Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Kolejni Polscy maniacy... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58499)

Dr. Omader 15-12-2005 01:44

Kolejni Polscy maniacy...

Ostatnio pisaliśmy o sławnych polskich manaholikach, dzisiaj zaczniemy od dwóch "maszyn do zabijania potworów". Mowa o Ne'rooxie z Celesty i Bedurionie z Arcanii.

Po raz kolejny możemy dać zdjęcie osoby z Celesty - światu non PvP praktycznie opanowanego przez Polaków. Ne'roox jako pierwsza osoba z tego świata awansował na poziom 150 i jest zarazem drugim najlepszym druidem w całym tibijskim świecie!

Tym samym poziomem może pochawalić się Bedurion z Arcanii, który jako pierwszy Elite Knight na tym świecie osiągnął 150 poziom! W ogólnej klasyfikacji z wszystkich światów znajduje się on aktualnie na 100 pozycji.

Witamy chyba pierwszą panią w naszych newsach :)
Jest nią Rookguardian de'Bove z serwera Isara... Dokonała ona czegoś nietypowego, awansowała na 70 poziom na Rookgaardzie. To jest ponad 5 milionów doświadczenia zdobytego wyłącznie przez zabijanie trolli, minotaurów, rotwormów i orków! Wytrwałość godna podziwu...

Następni dwaj Polacy widocznie lubią Andrzeja Gołote i poświęcili godziny na to aby zdobyć tak wysokie poziomy walki pięściami.

74 Elite Knight Haruj z świata Aurea zdobył, aż 80 poziom fist fightingu!

Po piętach depcze mu 81 Elite Knight z Guardi - Razorekor, który ma 70 poziom fist fightingu.

Gratulujemy wszystkim ich awansów i życzymy kolejnych szybko zdobytych :)

Jeśli chcesz podzielić się z nami swoim szczęściem, tak jak uczynili to dzisiejsi goście - przeczytaj ten temat.

Charlotte Makantana 15-12-2005 01:50

no... musze przyznac... niezle... ci wszyscy ludzie niezle sie na to wszystko napracowali... widac ze prawdziwi fani tibii... oby tak dalej Polacy rozslawiali nasz narod w oczach innych narodow... gz...

edit@ taki maly off topp w obronie Droma... (choc on pewnie nie potrzebuje pomocy)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
chyba chlopcze cos ci sie p.......

to ze jestes o pare lat starszy od niego (6 jesli sie nie myle) to nie znaczy ze do obcych osob mozesz psiac w takim tonie... tak jakbys wszystko najlepiej wiedzial... moze sie pomylil... no i co? cos sie stalo... najwyzej poprawi... o lol...

notop 15-12-2005 01:58

Cytuj:

Po raz kolejny możemy dać zdjęcie osoby z Celesty - światu non PvP praktycznie opanowanego przez Polaków. Ne'roox jako pierwsza osoba z tego świata awansował na poziom 150 i jest zarazem drugim najlepszym druidem w całym tibijskim świecie!

[
Tym samym poziomem może pochawalić się Bedurion z Arcanii, który także jako pierwszy na tym świecie osiągnął 150 poziom! W ogólnej klasyfikacji z wszystkich światów znajduje się on aktualnie na 100 pozycji.
bedurion jest 2-gim ktory osiagnol 150 lvlv
vorith jak sam pisales miesiac temu ma 160+

moze ejst 150 ek z tym sie zgodze wiec popraw;]
a co do ne'roxa to wybacz ale non pvp to.....zalosne serwy,cahero czy nerox mieliby o polowe mniej expa na zwyklym pvp a co to za gra wiedzac ze jedyne co cie moze zabic to lag i potwor;]

no ale nic kazdy gra jak umi,lecz neikazdy z 150lvlv umi grac jak kazdy

Konradzio 15-12-2005 05:34

...

to tak Bedurion jest 1 ELITE KNIGHTEM na tym swiecie , a Ne'roox to teraz jusz 151 lvl :P:P:P

Jacko 15-12-2005 06:26

Szczególne gratulacje neeroxowi ;-) Dawaj do 200 !

Sorcerer z Isary 15-12-2005 06:30

A moze Rookguardian de'Bove (Karolina) chyba nie wiedziala, ze sie wychodzi na 8 lvl z rooka :p Gz dla wszystkich

Rezidew 15-12-2005 06:41

Noooo... sie gra, sie ma :D Gratulacje dla Was panowie, oby tak dalej ;]

Kwaso 15-12-2005 06:50

Fajnie fajnie...Nic tylko pogratulowac ;) i życzyć dalszych sukcesów.:)
Pozdr0

Gejko 15-12-2005 06:59

gZ f0R h!m

fajnie ze mamy polakow na takich levelach :]

MATI9630 15-12-2005 07:12

Gratz wszystkim!;]

Thristen 15-12-2005 07:15

Szkoda ze mojego Ssa tam nie ma jak Awansowalem z 108lvlu na 106 huehasuhe xD

Gratz Ner i inni Gracze :)

Rybzor 15-12-2005 07:41

70 lvl na rooku amagad:P, niedlugo sunrise dogoni :P

Dj.Wally 15-12-2005 07:50

Gratulacje dla tych panów i pani..

Nie wiem jak oni to robią, ale muszą naprawde dużo czasu poświęcić na grę,
mam nadzieję, że kiedyś też będe taki jak oni.... :]

Gagagigo 15-12-2005 08:08

Bedurion 1 na Arcanii ? lol a znacie takiego pana z którym był wywiad w tibijskiej gazetce...jak mu tam było...VORITH ?

Dj.Wally 15-12-2005 08:09

Tak słyszałem coś o nim, ale nie jestem pewien czy to był ten server

atka 15-12-2005 08:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rezidew
Noooo... sie gra, sie ma :D Gratulacje dla Was panowie, oby tak dalej ;]

bana dla tego pana za dyskryminacje kobiet....Gratulacje , niektorzy po 3 latach grania na Mainie takiego lvl nie maja....Oto czego moze dokonac kobieta:]
Panom tez naturalnie gratuluje:)

Dj.Wally 15-12-2005 08:11

Pierwszy, czy drugi, nie ma znaczenia, tak czy siak, zrobił on ten 150 level i na niego jak najbardziej zaslużył..takie jest moje zdanie :)

Dj.Wally 15-12-2005 08:13

Atka ja nigdy nie miałem nic przeciwko kobietom w Tibii i w rzeczywistości...
Dziewczyny też potrafią dobrze grać, przykładem jest chociażby Bubble, która dawno straciła prowadzenie..
Wyprzedzili ją oczywiście panowie :p

Miku 15-12-2005 08:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Konradzio
to tak Bedurion jest 2 na tym swiecie , a Ne'roox to teraz jusz 151 lvl :P:P:P
EDIT: koledzy Beduriona tam na tej focie pisze ze to pierwszy 150lvl

-.- Człowieku udajesz czy nie? Oni napisali "First 150 EK on Arcania" a nie "First 150 lv on Arcania" --.--

Dj.Wally 15-12-2005 08:25

No rzeczywiście, zwracam honor

Fareg 15-12-2005 08:41

Bedurion Kłamca

:cup: muahhaha Bedurion sobie przywłaszczył 98 axe bo tak naprawde ma jedynie 94 axe jak to zobaczyłem to pulałem siś przez 15 min muahhaha :cup:

P.S.

Arris był pierwszym knightem z 150 level dla waszej świadomości :baby:

Kwaso 15-12-2005 08:44

Up@ lol??
nie zauwazyles ale on ma axe ring na sobie xD
czyli +4 do axe skill...

Sir Saneris 15-12-2005 08:48

Cytuj:

a co do ne'roxa to wybacz ale non pvp to.....zalosne serwy,cahero czy nerox mieliby o polowe mniej expa na zwyklym pvp a co to za gra wiedzac ze jedyne co cie moze zabic to lag i potwor;]

no ale nic kazdy gra jak umi,lecz neikazdy z 150lvlv umi grac jak kazdy

Ty masz jakas obsesje na punkcie non-pvp czy co? Wielu dobrych graczy gra na pvp co udowadniaja koszac na test servie wiekszosc "dobrych" graczy z pvp (hail Herganon).. zrob sam ss'a na Tibia.pl to moze Ci przejdzie.. a wtedy watpie kto Ci pogratuluje.. to wnioskujac z Twojej tolerancji i poziomu argumentow (non pvp badziew, pvp rox) to jedynym charem ktorego Ty zrobiles jest pierwszy char na Twojej liscie charrow na koncie.. Nobowaty Charakterek? Jakis name w tym stylu. PVP ma zalety.. ale i wady.. to ze wolisz pvp.. Twoja sprawa.. ale nie ublizaj graczom non-pvp ktorzy by na tescie dali Ci zapewne po dupie.. bo maja wiekszy lvl? To juz nie ich wina ze Tobie z lvlem nie idzie

@topic: GRATZ dla wszystkich

Vorith 15-12-2005 09:15

"""""Tym samym poziomem może pochawalić się Bedurion z Arcanii, który także jako pierwszy na tym świecie osiągnął 150 poziom! W ogólnej klasyfikacji z wszystkich światów znajduje się on aktualnie na 100 pozycji."""""

