Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Powiedzmy ze wydarzenia z tego serva ;P (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=59154)

Losari 24-12-2005 15:14

Powiedzmy ze wydarzenia z tego serva ;P

Na kyrze wy***ali jak zawsze draverika z czego warto sie posmiac tu macie link^^
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1068305

Valest 24-12-2005 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valest
BUHAHAHAHAHAHAHAHAH H
dobre ;]

no to draverik duzo nie straciłes tylko kilka dni grania da sie odrobic ale ze znowu cie wyrzucaja ;]

"Następujący błąd wystąpił przy próbie wysyłania wiadomości.:
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydlużyć swoja wiadomość do conajmniej 10 znaków." <--------Styka??

Ps.Sarandiel Soon czyli kiedy?;]

Losari 24-12-2005 20:32

Z tego co wiem i widac guildia Infestus sie rozpadla, pozniej stwozyli nowa guildie lecz ona po 15minutach tez sie rozpadla ;P

Aristo~ 24-12-2005 20:59

Sara, przestan udawac w grze, ze nie wiesz o co chodzi, bo wiem kim jestes :<

Dwik 24-12-2005 21:10

Czuję w moczu że z tego może wybuchnać jakaś low-nup-wojna, ale i tak myśle że pewne osoby nauczyły się już wchodzić innym w dupe.

Pozdro~

Malyszek 24-12-2005 21:30

Tak bardzo chcieli zrobic Kyre polskim serverem.. lol. Wielu dobrych graczy, którzy walczyli ze szwedami w wojnach i przeniesli sie na ten server beda walczyc z nimi nie przeciwko.. so good luck.

Losari 24-12-2005 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aristo~
Sara, przestan udawac w grze, ze nie wiesz o co chodzi, bo wiem kim jestes :<

Lol ani razu niepisales domnie <hahaha> wiec co mam udawac niewiesz i narazie sie niedowiesz kim jestem ;)

Lindlay 24-12-2005 21:46

dowiesz sie jak dostanie bana za sharing <kewl> j/k ;]

Aristo~ 24-12-2005 21:47

haha, jak zmieniles sobie, ze pallem jestes po moim poscie. Cwane i tak wiem kim jestes i nie masz co udawac :)

Losari 24-12-2005 21:49

Skoro wiesz to napisz na forum publicznym z checia sie dowiem kim jestem ;)
Edit: A jezeli niejestes pewien to wyslij mi pm tutaj :)

patrikozzz 25-12-2005 07:40

Jak nie dasz to nie damy Ci... fooda, manasów, hmmków, sdków, kilku burstów i łuku :<

Łolek 25-12-2005 12:03

12:44 Elven scouts from Shadowthorn have been spotted near Venore! Beware!

12:48 Venore is under attack!

AAAAAAA HALP BLX!

Atak elfow na venore jak to pisze to pewnie trwa ja se skilluje to nie mam czsu sie tam posuwac a zapotym neiche mis ie a zreszta jeszcze bym padl xD
dawac screeny :>

Niba 25-12-2005 20:08

Cytuj:

Łolek 12:44 Elven scouts from Shadowthorn have been spotted near Venore! Beware!

12:48 Venore is under attack!

AAAAAAA HALP BLX!

Atak elfow na venore jak to pisze to pewnie trwa ja se skilluje to nie mam czsu sie tam posuwac a zapotym neiche mis ie a zreszta jeszcze bym padl xD
dawac screeny :>
To juz bylo bardzo dawno przeciez xD, we czwartek jesli sie nie myle :)

Łolek 25-12-2005 20:10

lol? dzisiaj to bylo :P w czwartek nie bylem na mainie a dzisiaj bylem chcesz moge dac screena jak napis wyskakuje :P

chyba ze w czwartek byl inny :P

Niba 25-12-2005 20:20

A ja widzialem ten atack w czwartek, moze byly 2 :D

Dark Brozyn 25-12-2005 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez patrikozzz
Jak nie dasz to nie damy Ci... fooda, manasów, hmmków, sdków, kilku burstów i łuku :<

i kase na czary bo on ma nowego chara, i się z niego nie smiej bo on albo 3 owner cie ubije

Stanek 25-12-2005 23:00

Dlaczego Sarandiel nie chcesz nicku powiedziec? Tak bardzo sie wstydzisz? A moze wogole nie grasz i tylko afere robisz... Ciekawy jestem jaki masz lvl xD

Diablov 25-12-2005 23:16

Yo Stanek :P

Juz sam nie wiem czy jest oplacalne granie na Kyrze...
Jak widzimy Draverik zostal wyrzucony poniewaz nie byl w gildi
Szwedów (tak mi sie zdaje...) A niektorzy Polacy to frajerzy
boja sie Szwedów i dołaczaja sie do nich do gildi...
Jezeli teraz sie to nie zmieni dlugo nie pogramy :/

Ludwix Trimera 26-12-2005 01:11

Ciekawe co sie bedzie działo dalej... mam nadzieje tlyko, ze to co pisze ekipa z Infestus to prawda.

@up Szwedzi są nieraz 'lepsi' od Polaków, taka niestety jest prawda. ;P

P.S Ma może ktos informacje na temat graczy z Aurea ,którzy grają na Kyra teraz. ;>

Losari 26-12-2005 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ludwix Trimera
Ciekawe co sie bedzie działo dalej... mam nadzieje tlyko, ze to co pisze ekipa z Infestus to prawda.

@up Szwedzi są nieraz 'lepsi' od Polaków, taka niestety jest prawda. ;P

P.S Ma może ktos informacje na temat graczy z Aurea ,którzy grają na Kyra teraz. ;>

Ja znam gra tam Fast, Joix, Nex James, Loratho, QB i pare innych osob z MI.
Stanek nieboje sie nieczego tylko niepotrzbne mi zbedne msgi a tak szczerze to zaczalem 3 dni temu na tym servie rooka przechodzic w tym momencie mam 27lvl.

Losari 26-12-2005 12:00

Ahh chcialem dodac ze wybuchla jakas n00b war miedzy True a Blacksunblade
tutaj macie linka i wiecej informacji :P
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1070436

Tretogorczyk 26-12-2005 15:24

infestusi sa z azury i sami nie sa w stanie zadnego swiata zownowac ; )

wojne to zobaczymy za 2-3 tyg jak zgromadza juz runa i kase... no jesli wojna to ma byc wojna a nie bicie w 3 jakiegos 20 knighta i zawolanie - WAR!

Diuks 26-12-2005 15:53

Pożyjemy zobaczymy co będzie, i jak będzie. Mam nadzieje że reszta serwera sprzeciwi sie PA etc. i będzie choć jeden w miare normalny serwer. NIe przepadam za walką etc. no ale w ostateczności...

Tretogorczyk 26-12-2005 15:55

@up "choc jeden normalny" <- dlaczego nie ma zadnego "normalnego" ? abusing to wlasnie "normalnosc", wojny sa o to kto moze abusowac : p takie zycie i obawiam sie ze nie da sie tego zmienic, chociaz pewnie warto probowac ; )

Łolek 26-12-2005 16:18

Losari:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78265319

prawda czy fałsz :>?

wydaje mis ie ze jakas sciema bo tak trochu tanio

chociaz kto wie moze rzeczywisice sprzedales bo se ktos wpisal juz inne dane Ó.ó mi by bylo szkoda xd

Losari 26-12-2005 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tretogorczyk
@up "choc jeden normalny" <- dlaczego nie ma zadnego "normalnego" ? abusing to wlasnie "normalnosc", wojny sa o to kto moze abusowac : p takie zycie i obawiam sie ze nie da sie tego zmienic, chociaz pewnie warto probowac ; )

Dokladnie o to w tym wszystkim chodzi, jezeli neichcesz pa masz wybor dojsc do wojny byc lojalnym i jzezeli wygra Twoja storna to niebedziesz abusowany a zapewne bedziesz w stanie sam abusowac.
@Łotek czy to prawda czy nie to sam sie domysl ;)

Diuks 26-12-2005 17:09

No wiem, że abusing to "normalność" ale gdzie niegdzie jest to poprostu urytujące. Przykład - na elysi byłem providerem run dla najlepszego palak. Poszedłem z kumplem na dragi, Troche bylismy po chwili on wpadł zabił nas oboje.. chociaż bylismy jego providerami i poczesic dzieki nam tam był... nie no super....

Więc wole żeby tu nie było aż takiego dużego :). Bo nieche sie trudzić przez świeta w robieniu lvl żeby po miesiącu się żegnać z serwerem...- pacca na tym też trace, a co za tym idzie cenne złotówki :)

Aristo~ 26-12-2005 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari
Stanek nieboje sie nieczego tylko niepotrzbne mi zbedne msgi a tak szczerze to zaczalem 3 dni temu na tym servie rooka przechodzic w tym momencie mam 27lvl.

