Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Murders Incorporated :( :( (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57639)

Liquid 04-12-2005 09:54

Murders Incorporated :( :(

A wiec zalozylem ten temat dla wszystkich zwolennikow gildii MI

Otoz w nocy z 3 na 4 grudnia 4 osoby z MI zostaly brutalnie zhackowane i 2 z nich (Golden Rasel i Nexoriu) banished do 10 grudnia, poza tym Joixazi zostal zabity przez Folari :( i jeszcze jedno Folari zostal zabity przez demona:(

Te 4 osoby doswiadczyly hacka :(:(:(:(

Ucierpial na tym rowniez Izmoks (121 elite knight) rowniez z MI poniewaz trzymal itemy w domku u Joixaziego a wiec okolo 3mil gp poszlo sie wietrzyc.

Jak mozna bylo byc tak perfidnym.....

Mam nadzieje ze ktos odpisze w tym poscie

Endino 04-12-2005 11:11

Szkoda ze catsoomoto nie mial haka bo najbardziej na niego zasluguje ...

no a chlopaki skoncza uzywaniem shitow typu aimbot,mc bo nie warto ....

Eny the Noob 04-12-2005 11:40

Kto tu uzywa shitow, co Endino?

@Endino Co do hacka to dostali go w najmniej odpowiednim momencie, chodz nie wiem czy na hack jest odpowiedni moment. Mam nadzieje ze sie nie poddadza bo wszystko da sie odrobic. Btw Na hacka najbardziej zasluguje Lecther i jego "unofficial software" !!!!

@Liquid Zeby tylko 3mln :( Wiekszosc osob mowi ze wojna juz skonczona - oby tak nie bylo :/ Mowi sie ze hackuja tylko koledzy :/ Ale czasami tez sa to osoby z kompleksami, bo gdyby nienawidzil(i) MI to by zrookowal te chary, wiec sadze ze ta osoba po prostu ma kompleksy takie jak Mr Stringi czy Reks

P.S Endino skad wiesz ze to hack przez Aimboty? A po pierwsze : SKAD DO ***** ***** WIESZ ZE ONI TEGO UZYWALI? Gdyby mieli to by nie padali od Liama na double UE :/

Endino 04-12-2005 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
P.S Endino skad wiesz ze to hack przez Aimboty? A po pierwsze : SKAD DO ***** ***** WIESZ ZE ONI TEGO UZYWALI? Gdyby mieli to by nie padali od Liama na double UE :/

sami sie przyznali to wiem ^^

Eny the Noob 04-12-2005 14:07

A Ty sie przyznales ze codziennie walisz konia pod prysznicem ... Slowa...

kidler 04-12-2005 14:13

@up

A ty wlasnie pokazales jakim jestes idiota.

@topic

I bardzo dobrze, ze ich shackowali. Zaslozyli sobie~

Btw:
11:09 Fast'molt: strzez sie
11:26 Folari: jak juz kiedys mowilem wyjdziesz padniesz

Tak mowili wczoraj rano, ciekawe czy mi cos dzis powiedza. ;)

ragafewee 04-12-2005 14:44

┼ :( ciekawe kto to zrobil : (

Diablord 04-12-2005 15:10

Catsoomoto nie zasluguje na haka. Mysle ze nikt nie zasluguje nawt wrogowie w czasie wojny. Prawdopodobnie czlonkowie After~ hakneli. Szkoda ze prawie cale MI stracilo kase itd. To prawdopodobnie koniec wojny :((

Endino 04-12-2005 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord
Prawdopodobnie czlonkowie After~ hakneli. Szkoda ze prawie cale MI stracilo kase itd. To prawdopodobnie koniec wojny :((

Moze jeszcze wyslalismy im aimbota zeby wygrali wojne?! 8o 8o 8o

Oplaca sie cheating??? :)))

Eny the Noob 04-12-2005 16:18

@Kidler Gadaj tak dalej to sobie na cos zasluzysz. Dzis Ci powiedza zebys zjezdzal z tego servera. Idiota to Ty jestes.

@Diablord To nie jest koniec wojny. Ale nie dziw sie ze Joixazi, Folari, Nexoriu , i Golden sa *********. Tez bym byl.

@Endino Bez AimBota, po mass hacku - i tak przegracie.

Losari 04-12-2005 16:25

Haha a ja wiem ze wojna sie nieskonczy bo jak to Joix powiedzial to tylko 1lvl i troche kasy^^

sernic 04-12-2005 16:28

Endino... ale wybrales moment chlopaki dostali haka a Ty co ? myslisz ze to przez aimbota malo jest glupokow co wystawia keyloggery na forum i mowi ze to spoko filmiki .. popatrz na swoja gildie jak liam strzela sobie sdki z za ekranu i jaka masz szybka reke. A Ty obwiniasz pozadnych ludzi , ja poweim to samo co Eye zeby oni mieli aimboty to nie padli by na 2 ue

Zdzislaw Petara 04-12-2005 16:31

To napewno nie jest koniec wojny... MI nie podda się tak łatwo, więc raczej nie widze powodów do radośći w After~

Hich 04-12-2005 17:17

No jedyna gildia na Aurea jaka uzywa bota After~ (moze nie jedyna ale najbardziej znana) Kiedys na wojnie sobie ide i biegnie ktos nie pamietam dokladnie (jeszcze to zorros bylo) i sie zastanawiam czy hunter uzywa sd (bo to byo obok hunterow przy dwarf bridge) ale to liam biegnie i zza ekranu z sd na*******a

kidler 04-12-2005 17:20

Cytuj:

@Kidler Gadaj tak dalej to sobie na cos zasluzysz. Dzis Ci powiedza zebys zjezdzal z tego servera. Idiota to Ty jestes.

@Diablord To nie jest koniec wojny. Ale nie dziw sie ze Joixazi, Folari, Nexoriu , i Golden sa *********. Tez bym byl.

@Endino Bez AimBota, po mass hacku - i tak przegracie.

Kto mi powie? Gdzie mi powie? Co mi powie?
Hahaha... smiac sie czy plakac?

Vomusu 04-12-2005 17:35

Niema co sie cieszyć, że MI mieli hacka !! To nieznaczy ze przegrają !! I TAK JESTEŚCIE LEPSI !! 3majcie sie cała Aurea za wami !! Murders Inc.. Rullez :]

Eny the Noob 04-12-2005 18:05

Kidler jest jednym z tych ktory lubi lizac dupe Aftermath~ Zeby tylko sie nie zdziwil jak bedzie musial zwijac interes jak MI wygra.

@Vomusu MI wygra. :) Dzisiaj Aftermath sobie poexpi, moze jutro cos nadrobia, no i koniec :p

@Hich Widzisz, dlatego Liam ma takie dobre PVP - umie strzelac zza ekranu. Ja tak nie potrafie. Ale Lecther jest juz bliski opanowania tej sztuki :)

@Diablord Prawie cala kase? :o Jakby tak bylo to moglby byc koniec wojny a tak nadal ona trwa ;d

//Noob

Diablord 04-12-2005 20:42

To będzie chwilowe zawieszenie broni i odpoczynek. A później znów padnie Liam i morale się podniosą. Oczywiście nie wszyscy stracili kase i nie cała. A ci którzy stracili szybko to odpracuja mam nadzieje B)

Eny the Noob 04-12-2005 20:58

Wszystko zalezy od tego jak szybko osobe, ktore zostaly zhackowane podniosa sie z tego. Tez mam taka nadzieje. Ale zamiast Liama wolalbym Julie, Lecthera oraz Malathore ;>

Slait 04-12-2005 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari
Haha a ja wiem ze wojna sie nieskonczy bo jak to Joix powiedzial to tylko 1lvl i troche kasy^^

Prawda GoGoGo Murders Inc.
btw. Nie Wiem jak polacy moga walczyc z polakami..

Endino 04-12-2005 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hich
No jedyna gildia na Aurea jaka uzywa bota After~ (moze nie jedyna ale najbardziej znana) Kiedys na wojnie sobie ide i biegnie ktos nie pamietam dokladnie (jeszcze to zorros bylo) i sie zastanawiam czy hunter uzywa sd (bo to byo obok hunterow przy dwarf bridge) ale to liam biegnie i zza ekranu z sd na*******a

No Oczewiscie Aftermath uzywa botow! czemu nie powiesz MI?

idziesz sobie i nagle sd leci??????????????? WOW
i to jeszcze w 9 lvla =P

pokazcie mi jak wali za ekranu plx!!!

nie dawajcie ss jak dostaje ktos sd od liama a liama nie ma na ekranie bo do tego bot nie potrzebny

Raks Ninja 04-12-2005 21:10

ta 4 miala hacka poniewaz 1 z nich sciagnol bota z keylogerem i dal go innym i nie *******cie ze to nie prawda bo sprzedal was wlasnie 1 z czlonkow Mi.

Endino 04-12-2005 21:17

@Slait
mnie sie nie pytaj bo to oni zaczeli i oni walcza przeciwko polakom

AFTERMATH CHEATERS!!! AFTERMARTH HACKED MI!!! MI DONT CHEAT!!! MI FIGHTING FOR BETTER AUERA!!! MI ARENT PA!!!

Flash_Radzio 04-12-2005 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endino
Szkoda ze catsoomoto nie mial haka bo najbardziej na niego zasluguje ...

no a chlopaki skoncza uzywaniem shitow typu aimbot,mc bo nie warto ....

nikt nie zasługuje na hacka.... :( nikt

Raks Ninja 04-12-2005 21:20

Cats mial hacka ale wczesniej : )

Slait 04-12-2005 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endino
@Slait
mnie sie nie pytaj bo to oni zaczeli i oni walcza przeciwko polakom

AFTERMATH CHEATERS!!! AFTERMARTH HACKED MI!!! MI DONT CHEAT!!! MI FIGHTING FOR BETTER AUERA!!! MI ARENT PA!!!

Soryy ale ja czytalem ze
Joix~ i Fast~ Byli kiedys w dawnijeszym Riders of Morag ale odeszli bo RoM zabil Deesana kupla Fasta i Joixa i to od tego sie zaczelo a nie od wyzawnia tak czytalem
a pozatym chyba w Murders jest wiecej polakow :D
lece

Endino 04-12-2005 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slait
Soryy ale ja czytalem ze
Joix~ i Fast~ Byli kiedys w dawnijeszym Riders of Morag ale odeszli bo RoM zabil Deesana kupla Fasta i Joixa i to od tego sie zaczelo a nie od wyzawnia tak czytalem
a pozatym chyba w Murders jest wiecej polakow :D
lece

nie rom huntowal deesana tylko Allegiance -.-

Endino 04-12-2005 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flash_Radzio
nikt nie zasługuje na hacka.... :( nikt

ten co hakuje i kradnie zasluguje :(

Zdzislaw Petara 05-12-2005 07:31

Cytuj:

Kidler jest jednym z tych ktory lubi lizac dupe Aftermath~ Zeby tylko sie nie zdziwil jak bedzie musial zwijac interes jak MI wygra.

@Vomusu MI wygra. :) Dzisiaj Aftermath sobie poexpi, moze jutro cos nadrobia, no i koniec :p

@Hich Widzisz, dlatego Liam ma takie dobre PVP - umie strzelac zza ekranu. Ja tak nie potrafie. Ale Lecther jest juz bliski opanowania tej sztuki :)

@Diablord Prawie cala kase? :o Jakby tak bylo to moglby byc koniec wojny a tak nadal ona trwa ;d

//Noob

A Lecther to juz chyba to umie ;)

Eny the Noob 05-12-2005 12:46

@Endino Tak MI jest zle :( Bardzo zle cius cius -,.- Jedyna osoba ktora jest cos warta w Aftermath to Xuzav i moi ulubiency Reks i String :p
@Raks Pozdrow Stinka i popros zeby wrzucil ten swoj odjazdowy koment o ninjach ;d
@Slait To nie jest wojna pol-swe bo takie podejscie jest nazwane rasizmem.

Slait 05-12-2005 13:35

Ja wiem kto zasluzyl na hacka ale nie bende pisal bo dostane hunta :( mam to na screenie doswiadczynlem to na wlasnej osobie ;)

sernic 05-12-2005 14:11

Chcialbym zeby murders się rozpadlo jednak..caly czas bylem w bledzie to nei aftermath jest zle tylko murders dzis sie przkonalem jakie są to fałszywe "swinie" n/c ... Murders rozpadnij sie plx !!!

lordvatt 05-12-2005 14:27

Czemu wszyscy uzwazacie ze MI jest lepsze od After? Wogule nie chce byc hight levelem bo widze ze duze levele zabijaja sie jak psy
cale stada na jednego :/

cheaty i aimboty ? ee tego nie ladnie bo to nie fer wobec innych graczy ale ogolnie na wojnie wszystkie chwyty dozwolone
poza tym szkoda mi Joixaziego bo takie mial fajne Decoracje w ogrodku jak sie czary szlo kupywac na Edron :/

Łukasz789 05-12-2005 14:42

Ech... Ja tam nie wiem po co te wojny... Nie lepiej sie pogodzić i isć zabijać orshabale żeby Aurea była RULEZ???
Ja tam sie do tej wojny nie mieszam bo nie chce miec hunta.

Cadonis 05-12-2005 14:44

Ja to widzę tak:
Po obu stronach są fajni ludzie z którymi można swobodnie pogadać, więc nie można powiedzieć że Mi jest złe/Aftermath jest złe. Nie obwiniajcie gildii za to co robi jedna osoba.

Poza tym wszyscy używają czitów, aimbotów, makr, TBI, MC, sharują, kradną, hackują, PAują i wogóle, wiemy to, nie ma potrzeby znowu o tym pisać. Co do aktualnego hacka, czytać wyżej, ale różnica jest taka, że:
a) ludzie z Aftermath wykazują śladowe ilości inteligencji i ściągają odpowiednie boty/inne shity, lub
b) MI miało pecha, Aftermath jeszcze nie
I nie mówcie mi że MI/Am nie używa cheatów... w końcu niewinny się nie broni, nie?

Eny the Noob 05-12-2005 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sernic
Chcialbym zeby murders się rozpadlo jednak..caly czas bylem w bledzie to nei aftermath jest zle tylko murders dzis sie przkonalem jakie są to fałszywe "swinie" n/c ... Murders rozpadnij sie plx !!!

Fałszywe świnie? Jakos nie widziałem na forum ANI jednego posta na temat MI wiec po prostu zamknij swoja buzie laskawie albo powiedz co Ci zrobili.

@Lukasz789 Ty tez nie chcesz miec nic wspolnego z ta wojna? Aurea RULEZZZ jedynie na Valorii wiecej wojen bylo :D:D

@Slait Jesli nie chcesz pokazac tego screena tutaj wyslij mi go na PW :) - ja z niego zrobie uzytek :p Poza tym mowiac ze masz dowod od razu budzisz podejrzenia.

@Cadonis To nie jest tak ze niewinny sie nie broni ... Bo nikt nie lubi jak sie o nim pisze w taki czy owaki sposob ;d

Slait 05-12-2005 16:47

Nie bende dawal Screena bo puzniej moze byc hunted ale podaj mi swoje GG ;)
A tak wogule to ja jakos nie widzalem ze Muresrs Inc pekowali kogos no reason ...

Eny the Noob 05-12-2005 17:34

Wyslalem Ci na PW ...

Dragonisek 05-12-2005 18:39

@Endino

I cos cieszysz sie ze hacka mieli ??? Super uczucie ,wygrac wojne przez jakiegos idiote ktory psuje kazdemu zabawae i hackuje ludzi ...

Jesli naprawde jestes z tego zadowolony to gratz dla Ciebie,tylko pytanie : Skad ty jestes ??:|

Zevs sie poddal i zaplacil...ehhh..szkoda myslalem ze on jest osoba ktorej najbardziej zalezy na tej wojnie :/

Jesli MI sie podniesie to maja szanse cos zdzialac ....Czesio wracaj do gry xD

Hich 05-12-2005 18:42

Niektorzy z MI to są hamy. Dzisiaj ide do depo w ab i jakis kolo loota ciagnie. Ja nic nie robie tylko ide dalej a ten tego loota kolomnie rzucil. Podbiega Majefi wrzuca loota do smietnika i teraz mam hunta od tego kolesia bo on mysli ze ja mu loota zabralem a to tek s****ysyn do kabana wrzucil
@dragonisek
Zevs mial racje ze sie poddal! I tam Mi przegra :evul: :evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:28.