![]() |
Combo Hydra
Jakie max combo może walnąc hydra czy na 31 lvl-u bym sie wyuhal ?? :baby: B)
|
reka - 150hp
woda - 250hp poison - 300hp oczywiscie malo prawdopodobne jest dostanie tych wartosci dmg rownoczesnie, ale niewykluczone -------- napewno na jednego??? |
kiedys mialem 350 hp i na hita z poisoin ;/
|
Najwięcej co dostałem to około 750hp na 83 lvlu. Byłem low-green więc zjechała mnie do czarnego :S Ale uh wszedł...na szczęście.
|
no tak, mozna chodzic na hydry z 600hp ale zapewne zabijesz 1 hydre, 2 hydre a 3 bedzie juz na red hp i nagle kofany napisik... wiecie jaki? :P a ja mysle ze granica bezpieczenstwwa to jakies 800hp:)
|
;p
Na 31 lvl na Hydre? yyy... Coś mi tu śmierdzi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oglądalem jak 25 czy 27 lvl bloczył demona 1 zbloczył 2 niee. Jak znajde to dam link do filmiku.
|
:)
ja widzialem ja gosciu 8 lvl bloczyl demona ze stone skinami :P ale mial shootera 150 lvl i z sd po 800 walil ;) ale zawsze 8 lvl xD
|
Bylem na mas huncie na hydrach z blokerem na 38 lvl(nikt nie padl)
mielismy za***isty loot :D |
może być nieraz ostro... raz z obu wave mnie zjechala z 805 hp na 0 ;/
|
Cytuj:
|
W sumie jeśli nie wystawiamy sie na p wave to hydra nie robi nam prawie nic (na full defie). Na 80 lvlu (no ale to jednak jest 1,2k hp) schodził mi 1 uh na 3-5 hydr (2 magów i 4 dsy).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta ja na 71 lvl podobnie wastuje uhy bardzo dobrze mozna zarobic na hydrach bo nic nie robia a loot jest zawsze przecietny. Nigdy nie bylem na - :] |
Max combo hmmm ja dostalem hita za 350 z wody tego smiesznego wave i sie wywrocilem :( btw. najlepiej 2 sorce, 4 dsy i wandy 0 hmm leci i ~1 uh na hydre czysty zarobek ;*
|
nie zapominajmy ze hydra jest tak silna jak Dragon Lord wiec :/ nie wiem
zrob 50lvl na tym co lubisz bic i wtedy nie ma mocnych blokasz hydre jedna reka :P ale na tym lepiej sobie odposc :< to naprawde nie jest slaby stworek |
ja powiem jedno na arcani moi 2 kumplow rozwalili hydre (35lvl,28lvl)trzeba miec dobre skille
|
Cytuj:
|
...
Cytuj:
Na 31 lvlu nie masz sie co wybierać , możesz spróbować na magicznym 45 lvlu (dragon lord) ale hydra to hydra wiec uwazaj. :) |
omg
lol ja bloczylem hydre na 26 lv 5 uh zesdzlo jak sie stoi nie na wprost niej to to ci prawie nic nie robi ale z lapy 150 nie widzialem jezcze mi najwiecej z lapy 80:/ hydra to cienias jak sie wie jak bloczyc X( :baby:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Radził bym się zastanowić
Jestem na 21lvl ale grałem kontem kuzynki ze 100lvl i hydra walneła mi kombo za 500hp radzil bym zabrac spory zapas uhów.
|
Cytuj:
(do twojej nedznej wypowiedzi) teoretycznie da sie blokowac kazdego potwora ktory nie jest w stanie zabic nas pojedynczym hitem wiec: jesli gosc spotkał demona ktory nie walnal ani razu z gfb za ponad 185 (co raczej mozliwe nie jest) jesli gosc blokowal idealnie (zmienial zawsze stone skiny na czas, nie wlazl na zadny energy beam, uzywal might ringa) co raczej tez wykonalne nie jest jezeli demon był na tyle uposledzony ze nie zsumonował ani jednego fe ( a jesli nawet to fe nie mogl zostawic zadnego fire felda (poniewaz w przypadku wejscia 8 levelowego blokera na filre felda = -20hp czyli zostaje 155, za tyle gfb demona zawsze wchodzi oczywiscie są to rozwazania czysto teoretyczne. jezeli wiec przyjać ze bloker wszystko zrobil idealnie a demon był az taki "lewy" to nalezy przyjac tez ze wypadł z niego cały set (e plate, mm shield, g legi) -.- Cytuj:
mi na 110 levelu nie udało sie solnac hydry a pomagałem sobie explo, mam skile 94/92 + ring czyli 98/92. chcesz powiedziec ze twoi dwaj kumple mieli jeszcze wyzsze skile? bo jakos mi sie nie widzi zeby walili z explo ponad 200 w hydre -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:32. |