Wybacz zdenerwowanie ale kur** nie ukrywam swojego oburzenia, ciężko wam sprawdzić statystyki? Osobiście polecam www.tibia.com albo w lepszej wersji www.erig.net.

Raz 150 ale 1 rycek nie 1 na serwie bo ja 150 lvl wbiłem o ile pamietam jeszcze przed wojna czyli sierpień-wrzesień.

Dwa co do 1 rycka też bym miał obiekcje arris w dniu hacka miał 150 lvl ... nie jego wina ze gosc 2x go zabił w tym raz bez blessów ( ale możliwe że pomyliłem lvl przez tą potworną złość)

Reasumując tibia.pl wykazuje totalny (należało by podkreślić) brak zainteresowania samą tibią aż wstyd, że to polska strona z tak potwornymi błedami (toż to gorzej niż za komuny gdzie kłamano prosto w oczy). Miejsmy nadzieje że prowadzący strone obudzą się wreście i zaczną porządek ze stroną.

Dr. Omader 15-12-2005 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vorith
"""""Tym samym poziomem może pochawalić się Bedurion z Arcanii, który także jako pierwszy na tym świecie osiągnął 150 poziom! W ogólnej klasyfikacji z wszystkich światów znajduje się on aktualnie na 100 pozycji."""""

Wybacz zdenerwowanie ale kur** nie ukrywam swojego oburzenia, ciężko wam sprawdzić statystyki? Osobiście polecam www.tibia.com albo w lepszej wersji www.erig.net.

Raz 150 ale 1 rycek nie 1 na serwie bo ja 150 lvl wbiłem o ile pamietam jeszcze przed wojna czyli sierpień-wrzesień.

Dwa co do 1 rycka też bym miał obiekcje arris w dniu hacka miał 150 lvl ... nie jego wina ze gosc 2x go zabił w tym raz bez blessów ( ale możliwe że pomyliłem lvl przez tą potworną złość)

Reasumując tibia.pl wykazuje totalny (należało by podkreślić) brak zainteresowania samą tibią aż wstyd, że to polska strona z tak potwornymi błedami (toż to gorzej niż za komuny gdzie kłamano prosto w oczy). Miejsmy nadzieje że prowadzący strone obudzą się wreście i zaczną porządek ze stroną.

Kazdemu moze sie zdazyc blad, newsa pisalem w srodku nocy i jakos tak wyszlo, ze przeoczylem ten fakt :P
Drobny blad, a traktujesz to jakbysmy zabili czyjas matke. Wrzuc na luz chlopie to tylko gra. Juz nas do komunny przyrownuja, jeszcze o radiu maryja zapomniales wspomniec... Zalosne.

Cytuj:

bedurion jest 2-gim ktory osiagnol 150 lvlv
vorith jak sam pisales miesiac temu ma 160+

huntÄd! :>

Amirez 15-12-2005 09:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Konradzio
to tak Bedurion jest 2 na tym swiecie , a Ne'roox to teraz jusz 151 lvl :P:P:P
EDIT: koledzy Beduriona tam na tej focie pisze ze to pierwszy 150lvl

Lol zobacz co jest napisane ze jest 1 Ek A nie ze jako pierwszy ma 150 lvl
Ale mimo wszystko Gz dla bedka :) Tezras jest juz 2 wyprzedzil Arrisa heh i teraz do 200 lvl bedek :)

Lukis 15-12-2005 10:01

Szczere gratulacje, chłopcy i dziewczynki :)

Sir Saneris 15-12-2005 10:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Kazdemu moze sie zdazyc blad, newsa pisalem w srodku nocy i jakos tak wyszlo, ze przeoczylem ten fakt :P
Drobny blad, a traktujesz to jakbysmy zabili czyjas matke. Wrzuc na luz chlopie to tylko gra. Juz nas do komunny przyrownuja, jeszcze o radiu maryja zapomniales wspomniec... Zalosne.

nie wolno sie mazać.. chłopaki nie płaczą ;).

PS: Zapomniałeś wspomnieć o Waszym pokrewieństwie z o. Rydzykiem i powiązaniach z masonami i rosyjską mafią.. tzn z GMami :P

Vorith 15-12-2005 10:22

Cytuj:

huntÄd! :>

Błędy jak się zdarzają to się poprawia... widocznie teraz też jest środek nocy (że nikt nie ma czasu poprawić tego) może nie w Polsce:P

A co do reszty gra czy nie gra, w mojej opinii nie należy kłamać (szczególnie na oficjalnej fanowskiej stronie tibi) i chyba tutaj oboje się zgadzamy?

Szczerze zamiast twojego posta spodziewałem się więcej honoru i samokrytyki i że bład będzie możliwie szybko naprawiony i wszystko wyjaśnione, lecz zamiast tego widze riposte bez naprawy błędu.

Ponosi mnie to prawda ale dziś to ja mam racje:P:P:P <<<-- nie często się to mi zdarza:)

Btw. Niby nie komuna a nie zdziwiłbym się jak wolność słowa była by zachwiana i moje posty skasowane:P

PhIlIrMoS 15-12-2005 10:49

Dla wszystkich wielkie gratulacje, szczególnie dla Ne'rooxa :)

Dr. Omader 15-12-2005 11:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vorith
Błędy jak się zdarzają to się poprawia... widocznie teraz też jest środek nocy (że nikt nie ma czasu poprawić tego) może nie w Polsce:P

A co do reszty gra czy nie gra, w mojej opinii nie należy kłamać (szczególnie na oficjalnej fanowskiej stronie tibi) i chyba tutaj oboje się zgadzamy?

Szczerze zamiast twojego posta spodziewałem się więcej honoru i samokrytyki i że bład będzie możliwie szybko naprawiony i wszystko wyjaśnione, lecz zamiast tego widze riposte bez naprawy błędu.

Ponosi mnie to prawda ale dziś to ja mam racje:P:P:P <<<-- nie często się to mi zdarza:)

Btw. Niby nie komuna a nie zdziwiłbym się jak wolność słowa była by zachwiana i moje posty skasowane:P

Ehz... No teraz mam na usprawiedliwienie ze bylem zaspany rano ;)
Otoz blad zostal poprawiony na forum juz rano przezemnie, ale zapomnialem tego zupdatowac na stronie... Wiec powiedzmy ze zostal w 50% naprawiony za pierwszym razem ;) Teraz juz jest all ok, sorry za to :P

To nie bylo klamstwo, to byl blad, a to jest znaczaca roznica, nie zrobilem tego celowo, dzieki za zwrocenie uwagi na to ;)
Co do postow, to nie kasujemy tutaj postow ludzi, ktorzy maja odmienie zdanie, o ile sa one na odpowiednim poziomie kultury, jak Twoje, dlatego nie zniknely ;)

Vorith 15-12-2005 11:09

Cytuj:

Ehz... No teraz mam na usprawiedliwienie ze bylem zaspany rano ;)
Otoz blad zostal poprawiony na forum juz rano przezemnie, ale zapomnialem tego zupdatowac na stronie... Wiec powiedzmy ze zostal w 50% naprawiony za pierwszym razem ;) Teraz juz jest all ok, sorry za to :P

To nie bylo klamstwo, to byl blad, a to jest znaczaca roznica, nie zrobilem tego celowo, dzieki za zwrocenie uwagi na to ;)
Co do postow, to nie kasujemy tutaj postow ludzi, ktorzy maja odmienie zdanie, o ile sa one na odpowiednim poziomie kultury, jak Twoje, dlatego nie zniknely ;)

Wielkie dzięki za poprawke i też ze swojej strony przepraszam, że mnie ciut poniosło.

Wogole to Wesołych Świąt:P

notop 15-12-2005 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Saneris
Ty masz jakas obsesje na punkcie non-pvp czy co? Wielu dobrych graczy gra na pvp co udowadniaja koszac na test servie wiekszosc "dobrych" graczy z pvp (hail Herganon).. zrob sam ss'a na Tibia.pl to moze Ci przejdzie.. a wtedy watpie kto Ci pogratuluje.. to wnioskujac z Twojej tolerancji i poziomu argumentow (non pvp badziew, pvp rox) to jedynym charem ktorego Ty zrobiles jest pierwszy char na Twojej liscie charrow na koncie.. Nobowaty Charakterek? Jakis name w tym stylu. PVP ma zalety.. ale i wady.. to ze wolisz pvp.. Twoja sprawa.. ale nie ublizaj graczom non-pvp ktorzy by na tescie dali Ci zapewne po dupie.. bo maja wiekszy lvl? To juz nie ich wina ze Tobie z lvlem nie idzie

@topic: GRATZ dla wszystkich

zgin przepadnij noobie nieczysty,to co ja mam na koncie neiznaczy sie ze to moj pierwszy char;] dla twojej wiadomosci arcania to moj 9 world na ktorym gram;) nieznasz mnie wiec niekozacz bo jestes zalozny,a prawda jest ze na testach ludzie z non pvp nadaja sie wiesz gdzie?? na strzala i tp do temple.umieja tylko expic,nietrzeba tam myslec oraz bac sie ze padniesz od kogos,a taka gra"exp exp exp to jednak lekko dla nobow,

rozumie ze 150 lvlv zorbil spox ale nieporownujcie go z innymi osobami z 150lvlv na pvp bo to jakbys mowil ze masz kaszlaka z silnikiem 65ocm i 24KM a ja nedznego mesia

graty dla wszystkich choc najmneijsze dla tych z non pvp

Cytuj:

To juz nie ich wina ze Tobie z lvlem nie idzie
w tej sek spadlem z krzesla;]

nieliczac 2 miesiecy straty z powodu wojny nie pierwszej i nieostatniej mi jakos lvl idzie a tobie?,zapewne grasz takze na NON-pvp dlatego tak sie bronisz,trudno tanacy wszystkiego sie lapie ale zapraszam na pvp wtedy mozemy porownywac,zastanawiam sie tylko jaki mialbym lvlv jakbym gral na noob-pvp serwach?,wiedzac ze jedyne co mnie zabije to kick i potworki od ktorych gine raz na rok

supperraff 15-12-2005 12:54

grz :)

No coż gratulje tym Polakom i innym tibiorekordzistą ale mnie ciągle dresczy jedno pytanie : czemu nie wychodzą nowe serwy ?? ;(

Chcemy nowe serwy !! :)

binek1986 15-12-2005 13:03

Ehh.. Co prawda to prawda =]. Na Non-PVP graja w wiekszosci ludzie ktorym nie powiodlo sie na PVP. Nabijaja tam szybko lv. Sam znam paru, wiec wiem co mowie =).

Na Non-PVP nie ma wojen, nie ma PK.. Wiecej chyba nie trzeba pisac.

Co do Notopa - on zaczynal grac jak wiekszosc z Was pewnie o Tibii nie slyszala, i na wielu swiatach gral :P.

Czarna_Mamba 15-12-2005 13:21

Cytuj:

zgin przepadnij noobie nieczysty

yyy, co przez to "nieczysty" rozumiesz?

A tak ogólnie to Gratz dla graczy i dla Tibi.pl, bo pomysł mi się podoba ;))

Corso 15-12-2005 14:16

No Gratz ! :D

Gratuluje wszystkim , oby tak dalej zi0m :p :p

ja mam Knighta Level 35 skille 75\75 i mlvl 6 ... hahahah xD Nie mam sie czym chwalic ;( ;( ...a moze mam 2 chara kto wie :cup: :cup:
No Pozdrawiam wszystkich :]

Wesolych podobnych swiat :D :D

Corso Kladzie wam pod choinke 100 level xD

WYMIATAM :DWYMIATAMWYMIATAM :D

Pozdrawiam Tibie.pl :D

Thorin-Debowa Tarcza 15-12-2005 20:34

Niby fajnie Gz Dla bohaterów ss, ale to sa maniacy, graja dla cyferek a tibia powinna byc przyjemna grą w która gra sie dla relaksu chociaz w tych czasach na pvp to trudno sie zrelaksowac daleko od miasta ;p

Bastek 17-12-2005 08:57

Gratz ne'roox szkoda ze jak to yvo powiedzial grasz na 2 ownerow
tak samo jak on w sumie
hehe lol
Gratuluje zesharowanego 150 lvlu, moze bedziesz pierwszym 200 elderem ktory bedzie shared heh? ;)
Tylko nie placz ze ci ktos mwalle na DL'ach wrzuca pod nogi

Najlepiej idz na Gamemaster board i pozal sie ze koles lamie zasady, mimo ze ty tez =]

www.zal.pl

verim1990 17-12-2005 09:03

No no gratuluje Razo choć do Aarma ci troche brakuje w fiscie ale mam nadzieje ze go dogonisz :)
Pozdro od Zyka chyba wiesz o kogo chodzi :>

@bastek
Czy mi sie zdaje czy to jest temat do pogratulowania, komentowania sukcesów tych graczy a nie do bezpodstawnego oskarżania na forum o sharing.. masz dowody to je przedstaw albo jesli nie masz to "zamilczy na wieczność"...n/c

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:00.