![]() |
Kolejni Polscy maniacy...
Ostatnio pisaliśmy o sławnych polskich manaholikach, dzisiaj zaczniemy od dwóch "maszyn do zabijania potworów". Mowa o Ne'rooxie z Celesty i Bedurionie z Arcanii.
Po raz kolejny możemy dać zdjęcie osoby z Celesty - światu non PvP praktycznie opanowanego przez Polaków. Ne'roox jako pierwsza osoba z tego świata awansował na poziom 150 i jest zarazem drugim najlepszym druidem w całym tibijskim świecie! Tym samym poziomem może pochawalić się Bedurion z Arcanii, który jako pierwszy Elite Knight na tym świecie osiągnął 150 poziom! W ogólnej klasyfikacji z wszystkich światów znajduje się on aktualnie na 100 pozycji. Witamy chyba pierwszą panią w naszych newsach :) Jest nią Rookguardian de'Bove z serwera Isara... Dokonała ona czegoś nietypowego, awansowała na 70 poziom na Rookgaardzie. To jest ponad 5 milionów doświadczenia zdobytego wyłącznie przez zabijanie trolli, minotaurów, rotwormów i orków! Wytrwałość godna podziwu... Następni dwaj Polacy widocznie lubią Andrzeja Gołote i poświęcili godziny na to aby zdobyć tak wysokie poziomy walki pięściami. 74 Elite Knight Haruj z świata Aurea zdobył, aż 80 poziom fist fightingu! Po piętach depcze mu 81 Elite Knight z Guardi - Razorekor, który ma 70 poziom fist fightingu. Gratulujemy wszystkim ich awansów i życzymy kolejnych szybko zdobytych :) Jeśli chcesz podzielić się z nami swoim szczęściem, tak jak uczynili to dzisiejsi goście - przeczytaj ten temat. |
no... musze przyznac... niezle... ci wszyscy ludzie niezle sie na to wszystko napracowali... widac ze prawdziwi fani tibii... oby tak dalej Polacy rozslawiali nasz narod w oczach innych narodow... gz...
edit@ taki maly off topp w obronie Droma... (choc on pewnie nie potrzebuje pomocy) Cytuj:
|
Cytuj:
bedurion jest 2-gim ktory osiagnol 150 lvlv vorith jak sam pisales miesiac temu ma 160+ moze ejst 150 ek z tym sie zgodze wiec popraw;] a co do ne'roxa to wybacz ale non pvp to.....zalosne serwy,cahero czy nerox mieliby o polowe mniej expa na zwyklym pvp a co to za gra wiedzac ze jedyne co cie moze zabic to lag i potwor;] no ale nic kazdy gra jak umi,lecz neikazdy z 150lvlv umi grac jak kazdy |
...
to tak Bedurion jest 1 ELITE KNIGHTEM na tym swiecie , a Ne'roox to teraz jusz 151 lvl :P:P:P
|
Szczególne gratulacje neeroxowi ;-) Dawaj do 200 !
|
A moze Rookguardian de'Bove (Karolina) chyba nie wiedziala, ze sie wychodzi na 8 lvl z rooka :p Gz dla wszystkich
|
Noooo... sie gra, sie ma :D Gratulacje dla Was panowie, oby tak dalej ;]
|
Fajnie fajnie...Nic tylko pogratulowac ;) i życzyć dalszych sukcesów.:)
Pozdr0 |
gZ f0R h!m
fajnie ze mamy polakow na takich levelach :]
|
Gratz wszystkim!;]
|
Szkoda ze mojego Ssa tam nie ma jak Awansowalem z 108lvlu na 106 huehasuhe xD
Gratz Ner i inni Gracze :) |
70 lvl na rooku amagad:P, niedlugo sunrise dogoni :P
|
Gratulacje dla tych panów i pani..
Nie wiem jak oni to robią, ale muszą naprawde dużo czasu poświęcić na grę,
mam nadzieję, że kiedyś też będe taki jak oni.... :] |
Bedurion 1 na Arcanii ? lol a znacie takiego pana z którym był wywiad w tibijskiej gazetce...jak mu tam było...VORITH ?
|
Tak słyszałem coś o nim, ale nie jestem pewien czy to był ten server
|
Cytuj:
Panom tez naturalnie gratuluje:) |
Pierwszy, czy drugi, nie ma znaczenia, tak czy siak, zrobił on ten 150 level i na niego jak najbardziej zaslużył..takie jest moje zdanie :)
|
Atka ja nigdy nie miałem nic przeciwko kobietom w Tibii i w rzeczywistości...
Dziewczyny też potrafią dobrze grać, przykładem jest chociażby Bubble, która dawno straciła prowadzenie.. Wyprzedzili ją oczywiście panowie :p |
Cytuj:
|
No rzeczywiście, zwracam honor
|
Bedurion Kłamca
:cup: muahhaha Bedurion sobie przywłaszczył 98 axe bo tak naprawde ma jedynie 94 axe jak to zobaczyłem to pulałem siś przez 15 min muahhaha :cup:
P.S. Arris był pierwszym knightem z 150 level dla waszej świadomości :baby: |
Up@ lol??
nie zauwazyles ale on ma axe ring na sobie xD czyli +4 do axe skill... |
Cytuj:
@topic: GRATZ dla wszystkich |
"""""Tym samym poziomem może pochawalić się Bedurion z Arcanii, który także jako pierwszy na tym świecie osiągnął 150 poziom! W ogólnej klasyfikacji z wszystkich światów znajduje się on aktualnie na 100 pozycji."""""
Wybacz zdenerwowanie ale kur** nie ukrywam swojego oburzenia, ciężko wam sprawdzić statystyki? Osobiście polecam www.tibia.com albo w lepszej wersji www.erig.net. Raz 150 ale 1 rycek nie 1 na serwie bo ja 150 lvl wbiłem o ile pamietam jeszcze przed wojna czyli sierpień-wrzesień. Dwa co do 1 rycka też bym miał obiekcje arris w dniu hacka miał 150 lvl ... nie jego wina ze gosc 2x go zabił w tym raz bez blessów ( ale możliwe że pomyliłem lvl przez tą potworną złość) Reasumując tibia.pl wykazuje totalny (należało by podkreślić) brak zainteresowania samą tibią aż wstyd, że to polska strona z tak potwornymi błedami (toż to gorzej niż za komuny gdzie kłamano prosto w oczy). Miejsmy nadzieje że prowadzący strone obudzą się wreście i zaczną porządek ze stroną. |
Cytuj:
Drobny blad, a traktujesz to jakbysmy zabili czyjas matke. Wrzuc na luz chlopie to tylko gra. Juz nas do komunny przyrownuja, jeszcze o radiu maryja zapomniales wspomniec... Zalosne. Cytuj:
|
Cytuj:
Ale mimo wszystko Gz dla bedka :) Tezras jest juz 2 wyprzedzil Arrisa heh i teraz do 200 lvl bedek :) |
Szczere gratulacje, chłopcy i dziewczynki :)
|
Cytuj:
PS: Zapomniałeś wspomnieć o Waszym pokrewieństwie z o. Rydzykiem i powiązaniach z masonami i rosyjską mafią.. tzn z GMami :P |
Cytuj:
Błędy jak się zdarzają to się poprawia... widocznie teraz też jest środek nocy (że nikt nie ma czasu poprawić tego) może nie w Polsce:P A co do reszty gra czy nie gra, w mojej opinii nie należy kłamać (szczególnie na oficjalnej fanowskiej stronie tibi) i chyba tutaj oboje się zgadzamy? Szczerze zamiast twojego posta spodziewałem się więcej honoru i samokrytyki i że bład będzie możliwie szybko naprawiony i wszystko wyjaśnione, lecz zamiast tego widze riposte bez naprawy błędu. Ponosi mnie to prawda ale dziś to ja mam racje:P:P:P <<<-- nie często się to mi zdarza:) Btw. Niby nie komuna a nie zdziwiłbym się jak wolność słowa była by zachwiana i moje posty skasowane:P |
Dla wszystkich wielkie gratulacje, szczególnie dla Ne'rooxa :)
|
Cytuj:
Otoz blad zostal poprawiony na forum juz rano przezemnie, ale zapomnialem tego zupdatowac na stronie... Wiec powiedzmy ze zostal w 50% naprawiony za pierwszym razem ;) Teraz juz jest all ok, sorry za to :P To nie bylo klamstwo, to byl blad, a to jest znaczaca roznica, nie zrobilem tego celowo, dzieki za zwrocenie uwagi na to ;) Co do postow, to nie kasujemy tutaj postow ludzi, ktorzy maja odmienie zdanie, o ile sa one na odpowiednim poziomie kultury, jak Twoje, dlatego nie zniknely ;) |
Cytuj:
Wielkie dzięki za poprawke i też ze swojej strony przepraszam, że mnie ciut poniosło. Wogole to Wesołych Świąt:P |
Cytuj:
rozumie ze 150 lvlv zorbil spox ale nieporownujcie go z innymi osobami z 150lvlv na pvp bo to jakbys mowil ze masz kaszlaka z silnikiem 65ocm i 24KM a ja nedznego mesia graty dla wszystkich choc najmneijsze dla tych z non pvp Cytuj:
nieliczac 2 miesiecy straty z powodu wojny nie pierwszej i nieostatniej mi jakos lvl idzie a tobie?,zapewne grasz takze na NON-pvp dlatego tak sie bronisz,trudno tanacy wszystkiego sie lapie ale zapraszam na pvp wtedy mozemy porownywac,zastanawiam sie tylko jaki mialbym lvlv jakbym gral na noob-pvp serwach?,wiedzac ze jedyne co mnie zabije to kick i potworki od ktorych gine raz na rok |
grz :)
No coż gratulje tym Polakom i innym tibiorekordzistą ale mnie ciągle dresczy jedno pytanie : czemu nie wychodzą nowe serwy ?? ;(
Chcemy nowe serwy !! :) |
Ehh.. Co prawda to prawda =]. Na Non-PVP graja w wiekszosci ludzie ktorym nie powiodlo sie na PVP. Nabijaja tam szybko lv. Sam znam paru, wiec wiem co mowie =).
Na Non-PVP nie ma wojen, nie ma PK.. Wiecej chyba nie trzeba pisac. Co do Notopa - on zaczynal grac jak wiekszosc z Was pewnie o Tibii nie slyszala, i na wielu swiatach gral :P. |
Cytuj:
A tak ogólnie to Gratz dla graczy i dla Tibi.pl, bo pomysł mi się podoba ;)) |
No Gratz ! :D
Gratuluje wszystkim , oby tak dalej zi0m :p :p
ja mam Knighta Level 35 skille 75\75 i mlvl 6 ... hahahah xD Nie mam sie czym chwalic ;( ;( ...a moze mam 2 chara kto wie :cup: :cup: No Pozdrawiam wszystkich :] Wesolych podobnych swiat :D :D Corso Kladzie wam pod choinke 100 level xD WYMIATAM :DWYMIATAMWYMIATAM :D Pozdrawiam Tibie.pl :D |
Niby fajnie Gz Dla bohaterów ss, ale to sa maniacy, graja dla cyferek a tibia powinna byc przyjemna grą w która gra sie dla relaksu chociaz w tych czasach na pvp to trudno sie zrelaksowac daleko od miasta ;p
|
Gratz ne'roox szkoda ze jak to yvo powiedzial grasz na 2 ownerow
tak samo jak on w sumie hehe lol Gratuluje zesharowanego 150 lvlu, moze bedziesz pierwszym 200 elderem ktory bedzie shared heh? ;) Tylko nie placz ze ci ktos mwalle na DL'ach wrzuca pod nogi Najlepiej idz na Gamemaster board i pozal sie ze koles lamie zasady, mimo ze ty tez =] www.zal.pl |
No no gratuluje Razo choć do Aarma ci troche brakuje w fiscie ale mam nadzieje ze go dogonisz :)
Pozdro od Zyka chyba wiesz o kogo chodzi :> @bastek Czy mi sie zdaje czy to jest temat do pogratulowania, komentowania sukcesów tych graczy a nie do bezpodstawnego oskarżania na forum o sharing.. masz dowody to je przedstaw albo jesli nie masz to "zamilczy na wieczność"...n/c |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:00. |