|  | 
| 
 wyprawa na dls Pewnego razu wybralismy sie na dragon lordy. Prosimy nie czytac na ostatnich screenach napisow. ;) Przepraszamy. Prosimy o komentarze Screeny | 
| 
 Nawet niezle. Nie mozna bylo ich odrazu na forum wkleic? | 
| 
 gratz za ss'y lubie oglodac dragon lordy ;] tylko jaka ekipa | 
| 
 Sry ale nie wiem o co tobie chodzi? Hunt byl w czoraj a ja dalem ss dziasiaj | 
| 
 No no musimy powtórzyć te DL  ;)  Szkoda że żaden DSM nie wypadł  :D | 
| 
 ekipa Ja:31master sorc Sir Aryam:40Elite knight Beholder Blade:41knight Dojebop:35Paladyn | 
| 
 Pyro moge z wami iśc na next dl hunta :) plz a tak przy okazji gz lootu :] | 
| 
 heh co do ekipy zawsze myslalem ze ida na dl'a jakis 60 lvl knight bloker 2 palków 50lvl i sorc 30 lvl conajmniej  8o | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 OMG U KILLED DL'S! X( Ja je tak lubiłem a wy je zabiliscie ;( I looty milay do...:blazen: Do dupy z takim lootem muglo wam wypasc chociaz DSM :P SS spoko, wszytkich znam osobiscie ;p | 
| 
 Fajne SS, tylko szkoda, że żaden RH, lub DSM nie wypadł :D | 
| 
 Cytuj: 
 Chociaż raz sie zdarzyło że z full hp miałem 40 ... Zaniedługo pójdziemy znów i ma być DSM/RH ;) Edit: Więcej comment plx ;) | 
| 
 Spox ss'y ale mug wam wypasc np.Dsm  :P ale nie wypadl  ;( ale jeszzce raz grantz  :baby:  Moja armia :2handed: :lucznik: i ja :miecz: 8o | 
| 
 Dzieki wszystkim za komentarze:) Ale prosze o skladanie wiecej postow. Poszlo mi 3bpsd,2bphmm,bpuh,pul bp gfb | 
| 
 DSM wypada bardzo rzadko, wiec byłem niemal pewny, że go nie znajdą. I nie radzilbym się znowu pchać przed mordę draga, bo cię juz raz zjechał do red hp buehahha masz szczęście, że nie zginąłeś -_- | 
| 
 Wyrąbiste screeny. też musze sie w koncu wybrać na DLe Ale hunt ciekawy - dawaj wiecej takich screenów vbbo są ciekawe :) I zamieszczaj ej na stronie plz | 
| 
 Latwo poszlo ale loot po prostu beznadziejny... Heh do.j.e.b.op ocenzurowany:P | 
| 
 SS bardzo fajne. Gratz lotu :) | 
| 
 Gratz huntu  8) . Ale dsm niewypadl  :( | 
| 
 spoko fotki gratki i fajny zespol :P | 
| 
 ładnie ładnie... Jagby sobie pomyslec ,ze ja bylme tylko raz na smiku (do tego solo , które jakims codem wygralem)..... 8o | 
| 
 Gratz dobrych ssów. A tak przy okazji ile dl`i padło z waszych rąk? :P | 
| 
 nice, nice i yeszcze raz nice  szkoda ze slaby loot :( -przyokazji czy mi sie wydawalo czy na ostatnim masz bp gfb...na smoki ? ?( | 
| 
 Ss spoko, ale lot beznadziejny. Nawet się chyba nie opłaciło to polowanko ale na smokah zawsze jest fajnie. | 
| 
 dzieki za wasze opinie prosze o wiecej komentarzy | 
| 
 Padlo okolo 15 moze 20dl i okolo 15dragonow | 
| 
 Uhuhuu... lubie DL'e :)) Ale chodze na GS'y:P | 
| 
 Bardzo fajny hunt.Ekipa tez dobra,Gratz! | 
| 
 Nawet spoko ss'y, ale mało się dzieje. Następnym razem prosim ss'y z punktu widzenia blokera, to zawsze ciekawsze :)) I osobiście wolę spawny dl'i w jaskiniach ^^ Co do lootu - chyba na tace w niedziele nie daliście :baby: | 
| 
 nice piekne, wrecz przepiekne nie moge sie doczekac kiedy ja bede tak chodzil :)) | 
| 
 no no nice ss widze w tobie wzorca :D:D ja sorc 17 lvl ale niedlugo aaaah bede niezla  8o | 
| 
 z 41 lvl blokerem to chyba troche extrime ?;P | 
| 
 Fajne ss, długo siedzieliście? Wklejaj zdjecia na forum, bedzie fajniej :D | 
| 
 bardzo lubie ogladac wyprawy na dragony i dragon lordy | 
| 
 1 słowo:gratz! | 
| 
 gratz odwagi na taki wypad widze ze hity z sd nie takie super :) szkoda ze taki syfny loot | 
| 
 no Comment :) | 
| 
 Nice SSki  ja tesh niedlugo musze sie wybrac na te czerwnoe zaby :P | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 SS całkiem niezłe tak samo jak loo 8o t | 
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:23. |