![]() |
Marcinkiewicz mówi
Oto wycinek z pierwszej strony Gazety Wyborczej ze środy, 21 grudnia 2005. (zeskanowany przeze mnie)..
..a wraz z nim, mini zabawa: Co mówi Marcinkiewicz? Obejrzyj komiks i dopasuj kwestie do obrazków :) http://img381.imageshack.us/img381/2952/komiks6ys.gif Moja wersja: 1. To co, stary, wpadnij na sylwka. 2. Mówie ci, takie dupeczki będą. 3. I jeszcze kazdy po kielonku dostanie. 4. No. Wpadnij, a ja lece, Nara. |
Obrazek nr.1 :Czas się wziąść za ten kraj.
Obrazek nr.2 : Podwyższymy skór***ynom za Gaz Obrazek nr.3 : Barman,kielicha dla lidera! Obrazek nr.4 : Jeszce emerytom obietniemy równo! PS.Fajne :D |
Walekifa: eeee, gadke miales swoja wlasna chyba wymyslec,
ja nie mam inwencji tworczej i nic lepszego niz autor napewno nie napisze :P |
1: i mówie ci! weszła do mojego pokoju całkiem naga...
2: ...pewnie liczyła że mam takiego ogiera... 3: ...no i zobaczyla mojego jak stał dzielnie... 4: ... nie rozumiem tylko czemu wyszła!? |
@up
Rox! Ciekawe rzeczy dają teraz w gazetach :P |
1. Mowie ci.. rowna impra byla...
2. TAAAKKIIIEEEE karaluchy tam mieli 3. Chamy tylko tyle piwa mi nalali.. 4. a TAAAKIIIIIEEEE wysokie... 1 2 3 4 |
1.Kochanie uspokoj sie.
2.Mowilem Lepperowi aby sake nie przynosił 3.Wypiłem tylko kieliszeczek 4.W duzej skali |
1.A kiedy bylem taki maly...
2.Jadlem tyle chleba i ani ciut mniej! 3.Za to mialem takiego! 4.A jak bylem w Zakopanem w 1979, bylo tyyyle sniegu! |
1. Wczoraj Lech przyniósł alkohol, na nową kadencję
2. Taaaka była butelka 3. Na początku tylko tyle sobie nalałem 4. Potem to się potąd na***ałem :P |
1. Spoko, stary, odłóż tę piłę, serio...
2. I mi sukinkot ją zajął! 3. Suszy mnie! Po kielonie! 4. O! Jak mi tu samolot przeleci! |
1) Mówie Ci, taka impra będzie
2) Przynieś skrzynkę wódki 3) Ja przyniose kieliszki 4) To "do zoba" na imprze |
1. Nawet nie masz co ze mna probowac! Znam karate.
2. Taka cegle bym glowa rozwalil. 3. Technika koci pazur. Miaaauu! 4. Spieprzyl dziad, az sie kurzy. Nawet fajna zabawa :D. |
@up kurde, ukradles mi pomysl z karatem
1. zamknij morde czarnuchu bo zara dostaniesz z karata! widzisz ta reke? 2. a teraz widzisz 2? patrz jak piz*ne z karata w tego stola... 3. widziales? taka dziure wy*ebalo. 4. juz po tobie... ijjjjjjjkidoookaaaaa..... wiem... gowniane... ale chwilowo brak natchnienia ;) |
1. Widzisz Romuś, jaka ta natura sprawiedliwa jest? Lesiu jest taki...
2. Ale ma takiego... 3. A ty masz takiego... 4. Ale przynajmniej jesteś taki! Nie łam sie! |
@ UP. LOOOOOL te punkty 2 i 3 to dobry pomysł :D
2) Ja mam takiego. 3) A on takiego :P |
1 donald połóż piłę
2 < modli się> 3 tylko tyle, a byś mnie u*******ił 4 Uspokoj się, spier.dalam! |
1. Yo ziomy
2. Zbudujemy mury.. murowane mury 3. A wtedy przyjdzie ten Crazy Duck.. 4. A mury runą runą, runą... |
1. (...) I wiesz on tak leciał i pikował...
2.Potem *******noł w pobliską stodołę... 3.Wyszedł z tego samolotu taki mały krasnoludek... 4.I mi powiedział, że PiS (piwo i spirytus) ma mnie w dupie. A potem puknoł się w czoło i zniknął... |
HAha ale wymysliles, hmmm co ja tu wyskrobie....
1.Surfowalem, Surfowalem (na desce) :P 2.nagle nadeszla wieeelka fala xD 3.Ja w stosunku do fali bylem malutki:D 4.Zmiotla mnie w****u i nie wiedzialem gdzie deska poleciala :D Btw. nie mam weny :) |
1.Typ zapie***la typiare. Typiara tak młodziutka, żwawiutka, zna wszystkie motywy i motywiki.
2.No i tak ją sobie rucha zadowolony, ale w końcu mówi: 3.Nie no ogólnie fajnie sie ruchasz wszystko wporzo, tylko... cycki masz troche małe. A ona na to 4.Ale tato, ja mam dopiero pięć lat... No i takim rodzinnym akcentem rozpoczynamy kolejne obrady sejmu. |
1. Tak macalem balcerowicza po brzuszku.
2. I taki mial tyleczek. 3. Ale za to taką pytke. 4. Do oka mi ja wsadzil O_O |
1.Czlowieku, przerzucam sie z polityki na hip hop.
2.Tyle sie tam kvrwa kasy robi! 3. Nie to co w polityce, tyle lamusy zarabiaja... 4. Sajonara. P.S. Cytuj:
|
1. Chłopaki, ale mi się dziś srać zachciało.
2. Na początku taki wyleciał. 3. Potem już tylko takie. 4. Po tąd mam już srania. Fajne... |
1. Daj mi te papiery.
2. No tu idioto, na biurko. A gdzie, do kibla? 3. Daj mi kieliszek bo mnie zaraz szlak trafi! 4. Z takim to se tylko palnac w leb. |
Mam nowy pomysl..
1. Czekajcie chlopaki.. Jeszcze pare slow mam! 2. Polska bedzie taka wielka 3. Bedziemy placic takie podatki!! 4. EJ! PO CO WAM TEN KAFTAN!? NIE ROBCIE MI TEGO! |
1. Co z tą Polską, pytasz?
2. No, ja myślę, że jej naprawa zajmie nam mniej więcej tyle. W latach. 3. A spieprzenie tyle. W dniach. 4. Tak w ogóle, to nasi obywatele będą mi mogli skoczyć, O, TUTAJ. |
1.Najpierw był taki...
2.Rósł coraz większy i się przekrzywił.. 3.Nagle zmalał.. 4.A potem mu tak wytrysło... |
1. Musialem wyburzyc poddasze
2. Postawilem 2 sciany 3. Wstawilem takie okienka 4. No i na koncu sufit |
1. A mówiłem Lechu że to cięzka fucha?
2. Będziesz mieć tyle roboty... 3. ...i taką pensję. 4. Za miesiąc będziesz mieć prezydetury potąd. |
-fghpfff...
-zzzrrrrrmmmm... -ghhhrrree... -kwa ,kwa :] |
1. Lepper, ty ze mna w chu*a nie lec!!
2. O taki ku*wa kawalek ziemi sie klucic.. 3. Wez bo ci zaraz suta wykrece.. 4. Ja ide do roboty, jak wroce to ku*wa ma cie tutaj nie byc... i zabieraj te ciagniki! |
1. No chodź synku do tatusia na kolanko!
2. Patrz! Jak sie urodziłeś... To byłeś, o taki! 3. Zanim się urodziłeś... To byłeś... Taki! ^^ 4. A teraz to jesteś k***a taki i Ci tylko panienki w głowie! Niezły patent Khan! ; D EDIT: @DOWN: Przepraszma bardzo - zwykła literówka ;) Więcej to się nie powtóży! |
Cytuj:
1. ..tu taki przykład: 2. Jestem, rozumiesz, na 'Ani' moim 147 elder drutem.. 3. Tyle ostatniemu zostało! Tyle! 4. I mi, kurde, brachol prąd wyłącza.. Weź przestań. Tyle wzrostu i się mądrzy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21. |