![]() |
31 MS Demon SOLO !! O.o !
poprostu padłem jak to zobaczyłem naprawde warto poogladać o.O
http://rapidshare.de/files/11319314/..._solo.rec.html btw. filmik nie mój - pobrany z http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies PS; Refugia ROX ! |
Zaaa***iscie....... kolejne UP&DOWN... to nie jest solo!!! skumajcie to o.0
@down Te.. nie rob plagiatu.. zniemaj podpis! I nawet nie wyjezdzaj mi tu z tym ze Ty go pierwszy miales... o.0 |
Cytuj:
te a ty taki dobry? wylazles chociarz z rooka? jak taki wymiatacz to zaposc jakis swoj filmik |
@up
Hehhe.. czy ja z rooka wyszedlem.. to zalezy czy mowimy o rookstayerze czy o main charze... nawet ja na swoim podobnym do tego sorcka lvl palkiem bym solnal tego demona w taki sposob o.0 |
@up: to prosze... czekamy na filmik-.-
|
Cytuj:
|
Było ładne, ale w pewnych momentach można było zauważyć jej duże szczęście:D Wogóle ten demon jakoś mało hitów zadawał...
|
Ludzie, Fillipex ma racje ze to nie solo ale i tak bardzo ladnie. Gz !
|
Cytuj:
Cytuj:
Ludzie! Sposob up&down to nie jest solo... prawdziwe solo to jest biegac wokol czegos i walic... a takie cos to.. ehh...n/c |
Zgadzam się sposób up@down to nie jest dokońca solo, ale i tak Gratz!!!
|
to takie solo jak ja na 20 lvl moim drutem bylem solo na blood herbie chodzilem explosion wychodzilem itd...
|
Grats... ale mogla pasc i to ze 3 razy... ;S
|
@up
Miala poprostu farta.. pare razy wlasnie byla tylko na hp.. juz bez many i jeden hit i by jej nie bylo.. fart... ale to nie solo... nieuczciwe |
Cytuj:
|
wyczyn...ale z metodą up/down to fartem na 10lvl(sorc/drut) mozna dl'a solowac;]
31lvl~720 many+ hp to jakies 900hp~~~ To nawet od komba chyba nie masz szans pasc;] |
Jak idziesz na jakeigso potwora sam i go zabijasz to chyba jest solo co ? .... chyba nikt mu go nie blokowal solo - zabic sam na sam bez roznicy w jaki sposob znawcy wy
|
Cytuj:
Fillipex czy jaki ci tam przestan sie w kazdym temacie tak wymadrzac, taki jestes pro to sam nagrywaj filmiki a nie komentuj wszystkiego to nie solo to jest zle ale z ciebie noon itp. masz 30lvl palka wiec lepiej siedz cicho a nie wymadzaj sie bo tutorem ani gmem narazie nie jestes , wkurzasz mnie widziac w kazdym temacie jak mowisz ze cos jest zle , do dupy itp... pomysl zanim cos napiszesz |
IMHO - różnica poziomów blokowała ;)
No bo sorka, ale solo to 1 vs 1 i niech przeżyje twardszy, a nie "ja sobiem go uderze i uciekne wyżej żeby mi nic nie mógł zrobić" No sorka, ale owszem - demon padł, ale solo bym tego nie nazwał. Cytuj:
Jak mi demon przejechał po moim sorcku na ~30 na MSie to nic ze mnie nie zostało Osoba na tym filmiku owszem miała farta, owszem był to ciekawy wyczyn, ale nie zsolowała go w pełnym tego słowa znaczeniu. Tak więc GZ dla niej za zabicie demona na 31 ^^ |
Wsyzscz si k**wa mądrują a gó**o wiedzą ..... To też jest solo nieważne czy się biega się nie .......... -.- Przy takim sposobie równie dobrze mógł dostać combo za 1000+ i nieprzeżyć.... A na takim levelu nie da się biegać z demonem chyba że Wy na ot-sach gracie.... -.-
|
@up:
Czy jesteś na tyle wychowany żeby się wyrażac bez sterty bluzg? Myślisz że czemu Demon jest najpotężniejszym potworem nie będącym Bossem? Właśnie - najpotężniejszym - a to oznacza że przeciętny levelik takiego nie ubije, zwłaszcza samotnie, i tym bardziej - uczciwie. a to że na takim lvlu nie zsoluje demona to nie znacyz że jeśli go zabije stosując sztuczki typu up/down można powiedzieć że demon został zsolowany. Niektórych zasad ne zmienicie i musicie się pogodzić z tym że zabicie demona w pojedynke nie musi się równać zsolowaniu go - tibijskie tłumaczenie wygląda zupełnie inaczej |
Cytuj:
Po drugie: kto ci kazde stac tam i czekac az exh~zniknie i strzelac drugiego sd'ka?;] Po trzecie: na pewno nie zabijasz fe...a to dodatkowe -200hp mniej;] |
Filmik Najjs ;]
@Dla tych co twierdzom ze up$down Chentnie popatrzę na wasze filmy jak solujecie demona miala blokera.NIE. Dostal/a 6k Expa .TAK. Wienc to jest soloniewazne czy up&down czy left&right @filipex Chentnie popatrze jakdemony Solo wg ciebie nie up&dw Swoim 30 palkiem :baby: |
omg... wiecie co to znaczy solo ? solo z ang. pojedyńczo, w pojedynke, samemu. A zabił/a go samemu, więc solo. Przestańcie się czepiać, jak nie ma czego.
|
Solo to solo 8o
Gz wykonania ;) szkoda ze loocik nie dopisal :p |
Solo jak solo...niektórzy inaczej to pojmują :P zależy kto jaką ma opinię na ten temat...Moim zdaniem solo to 1vs1, czy up/down czy nie...to już sprawa z innej beczki :) więc się nie kłócić, w końcu to nie jest ważne :P. Po co wam sie sprzeczać na ten temat.
Ładnie, gz :) @edit offtopic: dawno mnie tu nie było :P |
ehh wy małe ludzie;]
podam wam przykład solo metoda up and down to jak bicie andrzeja gołoty otwierając i zamykając drzwi (przyjmijmy ze golota jest slepy i go zaskakujemy za kazdym razem) wiec pokonanie go nie jest trudne w taki sposob;] |
Cytuj:
Te... po 1 to malo mnie to obchodzi ze to co ja pisze Cie wqrza... udzielam sie w tematach w ktorych warto sie udzielic... Hmm... jak Ty oceniasz ludzi po tym jaki maja lvl to zaslugujesz na miano nooba badz newbie.. jak wogole odrozniasz te 2 rzeczy intelektualisto... Znam wiele osob ktore maja 80 lvl+ a mozgi Twojego pokroju... a znam wiele 8 lvl ktorzy wiedza bardzo duzo o Tibii wiec Tobie radzilbym sie juz przestac udzielac.. Ani tutorem ani Gm'em nie chce zostac... to nie dla mnie.. wystarczy ze na forum sie udzielam... A chcialbym jeszcze zauwazyc ze nie w kazdym temacie wszystko potepiam i mowie ze jest zle... Dla mnie ten sposob nie jest solowka... inni nie musza popierac mojego zdania... tylko moze po tym co ja napisze uswiadomia sobie ze to nie jest do konca uczciwe... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Racja, zgadzam się z Tobą :) jest to nieuczciwa metoda up&down...aczkolwiek brana jako 'solo'. Solo - ale nieuczciwe, to tak jakby mieć macro (może akurat zły przykład). Co do Gołoty - pokazuje ostatnio, na co go stać :D akurat jego to łatwo na boisku jadą :D. @edit Zauważyłem, że ostatnio często większość (z?)schodzi z tematów i zaczyna się kłótnia. Rozumiem, pojedyńcza wymiana zdań...ale nie żeby od razu wojna. Patrzyłem jakiś stary topic w filmach. Tam niektórzy nie chcieli wierzyć, że Pixoholik ma 22 lata. Czemu mu nie wierzyć? Jak tak mówi, to po co miałby kłamać? Ludzie, więcej ufności. I zrozumienia. Są różne poglądy na temat solo. Ale nie potrzeba się kłócić. Sorry za off :) |
Bardzo fajny film rzeczywiscie farty byly :)
Btw : Kurcze, przeciez my mamy tu opisac ten film a nie zajmowac sie jakimis glupotami ;p no i to byl solo tylko ze sposobem up/down. Tacy kozacy to idzcie na demona... :P |
Fillipex -> Już Cię lubię ziomek :P
Oczywiście ja też uważam że to było zabicie demona a nie zsolowanie go. Mimo wszystko gratuluje autorowi tego wyczynu :> PS: Odrazu mówie że nie mam zamiaru robć filmu jak to ja soluje demona na 31 lvl.Narx |
Jeszcze tylko mała dygresja
Cytuj:
AD po drugie) Kto? Raczej co - chęć uczciwego zsolowania Demona :D AD po trzecie) Ja tam ledwo zszedłem i zacząłem uciekać - żadnego FE tam nie było :/ Cytuj:
Nie miałem MSa Niezły hardkor, ale przeżyłem (a potem odbijaj ciało kumpla w pokoju z warlockiem, hero, hunterem i priestess :P - ale się udało dzięki 76 EK który wziął na siebie część ostrzału Cytuj:
PS - myśle że wytłumaczyły się różnice pomiędzy zabiciem a zsolowaniem demona. Proponuję zeby dla dobra tematu wrócić do filmiku - bo inaczej modki szybko ten temat zniszczą ;) To ja dodam coś od siebie jeszcze co do filmiku: Scroll na pamiątke to jedno, ale to czego zapomniała tam mnie zmiotło xD |
zgodze sie co z niektórymi to niebyło solo tak jak on ty by mogl kazdy zrobić
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |