Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   BH (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6166)

kamyk93 07-06-2004 08:48

BH

Może ktoś umieścić link z walką z Beholderem :)) a jeśli był taki filmik w tym forum to dajcie link :)

SkiLo 07-06-2004 12:56

jak napisales w innym poscie:
"nie masz filmików to je sobie zrob proste"

a tak serio jak bede mial czas to nakrece, a co tam.

w ramach podpowiedzi wlaczasz full atk, i lecisz za zielona plamka i walisz(oczywiscie przepis dla knighta).

basfik 07-06-2004 13:11

EHHH juz dzisiaj wziełem z rana i chciałem ci nakrecic włączyłem TibiaCAM ide dochodze patSHe niema BH sie wQshyłem ale okazłao sie ze zle właczyłem nagrywanie :P kiedy indziej ci nagram no chyba ze ktos mnie wyprzedzi :D :P

kamyk93 07-06-2004 18:41

jo to jakbyście mieli czas to zróbcie bo niewiem jak to zrobić :O

Wulkan 07-06-2004 19:33

Zaraz

Jutro Ci wstawie taki filmik. Poczekaj to dostaniesz :P 8o (tylko jestem druidem:P )
--------------

Wulkan of the druid -> Julera -> 19lvl i 25 mlvl ( i rosna)

kamyk93 08-06-2004 14:29

ok

Tikozax 08-06-2004 21:49

Kamyk umiesz edytowac posta ? Nie? To zle...

kamyk93 09-06-2004 20:48

jo no dajcie tezn filmik bo czekam i czekam 8o 8o

SkiLo 09-06-2004 23:07

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez kamyk93
jo no dajcie tezn filmik bo czekam i czekam 8o 8o
dwa razy juz probowalem nagrac. ale ciagle byl gosciu jakis zamkniety za mostem i nie moglem przejsc (bh w podziemiach thais). do bh na bagnach mi sie nie chcialo isc. moze jutro nagram z rana jak nikogo nie bedzie

basfik 10-06-2004 07:46

no dobra mam juz dla ciebie ten filmik masz oglddanij sobie tylko za dobrze to mi nieposzlo jakis silny dzisiaj był :D i PROSZE sie niesmiac z moich skilli(wiem ze slabe)

http://www.tibia.pl/images/monsters/beholder.gifI o tO fIlMiK http://www.tibia.pl/images/monsters/beholder.gif

Wulkan 10-06-2004 12:08

BH

Sorki ze tak dlugo :P Masz tu ten filmik. 1 bh byl mocny :P Zadko sie zdaza :P heh :D

---------

Wulkan of the druid -> Julera -> 19lvl i 26 mlvl ( i rosna)

kamyk93 10-06-2004 13:32

dzieki nareszcie sie doczekałem oby dwa filmiki wypas 8o 8o 8o :] ale ten jeden to twardy był

SkiLo 10-06-2004 15:16

po obejrzeniu skaplem sie ze na bagnach sa jeszcze, wylecialo mi calkem z pamieci.

poniewaz byl pally i druid (slbo sorc nie pamietam) to knightem poszedlem i nagralem

bh

Tikozax 10-06-2004 15:55

Mnie sie bardzo wszytskie 3 filmiki podobaly ^^ - Polecam kazdemu, tkory ma zamiar isc na beholdery solo zeby wiedzial co i jak - ja bede trenowal i niedlugo pojde na beholdery:] Pozdro

Toony Knight 10-06-2004 16:08

Filmik z BH i Mumi
Tutaj jeszcze jeden fimik odemnie :)

Hunterek 11-06-2004 21:06

a co mozna w tym quescie zdobyc ?? tylko to cche wiedzeec bo moze sie bedzie oplacalo tam pojsc :D
tylko co mozna zdobyc powiedz plz :D 8o

Kigipoxi 11-06-2004 22:24

podziękowanie...

składam serdeczne podziękowania dla kamyka za pomoc z TibiCam, bez niego bym sobie nie poradził, serdeczne thankz :))

kamyk93 12-06-2004 10:40

dzieki ale problem byl taki ze miales starą TIBIE CAM 8o 8o 8o

kamyk93 12-06-2004 10:47

ej plz szybko o co chodzi z tym kolesiem lugri? podobno quest plz powiedzcie tylko co trzeba do niego powiedzieć

Aversin 14-06-2004 20:59

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Toony Knight
Filmik z BH i Mumi
20:48 Toony Knight: go awa
20:48 Toony Knight: away *
...
20:48 Toony Knight: go away
...
20:48 Toony Knight: go away all
...
20:53 Toony Knight: czasem trzeba uzywac sily jak jest za duzo ;)

Zachowałeś się jak ostatni burak .. słowa "prosze" nie znasz ?? Siły .. czasem wystarczy być miłym !!

Jedik 14-06-2004 22:23

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez pebe83
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Toony Knight
Filmik z BH i Mumi
20:48 Toony Knight: go awa
20:48 Toony Knight: away *
...
20:48 Toony Knight: go away
...
20:48 Toony Knight: go away all
...
20:53 Toony Knight: czasem trzeba uzywac sily jak jest za duzo ;)

Zachowałeś się jak ostatni burak .. słowa "prosze" nie znasz ?? Siły .. czasem wystarczy być miłym !!

Ehhhh.... W sumie to zazwyczaj normalne zachowanie... Ja tez tak mam jak ktos mi sie chce wpierniczyc na respa... To odrazu Go Away I Hunt Here itp :P Ja nie wiem czy Ty bys gadal "Prosze idz sobie bo ja tu sobie hunce, i prosze nie wracaj" Ehhh... Myslisz ze ja na PoH'u wejdziesz komus kolo respa GS'a to beda krzyczec Plizz Go Away I Hunt Bad Big Spiders Really Bad So Plizz Go Away... Oni beda gadac Go Away albo brzydziej Get The F**k Off From Here. :]

Aversin 15-06-2004 09:58

Czyli chcesz powiedzieć, że na PvP grają same chamy i jak ktos ma mniejszy lvl to mozna go miec gleboko gdzies ? ?(
Ja gram na Securze .. tam lvl się nie liczy i jak coś chcesz nie wystarczy krzyknąć "Go away" bo przewaznie ma to skutek odwrotny niż byśmy chcieli. Tym bardziej jak spotkam rodaka (który nie biegnie za mną i nie prosi o darmowe itemki) to staram się być miłym.
Jeżeli na PvP macie tak jak macie .. to cieszę się, że wybrałem świat non-PvP.

SkiLo 15-06-2004 22:53

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez pebe83
Czyli chcesz powiedzieć, że na PvP grają same chamy i jak ktos ma mniejszy lvl to mozna go miec gleboko gdzies ? ?(
Ja gram na Securze .. tam lvl się nie liczy i jak coś chcesz nie wystarczy krzyknąć "Go away" bo przewaznie ma to skutek odwrotny niż byśmy chcieli. Tym bardziej jak spotkam rodaka (który nie biegnie za mną i nie prosi o darmowe itemki) to staram się być miłym.
Jeżeli na PvP macie tak jak macie .. to cieszę się, że wybrałem świat non-PvP.
tu troche racji masz, raczej goruje chamstwo, zwlaszcza jak masz mniejszy lvl. A ostatnio chyba coraz bardziej

przyklad:
stoje w sklepie i sprzedaje loot, wchodzi dwoch pallkow na lvl mniej wiecej takich jak ja, i jakby nigdy nic wypychaja mnie ze sklepu. Na chama mnie pchali. Przeciez to juz przesada. I takich sytuacji jest wiele, aczkolwiek (nie wiem bo nie gram) ale na non PvP powinno byc wiecej gdyz nic nie mozna nikomu zrobic. Wiadomo ze jak juz sie gra dlugo to zna sie reguly, ale poczatkujacy i nOOby czesto je lamia. sie rozpisalem :)

kamyk93 16-06-2004 10:06

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez kamyk93
ej plz szybko o co chodzi z tym kolesiem lugri? podobno quest plz powiedzcie tylko co trzeba do niego powiedzieć
odpowie mi ktoś????

kamyk93 17-06-2004 08:51

dajcie e-maile to wam prześle moj filmik z BEHOLDEREM :8 , to moj pierwszy wiec nie krytykujcie

Edit : patrzcie temat First Films

morphy 22-06-2004 21:57

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez basfik
no dobra mam juz dla ciebie ten filmik masz oglddanij sobie tylko za dobrze to mi nieposzlo jakis silny dzisiaj był :D i PROSZE sie niesmiac z moich skilli(wiem ze slabe)

http://www.tibia.pl/images/monsters/beholder.gifI o tO fIlMiK http://www.tibia.pl/images/monsters/beholder.gif
wiesz oh jak mi sie oglądało tylko szkoda żę mi sie wyświtela napis "strona o podanym adresie nie istnieje" oh naprawde "suuuper film"

Jarzabek 13-03-2008 21:54

NOM tak j/w

Gelt 13-03-2008 22:00

Gratuluje odświeżenie tematu sprzed 4 lat. To nie lada wyczyn. Zazwyczaj archeolodzy-amatorzy wykupują półroczne.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:57.