![]() |
Test Server-Komentarze
W tym temacie możecie komentować zdjęcia zamieszczone TU.
JEŚLI KTOŚ JESZCZE RAZ MI NAPISZE ŻE NIE MOŻE SIĘ ZALOGOWAĆ DAM BANA Z MIEJSCA!!! |
Up
Tu sie zdjec niedaje tylko je komentuje... :] |
Komentuje zdjecia czy testa mi to jedno ale wiem jedno..
Jak zwykle problemy z zalogowaniem sie ;( |
ok mysle mysle tylko sie niemoge doczekac
|
Yy.... Czy mi sie wydaje czy tak jak poprzednio - nie da sie zalogować? :/
|
Zalogować sie da, trzeba czekać w kolejce. Wielu ma ochote pograć na teście
|
No wlasnie padl ts;] wiec no more comments,z tego co bylo to grafika nawet niezla.ladnie to all wyglada,rozdzek nie uraczysz a moze uraczysz tylko wszyscy biegaja i sie leja wiec nie bardzo jest jak je sprawdzic....lol uptade....lol
A manasy laduja mane jak oszalale;] |
Ahas...Thx... To u mnie coś nie ten teges bo zamiast kolejki wyskakuje Cannot.... :/
E: Taa... A teraz padło :P |
hihihi 21:49 Gendieb: 21:17 You lose 1532 hitpoints due to an attack by Morgaroth.
hyba bolało .... z tego Morgarotha hyba musi byc fajny loot |
CipSoft chcial sprawdzic wytrzymalosc serverow? Coś mi mowi ze ten test bedzie bardzo "ciezki".... :/
Bebi~ |
?.?
Morgoroth to kolejny boss demonów ? Hity mocniejsze nawet od orsza~ 8o
|
mi nie wyskakuje zaden can not czy cos takiego tylko gamy yous start (cos takiego jak zaraz po czyszczeniu prubujesz sie lognac :P
|
Ciekawe jaki bedzie z niego loot???? Moze beda czesci demon setu wypadaly?? Kto wie ......
|
Ta teraz tak, bo Im padło i serv się odpala :)
|
Cytuj:
|
Niestety hyba sie nie zalogujemy na test server a bynajmiej ja juz 3 godz próbuje i nic :( co za nie fart reszcie zycze powodzenia
;) |
Boss demków
OMG coś silniejsze od Orshabala?! Może demon legi polecą albo coś Golden Helmet? Golden Boots? Co jeszcze czyżby CipSoft wprowadził all rary do gry?!
|
Cytuj:
|
raczej jednego z 2 praktycznie niezabijalnych kubusiów ropruwaczy :evul: < lol dziwnie sie :to odmienia niewiem czy dobrze
|
O kurde..... Troszke tych Demonow przyzwal :evul: kolejny supersilny kolo
|
Sprzet na którym server stio jest off, lub net jest off, (62.146.78.206 nie odpowiada) nie wykluczam innych problemów.
|
Moim zdaniem po co tyle krzyku o test serwer ?? I tak to wszystko bedzie w update....... B)
|
ale kiedy on bedzie w sobote? nie wiemnikt tego nie wie
NIc niewidac z tych sstylko x |
@Sorcerer of the dark age
Autor ssa jest dla mnie znany, jest to Manur z Azury. |
Sadze ze przed swietami powinni sie wyrobic, ale dokladnego terminu nie znam
|
gz wlogowania sie ja tyle szczescia nie mam ;p
@down i po co piszesz takie durne posty to chyba jasne ze nie tylko ty chcesz sie wbić...@topic yupi udalo mi sie powodzenia wam zecze :D poakujcie sie |
ja ss wogóle niewide:| tzn tych od tego ziomka ;/ ja chce wejsc na testa;/
jak zawsze gówniane szczescie ;/ chociarz na 5minut xchce wejsc |
ej a wie ktos moze co ile sekund bedzie rosla mana u rycerzyka??:P a noi co z tymi runkami bo jush sam nie rozumiem;/ cos bylo mowione ze ich urzywanie nie bedzie zalerzec od mlvl tylko od lvl a to troche bez sensu...chocish moze zle zorozumialem.......
|
Pebe83, gratz normalnie ss szczegolnie hammer :D Grafa cool tylko jeszzce na zadnym screenie nie bylo widac jak dzialaja te wandy :/
|
Ludzie czy to prawda, że na Test Servie FACC może np. na Edron poplynać ?
Jeżeli to nieprawda to sry za glupi post ale to dopiero mój pierwszy test ... :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
|
poszedlbym sprawdzic ale nie przezyje ani jednego ue ;p
|
Hej a na screenach widać pojemnik.you see ectoplasm container-it is filled by ectoplasma
sorry ale oni chcą broń plazmową wprowadzić-chyba nie ten wiek ;p Widziałem to na ss i zastanawiam się czy to broń plazmowa i czy to wprowadzą tylko dla sorców i drutów czy dla all profesji? |
niezle sski Vonath, gz. Zazdroszcze ci pobytu na Tescie :D
|
jak odzyskać hasło z dnia 29 listopada... ??? prosze o szybka odpowiedz
|
up up
No comments. Wbiłem na mc bo battle miałem na normal tibii :| Jak byś popatrzył na kolejny SS już byś go nie widział :| a teraz sie nie można zalogować n/c n/c czlowiek sie stara a tu Ci taki idiota wyskoczy no nieee.... :| |
nom tesh to zauwarzylem.... na ss 2 tibie otwarte:p
mogles to chociash przeorbic w paincie czy cus:p zeby se obciachu nie narobic:p hyhy Twoj wybor....wyszedles na cheetera:P |
a co to za pojemnik z ectoplasmą?Widziałem na jednym ss-ie
|
Zauważyliście pojemnik z ectoplasmą?Czyżby nowa rzecz do strzelania dla sorców?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |