dokładniej najlepsze polskie forum) I zawsze jak zadam pytanie to może chociaż jedna osoba na nie odpowie, bo reszta tylko powtórzy to co ktoś napisał...
( lol, ale sie rozpisałem.. ) |
Cytuj:
Dejvo był moim forumowym autorytetem. Pisząc posty w stylu- "Dejvo nie odchodź PLX" albo "Prosimy zostań" nic nie zdziałacie. To jest jego decyzja i musimy ją uszanować ale nie wierzę że już nie zaglądnie na to forum. |
Re:Adamsik
Można powiedzieć że próbowaliśmy.......... :( :( :( |
Cytuj:
ech..zaczynam rozumieć decyzje niektórych.. po prostu rotfl. @eerion.. składasz litery? nie wycinaj kontekstu.. czytaj ze zrozumieniem. |
@ EErion
Jak jest skromnym czlowiekiem to o co takie ceregiele? Po angielsku mozna. Skromniej. |
Uszanujmy jego decyzje lecz on nie odejdzie dopóki nie skończy swojego laya ja to wiem poznałem się na niektórych np. na eerionie jednym z tych ludzi w 9999% był ........yyyyyy JEDI to jeden wielki nabijacz psotów co z tego że miał ich dużo skoro tylko 2% nie były obraźliwe musze się dowiedzieć o kogo chodziło ja mam dopiero ponad sto a niektórzy uważają to jako miejsce do pogadania a to jest jak .............. pogrzeb 2 osób bosala i dejvo ;( ;( ;( słoo honoru popłakałem się i chyba większość osób wie że Dejvo nie będzie patrzył na ten temat z chęcią tylko proszę cie dejvo wróć tu kiedyś ;(;(;(;(;( nie ja zaraz nie wytrzymam ide się zrokować nieeeeee ;(;(;(;(;( nie zaraz popłacze się jak :baby: mały dzidziuś jeśli odejdzie Hegemon lub Matheus odejde z nim jeśli kotomaniak też wsómie co będzie z działem twórczość bez najlepszych kronikarzy czy wiecie kto "poprosił" Bosala o odejście a;bo o co z tym chodzi jeśli to nie publiczne to na PW albo chociaż adres jego stroy plx
|
Cytuj:
Był tu już od długiego czasu - zrobił słusznie. Nigdy nie nabijał postów, co jest aktem chluby. Jak facet uważa ze dejvo cche uczynić siebie sławnym tym poakzowym odejściem to widać zę go nie znał - jak go nie znał to po co sie wyraża?? @ she_devil Czy uważasz ze byłoby to w porządku. Powiedzieć wszytkim nara bez wytłuamczenia? Czy jakby twoja przyjaciółka tak zrobiła to ty byś była szczęśliwa? On wytłumaczył tutaj wszystko- to mu się chwali- jak cos nie pasuje to proszę - zostaw to dla siebie, albowiem popełniasz błąd uznajac go za człowieka rozgłosu szukającego |
Nie wiem nadal dlaczego kilka osób odchodzi z tibia.pl ... Dejvo - zrób coś dla mnie i wyślij mi PW z wytłumaczeniem Twojej decyzji.
Eerion - Ciebie też o to proszę o ile jesteś pewien, że odchodzisz... [ALIGN=center]HAIL USERS! ;([/ALIGN] |
Cytuj:
Gdy zobaczyłem tytuł temat pomyślałem: "Kolejny pajac szarpie się z angielskim nie mając o nim zielonego pojęcia (Mr Logest już to naprawił w swoim poście). Po przeczyatniu postów już mi się płakać chce ;( Może i koleś jest wartościowy, lubiany, trele morele i figo fago (nie wiem, nie znam), z drugiej strony odstawia szopę, robiąc wielki dramat ze swojego odejścia. Jedno wielkie użalanie się nad sobą i sytuacją na forum, po czym oczekiwanie na posty typu "nie odchodź" itd, brak mi słów.... @eerion -> Nie napisałeś tego do mnie ale mnie krew zalewa: gdyby mój kumpel, przyjaciel czy nawet znajomy chciałby odejść z forum, na którym coś działał, z pewnością poinformowałby mnie używając GG, mail'i, sms'ów, gołębi pocztowych, prywatnych wiadomości itd. "On wytłumaczył tutaj wszystko", spoko, wychodzi na to, że autorzy postów w tym temacie to debile (łącznie z modkami), bo piszą posty typu: "podaj mi powody odejścia na GG", "Odezwij się na Irc'u, chciałbym wiedzieć dlaczego"... @Dejvo: nie znam Cię, nawet Cię nie kojarzę po postach, ale TRZYMAJ SIĘ ;) |
@ monoskar:
No wiesz- typu nie ma numerów wszystkich znajomych z forum tibia.pl, poza tym, jakby wszedł na irca to by mu się komp chyba zwiesił z powodu zawalenia wiadomościami. I jeszcze jedno. On napisał że odchodzi - szopke my robimy więc mi tu nie gada. Przeczytaj sobie cały temat od początku i zobaczysz ze nie on lecz userzy & friends robią tą zadymę z jego odejściem |
Nie watpie ze jest to historyczna chwila :P ale poraz pierwszy od bardzo dlugiego czasu (chyba z 3-4 miesiace) poraz pierwszy udalo mi sie wbic na twoja stronke. Co prawda nie wiele sie zmienilo od mojej ostatniej wizyty co mnie bardzo rozczarowalao.
Mam nadzieje ze wrucisz na to forum lub inne ale bedziesz z niekturymi w kontakcie :/ co prawda sie nie znamy ale pisalismy sobie na PW :D |
bye~
srry ze nie dolacze sie do postow "zostan plxxxxx" "odzezwij sie na gg" "napisz na pw" ale takie wypowiedzi mnie po prostu smiesza :rolleyes: Cytuj:
p.s nie chce atakowac w tym poscie samego dejvo, bo lubilem go jako usera, ale ostatnio widzialem tyle podobnych tematow ( nie na tym forum ) ze po prostu zaczyna mnie to smieszyc ( w negatywnym tego slowa znaczeniu ) |
@re up..
no i właśnie o tym pisałem w swoim poście. a wystarczy tylko wejsc na forum dan00bii na tibia.com i zobaczyc jak tam co chwile jakiś lol pisze o swoich decyzjach..żegna się.. etc... walkor miał odejść..a tym czasem, zaczał grać zabijajac wszystkich wkoło byle tylko im sie trafił skull.. po chwili jego post zniknął o odejsciu.. wczroaj sie przynajmnij skompromitował i stracił tutora. do szczytu szcztów dochodzi tam , gdy jeden koleś pisze o tym ze mial deda, hacka niewiadomo co i odchodzi, a za chwile ktos pisze..zaklada tematy etc pt zbiorka stuffu dla kolesia.. ...po 12 postach nagle ktos ujawnia sprawe ze to jego wlasny uhmaker z innego acc i rotfl. Deyvo, powodzenia w zyciu poza tibia.pl. |
@ Gimli - za dobrze znam Dejvo zeby on tak zrobił.
On naprawdę odszedł, a jeśli wróci to troche to potrwa. Jak niektórzy ludzie tak robią żeby sławę zdobyć to ich sprawa. Ale jeśli ktoś oznajmnia ze odszedł, a inni krzyczą w stylu "nie odchdoź" i robią nie wiadomo co to jest inna sprawa. @ GvK. Podziękuj Gewofowi & Dobo :D |
Cytuj:
Eeee...... jedna z moich przyjacioke wlasie tak zrobila. Po za tym mogl to zrobic po angiesku bez zadnych Ceregieli napisac znajomym pa i juz. |
Mógłby.
Ale wysyłać wszystkim, ktoś y się obraził bo nie dostał, a tak jest wszytko w porządku. jak tak twoja przyjaciółka zrobiła to miałaś nieźle porytą na bani przyjaciółkę, która nawet na mioano koleżanki nie zasługiwaa |
Ludzie nawet gdyby D. odszedl 'PO ANGIELSKU' to po jakims czasioe ktos by odkryl jego odejscie(nie pisze postow, jest offline etc.) i by byla wieksza szopka-ten ktos by zalozyl temat w takim stylu, ale by byly jeszcze posty 'DLACZEGO NAM NIE POWIEDZIALES??? MOGLES ODEJSC Z POZEGNANIEM'...
Ja go przeciez tez nie znalem tak wlasciwie-pamietam jak napisalem do niego na Eterni to on do mnie 'A ty kto'... Po prostu ja widzialem jego posty, on wnosil cos nowego do tego forum, nowe pomysly itd... On jako jedyny robil cos na RPGMAKER(ktos to wogole zna?), w Tworczosci staral sie byc oryginalny-jakies puzzle, gry, zeby nie tluc caly czas tych samych opowiadan, nie powtarzac pomyslow... Jak tu powiedziano-to decyzja Dejvo. Tak jak kazdemu, przykro mi, jednak te najnowsze posty uswiadomily mi, ze pisanie 'nie odchodz plx plx' odniesie podobny skutek jak pisanie w Tibii 'free item plx plx'-co najwyzej moze pogorszyc sytuacje... Cya Dejvo! Moze sie jeszcze spotkamy! |
Cytuj:
Jakby sie obrazil to uz by Dejvo tego nie zauwazyl. A po zatym... Ja sie tam nie wkurzylam jej problem... |
a ja napisze, że szanuje Dejvo za jego decyzje i wg mnie jest to bardzo inteligentny człowiek - szczególnie przypadł mi do gustu tekst z lizaniem dupy! święta racja, normalnie święta...
podziwiam go za taką decyzją i myśle, że była ona sluszna, bo wiem (jestem pewien), że ją przemyślał i wiedział co robi. dlatego nie napisze, żeby wrócił. a jego grafiki były genialne. jak dla mnie przynajmniej. btw. co do tych ludzi z setkami postów... po prostu - to my, nieważne ile postów mamy - obluda :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |