![]() |
Demonia Solo
Demona Solo by 128-129 EK
To byl moj pierwszy raz na demoni http://rapidshare.de/files/11004989/...ARDIA.rec.html comments plz ;p |
rehost na megaupload/tibicams.com plx! mi ciągle n00by z mojej sieci blokują limit na rapidzie ;/
|
Calkiem niezle jak na 1 raz - tylko z tym trapowaniem WRLi serio cos koslawo ci szlo - ale tylko z poczatku ^^
2 sprawa 129 lvl i bez SCA ? Oo ani demon helma... co sie tam na guardii dzieje ? :D 3 WRLe blokujemy tak jak dragi - po skosie a nie wchodzac im perfidnie na E beam :) dopiero jak sa juz blisko reda to im zagradzamy droge :P 4 Grats Lvl up'a i (chyba) objecia prowadzenia w expie na guardii (no cos w tym stylu mowiles na poczatku filmu ;]) 5. na tibia.de jakis czas temu bylo jak ~150~ lvl elite tam expil polecam ten film oblookac a sporo sie mozna nauczyc co do huncenia tam knightem (nie bedzie juz takiej paniki :D) GL |
O.o gz lvl!
Ja bym ci radził uważać z takim tępem expienia bo słyszałem ,że aktualnie trwa wojna na guardii i ponać ostatnio tam jest takie PA... mam nadzieje ,że ty niejesteś PA :) |
HAHAHAHAHAHAHA
film ok =] |
moze ktos rehost?
Pozdro. Pioter Guard ;) |
-.-(10 znaków)
|
Cytuj:
?chetnie je wyslucham |
Big Gz Chlopaku!
No przyznam, ze poczatek siermiezny, ale potem juz zgrales sie z wrl's:). Przyjemne xplo, loocik jak <secret do czasu obejrzenia>, lv'ek wpadl i siegnales po top na Guardii, czyli ogolnie duzy + :):):)
:* |
Cytuj:
1. zgadzam sie 2. Czekam na team 3.byc moze, musze udoskonalic technike 4. tak, czekam na reakcje commandera, w poniedzialek ma koniec bana za sharing.. |
Cytuj:
:* damy rade bob ;p |
hmm... nic, tylko poprostu wiem ze to byl 1 raz ale te grrr... byly nie na miejscu =) jak na 1 raz to nie jest zle ale wiesz, ja dla ciebie nie istnieje to nie odpowiadaj =]
|
Cytuj:
|
Good luck na Anim i DHQ, będzie ci potrzebne =p
Nie zapomnij dać tu filmików, bo jak nie to HUNTED haha jaki z*** z tym lootem, co wrl to piiiiiiiiiii |
Cytuj:
Big Thx, odliczane sa juz dni do tych questow :) |
Gratki :)
Yo : P No ladnie ladnie juz siekasz wrl solo ;] na poczatku troche lipa ale pozniej za to nadrobiles podwojnie ;P. Ja powrocilem na mojego starego knighta bo rec keya znalazlem wiec jak bedziesz mial czas to sie odezwij ;]..Btw Gl na anni i DhQ : )
Yours Mloody];-> |
Było dobrze a te lekkie niedociągniecia to jak sam mowi to bylo pierwszy raz:P
|
Dobra, dobra gratz lvl, trochę techinka koślawa, ale już o tym pisali. +
Najlepszy tekst z filmu: 09:51 Browek: na dach?? chata bedzie wygladac jak pas startowy:P No i jakby Ci się szukać nie chciało, hunt na demonie z pokazanym odpowiednim blokowaniem. http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3947 |
zal mi Ciebie.
4. tak, czekam na reakcje commandera, w poniedzialek ma koniec bana za sharing.. i co z tego ze ma koniec bana ? moze nie odzyska juz postaci bo mial hacka ? ty tez jestes share bo kumple z gildi cie sprzedaja -.- wez wyp....aj z ta swoja postacia @ Pioter Guards Zazdoszcze czego ? levela ? pfff nie osmieszaj siebie i mnie |
Cytuj:
Film fajny smiesznie lecialy staffy ;) Kagar, poprostu zazdroscisz BTW 10:34 You advanced from level 69 to level 70. :) |
Cytuj:
@topic Fajny film, jak na 1 raz to nie tak zle :P zycze duzo szczescia na anihilatorze |
Graaaatz !!!!!! Fajnie to zrobiłeś :) !!! :cup:
|
DjQ?
Anciqa znam od 3 serwow i nigdy nie sharowal chlopcze..Hmm zazdroscisz mu Kagar? UU.. a co do sharowania..Ladnie gadales po brazylisku pod swoim domkiem wczoraj :D:D:D..Ile stron swiata gra ta twoja postacia ? ;]..Btw nie osmieszaj sie na tibia.com z tym tlumaczeniem kazdego deda HUhuauh ;];];];]
Your's Ml00dy ]:-> |
Nevinria kupiles postac czy stary ovner ....
bo nie wydaje mi sie ze po tym jak osmieszyles anc bys go teraz bronil ! |
Heh
Fajny film ;) Wielkie gz! |
Cytuj:
Bravo za lvl up P.S też gram na Guardi :) |
Rapid...
You have requested the file NEW_TOP_GUARDIA.rec (3851272 Bytes). This file has been downloaded 521 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account! Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account Tibicam plx |
ehehhe stara dobra guardia
Good job Grats |
Gz anci jestes the best
Dark Knight to ciebie mi zal nigdy nie bendziesz more good :_
Gz anci the best movie :cup: |
Cytuj:
2. jak już coś to po portugalsku nie brazylijsku .. Cytuj:
btw. To nie jest temat typu "rozmowy w toku" tylko temat gdzie się ocenia filmik Ancienciqa , także opanójcie sie .. |
@Ancienciq
Gratz pierwszego miejsca na guardi B) @Kagar Nawet jakby Anci~ sharowal to lepsze to niż okradanie i rookowanie cudzych charów (Pele-pele) zrookowaliscie (Ty i Razorekor) ją/go i okradliście domek Afroskiego >.< |
Cytuj:
Po 2 istnieje coś takiego jak translator, dzięki któremu można sobie swobodnie porozmawiać z ludźmi innego narodu, z czego sam korzystam. Po 3 Ancienciq to frajer co już zdąrzył udowodnić na tym forum (Wydarzenia ze światów). Po 4 nie rozumiem czego można zazdrościć temu noobowi, co lvl'a? Każdy potrafi grać po kilkanaście godzin dziennie i siedzieć na byle jakim expowisku. Więc zapewniam cię że każdy może zrobić te 129 lvl o ile ma na to czas. Zresztą ty się ośmieszasz lizaniem dupy frajerowi a nie Kagar. |
Jak na pierwszy raz to spoX!
Może troche na początku miałeś problemy z Double WL, ale później jak poszło to nawet, nawet! Jedyne zastrzeżenia, mam do twojego EQ, jak na ten level i skille to ojj słabiutko, jany tylko MPA! :]
|
Cytuj:
|
:s
@Draconis Dragontooth]1. Fajnie lizesz dupe Ancieciq'owi
Chlopcze to nie jest lizanie dupy anciencikowi tylko zebys go znal tyle co ja to tez bys go bronil krecie a to ze stajesz za jakims tam kagarem bo kiedys ci dal free items czy cos tam (zreszta nie wnikam)to juz twoja sprawa.. Zal mi takich ludzi jak ty bo zawsze w kazdym temacie bronisz najwiekszych fajfusow i sharerow na tym forum..Metal Sux.. Yours Ml00dy ]:-> |
Cytuj:
Nikogo nie bornie wiem że Kagar to frajer i pieprzony hacker .. |
Cytuj:
Nie placz, bo nigdy sie nie doczekasz tego banana, chyba jedynie do buzi Tak apropo, nie imponujesz mi ani skilem, ani lv, ani pg, ani nawet intelektem. Skoncz szkole to porozmawiamy. Sharuje?... przyczyn sie do mojego bana :) Slyszalem od wielu Twoich a zarazem moich przyjaciol ze pizgasz po br(portugalsku) jak nawiedzony :))) |
Ahhh.. szkoda, że to non pvp bo Ancieq by Cie zmiótł..... jak osoba która hakuje i sharuje może komuś podobne rzeczy zarzucać....??
@Gz lvl i Top na Guardii ^^ |
Anc jak bys kur..wa mial troche odwagi to bys ze mna w tibi pogadal.
Dajac mi ignore w tibi udowadniasz jaki lamus z ciebie i nie pi...dol mi o szkole bo tyle siedzisz (sam? napewno nie) przed tibia ze gimnazjum dla ciebie to max ! nie bede i nie chce ci imponowac niczym, a znajomosci obslugi slownika portugalskiego zazdroscisz ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |