![]() |
Moje (i kolegow tez :P) 1-sze Necro hunt :)
Greetings.
O to moj i ekipy 1 necro hunt :) Ekipa: Ja - 35 lvl Master Sorcerer Toosheeck - 46 lvl Master Sorcerer Piorunek - 42 lvl Royal Paladyn Truciciel - 50 lvl Elite Knight Kliknij Tutaj Aby Ściagnac Film :P Loot: 1.3k Mistic Turban U jakies badziewia :P Film nie jest krotki ;) Coments plx. |
nastepnym razem bedzie hero albo dl'e :P, co chcecie bardziej? ;] a moze jakies specjalne zamowienia? :rolleyes:
|
Fajny i długi filmik :) ja tez chce na nerko ;( :P
|
Wsumie to ja bym mial takie 1 zamuwienie zrubcie filmik z Behemoth nigdy jeszcze takiego filmiku nie wiedzilem, a co do necro hunt to wypas ...
|
widziales kiedys taka ekipe na behemotach? :P
|
No więc powiem wam tak ze to byla kompletna KLAPA ten filmik :/ <<<<< zartuje chłopaki głowa do góy zajebisty lubie takie filmy jak ekipą sie idzie gdzies WYPASIONY jest :D szkoda tylko ze TAKI krOOtki ja siadłem sobie na wieczOor wczoraj i ogladałem go i sie szybko skończył dłuzsze prosze :D teras na hero idzcie albo ksiezniczke :D czy jak jej tam :P powodzenia FAJNE BARDZO FAJNE
|
Cytuj:
|
Fajny film ^^
|
Toosheck jak już kogos poprawiasz to chociarz pisz tak jak ma byc...."prictless" co to w ogóle ma być??!! MUAHAHAHAHA "priestess"
|
a jak ja qrwa napisalem?!
|
Panowie bez nerwow.... :P Kazdy popelnia bledy pisowne ;)
Ahhhhhh.... Te nasze klawiaturki ;) Mowcie jak sie podoba filmik a nie o bledy pisowne sie poprawiacie :P |
Cytuj:
po 2. jak mnie poprawiasz to chociaŻ! pisz poprawnie |
mi niedziala ;( nieokreslony blad ;( ;(
|
Jestem w trakcie ogladania spox film :) Herooo ciekafshe od dli :P
|
ja bym propoonowal bk =)
|
Hi
buy 50lvl yes bye |
Heh z checia na BK ale nie mamy 50 lvl'u :P Tylko nasz bloker ma :) No ale moze kiedyssssss ;]
|
zrobcie filmik z WITCH nigdy jej niewidzialem 8)
|
hehe
oj troche smieszne na taich lvlach dopiero na necro ?? :> :))))
|
na takich lvl'ach dopiero pacc? ;]
|
Cytuj:
Hehehehhee... Co racja to racja :P |
grr
master gogeta pierdolony klamca!!
Kurwa co klamiesz z expem Kolegow KUrwa peirdolona Ciota wmawia ze m brakuje 3k a brakowalo mu 7k!!:) X( :D Ja jak bym byl jego kolegom i jak bym sie o takim klamstwie dowiedzial to bym mu huja urwal:) |
@Yulgar
Yulgar na moje to ty jestes po***any jesli masz takie bzdury pisac to lepiej nie pisz nie musisz nikogo pouczac jak ci sie nie podoba jak to napisal to zatrzymaj to dla siebie no .. i to na tyle :]
|
Cytuj:
Ale cuż przez takie podróże sie uczysz i dokształcasz (zrob 10bp hmm z 3 ds) z 3 bp MF Summon Ds i na pojedynczym spawnie na miekko |
@up
jak najbardziej się zgadzam.Hunty gdzie idzie dużo osób są c***owe. Najlepjej tak jak mówisz:sporo bp hmm ,bp sd ,2 dsy i na pojedyńczym respie spokojnie można samemu.Nie dość,że cały exp dla ciebie to i ewentualny loot :D |
republika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ;(
no to musze poczekac |
Czemu, dziecko, odświeżasz temat po prawie 9 miesiącach?
|
Nice
Może być filmik^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07. |