![]() |
Rasism na serwie gildi rządzącej??
Wczoraj ekipa z NG zabiła Yunichiego (pierwszego maga na serwie no i Polaka) na wspólnym huncie. Yunichi mowil mi ,że zabili go za to że wyprzedził mannowa i za to ,że jest Polakiem i nie można im ufać. Yunichi jak i Katmai dostali hunta nazawsze i nie mogą nawet zapłacić. Chciałbym aby wypowiedzieli się ludzie którzy są w temacie (polacy ktorzy zostali w NG) o co tutaj chodzi, jakie powody takiego postepowania podaje oficjalnie NG.
|
To jest nienormalne!
Ja sie juz boje skilli nabijac. Wejdzie jakis hlvl na skille na tibia.com zobaczy kogos z polakow na pierwszej stronie i zabije. Co to za gra. Nie mam juz zamiaru zmieniac serwera. Wogole NG za bardzo sie zadzi.
X( .No ale czekam na posty ludzi grajacych na obsidi. Cos trzeba z tym zrobic! |
ech....
szkoda szkoda, yunichi zawsze spoko był i nigdy niespotkałem żeby PA. Ale to co zrobiło NG to lekka przesada szykuję się chyba wojenka :) |
Robi się powoli bardzo napieta sytuacja... czekamy na wypowiedzi głownie polaków z NG, jak i ludzi z Grinders. Chyba nadszedl czas na podjęcie jakiś konkretnych decyzji. Lecz wcześniej wypada dobrze rozeznać się w sytuacji i w faktach dotyczących wyrzucenia Katmaiego i Yunichiego z NG.
|
NG robi PA bo sa najlepsi na servie i co sie dziwic kazdy z was by tez tak robi a ze nigdy niebylsicie najlepsi na servie to niewiecie co to znaczy.
Maja wladze wiec robia co chca i co sie dziwic |
@ up
Święte słowa |
Zgadzam sie z przedmówcami, ale jest jeden aspekt, którego nadal nie rozumiem - moja śmierć. Rozmawialem z ludzmi z Grinders aby wyrzucili mnie z gildii jesli bedzie jakakolwiek wojna, bo chcę być neutralny, vixi, kiroy i pare innych osob pytalo czy walcze, odpowiadalem, ze nie. I co mam z tego? Jak zwykle ze 300k w plecy za darmo, to powoli zaczyna byc juz frustrujące.
|
I o czym tu gadac??!!
Z tego co wiem to yunichi zostal zabity za to ze byl lepszy od mannowa. A polacy w NG to nooby i zdrajcy podobno kiroy byl w grindersach tylko po to by szpiegowac dla ng (jak ja tego nooba nienawidze) i namawiac do wojny a sam w pozniej przeszedl spowrotem do ng. Przez niego grindersi sie rozpadli i wszyscy sa huntowani. Tak wiex raxilon pretensje mozesz miec tylko do swojego "kolegi" kiroya winda. Moze da sie jeszcze cos zrobic ale nic na sile. Napewno bedzie jakas wojna i ja tez sie przylacze bi nienawidze ng. I wy zrobcie to samo bo jesli sie polaczymy wszyscy to jestesmy w stanie z nimi wygrac . A pierwszy padnie zdrajca kiroy wind .
Fuck NG P.S. Uwazajcie na to co mowicie bo kiroy jest wsrod nas!!! |
Cytuj:
|
@Kabanosek
taa polaczki do boju ^^ życze powodzenia w szczególnośći jak mają walczyć ludzie tacy jak ty XD @Raxi mozesz na mnie liczyc |
Raxiu jestes free ty moje sloneczko :) no niestety masz arcje podziekuj kolegom Polakom ktorzy wpierw krzyczeli a potem mowili to nie ja to organizuje tylko Raxilon :/
Kabanosek :) a ty jak zawsze jestes zalosny hrhrhr pozdrawiam cie :) mam nadzieje ze PCK nie zapomni o tobie na swieta :) a co do Katmai i Yunichi to ja sam nie wiedizalem ze taka akcja sie stanie hrhrhr jaka jazda :D Aha i Reszta Noobkow :) jestescie etz Wolni nie musicie sie juz mi zalic plakac i przeklinac na PRV :P jstescie wszyscy free kazdy :P oprocz Katmai i Yunichi ale to jzu nie ja decyduje :) wszystkie dzieci nasze sa :) Pozdrawiam White Wolfow Raxia I reszte ziomali Awolverka tez :) :cup: |
Pitt a co do rasizmuskoro wy przyjeciele Erusa jak np SOl mogli byc wolni to chyba jednak nie o rasizm tutaj chodzi :D ??
|
wiesz kiroy troche sie o cala sytuacje martwie bo zapowiada sie ze zrobie najwyzszy mlev na obsidi ;] (w pracy tylko robie runki zeby w razie kontroli dac log out ) no i nie chcialbym z tego powodu deda od mannowa zaliczyc. Postanowilem sobie byc pierwszym z 60 mlevem. Co w tym zlego ? No narazie obserwuje rozwoj sytuacji ale to ze twoj kolega z gildi (o czym mi jakies low lvle doniosly ) mnie exivowal niezbyt mi sie podoba. Znam tylko jeden powod dlaczego ktos z NG to robi.Na dodatek na moje pytanie dlaczego to robi nawet nie raczyl odpowiedziec, a akurat ten gracz znany jest juz na serwie ze swojego PA.Dobra nie bede tu ran rozcieral. Nie wnikam czy poszlo o zazdrosc mannowa o to ze go yunichi wyprzedzil czy o inne gowno. Cos sie dzieje na obsidi, cos niedobrego , a czas sam podyktuje rozwoj wydarzen.
|
Wiadomo ze bede tepic was i to zanic ;] Powiedzie bo po co im zagrozenie ze strony polakow(byscie rzadzili to samo by bylo ).Wszyscy grali wczesniej na Arcani i przegrali.Ale na Obsidia jest za malo polakow na wysokich levelach .Pewnie sporo z was odejdzie z tego swiata i bedzie cool xD.Jak to moj kolega powiedzial z danubi ze juz w Bad Boysach jest nudno i odszedl. A jednak teraz wlasnie przegrywa 5:1 wojne i mam nadzieje ze przegraja;pCo do obsidia wystarczylo by tylko 8 osob nic wiecej (to sie liczy z tym ze nie moglibyscie na wojnie expic ,albo jakbyscie expili to jak kogo niema ,albo wszyscy byscie np.expili na Dlach xD)Chodz lepiej zebyscie to wy wskakiwali im do jaskini i ubijali jak dobrze to rozegracie to macie duze szanse wygranej.Chodz watpie w to.Latwiej dogadac sie z kumplem z rl niz w tibi.No i unas w miescie w Cafejkach ludzie sie spotykaja i prowadza wojne ;x
|
mi już braknie słów na politykę liderów NG ... pamietacie kogos takiego jak Warcy? ... za co on mial hunted? za to ze m.in. praoler the mage zabijal jego memberow?... ale nie rozumiem jednego jak mozna huncic swoihc memberow przed wywaleniemich z gildii ... dla mnie to jest chore-.-
pozdro dla jedynego sprawiedliwego Kiroya :) |
rasizm?
lol owszem padl yunichi i prawie;/ katmai ale to nie znaczy ze to jakas nagonka na polakow to jest propaganda . a co do wczorajszego dnia to owszem padlo paru polakow ale w wiekszosci z wlasnej winy . to oni zaczeli mnie atakowac wiec padli. anty sam tego chciales;p. i prosze zanim ktos jeszcze nazwie mnie zdrajca to moze najpierw przypomni sobie 1 wojne jak to ja liczylem na was i sie nie doczekalem... i to nie wy a NG mi pomoglo i kicknelo swojego rodaka ratujac polakow. ( btw. i to katmai byl kompanem erusa )
p.s. peero tobie to chyba sie cos poprzewracalo od tego PG bo dobrze wiesz ze planowales atak na NG jeszcze zanim padl yunek wiec nie strugaj teraz niewiniatka yunek masz u mnie wieczny szaacunek, jestes naprawde dobrym czlowiekiem |
podczas 1 wojny bardziej zawiedzeni byli niektorzy polacy lvle 30-35 gdyz wtedy nie jeden z nich padl , a nijacy vixi , kiroy , raxi poszlo se do NG zostawiajac wtedy nas na lodzie :] tluamczac przy tym ze to juz nie nasza wojna , ale jakos Erus mnie gonil do pz 2x dizennie :) ale nie wybiegajmy od tematu =]
Ale jednak troche wybiegne od teamtu.. za co padl Fosils? .... |
Kabanosek jesli niejestes pewien czegos to na CH** to wypisujesz ,a i wiesz kto to jest noob? bo chyba nigdy w lustro niespojzales :D
|
Chyba Obsidię czeka to samo co Morganę... Już wielu graczy zapowiedziało odejście na nowy server (plotki głoszą że mają wystartować w ten weekend). Obsidia się wyludni :( . A to oznacza jedno... ostateczną i wyniszczającą wojnę całego servera. Jestem tylko ciekaw czy zostanie uszanowana nasza neutralność?
|
Rok moze pol i bedzie to co na danubi. Za PA bedzie sie huntowac :>
A jak narazie kozystajcie z zycia. GL Kiroy. Jasień 4Ever |
a ja wam mówiłem że Kiroy jest bad boy muehehhe
i że napewno szpiegował w tych grindersach :D :D a to całe ng to pedały za nich yunichiego zabili. Kiroy pedałku :) widziałem akcje z anty speedem jak się biliście do red chyba i Jinling dobił, anty miał wtedy reda, TY mu wziąłeś all eq i runki a potem żałośnie na innych zwalałeś więc stfu |
Cytuj:
Gdy vixi jest online to pisze do mnie takie pytanie "Jaki Lv,Gdzie expisz?" tylko to ci w glowie nie moja wina ze grac nie umiesz ty mialas 70lv ja mialem 65lv za 5 dni patrze ja mam 70lv i vixi tez 70 wiec sie nie dziwie i nie mowcie ****a o rasizmie bo ty vixi to jestes taka su** ze jak cie widzie to mi sie nie dobrze robi a kiroy znalazl sobie wymowke ze cos mu zrobili w grinders (LOL) Noobs ***ane szwedzi ale wiem jedno zobaczycie polacy wygraja wojne i nie bedzie laski dla vixi i kiroya Bye Bye POLAND RULEZ |
ta twoja vixi to chlopiec xD
a co do reszty twojego postu w 100 % sie zgadzam |
@Kabanosek
tak wogóle to jaki Ty masz nick w tibi? :> |
@ Kabanosek
boisz się podać? :P a tak wogóle to vixi nie expi cały czas on nie spędza 24h przed tibią expiąć w odróżnieniu od Ciebie |
@ All
Tylko nie obrazajcie Vixi pffff
Grajcie i bawcie sie Cala reszta n/c Zycze wam w tym slodkim dniu duuuuuzo slodyczy/fragow/lvl/jednosci :D B) |
Cytuj:
Edit: Czyżby pan Peero? :] |
Tak właśnie podejżewałem :]
Z najnowszych wieści: Raxilon dołączył do białych wilków, przyjeliśmy go z otwartymi rękoma, może liczyć na nasza pomoc, a my na jego. Nie pchamy sie w konflikty i on też sie stara ich unikać. Play for Fun. Mam nadzieję że zostanie to uszanowane i NG da spokuj zarówno mu i jak i reszcie stada. A jak ktoś ma jakieś ukryte obsesje na naszym punkcie to niech napisze na priv, a nie exivuje nas. Możemy to odebrać jako atak na nas... a to na pewno miłe nie będzie. Szacunek dla każdego kto ma mózg na swoim miejscu. Yours Borgo |
@up
Tęsknie za wilkami =) |
Slyth czy jak ty tam masz pedala to ty masz w chacie to jest 1 a 2 z tym antym niewiesz kto pod***al wiec sie nieodzywaj i gdybys znal NG to bys tak o nich niemowil a ze niepotrafisz zrobic dobrego lvla i nikogo tam nieznasz to juz tylko twoja wina . A co do kabanoska to mozesz pomazyc ze polacy wygraja a zwlaszcza jezli beda walczyc tacy jak :D ty wiec to juz kompletna lipa dla polakow.
|
Chcialbym sie mylic !
Panowie przede wszystkim pozdrawiam wszystkich
I wyrazy szczerego wspolczucia dla Raxilona, mialem raz przyjemnosc z nim rozmawiec i wywarl na mnie wrazenie kulturalnego i otwartego na argumenty czlowieka. Wojna jest niszczycielska i zostanie moim zdaniem przez Polakow przegrana przede wszystkim dlatego ze Szwedzi wiedza ze moga na siebie liczyc i to dodaje im skrzydel, a Polacy wiedza ze nie moga na siebie liczyc i to uniemozliwia jakiekolwiek dzialanie z naszej strony. Ja sie nie mieszam w wojne bo jestem nobkiem ktory gra w tibie dopiero 4- miesiace wiec niewiele wiem, niewiele umiem i nikogo nie znam. Chialbym rowniez zlozyc wyrazy uznania Bialym Wilkom - jestescie ze soba na dobre i na zle i to was wyroznia. To wlasnie dla przyjaciol warto grac w tibie. I zadziwia mnie postawa postaci ktore zmieniaja gildie powiedzmy 2 razy w tygodniu moim zdaniem ma to niewiele wspolnego z lojalnoscia i dziwi mnie to ze ktos przyjmuje ich w swoje szeregi. My potrafimy sie jedynie klocic i wzajemnie oskarzac co jest szczegolnie widoczne w tym temacie jak i w obsidian war. I to sie nie zmnieni bo do tego zmusza nas niejako nasza Zlota Wolnosc Szlachecka. |
Jezeli WW zadekralowali neutralonosc to mysle ze nie ma problemu :) To chyba najbardziej pokojowa gildia na serwie :P Co do NG to uwazam za kazdy ma swoje za uszami nie tylko oni, a wygra najlepszy ;]
Pozdro 4 ALL |
ano racja
HAHA
zeby wojowac to trzeba miec z kim Mannow nie byl by taki wojowniczy gdyby nie mial kolegow :P |
Cytuj:
|
Przyszli po nas na demony w 15~~ osob -.- Mi sie dalo uciec ale yunichi nie dal rady ;/ Ma 600 hp i strasznie trudno przezyc sorkiem jak kilku ludzi wali z sd ;s Nie mial szans. kiroy wind ty robisz sobie nadzieje ale na ciebie tez przyjdzie pora mannow wyraznie napisal ze nie chce na tym serwie ani jednego polaka po nie chce zeby sie powtorzyla sytuacja (z aldory jesli dobrze pamietam) albo z innego serwa na ktorym przegrali. Yunichi padl poniewaz byl lepszy od mannowa a mannow chce byc 1 sorkiem z 100 lvl na obsidi ;s Ja miales pasc z wielu powodow ale to juz nie wazne ;o
Kiroy jestes szczur i tyle, wiedzialem zeby ci nie ufac x) tak jak xarabek i reszta waszej spolki ;p Jak bylem z erusem mowiles rozne rzeczy na moj temat ze zdradzilem polske itp. wiec teraz wszystkie zle slowa ktore na mnie powiedziales mozesz smialo odwrocic przeciwko sobie. Jedyn slowem bylismy za dobrzi i za to nam sie dostalo ;p NG to paly :) Zazdroscili nam loota i wielu innych rzeczy ;P Signed, //Katmai |
@Katmai
ja nie zdradziłem jak nie zauważyłeś to od 1 lvla byłem w gildi Glamour, potem po powstaniu Ng odrazu tam i jestem cały czas loyal dla tych gildi :D |
btw. podobno Yunichiego zabili z 3 powodów
- Mannow chciałbyc 100 lvl sorc. - Yunichi niechcial zabić polaka - miał za dobre eq,szybko expil, poprostu był za***isty ( Czyżby zazdrość ) :> @up. Katmai nie trzymam z ng narazie jestem neutral nie zamierzam dołańczać do ng ani do innej gildi... NG chciało mnie zabic na Banshee Quest ale im sie nie udało planowali na mój locik a ze przezemnie dranzor padł to mieli niby reason... wtedy mój locik wynosił " gs, boh, k-set, + loot z Banshee ( 10k, gs, boh, tower shield, ssa, i st~ ring ) + 20 bp uh hmm explo manasy itd.. mój dead wynosił jakies 350k~ Ale Swietne pvp ng jest tak dobre ze przez droge do ghostlandu dostalem z 4 razy z sd ;] Ng ma władze zeby polacy się zjednoczyli nawzajem sobie pomagali to bysmy wygrali ;] ng powoli tepią polaków.. zabili Anty Speeda, Fosilsa, Yunichiego, Raxilona, i jeszcze kilku... także Welcome New Serwer :))) Myśle że dobrze by było jakbyśmy wszyscy poszli na 1 Niemiecki serwer i odrazu tempili szwedów :P Good Luck. |
hmmm a więc :
Danubia : na danubii jetem Bogiem bądź byłem zapytajcie sie starych garczyz czołówki kto to był Klothar Dracenfelst na początku servera :D mam tam wielu przyjaciół i zawsze moge tam wrócić :) a bad boysi to i tak już szłam :P to tylkoKumple Paladinkia nie BB :P cowalczyło z Walkdorem belthem itd o freedom :) Katmai : ja byłem z ng i jestem i bede :) tylko ze ja nie deklarowalem walki ze swe :) to nie aj chcialem walnac mannowa i waldorio jak beda expili :) mieliscie takie same zamiery jak oni tylko oni was uprzedzili ?? wiec czemu ich nie rozumiecie ?? zazdrosni ze was uprzedzili ?? zrobilidokladnie to co wy chcieliscie zrobic :) a bynajmniej peero fosils itd wiec o co KAMAN ?? :P Obsidia : a co w tym dziwnego ze ludzie graja po to aby byc najlepszymi ?? no proste ma sie wladze to sie ja wykorzystuje a potem biedni placza ze to niesprawiedliwe , no pewnie ze niesprawiedliwe ale na tym polega ta gra na wojnach na kasie kumplach itd :) a NOOBY plakaly jak Peero ze maja placic 15 k za wolnsoc :) nie zaplacil tose pojdzie z servera !! ja w przeszlsoci za wojny placilem po 500 k na 60 lvl a ludzie z 80 i 90 lvl maja problem zaplacic 15 k :) buehehehee Obsidia re 2 : ta NG jest zgrane gralismy razem 2 lata poand wiem co oni zrobia w kazdej chwili zorbia sneaka w 20sekund :) na arcani padaly 120 lvl w pol minuty takie ataki robilismy :) amcie dowod jak sie nadzial erus i spolka hrhrrh :) jestesmy w stanie czekac na was kazda ilsoc czasu jak tylko zlapiecie pz locka i po was :D chociaz byscie byli w 30 to i tak ebdziemyczekac na okazje :) anwet zakladajac ze NG by przegralo ta wojne to nasze sneaky by was zabily :) proste :) tak bylo nie raz mozna byc slabszym i wygrywac wojny :) jak na arcani :) dlatego po co te gadki trzeba bylo zaplacic 15 k i miec wzgledny spokoj :) teraz za pozno :) szkoda peero bo arz blagasz owolnsoc an drugi dzien dzien mnie wyzywasz all time ?? czy to nie dziwne ?? SHR ?? :P Obsidia re 3 : Jezuuu Borgo ty mnie nie dobijaj jak Pitt ... to byla tylko jedna exiva a Pitt jakby juz hunta mial :) spokojnie nie dam ci krzywdyBorguś zrobic :) uszy do gory :) i lec na skale i zawyj jak wilk :D hrrhhr joke Słoneczko :) Szikaka : Paweł czy cie ... ?? jak mogles dac swoje zdjecie tutaj i to jeszcze te :P bueheehehehhehe!!! Vixi nasz bro dał rade :) Vixi: zawsze z ng od Arcani wiec co sie dziwic ze nie gra z nielojalnymi polakami ?? jak walczylismy z erusem to nikt nam nie pomogl tylko NG a etarz nagle odezwali sie patrioci co siedzieliw depo jak my walczylismy za wolnosc :) to nikogo nie bylo :) tylko NG nam pomoglo plus grupka osob jakPretorian Awolver Nazgool Elder Nagan i pare innych osob a reszta choc miala lvl to anwet nosa nie wystawila z depo !! i tym osobom nalezy sie szacunek Forever !! bo to oni walczyliza wolnsoc polakow ktora teraz nieliczna grupa straci :) Awolverku : masz racje tak było , ale nie lazilo o to aby cie zlekcewazyc tylko po co miales walczyc jak mogles expic tzn tak mialo byc a mysami bysmy jzu och dobili .... choc amsz arcje to zwyciestwo to takze twoja zasluga przyjacielu Respect 4EVER 4DON Obsida rre .... a wiec Peero dolaczyl do zaszczytnego grona katmai i Yuna ( faktycznie YUn czlowieku jestes wielki !! Respect Forever 4YOU ) a reszta polakow codolaczyla etz beda kicknieci raczej kazdy kto nie jest w BOOM jest free a wiec kto chce niech gra nie musi nic placic kto jzu nie chce tu grac niech nie gra :) Nowe servy : na nowe servy idzie ekipa z Hiberny :) oni sami polakow wybija bo lepiej miec wojny z ciekawymi swe lub BR niz nudne z noobkami z PL :) zreszta lepiej jak wladze trzyma grupa rl friend's niz polacy :) sorki za literowki ale mam klawiaturke juz na rencie an gwiazdke ebdzie nowa od Mikołaja wiec ebdzie lepiej :) Pozdrawiam Wilki Awolverka Raxia Vixi i Szikake oarz Xarabka i YUNA buziaki :) :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
aha jak nie odpowiedzialem na kogos zazuty lub pytanie prosze powtorzyc .. xD buziaki chlopaki nie da sie zyc ebz draki :D
|
aha przypominam :) na arcani ERA ZERO to pl-swe gildia na DPFT br gildie z odnogą polską !! wiec nie mowice ze polacy pokonali ng na arcani bo nie polacy tylko BR :P a polacy sie wykupili czesc a zcesc walczy ze swe dalej :)
aha i nie oszukujmysie w Grindersch bylem po to aby byl spokoj z NG tylko ja zakaldalem ze jestem w G. aby miec spokoj nie walczyc z erusem itd bo nie chcialem znowu miec wojne ale okazalo sie ze Grinders maja w plach wojne wiec po kogo stronie lepiej byc kumpli co znam 2 lata czy tych co znam 2 tygodnie ?? kto mysli logicznie zrozumie to :) juz misie nie chce wiecej psiac pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |