![]() |
TibiaMovie
Zamieszczam tu program TIBIAMOVIE do odtwarzania filmików .tmv B)
http://sourceforge.net/projects/tibiamovie Czy bezpieczny? AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing UNA Found nothing VBA32 Found nothing Obsługa programu jest bajecznie prosta ( podobna do TibiCAM). TbiaMovie posiada, także dodatkową funkcję taką jak: dodanie znacznika w interesującym nas miejscu filmiku, by później móc wrócić do niego. Za niedługo przewiduje, że bezpieczne filmiki .tmv, wyprą .rec, więc ten temat będzie bardzo użyteczny, gdyż wielu crakerów oferuje "zmodyfikowane" wersję TibiaMovie. |
http://rapidshare.de/files/11158169/...rrrrr.tmv.html
Macie tu filmik 170 mastera Raistlin Mejere II z wojny. ; ) |
Myśle że tak czy owak siła tradycjiu przetrwa i .tmv nie wyprze .rec ale gz pomysłu.
|
Zatanawia mnie tylko ile to tmv zajmuje :/ ;)
|
dobra sciagnelem, zainstalowalem mam tez filmik a teraz jak to wlaczyc? Instrukcja krok po kroku ale taka dla tepych ;D
|
Cytuj:
|
juz dziala :D niewiem dlaczego nie dzialao wczesniej ;D
|
@up
Musisz pokombinowac. Odpala sie tak samo jak TibieCam. :) |
@up
Tibicam nie TibieCam o.0 |
A mi nie działa, jak próbuje włączyć to:
Odnalezienie wymaganego pliku .DLL PSAPI.DLL było niemożliwe. To działa tylko pod XP ? A jak nie, to prosze o objaśnienie jak zrobić żeby działało na 98, z góry dzieki ^^ |
Cytuj:
Pod 98 też działa. |
To w czym tkwi problem? xD Kumplowi też nie działa >.>
|
Powiedzcie mi jak nagrac film?? dziekuje z gory za pomoc cya in tibia
|
Cytuj:
|
moze ktos zrobic rehosta filmiku jak ma na dysku juz, bo chce oglondnac a mi sie nudzi :D plx
|
Cytuj:
Rapid ci nie pasi? |
|
Peke jaki loot wypadl bo na filmiku nie pokazales ?
Dzis rano wybralem sie na guardy oto filmik http://rapidshare.de/files/11402675/movie0002.tmv.html |
Cytuj:
|
help
Działa pod tibie 7,6 czy ile??
Bo ja mam 7.6 i mi wyskakuje takie coś : "Cannot connect to the game server. Error: Disconnected from server. For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com ." |
Cytuj:
|
Zrobiłem porównanie tmv z rec.Na każdym programie nagrałem 5 minutowy statyczny filmik i oto wyniki:
*.tmv 12kB *.rec 61kB Tak więc może jednak tmv ma szanse sie przejąć ze względu na mniejszy rozmiar. |
Cytuj:
Jesli nie ma jeszcze innych plikow dll sciagaj az podziala |
Cytuj:
Plik PSAPI.DLL jest połączony z brakującym eksportem NTDLL.DLL:NtAllocateVirtualMemory. Próbowałem też ściągać to ntdll.dll ale pokazuje sie to co wyżej + D:\Gry\Tibia\TibiaMovie\TibiaMovie***** Urządzenie podłączone do komputera nie działa. |
Cytuj:
Poza tym w tibiamovie jak nagrywasz, możesz dać znaczniki(marker), które zaznaczają ciekawy fragment. Potem w odtw. klkasz na "go to next marker" i program włącza full speeda, a kiedy dojdzie na markera, to sam zwolni. |
czy sie da...
Ej powiedzcie mi czy da sie nagrywac filmiki z tibi 7.1???;(
|
A mozna tym nagrywac w normacie wmv ??
|
Mam takie małe pytanie jak zrobić żebym mógł nagrac film z tibi oddtwarzany przez TibiCam na plik WMV???
|
Cytuj:
|
TMV RoX
A co do wielkości to mój 4 godzinny film z hunta na Necro zajmował ok. 450~ kb |
filmy
jak pobrac filmy??
|
Jak to sie robi
Ekj niemoge albo raczej niumiem <lol> odpalic filmu przez tibiaMovie0.3.3 pls powiedzcie jak to sie robi z gury thx
|
Są 2 wyjścia:
albo jesteś nubasem i nikt ci już nie pomoze ( to mniej prawdopodobne) albo nie umiesz czytać tego co napisałem w 1 poscie i jesteś naab ( to bardziej prawdopodobne) |
Przydałby się rehost programu bo ten link coś nie chce działać :(
|
Słuchajcie!!
Może mi ktos pokazać krok po kroku jak ściągnąć TibiaMovie.Bardzo prosze ,bo coś mi się nie może ściągnąć.
|
Cytuj:
|
no fajny ten filmik z rm, macie cos wiecej ?
|
More...
Hmm....zapowiada się świetnie, ja nie cierpie plików rec. bo tam od groma wirusów. A co do TibiaMovie zna ktos stronke z filmami? Tylko proszę nie o RapidShare bo tam ciągle pisze, że dane IP jest używane, a ja nic nie ściągam?!?
Dzięki z góry.Teraz trzeba brać popcorn i oglądać :) |
Help
Próbuje nagrać filmik i mi nie wychodzi. Help!:(
|
I need some help;f
Aff, nagralem sobie filmik ale w czasie nagrywania milem debuga no ale filmik nadal nagrywalo, i co ciekawe po nacisnieciu ok gra sie nie wylaczyla tylko mialem loga no to sie zalogowalem i gralem dalej (wszystko ladnie nagrywalo) i jest teraz problem w tym - ;p - ze jak ten filmik odtwarzam to jak dochodzi do miejsca gdzie mialem debuga to mam crasha tibii... no cala najlepsza akcja za debugiem jest tj. niedostepna. Jak dostaje debuga to filmik tj. nadal odtwarza ale tibia jest juz zwalona... da sie cos zrobic? Najlepiej by bylo jakby byl jakis prog do ciecia filmu... nawet i w tle bo jak mowielm filmik jest odtwarzany dalej po crashu wiec bym poczekal 15 sec i bym ucial i podzielil na 2 czesci;f (najgorsze ze ta najlepsza jest za debugiem -.-).
Ratujcie! Dzieki z gory. Edit: all proby z exploitowaniem tibi by film odtowrzyc nic mi nie daly;f film wlacza sie od nowa Edit2: Poprawka, nie mailem debuga, ale jakies dziwne dc -.- bo teraz mialem to samo i sprawdzilem filmik i tez tak jest, po zalogowaniu jak nagrywalo sie juz nic sie nie odtworzy (mam nadzieje ze sie myle) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:54. |