![]() |
Teddy Bear!
Oto Teddy bear ..dostałem go od mikołaja...
TO nie jest żaden fake.. Dostałem go 7 stycznia.W thais. Nooby w tibia.org.pl powiedzieli że to fake.Sprzedałem go Sir scorpowi (server Guardia) Za 200k+boh+c arm. Powiem mu żeby wam tu potwierdził. Tibia.org.pl (sux ;F) http://img48.imageshack.us/img48/8623/teddybear6ag.jpg |
lol 200k :>
|
hahahahaahaha...
Zal mi ciebie za taka kase sprzedac takiego Rarka.. lmao n/c |
grats ;)
to ze rodaje mikolaj miska to nie zaden mit, to prawda mogles wiecej za niego wyciagnac i to duzo wiecej.... twoj blad bracie |
Cytuj:
Sir scorp na guardzie... ;| Edit:Dobra nie piszcie czegoś takiego żle zrobiłeś za mało wziołeś .. PLz chce pozytywne comenty |
Miales STRASZNEGO farta GRatuluje tylko troche sie osmiesyzles za taka cene ja bym o wogule nie sprzedawal jedeny na guardi!
|
Ta, widzialem go u Scorpa w domku.. 200k + boh + c arm? Przecież to tyle co nic za taki rar : /
|
Dlatego Scorp się tak na całym forum lansuje z tym misiem ;> chce się poczuć pr0
Swoją drogą nie opłacało Ci się go sprzedawać za taką sumę~ |
Nie wiedzialem ze MIkolaj rozdaje tez tedy beara:D
|
sir scorpa znam z rla i gadałem z nim, ale wg mnie za teddy beara mogles wziąsc conajmniej 1mln :P
bo wiesz taki item to żadkość na nowym serwerze |
co ten teddy bear daje ze ti taki rar??:/ :baby:
|
A czemu ten ss jest tak nie ladnie 'spier.dolony' w znczeniu tego slowa zamazany ? Pozatym, mysle ze Teddy bear'a nie powinienes sprzedawac ( ale to juz zalezy od Ciebie ). Mysle, ze jest warty 1 - 1.300 mln a nie 200k, boh, c arma. Pisze to dlatego, poniewaz forum jest po to zeby pomagac innym. Jesli masz zamiar sprzedac teddy bear'a to zrob to za dobra a nie marna cene. Btw. od kiedy carlinczycy maja rary ? ; p
|
Cytuj:
@Scrop Jeszcze tylko chyba filmu niebylo z twoim teddy beerem w dziale Filmy. Niemoge sie doczekac... WoW MIS :D |
ter wez wrzuc na luzik, nie mozna se zwal porobil na forum? pozatym, jesli on chcial wziasc 200k to wzial, inne ceny byly podobne... a co do tego kto tu pisze widze ze duzo osob mi zazdrosci i tyle..
btw. pepe ssij :P |
No niewiem czy tak kazdy jest zazdrosny. Gdybym chcial miec misia to bym kupil misia a nie sova :p
A prawda, kolesia sprawa ile wzial. ALe sie troche znoobil :p Kupic za 200k sprzedac za 1,5kk :p |
Uhm
Człowieku, jednym słowem Cie po****** za ok. 300k sprzedac miska uaHSUAHSUAHUSH Jest o wiele wiele wiecej warty !
|
Hmmm ....
Powiem ci jedno :p za taka cene co ty sprzedales ja kupilem ale na calmerze :) U nas przez update jest 7 Misi ja mialem pierwszego :) I sprzedalem go za 1mln :> Teraz kosztuja juz po 400-600k :) A oto fotka :) http://img222.imageshack.us/img222/8951/teddy0iv.jpg |
Czy mi się zdaje, czy tego beara tylko w thais ludzie dostają?
|
nie wiem czy ktos ma 1kk w kasie na guardi conajwyzej mogles MPA zazdac xD
ale i tak gratz P.s jaki masz lvl ?? |
a czy ktoś zauważył , że to nie jest misiek z anni?bo tamten to ATB a nie TB...ja bym nie kupił bo to gówno ; d a scorp to n00b ; d latał na 3 spawny na ank na dragi i wyzywał wszytskich jak on poszedł , ja przyszłem , on wrócił i mnmie wyzywa , że mu spawn zajęłem
ps. na guardi za 200k to nawet mss'a nie będzie |
Cytuj:
Cytuj:
W skrócie: Od ostatniego update ludzie zaczeli dostawać misie jako prezenty do mikołaja. Ostatnio Minavand 110 master sorc kupił misia za 300 crystal cionsów (3kk) ! |
Lol... dobra... to moja sprawa miałem 27 lvl sorc..
Teraz sobie zrobiłem nowa postac knight 8 lvl i ciagle skiluje ;p Wiecie mnie cso takie nie raduje...I co bym wzial np 1mln.. I bym biegał w jakimś za******* eq ... padne i po czyms ..wiec wiecei to był moj wybor... ps;Adminie... Zrób ten temat zamknięty z góry thx. |
Cytuj:
twoje rozumowanie jest denne, dlaczego? "wole byc biedny w zyciu a wrecz bezdomny! bo co sie stanie jak mnie okradna gdybym byl bogaty? :O " |
Cytuj:
Nie komentujcie juz .. thx |
1 niewidze fotki ;/ 2 no troche mało praktycznie dostępny wyłącznie z anihilatora . xD
|
straszny blad omg! i nie tlumacz sie ze bys padl i by ci wypadlo poprostu nie chcesz sie przyznac do bledu. pewnie sie podnieciles na widok 200k... a pozatym jak bys mial ten eq to chyba jest kasa na aol ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hm.. jak bylem pierwszy poszedlem tylko po bolty to czemu nie? pozatym nie jestem noob w przeciwienstwie do ciebie bo z annihilatora jest annihilation bear, a ten co sie dostaje od mikolaja nazywa sie teddy bear c u |
@ups serio xD sorki za błąd xD <lalla>
|
U mnie na lucerze kumpel mojego kumpla , stal calymi dniami przed dp i podszedl do niego jakis noobek ktory dostal misia od mikolaja O_O i wymienil sie z moim kumplem za knight axe O_O , kolesi nie gra za duzo to go sprzedal ale on dostal :
*vampirke *bohy *nie pamietam dobre rzeczy warte 200k *i 200k w zlocie Ja jakbym mial tyle siana to tez bym go kupil bo ladnie w domku wyglada :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
jestem z nim w klasie( :cup: ) to wiem :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup: |
buahaha!!!
Noo gratuluje!!! Zrobiłeś interes życia!!! :D po prostu moje gratulacje.. Za samą sprzedarz na jakiejś aukcji internetowej (zabronione :) ) zarobił byś sporo kasy :D
|
Mis Ma Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużą wartość kolekcjonerska.Nie wiem czemu go sprzedales tylko za 200 k + inne duperele.Takich misi szukaja rare hunterzy przez lata i ich nie znajduja a ty znalazles takoweko w jednej chwili...ale coz..twoj mis ty nim zarządzasz
@edit : Mozliwe ze ceny Teddy bearow beda spadaly.Częsciej sie je teraz zdobywa.Boje sie pomyśleć ze beda robic Teddy bear farm<Grupy ludzikow na jednym accu.Kazdy bral by prezent i jak misio by sie trafil by byl sukces> |
Post nei wazny, misiek sprzedany ^^:D
|
AAAaaaaaaaaa o w morde też tak chce ale za taka cene to sam bym go kupil nie no jak wszyscy ;) troche sie z tym osmieszyles ale lepsze to niz nic :P moglbys za niego wziasc W H*** kasy ale przepadlo
|
Wiecie moja sprawa ile wziołem
Najwyrażniej tyle mi wytsarczyło ;] A sir scorp to i tak za***isty kumpel ;p |
Gratuluje misia,jak sprzedales to nie weisz co straciles Xd.
Dzisiaj kumpel z fortery tez go dostal od Mikolaja;< farciarze. |
tak... rzeczywiście Scorp jest noobem bo kupil teddy beara za 200k ... -.- zastanówcie się zanim coś napiszecie.... czy to jedgo wina, że kupil tego miśka za tak tanio??
|
Gratuluje, ale tak tanio sprzedać takiego rarka. Tak wogóle ja bym go wogóle nie sprzedawał ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28. |