Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   War!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57660)

majk 04-12-2005 11:39

War!!!

Wojna na danubi Lil'Demo vs BB

fragi: 30:16 dla lil :D

tym razem mam nadzieje ze bb przegra bo zabardzo sie kozacza :p
jesli ktos wie o co poszlo plx niech napisze :] i piszcie wszystko na temat tej wojny :evul:

Harru 04-12-2005 18:05

zapewiniam CIe ze bb wygra a poszlo o PA thorissona i calego lil'demo

milu89 04-12-2005 18:22

bb nie moze przegrac, i nie przegra... -.-
a jesli uwazasz ze bb za bardzo kozacza na serwie to co w takim razie robi lil'demo... ???
Onie dopiero kozacza, a co do bb, to nic do nich nie mam i mam nadzieje ze wygraja z tymi cwaniaczkami...
Z tego co wiem to ekipa z lil'demo wygrywa, ale przestali juz opuszczac miejsca oznaczone PZ... Chyba dotarlo to do nich ze na tym serwie nikt nie ma szans z BB...
PzDr

majk 04-12-2005 21:05

mam kumpli w lildemo wiec licze na nich i mam nadzieje ze wygraja thorisson racja kozaczy najbardziej ale ja tez nie daze go sympatia ale coz taki sorc moze duzo i oby lildemo wygralo bo :p

Harru 05-12-2005 08:50

ups
00:47 You advanced from Level 99 to Level 100.

Aeglos Tribunal 05-12-2005 09:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harru
ups
00:47 You advanced from Level 99 to Level 100.

Harru jak zawsze GZ ode mnie lecz pamiętaj nie poszło tylko o to , że Thori~ robił PA bo Pala lepszy nie jest miałem u niego hunta za to , że jego kolega wszedł mi na kope z rotami
i nie chciałem mu wyjść bo byłem pierwszy więc za co miałem hunta ? za nic i musiałem płacić całe EQ więc wybacz ... mam nadzieję , że LD wygrają bo tam mam qmpli w BB też ale nie podoba mi się postawa Pali i Vete ..... bo oni sami robią PA najbardziej .... btw. zauważ , że ostatnio jak się tłukliście pod Dwarfen Bridge to Raistlin i Azizzy polecieli do DP odrazu , a Pala później do nich dołączył i od was padł Undead~ Pala był podobno na deep red po seri SD i UE od Thori~ także wiesz ....... wg. mnie LD ma lepszą organizację bo tam się wszyscy dobrze znają , a wiesz może dlaczego RL Demo nie dołączyło ?

Harru 05-12-2005 10:38

super organizacje w 1 dzien narobili se troche fragow a teraz caly czas w pz a undead poszedl sam lac kubura jak bylo nas 3-4 online a ich 15 pali wtedy niebylo raczej ;/ a wedlog mnie thori to i tak najgorszy pa i tak jak kiedys gral na thori gral na tym ze pala go lubil to teraz przeniosl sie na plock pojechal do nich napil sie piwa plock uwaza go za super qmpla a on znimi zrobi to samo co z pala i vete

pavlus 05-12-2005 11:02

Nie zabardzo znam sie teraz na zaleznosciach panujacych na danubii, w kazdym razie zdarzylo mi sie miec kontakt z niektorymi czlonkami bb i nie bylo to przyjemne ;] Darze sympatia obie te gildie, bo w obydwu sa moi dawni przyjaciele, wiec nie opowiadam sie za zadna ze stron. Chce w koncu miec spokoj na dawnym landzie, bez pa tj. walkor czy valise. Niech wygra sprawiedliwosc!

majk 05-12-2005 13:56

Raistlin siedzi non stop w dp wiec niewiem co on daje bb ,a w lildemo jest duzo lepszych graczy niz w bb.
LD narobilo fragi w 1 dzien i dobzre chociaz narobili i beda tak robic raz na jakis czas i BB bedzie padac wiec lepiej raz na jakis czas :) BB narazie gowno robi ubili :D

Thean 05-12-2005 16:00

GRATZ Harrus :) ja jestem za BB oczywiscie, z tego co wiem to wojne zaczelo LD :/

Harru 05-12-2005 16:10

co z tego ze zrobili duzo fragow w 1 dzien jak ich bylo 20 a nas 10 i niebylo hlvli od nas btw niech rm siedzi w pz jak chce bo teraz mamy cos lepszego :) dranit wrocil ;)

[<:Wuberto:] 05-12-2005 16:26

mmm Jestem Za BB Jak Zawsze : P MA Sie TAm Kilku Znajomych I Wiem Ze Wygraja ; ] pozdro

Aeglos Tribunal 05-12-2005 20:18

Cytuj:

co z tego ze zrobili duzo fragow w 1 dzien jak ich bylo 20 a nas 10 i niebylo hlvli od nas btw niech rm siedzi w pz jak chce bo teraz mamy cos lepszego :) dranit wrocil ;)

btw. Harru nie zapominaj , że Nex nie bieże udziało chociaż chce , ale nie ma sprawnego kompa >.< więc tu jest problem a wiesz , że jego PVP jest dobre =D
także musicie na niego też uważać ;) jak będzie miał sprawnego kompa =D

Xsiao. 05-12-2005 20:35

@Harus
Myslisz ze cwaniak jestes Bo wlazisz w dupsko BB ze az uchem wychodzisz??
Czlowieku zastanow sie nad soba I przemysl sprawe jeszcze raz Bo 100 lvl kazdy umie zrobic...ale co do gry to ty jestes wielkie 0 Padles jak szm**ta wiec przestan pier.....i gadac rozne farmazony....
Jak Juz mi bedziesz tez ublizac to powiem ci jedno...Ja jestem Lojalny I walcze na tej danubi od 60 lvl Nigdy nie odszedlem z zadnej wojny wiec....?

Aeglos Tribunal 05-12-2005 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xsiao.
@Harus
Myslisz ze cwaniak jestes Bo wlazisz w dupsko BB ze az uchem wychodzisz??
Czlowieku zastanow sie nad soba I przemysl sprawe jeszcze raz Bo 100 lvl kazdy umie zrobic...ale co do gry to ty jestes wielkie 0 Padles jak szm**ta wiec przestan pier.....i gadac rozne farmazony....
Jak Juz mi bedziesz tez ublizac to powiem ci jedno...Ja jestem Lojalny I walcze na tej danubi od 60 lvl Nigdy nie odszedlem z zadnej wojny wiec....?

więc XSIAO POWAH =D

Xsiao. 05-12-2005 20:38

A jeszcze jedno jak nie bylo H lvl u was jak Padl 144 i 131 lvl no i oczywiscie ty wiec sorry:(Ze tak wyszlo pozdrawiam i zycze milego grania(haha)

Bonka 05-12-2005 21:01

Cytuj:

super organizacje w 1 dzien narobili se troche fragow a teraz caly czas w pz a undead poszedl sam lac kubura jak bylo nas 3-4 online a ich 15 pali wtedy niebylo raczej ;/ a wedlog mnie thori to i tak najgorszy pa i tak jak kiedys gral na thori gral na tym ze pala go lubil to teraz przeniosl sie na plock pojechal do nich napil sie piwa plock uwaza go za super qmpla a on znimi zrobi to samo co z pala i vete

Z tym sie zgodze w 100% thor jechal do Olecka,pewnie mial plany ktore nie wypalily:P wiec wybral plock :D

Xsiao. 05-12-2005 21:08

Btw.Thori na bank jest lepszym kumplem niz ty....Nie znacie go na rl tonie mowice onim Nic zlego.....-.-

Harru 05-12-2005 21:08

a czy ja odeszlem z wojny oO

Xsiao. 05-12-2005 21:12

Czy ja mowie ze teraz odszedles??
ale naucz sie grac to dopiero pogadamy nie wiem jak ty sie dales 100 palkiem sie zabic.shame:(

Bonka 05-12-2005 21:13

No Coment!!!

Harru 05-12-2005 21:16

to Ty chyba niewiesz jak ja padlem
ja mam tylko 1105 hp i jak mnie bilo 10 + osob w tym 3 sorcow 100+ to trudno o przezycie z 12 bp uh

Kiroy Wind 05-12-2005 21:20

Ja życze powodzenia w wojnie Lil'demo :P bo bb naprawde momentami przesadzało z pa chociaz thori świety nie jest

Xsiao. 05-12-2005 22:13

dlamnei to i tak jestes smieszny naprawde No i co ze 10 osob??masz 1000+hp u***esz sie za full I to jeszcze bez trapa pas omg:(shame

Aeglos Tribunal 05-12-2005 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xsiao.
dlamnei to i tak jestes smieszny naprawde No i co ze 10 osob??masz 1000+hp u***esz sie za full I to jeszcze bez trapa pas omg:(shame

co prawda to prawda =D pzdr :** a to , że bez trapa to nie wiedziałem xDDDD

majk 06-12-2005 09:15

Calkowicie zgadzam sie z Xsiao.
a co do tego ze niebylo h lvl to gz harru. LD wyszlo przynajmniej i poubijalo a BB cos zrobilo bo narazie sie zesralo

WizzArD 06-12-2005 13:45

Buahahaha harrus wez nie wkrecaj glupot padles bo jestes debil biegaliscie w 10 osob za yennefer cielo przybiegl i cie trapnal pozniej przybiegla reszta lil to od was vete itp sie pochowali do pz HAHAHAHAHAH pozniej undead chyba sie zalamal ze harrus padl poszedl ubic kubura i padl od thori finger makrox w jakies 10 sekund, na nastepny dzien zaczela sie bitwa pierw zaczeli gonic pale ktory uciekl, pozniej zabili tomica bo go chlopaki z gildi zostawily :( a pozniej ja vandaal jesakes i thori ubilismy aranuira w jakies 5 sec :( aff a co do pz to pz camping jest czescia wojny :(

EDIT: A JAK NIE MIELISCIE H LVL TO PO CO SIE PAKUJECIE W BITWY ?!

wasz najwiekszy lvl raistlin uzywa mana shielda i ssa nawet 1 *******onego sd nie ***nal podczas gdy od nas kazdy walczy, nie musimy siedziec w caffe by miec zgranie AIIIIGHT ?!

Xsiao. 06-12-2005 13:57

I jak wy chcecie wygrac powiedz mijak wasza gildia to 70%BR a grac potrafia tylko nie liczni gora ze 4 osoby....

Xsiao. 06-12-2005 14:00

A teraz Undead i RmII cwaniakuja bo nie grajaRl ownerzy POddawali postacie do olecka zeby miec all na lanie Odpalili Boty i jazda.....ale i tak im to nic nie da:)

Nexagon 06-12-2005 14:03

Hahaha xD

Czemu ja tak lubie czytac forum tiba.pl ?? Bo tu sa najwieksze nooby na swiecie ;] O tak tu sa najwieksze beki ! ;>

Co do wojny, jesli wszyscy z BB mieli jaja to by nie oddawali postaci jak to zwykle robia. Tylko ze uwazajcie to moze sie zle skonczyc, pamietacie akcje zrookowania Ex Cavatora , Zenobi~ ect? Tak tak, postacie zostaly oddane ludziom z olecka, a co oni zrobili to juz nie wiemy ;> Czy ktos z tych poszkodowanych uslyszal slowo "Sorry za to" z ust kogos z Olecka ? Czy dostali za to jakies pieniadze? Nie. To moze ktos sie zastanowi co robi nastepnym razem bo to przykre.
Bad Boyss nie przegrali zadnej wojny tak ? To maja szanse przegrac... Hail Boty z Olecka ;>

NeXa~

WizzArD 06-12-2005 14:07

Agreed.

/w!zzU#

Kiroy Wind 06-12-2005 14:08

Hail Nexiu :**

Xsiao. 06-12-2005 14:15

HAHHAHA NExa bro:)
HAHAH i wszystko jasne:)
HAil Plock hail Lil'Demo

Evil Maul 06-12-2005 15:37

o.0 nie wiedzielam ze Lil'Demo takie potezne myslalem ze BB was zniszczy ! Ale mylilem sie :p . WYMIATACIE !!!!

Aeglos Tribunal 06-12-2005 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nexagon
Hahaha xD

Czemu ja tak lubie czytac forum tiba.pl ?? Bo tu sa najwieksze nooby na swiecie ;] O tak tu sa najwieksze beki ! ;>

Co do wojny, jesli wszyscy z BB mieli jaja to by nie oddawali postaci jak to zwykle robia. Tylko ze uwazajcie to moze sie zle skonczyc, pamietacie akcje zrookowania Ex Cavatora , Zenobi~ ect? Tak tak, postacie zostaly oddane ludziom z olecka, a co oni zrobili to juz nie wiemy ;> Czy ktos z tych poszkodowanych uslyszal slowo "Sorry za to" z ust kogos z Olecka ? Czy dostali za to jakies pieniadze? Nie. To moze ktos sie zastanowi co robi nastepnym razem bo to przykre.
Bad Boyss nie przegrali zadnej wojny tak ? To maja szanse przegrac... Hail Boty z Olecka ;>

NeXa~

Ziom nie mają szansę , ale prze***ią xDDDDDDDDDDDDDD HAIL LD ! bo BB to same PA od LD nie miałem żadnego PA a od BB hunta u pali ZA NIC bo to jest dureń =D zresztą LD i tak wygra ;) Pzdro all z Płocka =D :)

Paladinka 07-12-2005 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nexagon
Hahaha xD

NeXa~

one comment : EHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH BOTY EHEHEHEHEHEHEHEHEHH DOBREEEEEEEEEEEEEEEEEE ja ***ie to wlasnie ty jestes smieszny:)) i to ty chyba jestes tym noobem aby mowiac takie glupoty na temat botow beuheheheheheheh stary ja nawet nie wiem co to jest:)) nigdy z tym stycznosci nie mialem w dupie mam takie rzeczy noo nie moge boty BEUHEHEHHEH posikam zaraz sie ze smiechu a co do charow to dobrze wiedziec ze ktos z mego miasta nimi gra ehheheheh moze powiecie mi kto?:))) bo ja nawet tego sam nie wiem..:( po 2 tej wojny jeszcze nie wzielisimy na serio:) jezeli tego nie wiedzicie ale to jest bardzo prosto zobaczyc :) to ze nic nie dzialamy :PP a na dzialanie czas przyjdzie :) i bedzie wystarczyla jedna walka aby was przegonic w fragach ..

Good Luck .

Harru 07-12-2005 13:45

mam 1105 hp bil mnie dexty sd - 300~ , thori sd - 300~ , makrox sd - 200~ , yenn sd - 200~ , madzia sd - 200~ , dezoter sd -200~ + jesakes i inne osoby ktorych nickow niepamietam , ja sie uham dokladnie za 760~~ wiec niewiem jak wybyscie przezyli majac 1105 hp

Xsiao. 07-12-2005 15:52

ale to nie zmienia faktu ze jestes lizo dup...

Harru 07-12-2005 17:04

Ty wiesz swoje ja wiem swoje

Xsiao. 07-12-2005 20:13

tak se wkrecaj:DMoze troszke wazelinki by cie sie przydalo??co ty na to?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52.