![]() |
Ile robicie Expa dziennie i gdzie ??
Tak jak już pisze w temacie Ile robicie Expa dziennie i gdzie ?? Proszę o waszą wypowiedź :)
------------------------------------------------------------------------ Nie zatrzymasz mnie jak zachodzącego słońca !! |
0-30k.
Zwykle trenuję...A tak to Guardy/Minosy... |
0 - 100 k
0 kiedy trenuje ... Expuje przeważnie na guardach , soldach i cyklopolis. Nie wiecej niż 100k bo mi się znudza ciagle zabijanie ;) |
0-350k zalezy jaki dzien
|
ja robie malo expa bo 20-30 k w 2 godziny ... na guardach, ale poluje tylko okolo 2 godzin dziennie boo pozniej lagi..cos mi sie z netem wali ostatnio..a moglbym tak szybko na lv sie wybic ;)
|
Ja jak grałem jescze Sitawuze teraz gran postacią Congueror na lunarze to moim Sitkiem robiłem dziennie czasami okolo 500k expa na dzień :P teraz mam knighta którym robię na dzień około 100k expa ale na 5 h :))
|
jak sie upre to zrobie te 100k expa nie gp 8)
|
Dziennie raczej nie , ale w 4-6 godzin nabije od 20-40k expa na dwarf s. , pojedynczych guardach.
|
Ja, jeszcze tydziń temy bo nie moge sie teraz lognąć, robiłem do 40k exp, ale na rootach i dwarfach. Można się w ten sposób zaj*** bo to nudne.
|
Taaa, a ja robie 1k na 2 dni bo narazie nigdzie nie chodze tzn na lepsze potworki - za slaba postac :[
|
ja moim Knajtem robie 8-9 k dziennie (3-4 godz grania) na ghostlandzie (mam 13 lv )
|
Ja na guardach okolo 15k - 20k exp na godzine ale po 3-4 godzinach staje sie nudne ;)
|
A ja zabijam na rooku szczurki i zarobiłem w dwa dni 400 pkt. duzo, prawda ? :baby: :king:
|
Cytuj:
Inna sprawa, że jak mówię że potrafie na dzień uskubać 300k+ expa, to nie znaczy, że co dziennie 300k+ expa bije. Expuje jak mam ochotę na expowanie, jak mam runy na expowanie, jak expowisko jest wolne, jak nie mam lagów, i jak nie huntuje. Czyli w moim przyadku dosyć żadko... Po za tym, szybkie expowanie, to nie jest zabijanie rotów, na które run zabierać nie trzeba. Mówie tu o expowaniu na czymś, co zwróci mi max. 50% kasy włożonej w runy. Więc nie wiem jak w ten sposób miałbym być w stanie nazbierać na cokolwiek. Co do twojego 1m na dzień, nie jest to niemożliwe... |
Cytuj:
|
10-15 K w godzine na ghostlandzie ( w godzine ze 3 BP HMM zchodzą ale wszystko sie zwraca) :)
|
ile expa dziennie
Mój rekord to 30kexpa wiem że mało :)
Zamierzam iść z blokerem na dragi i cały dzień to zrobie huuuuuuu jakieś 60kexpa |
Zalezy jaki dzien,ile mam czasu i ile UH
Ale jestem w stanie na godzine bic 30-40k expa Pozdro |
hmm... to zalezy jak mi sie chce expic ale jesli nie mam lagów to dziennie robie miedzy 40-120k zalezy od tego ile ludiz jest tam gdzie expie ......
|
Dziennie to nikty nie przekroczylem 100k (no moze o troche), ale na godzine:
0-5k trening. 5-10k potworki bez uzycia run (trole, rotwormy, dwarfy, beholdery, ghoule) 10-40k potworki z na ktory zwraca sie loot za UH (guardy, cyklopy, ork) 50-55k UHozercy (smoki :) ), nawet po 10BP UH na godzine bierze taka wyprawa. |
Ja 15k na soldach i guardach
|
Ja mało expie... Mam 12 level i wkładam w skille i magic level. Potem zaczne mocno expić
|
Ja robię sorcem :
6k w godzinę bez runów na dwarfach 1k w 3min 20 s z invisibility i runami (hmm) na ds Nizki lewel mam sorcem to co chcecie. |
:)
jejku 100 K >> zdobyc w dzien ??dla mnie to marzenia ja moze gdzies z 4-5 K dziennie po 5 godz grania na rottach. prosze powiedzcie gdzie mam choddzic ryckiem na 20 lvl zeby dziennie przynajmniej z 10- 20 K zdobyc prosze :D
|
Wszystko zależy od dnia i od godziny kiedy się gra.
Z rana jestem w stanie zrobić ok. 30k Po południu już gorzej...bo full ludu się kręci a szczególnie tych którym jest zimnio czyli tym BR A ty z 20lvl chodź conajmniej na Soldki - szybko idzie, albo na Amazon Camp |
hmm...
10-20k koksze sobie w kazoo lub pod thaisem na mino guardach, cyclopach i stalkerach. :) :)
"nOObem nie można zostać trzeba się nim urodzić" |
ja srednio robie okolo 2k na godzinke grania - to malo ale staram sie przy okazji trzepac runy i zebrac conieco gp na drobne wydadki
takie uraki pallka - rzuc wlocznie - podnies wlocznie - pozbieraj wlocznie (szkoda mi many na strzaly) |
ja na amazonki chodze
Na amazonkach jest dobrze bo daja duzo EXP i sa stosunkowo latwe do zabicia(UWAGA JAK IDZIESZ NA AMAZONKI UWAZAJ BO JEST TAM TA LESPSZA w ZBROI[ZAPOMNIALEM JAK SIE NAZYWA])
ja pierwsza zabilem na 8lvl 8) |
o valkirie chodzi :) mila dziewczyna tylko jakby czesciej wylatywaly z niej platy to by bylo gitt
moze i amazonki sa dobre na exp ale zawsze kolo nich kreci sie kupe graczy faceta zawsze tylko du..y w glowie 8) |
jak nie ma lagow to na demonkach zarabiam dziennia 1000k - 5000k
------ Edit by Gremlin Zeby zarobic 5M expa na demonach w jeden dzien to sa 2 wyjscia: 1. Expisz na spawnie 4 demonow. 2. Doba u ciebie trwa 46h ... upomnienie za glupoty? Pozatym gratz przejscia od newbie (pytanie gdzie kupic maczete i takie tam) do demonow w 9 dni (sprawdzilem twoje starsze posty). |
Ja obecnie dziennie nabijam ok. 30 k expa , na ghulah , slimach rotach itp. Większość czasu poświęcam na robie nie run. :)
|
Tak do 100k expa oczywiście na guardach no a potem to jusz sie serio nie hce i ma sie totalnie dość oglądania guardów......a loot bag to jusz totalnie losowo
|
jezeli jest sie palkiem i ma sie 15 m lvl to exp skacze jak po_e_any :)) wystarczy wlonczyc niewidke i isc na dsy w jakies miejsce gdzie jest super resp.
|
Można wszystko i jeszcze więcej
Ja moim Knightem robie na godzine na soldach i 3 guardach jakies 10-15k expa i to jak resp dobry, ale wiesz Lefty 300k expa na dzień zero problemu ja wiem kumpel Knight na 75 lv i skillu 90/89 robi i 400k jak mu sie chce a chce mu sie zawsze a jak nie expi to skilluje.
Wiesz ja tam na godzine moge strzelic nawet 30k na GS'sie i runkach na guardach chociażby to nie jest coś takiego, że dzień w dzień nie można sobie po 300k jechac masz chęci masz exp ...Polak potrafi 8) Dorian Thel'aar >Knight 36 lv i rosnie : )>Danubia>Ab'Dendriel |
Zależy jak leży
2-3k expa na 1h (rotwormy)(zarabiam):/ 6-7k expa na 1h(dwarf guardy)( wychodzę na +):] 15k expa na 1 h (poh z rana wszystko co się rusza) w sumie robie dziennie jak musze ok. 40k expa ale zazwyczaj mi się nie chce:p szczawik Druid 29lvl 38mlvl-venore-lunara |
Ale wy ludzi robicie za przeproszeniem w (cenzura)
LoooOoooL - ide na demony i w pięć minut robie 10-12K (coś koło tego). HAHAHA resp demonów jest co 30 minut albo to jest dobre - 10-40k potworki z na ktory zwraca sie loot za UH (guardy, cyklopy , ork) hehe jak za cyklopy zwraca się loot za UH'y albo inne runki no wy chyba chodzicie na lootodajne Cyce a takich NIE MA! ------ Edit by Gremlin Autocenzura nie jest po to zeby male gnojki omijaly ja poprzez wstawianie gwiazdek/kropek w niecenzuralne slowa. Nie umiesz sie wypowiedziec bez slow uznanych powszechnie za obrazliwe nie wypowiadaj sie wcale. |
Cytuj:
Cytuj:
Przy skillach 80/80 polowanie w Cyclopolis z 1 reczna bronia i tarcza przez 8-10 godzin jest mozliwe z 1-2 BP UH, w tym czasie mozna z zarobic 10-20k w halabardach i gp. |
Jesli expie to robie ~15k exp na godzine.
Moj rekord to ~30k na godzine.Expie na zerkach i mino guardach. |
na 1 - 1.5 bp uh od 9 rano do 20:00 moge 100k exp zrobic a w loocie bedzie 50k spokojnie.
A przy treningu robie minimum 10k exp |
Dziennie potrafie zrobic 100/150k expa na guardach/pohu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:41. |