![]() |
Tibijski Oscar na Tibi.pl (Głosowanie)
No głosujcie na film który waszym zdaniem powinien dostać Oscara..;)
|
Do kiedy to będzie trwało??
P.S Już zagłosowałem :) |
A moze autor tematu łaskawie zaangażuje się w swój projekt i troche nad nim popracuje? Bo narazie ten temat to syf. Daj linki do tych filmów, opisz je, ustal jakiś regulamin, kryteria, rusz mózgownicą!
|
Cytuj:
@Shinjix nie opisze ich i nie podam linków.. bo tutaj zamieszczam tylko głosowanie, w inny temacie prosiłęm zeby ludzie pisali jaki film ma być nominowany i tyle.. jeśli ci albo komuś innemu zależy na przedstawieniu filmów to napisz tu wszystko o danym filmie a jeśli ktoś se chcę obejrzeć dany film to niech poszuka go na forum (Opcja "szukaj" nazwa filmu i masz..) |
Zagłosowałem na Coronela ;D To jeden z najlepszych filmików jakie widiałem
|
nie ma filmow degzena z tibia.de :F
|
A mnie to tu brakuje nominacji dla
http://rapidshare.de/files/11298690/...astro*****.html polecam kazdemu... najlepszy ani jaki widzialem w zyciu... |
http://rapidshare.de/files/9186114/b...rsion*****.html
brakuje jak chu......... |
Nie mogłem dać tu wszystkich filmów jakie każdy chce..
W starym temacie pełno ludu mówiło że ma być film Coronela,Sergia.. Podliczyłem głosy i tak wyszło, nominowane jest to co jest... (W starym temacie pisałem "Piszcie kto ma zostać nominowany") Chyba najmniejsza liczba głosów w starym temacie wynosiła 2 na 1 film.. |
Cytuj:
Myśle że filmik Coronel wygra:) A tak wogóle to fajny pomysł z tym Oscarem |
a) Za mało tych filmów
b) Zagłosowałem na Sergio Demonslayera |
annihilator_-_astro*****
^^najlepszy film jaki widzialem i na niego bym zaglosowal ;] :baby: |
Podsunołęs mi chłopie fajny pomysł, który wkrótce się ukarze:)
|
podajcie linka do Coronel Bornegio Life
|
Moim zdaniem Cichy powinien dostac Oscara ;) ;) ;)
|
:d
Nono a oskar dla zamieszczających te filmy tez jakis bedzie ?? zawsze chcialem dostac oskara z takiej racji ze na rl mam oskar :) bylo by smiesznie , mam nadzieje ze zamieszczony przezemnie film odniesie sukces , chyba w koncu na to zasluzyl.. takie jest moje zdanie , zycze powodzenia , i pozdrawiam wszystkich
|
Oddaje głos na Coronela !!! Napewno wygra :)
|
Szkoda ze niema Cichego :/ napewno by wygrał, ale jak niema to glosuje na Coronela
|
wiadomo, że Coronel wygra :D:D ten filmik wymiata :)
|
:)
a gdzie film Budosza? dedy sławnych ludzi? albo niedokończona anihilators? według mnie też zaslugują na bycie chociarz na liście :)
|
Czemu nie ma Astronisa to jest genialne tak samo jak Coronel. Glosowalem na Coronela.
|
Nie ma niektórych filmów bo niema.. niemogłem tu dać wszystkich filmów jakie kto chce... są te co są.. głosujcie, głosujcie jutro po południu koniec głosowania
|
musiałby sie zdarzyć cud chyba żeby Coronel nie wygrał:p i dobrze moim zdaniem jego filmik jest super:]
|
ja jeszcze chce zglosic moj skromny film pt "Shivera forever"
oto link: http://rapidshare.de/files/8555540/s...rsion*****.html oto link do tematu: http://forum.tibia.pl/showthread.php...=Shivera+4ever @Sonda glosowalem na Ceglawa :D |
Przepraszam wyslalo 2 razy post prosze moderatora o usuniecie tego :)
|
Cytuj:
Stary zrozum w innym temacie ludzie mówili jakie filmy chcą żeby były nominowane.. I tak nie dał bym filmu na który głosowała 1 osoba... i jeszcze taka uwaga.. przestańcie gadać że Cichy powinien dostać Oscara, moim zdanie powinien dostać jakąś nagrode za całokształt kaiery ale ja jej nie wręczam... Oscar którego tu stworzyłem dotyczy 1 filmu a nie całoksztaltu kariery... I przestańcie pisać czego tu brakuje bo od pisania sie nie pojawi.... |
Ja tam głosuje na Coronel :)
|
Ja zagłosowałem na knuruw team. Fajnie dopasowana muzyka do akcji :P.
|
Zagłosowałem na Aldora Team - Lubaczów ;p
Polecam swój filmik o wojnie toczonej na Shiverze :P http://rapidshare.de/files/9348153/M...movie*****.html |
Głosujcie, łosujcie o 14.00 koniec głosowania
|
Żaden z tych filmów nie zasługuje na mój głos...
Kiepska jakość i nędzna muzyka [Game Over i techniawka w tle pwnz0r] Coronel to pokaz slajdów a o ile mi wiadomo Oskary przyznaje się filmom >.> |
Cytuj:
W filmiku Coronela były także fragmenty filmów.. Wiesz co to jest film WMV? chyba nie... |
Cytuj:
Film Coronlea to nie pokaz ss'ów tylko film WMVX( Film WMV- połączenie ss'ów, części filmów + muzyka W filmi Coronela były części z filmów;) jeśli tego nei zauważyłeś to chyba jesteś ślepy:p np częśc hunta na Behemotch;) |
Ja na nic z tad nieglosuje zamało filmow do wyboru -.-
Czemu niema "Zwiedzaj z Cichy Mac" |
Wiem co to jest film WMV, a teraz wiem jeszcze jak film WMV nie powinien wyglądać...
"Jak ci się nie podoba to nie komentuj..." Tzn moge pisać tylko, że mi się podobały, a jak kicz to mam siedzieć cicho żeby się autor nie zniechęcał? -.- O Coronelu Bornegio: - wbicie 2 lvl jest świetne, Spielberg powinien się na tym uczyć - wbicie 8 lvl przebija Pulp Fiction podniesione do potęgi Pianisty - 50 lvl w całkowitej ciemności to Ubertkor - I tu zaczyna się akcja! blokowanie 3 behe mając healera ownz... - i Orki Berserkery! O.o Jak knight może je zabić!! Gratz - Btw. Na filmie jest piękne GFB którym nie trafia [!] w zerki... - Banda br zabija 1 br - mocna rzecz - Bicie faraonów to już coś [to akurat pisze poważnie] - dalej też nie jest źle - muzyka nie była techno [doceniam] |
To chyba miało być do wczoraj skończone tak?
To czemu dalej można pisać posty i głosować? Nie mogłeś poprosić któregoś z modów ( Shinjixa, bo on zawsze się nudzi :P ) i powiedzieć żeby zamknęli temat. I btw. Wybrał Coronel, co z tego? Dostanie coś? Puchar, medal czy co? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:44. |