![]() |
Powiedzmy ze wydarzenia z tego serva ;P
Na kyrze wy***ali jak zawsze draverika z czego warto sie posmiac tu macie link^^
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1068305 |
Cytuj:
"Następujący błąd wystąpił przy próbie wysyłania wiadomości.: Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydlużyć swoja wiadomość do conajmniej 10 znaków." <--------Styka?? Ps.Sarandiel Soon czyli kiedy?;] |
Z tego co wiem i widac guildia Infestus sie rozpadla, pozniej stwozyli nowa guildie lecz ona po 15minutach tez sie rozpadla ;P
|
Sara, przestan udawac w grze, ze nie wiesz o co chodzi, bo wiem kim jestes :<
|
Czuję w moczu że z tego może wybuchnać jakaś low-nup-wojna, ale i tak myśle że pewne osoby nauczyły się już wchodzić innym w dupe.
Pozdro~ |
Tak bardzo chcieli zrobic Kyre polskim serverem.. lol. Wielu dobrych graczy, którzy walczyli ze szwedami w wojnach i przeniesli sie na ten server beda walczyc z nimi nie przeciwko.. so good luck.
|
Cytuj:
|
dowiesz sie jak dostanie bana za sharing <kewl> j/k ;]
|
haha, jak zmieniles sobie, ze pallem jestes po moim poscie. Cwane i tak wiem kim jestes i nie masz co udawac :)
|
Skoro wiesz to napisz na forum publicznym z checia sie dowiem kim jestem ;)
Edit: A jezeli niejestes pewien to wyslij mi pm tutaj :) |
Jak nie dasz to nie damy Ci... fooda, manasów, hmmków, sdków, kilku burstów i łuku :<
|
12:44 Elven scouts from Shadowthorn have been spotted near Venore! Beware!
12:48 Venore is under attack! AAAAAAA HALP BLX! Atak elfow na venore jak to pisze to pewnie trwa ja se skilluje to nie mam czsu sie tam posuwac a zapotym neiche mis ie a zreszta jeszcze bym padl xD dawac screeny :> |
Cytuj:
|
lol? dzisiaj to bylo :P w czwartek nie bylem na mainie a dzisiaj bylem chcesz moge dac screena jak napis wyskakuje :P
chyba ze w czwartek byl inny :P |
A ja widzialem ten atack w czwartek, moze byly 2 :D
|
Cytuj:
|
Dlaczego Sarandiel nie chcesz nicku powiedziec? Tak bardzo sie wstydzisz? A moze wogole nie grasz i tylko afere robisz... Ciekawy jestem jaki masz lvl xD
|
Yo Stanek :P
Juz sam nie wiem czy jest oplacalne granie na Kyrze...
Jak widzimy Draverik zostal wyrzucony poniewaz nie byl w gildi Szwedów (tak mi sie zdaje...) A niektorzy Polacy to frajerzy boja sie Szwedów i dołaczaja sie do nich do gildi... Jezeli teraz sie to nie zmieni dlugo nie pogramy :/ |
Ciekawe co sie bedzie działo dalej... mam nadzieje tlyko, ze to co pisze ekipa z Infestus to prawda.
@up Szwedzi są nieraz 'lepsi' od Polaków, taka niestety jest prawda. ;P P.S Ma może ktos informacje na temat graczy z Aurea ,którzy grają na Kyra teraz. ;> |
Cytuj:
Stanek nieboje sie nieczego tylko niepotrzbne mi zbedne msgi a tak szczerze to zaczalem 3 dni temu na tym servie rooka przechodzic w tym momencie mam 27lvl. |
Ahh chcialem dodac ze wybuchla jakas n00b war miedzy True a Blacksunblade
tutaj macie linka i wiecej informacji :P http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1070436 |
infestusi sa z azury i sami nie sa w stanie zadnego swiata zownowac ; )
wojne to zobaczymy za 2-3 tyg jak zgromadza juz runa i kase... no jesli wojna to ma byc wojna a nie bicie w 3 jakiegos 20 knighta i zawolanie - WAR! |
Pożyjemy zobaczymy co będzie, i jak będzie. Mam nadzieje że reszta serwera sprzeciwi sie PA etc. i będzie choć jeden w miare normalny serwer. NIe przepadam za walką etc. no ale w ostateczności...
|
@up "choc jeden normalny" <- dlaczego nie ma zadnego "normalnego" ? abusing to wlasnie "normalnosc", wojny sa o to kto moze abusowac : p takie zycie i obawiam sie ze nie da sie tego zmienic, chociaz pewnie warto probowac ; )
|
Losari:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78265319 prawda czy fałsz :>? wydaje mis ie ze jakas sciema bo tak trochu tanio chociaz kto wie moze rzeczywisice sprzedales bo se ktos wpisal juz inne dane Ó.ó mi by bylo szkoda xd |
Cytuj:
@Łotek czy to prawda czy nie to sam sie domysl ;) |
No wiem, że abusing to "normalność" ale gdzie niegdzie jest to poprostu urytujące. Przykład - na elysi byłem providerem run dla najlepszego palak. Poszedłem z kumplem na dragi, Troche bylismy po chwili on wpadł zabił nas oboje.. chociaż bylismy jego providerami i poczesic dzieki nam tam był... nie no super....
Więc wole żeby tu nie było aż takiego dużego :). Bo nieche sie trudzić przez świeta w robieniu lvl żeby po miesiącu się żegnać z serwerem...- pacca na tym też trace, a co za tym idzie cenne złotówki :) |
Cytuj:
Juz 27 ? Lol dzis o 7 00 22 byl ;] |
Oo Losari ;) Tutaj Quenthel z Aurea. Powodzenia tam na Kyrze zycze ;)
|
Cytuj:
"niejest" - nie jest z czasownikami piszemy oddzielnie "postac niejest huntowana jest w najlepszej guildi i ma wielki prjorytet" - tego zdania w ogóle nie rozumiem. Czyżby autor nigdy nie słyszał o znakach interpunkcyjnych, w tym wypadku przecinkach?! I jeszcze ten pjorytet > jak kazdy wie piszemy piorytet. Pan Losari powinien odwiedzić pocztę, a najlepiej wrócić do szkoły "domnie" - również oddzielnie ^^ "screanow" - zawsze kochałem jego angielski BTW miejsce zamieszkania się zgadza - Żagań. No cóż, nowemu ownerowi życzę nieproszenia o manasy/fooda/hmmy i inne podręczne rzeczy. Pozdro~ |
Ja mysle ze sens jest, narazie mi sie gra bardzo dobrze ;] Jesli bedzie wojna to nie na 20lvl a ubicie del'toro to satysfakcja ja mysle ze bedzie za*****cie nawet jesli przegramy wojne.
|
Cytuj:
@Artisto mowilem ze guardy znalazlem ;] |
@wszystko-wiedzacy-mega-pg-pvperzy
Polacy dolaczaja do swe bo niektorzy z nich to sa ich znajomi z innych serwerow, wiec nie gadajcie glupot, ze sie boja i dlatego dolaczaja... |
Noo widze, ze sie tutaj ladne rzeczy wyprawiaja. Server pare dni stoi a juz 40~ lvle biegają i juz sie bawią w PA. Ciekawe zjawisko, bo jak patrzylem rano na statystyki serva to tam bylo 400 osob a w tym czasie na Aldorze bylo okolo 300. :P mam zamiar sie tam przeniesc z paroma kolegami ale to raczej pokojowe zgromadzenie bedzie, bo szkoda lvli i skilow na wojne, a trzeba sie cieszyc gra :P, a nie uganiac sie debilami, ktorym przyszla ochota na rzadzenie
@down Znac sie znają napewno bo szybko expia :P (niektorzy sami niektorzy z kolegami), ale zeby odrazu wojna 40 lvli to juz przesada |
Cytuj:
po 1: ludzie sie znają na tibii po 2: expowiska wolne :P |
Cytuj:
Po 1: a i owszem znają sie na tibi ale i na sharingu... nie wmówicie mi że ktoś w 5 dni zrobi ten ~43level grając sam i sypiając 4 godziny maks... Po 2: grałeś może kiedyś na nowym serwie? wszystkie dobre expowsika pozajmowane, doszły te wandy to kompletnie sorcy i druidzi napieprzają gdzie tylko mogą, bo to żadna dla nich strata. NIe ma żadnego dobre expowsika. Nie masz dobrej gidli eni masz szans na expowsiko bo to przekazywane jest członkom gildi... |
Cytuj:
Ale tak to bez urazy, GL~ on Kyra |
Na forum pojawily sie posty o wojnie, wojna wybuchla miedzy guildia Sanctus Purgatorius a Lucrum Ira, 1 wrag rozpoczynajacy wojne byl na Brique ( Z LI) niewiem jakie byly przyczyny wojny ale zepewno jedna na druga beda pisaly ze sa pa. To co wyczytam na forum badz sie dowiem bede postowac tutuaj :>
Edit: Guildia Homeboyz (mysle ze dosc istotna) deklaruje neutralnosc z powodu friendsow po obu stonach. |
Cytuj:
Ps. Czy to znaczy ze oni zmieniaja serw ?? Widac ze przegapilem ostatnie wydarzenia na Aurerze. Mam nadzieje ze ten serw bedzie bardziej spokojny niz mój poprzedni. |
Cytuj:
@down I tak dlugo czekalem =) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |