![]() |
7 Grobów - ciąg dalszy
Witam wszystkich. Mój nick to Like Moon, jestem na świecie Honera. Otóż gdy przeczytałem temat o siedmiu grobach, zaciekawiłem sie tą sprawą. A więc postanowiłem znaleźć pomocnika do odkrywania tajemnic, pomocnik szybko zgłosił się do mnie na gadu - gadu. Dziś razem z nim postanowilismy zająć się tą sprawą. Poszliśmy do pomieszczenia z siedmoima grobami, zbadaliśmy je dokładnie aby nie musić chodzić tam po sto razy sprawdziliśmy i przeczesaliśmy całe pomieszczenie. Po jakim czasie wróciliśmy do All Dee's shop i zeszliśmy w podziemi. W czasie wędrówki w podziemiach zauważyliśmy pewne ciekawe miejsce z polem z podświetleniem. Wszedłem na podświetlenie aby zobaczyć co jest na górnym piętrze. I co? HA, SIEDEM GROBÓW. Stałem tuż pod pomieszczeniem siedmiu grobów, na polu z ledwo co widoczym podświetleniem. Myśle że tam jest ukryta dziura którą trzeba wykopa pickiem. Teraz tylko zdobyc pick i odkopać to !!! A teraz małe podsumowanie:
7 grobów - All Dee's shop - Tunel dokładnie pod nim - Miejsce pod 7 grobami - Pick kupuje się u All Dee. Ludzie wszytsko się układa!!! Życzcie mi powodzenia z prowadzeniu tej zagadki. Kiedy skończymy z tą tajemnicą zajmiemy się dźwignią Toma. :) Pozdrawiam!!! |
... nie masz na to chyba dowodów , ale kto by się przejmował takimi szczegółami , jak poparcie swojego zdania ... może odkryjesz tunel rook-main ?? ...
|
Re
Najlepiej daj screeny cwaniaczku :]
|
Ale te 7 grobow nie znajduje sie pod sklepem All'dee
Mozesz wkleic jakies Screen Shoty? |
Też tam byłem...
Cytuj:
|
Czytajcie to sie dowiecie...
Cytuj:
|
@ up
A no racja , ale tam nic nie swieci :) Juz kopie pickiem jak cos znajde to odrazu napisze |
A...
Jak wkleic screen shoota? :)
|
Tu masz link i tam shostuj zdjecia i ss pokaza ci sie link to wklej ten dla forum (1) ale ten nizszy bo tez wyszczy to miniaturka.
|
http://foteka.pl/images_small/531_small.jpg
zdjecie jak stoje pod 7 grobami /\ http://foteka.pl/images_small/532_small.jpg tu zdjecie (matrzec na mapke) co znajduje sie nademna /\ i nie wiem gdzie ty chcesz tu kopac pickiem ? ;/ |
@top
Ja tam nie widze zadnego podswietlenia... jedyne podswietlenie to twoj torch.. Po drugie kopanie pickiem nie ma sensu bo groby sa nad , a nie pod . |
Chodzi o kopanie w miejscu z grobami... Tylko po co, jeśli niżej są te tunele? :confused:
I tam na serio nie ma podświetlenia... |
No dobra a co ma byc pod tymi grobowcami , w tej rzekomej dziurze??
|
o ja wez ktos zamknij ten temat po co kopac pickiem jak pod grobami sa tunele a tym bardziej tam nie ma podswietlenia ;]
Kolejna bujda |
7 Grobów - dzień drugi
Dziś stwierdziłem że nie ma poco kopać pickiem pod grobami, gdyż chodzi mi o groby, a nie oto co jest pod nimi. Dziś przeglądnołem książki w bibliotece, niestety nic nie znalazłem. Co prawda były tam książki o potworach i szkieletach ale nic na temat grobów. Po przeszukaniu biblioteki stwierdziłem że Seymour powinien coś wiedzieć na ich temat, niestety nic z tego. Popytałem ludzi na rynku z największymi levelami niestety większąć z nich nic nie wiedziała o istnieniu tych grobów, tylko jeden ludek stwierdził że nie warto się tym zajmować i że to jest szara magia. Pozostaje mi tylko razem z moim pomocnikiem rozwiązać tą zagadke.
|
Dzisiaj przeszukałem dokładnie całe legowisko szkieletów pickiem i łopatą(nie wie po co) stwierdziłem, że te groby to tylko po to by było ładnie. Przecież tam gdzie są szkielety powinny być groby. Czyż nie..?? :cup:
|
moim zdaniem to kolejna zmyłka CIPów, po to aby pokazać początkującym co czeka ich na mainlandzie...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
OMG zamiast być pesymistą i puszczać takie teksty byś zaczął szukać razem z nami -.- |
co w tym takiego smiesznego ziom ma swoja teorie co do grobow tak jak kazdy 8o
|
On najzwyczajniej w swiecie ma rację!!! Niby co mają oznaczać jakieś 7 grobów? i niby skąd szkielety są w tamtym miejscu? BO TO CMENTARZ IDIOCI!!!! i nie wiem w ogole na **** sie marnujecie w tym rooku, jestescie noobami, bo sie boicie maina, uświadomcie to sobie!! czy ktoś traktuje sunrise poważnie? NIE! Właśnie dlatego bo jest rookstayerem, nic nie musi robic, przy jego lvlu to on sobie chodzi na mino i tyle, nic więcej do roboty nie ma, może jego sie spytacie, na pewno wam odpowie -.- a teraz stfu bo tylko spamujecie o jakichś 7 grobach. NO SENSE!!! stfu!
|
Cytuj:
PS Boimy sie maina tak?? A sam grasz na swiecie "no-PvP", dlaczego? boisz sie maina?? a czym sie rozni swiat no-pvp od rooka?? tez nie masz nic innego do roboty tylko ekspienie na tych samych miejscowkach (no moze masz ich troche wiecej, ale ludzi tez jest wiecej) ale za to ciebie pewnie tam szanuja! Napewno! :/ |
Cytuj:
P.S. Mnie dużo osób szanuje, poza tym, znam sie na questach, robiłeś może draconie? ja robiłem na 13lvlu i sie teleportnąłem jak kumple skonczyli questa, na dragonie, bo z hg sie nie da wrócić normalnie. byłeś na banshee quest? na pewno nie byłeś, już czuję respekt do kogoś kto nie chce wyjść na maina. byłeś na paradox tower? raczej nie. robiłeś emperor cookies? na pewno nie, do pokonania z 10 dwarf guardów, a ja zrobiłem na lvlu 10. Robiłeś postmana? ledwo byś zobaczył co trzeba robić, już byś zemdlał. robiłem kilka razy więcej questów niż ty. a robiłeś elvenbane? zobaczyłbyś co trzeba bić to byś sie schował. nie udzielaj sie jak mnie nie znasz! |
lol
@up
Wypowiedz max 10 latka;] |
Cytuj:
A robiles wrl quest ? , a moze robiles Demon Quest ?? , a moze Behomot ???? Weś mi tutaj nie pokazuj ze taki WIELKI jestes bo jestes NIC ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Evil Maul ładnie cie zjechał :D lol - 10 dwarf guardów na tym quescie nie ma. One są zamknięte za drzwiami ale jak ty byłes takim noobem ze tam wszedles nie wiem po co to juz twoja sprawa a tak wracajac do tematu :) to moze byc zbieg okolicznosci albo czesc fabuły. Musicie to dokładnie przebadac - mi sie nie chce siedziec na rooku :P |
to jest temat o siedmui grobach a nie o questach na mainie -.-
Cytuj:
|
to jest temat o grobach a nie o tym ktos jest noobek a kto nie.. -.-
|
przeca jak sie chowa ludzi to do grobu im sie wsadza rozne ich rzeczy.Byc moze w tych grobach cos fajnego naprawde jest? :)
|
@up:
mozesz miec racje tylko jeszcze trzeba odkryc jak te groby "otworzyc" :) |
@up, up: HMM... Ciekawa teoria :)
@topic: Pisałem to już dużo razy: To jest tylko gra i wszystko zależy od woli CIPów. :) Szukajcie, a znajdziecie... W tej grze nie ma rzeczy niemożliwych. Jakbyście potrzebowali jakiejś pomocy to piszcie do mnie, może wam coś pomogę (też mam postać rookstayera, ale na innym świecie) Może tam jest jakiś tajny quest w którym trzeba będzie dojść podziemiami do wyspy ze spike swordem, a w tunelu znajdziecie P-seta i Ancient Shield??? Albo może BoHy??? (a CIPy siedzą i się śmieją, że kilkaset tysięcy graczy, a questa nikt nie znalazł jeszcze :D) P.S. 3 posty w ciągu 10 mniut (up i down) |
Daj Screeny ziom to ci uwieze
Ps Character Information Name: Like Moon Sex: male Profession: Knight Level: 8 World: Honera Residence: THAIS Last login: Jan 21 2006, 15:54:04 CET Account Status: Free Account wez z profilu usun ze rookstayer jestes |
Cytuj:
tez dobre ale tylko byloby fajnie gdyby ten quest byl prosty ja np:doublet kilkaset rookstayerow a nikt jeszcze nie odkryl :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Cytuj:
|
o matko ...
stary tu trza konkretnych dowodów a nie jakis bzdet ... zresztą i tak nic nowego nie odkryjesz 8)
|
Nie tą drogą ?
Eeeee...
Albo ja sie myle albo wy :P Mi chodzi oto że nad wieżą orków jest dziura zasłonieta drzewem i o ile pamietam jest tam 7 GROBÓW... Jezeli sie myle to sry :P |
Cytuj:
@Ilus Thor Chcialem cos skomentowac, ale widze, ze inni uzytkownicy mnie wyreczyli, nie bede kopal lezacego. Co do tych grobow, to juz dosyc dlugo je badalem i narazie do niczego nie doszedlem. Ale to nie oznacza ze mozemy zignorowac to miesce (tak samo jak i wele innych podejzanych). Czytalem ostatnio wywiad z Knightmare (gosc projektowal wiekszosc map Tibi i questow oraz caly Rookgaard). Gosc powiedzial, ze gracze nie powinny zostawiac niektorych miejsc ktore wygladaja jak niedokonczone questy, oni specjalnie robia takie miejsca, zostaiwaja nieruszone przez kilka updatow, a potem ktoregos dnia dopisuja reszte scenariusza. Powiedzial, ze to po to aby ludzie nie rozwiazywali niektorych questow za szybko (tak jak bylo z postmanem, po ktoryms z updatow pojawila sie nowa lokacja i nowy NPC i wiadomo bylo ze tam musio byc quest). Dlatego trzeba miec na uwadze, ze to co jest teraz zwykla ozdoba jutro po restarcie servera moze byc poczatkiem nowego questa. Nigdy nie mow nigdy :) ten gosc ma strasznie pokrecona wyobraznie wiec wszystko jest mozliwe (stworzyl np Tibia Sheep Level -jak ktos widzial to wie jakie to bylo pokrecone :P) Polecam ten wywiad wszystkim ktorzy interesuja sie odkrywaniem tajemnic Tibi. Znajdziecie go na tibanews.net w artykulach. tu jest dokladny link ---> http://www.tibianews.net/article.asp?id=363 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15. |