Juz 27 ? Lol dzis o 7 00 22 byl ;]

Surv 26-12-2005 17:29

Oo Losari ;) Tutaj Quenthel z Aurea. Powodzenia tam na Kyrze zycze ;)

Dwik 26-12-2005 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łolek
Losari:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78265319

prawda czy fałsz :>?

wydaje mis ie ze jakas sciema bo tak trochu tanio

chociaz kto wie moze rzeczywisice sprzedales bo se ktos wpisal juz inne dane Ó.ó mi by bylo szkoda xd

99,9% prawda. Po pierwsze to co tygrysy lubią najbardziej czyli rażące błędy Losariego:
"niejest" - nie jest z czasownikami piszemy oddzielnie
"postac niejest huntowana jest w najlepszej guildi i ma wielki prjorytet" - tego zdania w ogóle nie rozumiem. Czyżby autor nigdy nie słyszał o znakach interpunkcyjnych, w tym wypadku przecinkach?! I jeszcze ten pjorytet > jak kazdy wie piszemy piorytet. Pan Losari powinien odwiedzić pocztę, a najlepiej wrócić do szkoły
"domnie" - również oddzielnie ^^
"screanow" - zawsze kochałem jego angielski
BTW miejsce zamieszkania się zgadza - Żagań. No cóż, nowemu ownerowi życzę nieproszenia o manasy/fooda/hmmy i inne podręczne rzeczy. Pozdro~

Stanek 26-12-2005 18:10

Ja mysle ze sens jest, narazie mi sie gra bardzo dobrze ;] Jesli bedzie wojna to nie na 20lvl a ubicie del'toro to satysfakcja ja mysle ze bedzie za*****cie nawet jesli przegramy wojne.

Losari 26-12-2005 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik
99,9% prawda. Po pierwsze to co tygrysy lubią najbardziej czyli rażące błędy Losariego:
"niejest" - nie jest z czasownikami piszemy oddzielnie
"postac niejest huntowana jest w najlepszej guildi i ma wielki prjorytet" - tego zdania w ogóle nie rozumiem. Czyżby autor nigdy nie słyszał o znakach interpunkcyjnych, w tym wypadku przecinkach?! I jeszcze ten pjorytet > jak kazdy wie piszemy piorytet. Pan Losari powinien odwiedzić pocztę, a najlepiej wrócić do szkoły
"domnie" - również oddzielnie ^^
"screanow" - zawsze kochałem jego angielski
BTW miejsce zamieszkania się zgadza - Żagań. No cóż, nowemu ownerowi życzę nieproszenia o manasy/fooda/hmmy i inne podręczne rzeczy. Pozdro~

Ahh ales Ty mily bardzo dziekuje za mala lekcje polskiego pozaytm wiem ze nie zc zasownikami pisze sie osobno co do priorytetu to napisalem przez j bo tak jakos mi sie zachicalo a pozniej niemialem zbytni czasu na zmian, a czy sprzedalem postac czy nie to tylko i wylacznie moja wola i wam wszystkim powinno to kolo ***a latac panie profesorze.
@Artisto mowilem ze guardy znalazlem ;]

Raxilon 26-12-2005 18:27

@wszystko-wiedzacy-mega-pg-pvperzy

Polacy dolaczaja do swe bo niektorzy z nich to sa ich znajomi z innych serwerow, wiec nie gadajcie glupot, ze sie boja i dlatego dolaczaja...

Mikhalov 26-12-2005 19:10

Noo widze, ze sie tutaj ladne rzeczy wyprawiaja. Server pare dni stoi a juz 40~ lvle biegają i juz sie bawią w PA. Ciekawe zjawisko, bo jak patrzylem rano na statystyki serva to tam bylo 400 osob a w tym czasie na Aldorze bylo okolo 300. :P mam zamiar sie tam przeniesc z paroma kolegami ale to raczej pokojowe zgromadzenie bedzie, bo szkoda lvli i skilow na wojne, a trzeba sie cieszyc gra :P, a nie uganiac sie debilami, ktorym przyszla ochota na rzadzenie

@down

Znac sie znają napewno bo szybko expia :P (niektorzy sami niektorzy z kolegami), ale zeby odrazu wojna 40 lvli to juz przesada

Jalokowy_ 26-12-2005 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czlowiek newbi
Noo widze, ze sie tutaj ladne rzeczy wyprawiaja. Server pare dni stoi a juz 40~ lvle biegają i juz sie bawią w PA. Ciekawe zjawisko, bo jak patrzylem rano na statystyki serva to tam bylo 400 osob a w tym czasie na Aldorze bylo okolo 300. :P mam zamiar sie tam przeniesc z paroma kolegami ale to raczej pokojowe zgromadzenie bedzie, bo szkoda lvli i skilow na wojne, a trzeba sie cieszyc gra :P, a nie uganiac sie debilami, ktorym przyszla ochota na rzadzenie

co ty sie dziwisz:
po 1: ludzie sie znają na tibii
po 2: expowiska wolne

:P

Diuks 26-12-2005 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jalokowy_
po 1: ludzie sie znają na tibii
po 2: expowiska wolne

Po 1: a i owszem znają sie na tibi ale i na sharingu... nie wmówicie mi że ktoś w 5 dni zrobi ten ~43level grając sam i sypiając 4 godziny maks...

Po 2: grałeś może kiedyś na nowym serwie? wszystkie dobre expowsika pozajmowane, doszły te wandy to kompletnie sorcy i druidzi napieprzają gdzie tylko mogą, bo to żadna dla nich strata. NIe ma żadnego dobre expowsika. Nie masz dobrej gidli eni masz szans na expowsiko bo to przekazywane jest członkom gildi...

Dwik 26-12-2005 21:13

Cytuj:

Ahh ales Ty mily bardzo dziekuje za mala lekcje polskiego pozaytm wiem ze nie zc zasownikami pisze sie osobno co do priorytetu to napisalem przez j bo tak jakos mi sie zachicalo a pozniej niemialem zbytni czasu na zmian, a czy sprzedalem postac czy nie to tylko i wylacznie moja wola i wam wszystkim powinno to kolo ***a latac panie profesorze.
@Artisto mowilem ze guardy znalazlem ;]

Ok daj jeszcze swój name na Kyrze to wyśle ci tego manasa i 2 fooda (do wyboru!). BTW za ile poszła postać, bo sprzedałeś ją poza aukcją. Pewnie jak ci nie wyjdzie na new to hakniesz tego nieszczesnika ktory zakupil twojego 98 sorca.
Ale tak to bez urazy, GL~ on Kyra

Losari 26-12-2005 22:23

Na forum pojawily sie posty o wojnie, wojna wybuchla miedzy guildia Sanctus Purgatorius a Lucrum Ira, 1 wrag rozpoczynajacy wojne byl na Brique ( Z LI) niewiem jakie byly przyczyny wojny ale zepewno jedna na druga beda pisaly ze sa pa. To co wyczytam na forum badz sie dowiem bede postowac tutuaj :>

Edit: Guildia Homeboyz (mysle ze dosc istotna) deklaruje neutralnosc z powodu friendsow po obu stonach.

Edek Rozprowacz 26-12-2005 23:51

Cytuj:

Jesli to prawda to zapowiada sie calkiem fajna zabawa na serwie :p .
Ps. Czy to znaczy ze oni zmieniaja serw ?? Widac ze przegapilem ostatnie wydarzenia na Aurerze. Mam nadzieje ze ten serw bedzie bardziej spokojny niz mój poprzedni.

Raxilon 27-12-2005 00:13

Cytuj:

Na forum pojawily sie posty o wojnie, wojna wybuchla miedzy guildia Sanctus Purgatorius a Lucrum Ira, 1 wrag rozpoczynajacy wojne byl na Brique ( Z LI) niewiem jakie byly przyczyny wojny ale zepewno jedna na druga beda pisaly ze sa pa. To co wyczytam na forum badz sie dowiem bede postowac tutuaj :>

Edit: Guildia Homeboyz (mysle ze dosc istotna) deklaruje neutralnosc z powodu friendsow po obu stonach.

Czlonkowie SP zaatakowali kolege brique, on poszedl wyjasnic sytuacje, a wtedy SP go zaatakowalo(byl chaos, tak zrozumialem). Chcieli wojny - maja ją. Padl valayn spir i paru innych. Wazne, ze narazie wygrywamy, mimo mniejszej ilosci ludzi. Jakby ktos chcial filmik to tu: http://rapidshare.de/files/9878337/war_kyra.rec.html

@down
I tak dlugo czekalem =)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43.