![]() |
Zamówienia na filmy.
Widzę ze jest wiele ogloszen typu: Prosze o film z...
Dlatego by nie zasmiecac fora wasze prozby kierujcie tutaj. Wzor zamowienia: Temat: (np. Sorcerer) Opis: (np. Jak grac sorcem na niskich lvl) Proszę moderatorów o zajęcie się tym tematek i kasowanie niepotrzebnych postow. |
knight
orc lider solo
i podziemia mount sternum thx :) |
Film z rozwalaniem na najniższym lvl
-Dwarf guarda -Demon Skeletona -Smoka -Zerka Thx 8) Edit: Zapomniałem Chodzi mi o knighta |
-Dzień dobry!
Ja poprosiłbym: -PK na high levelu.(najlepiej sorc) -I jeszce jedno PK ale z ogrąmną bandą-może być test server. -Dziękuje. Ile płacę? -....... -Do widzenia. |
Czekajcie chwile zaraz znajde cos dla was
Kto zamawiał smoka na niskim lvl?? http://republika.pl/eldrago/rec/smok.rec oto link Š Filmik Brata Elf toma(Dziekuje) http://www.tibia.pl/thread.php?threa...116d868aa5bc1f Caly pk pack |
Ja ze swojej strony prosił bym o filmik z Banshee.
Z gory thx. |
ja bym poprosił filmik fire devila na solo :)
kasę dam kiedy indziej ... :P |
Banshee brak za slaby jestem ale FD jak sie zaloguje to nagram
http://galeon.com/ermakea/dhelmet.rec oto jakie takie deamony. Geo wl warlord w moim wykonaniu nie zobaczysz ale postaram sie znaleszc |
No więc ja prosze zeby ktoś nagrał film z DEMONAMI :)))) z przyjemnością oglądne :))))
|
Ja proszę o:
*GEOMANCERY *WARLOCKI *I najwarzniejsze WARLORDY :] *i jak ktoś tego za quest spoiling nieuzna to filmy z questami np bez pokazania loota :D Prosze o speeeeeeda ;) |
letam najlepiej jak by ktos wrzucil filmik z test servera! 8o
|
ja chcial bym zobaczyc filmik z GSem w roli glownej :))
------ Edit by Gremlin Polecam wyprawa na PoH w wykonaniu Zaglady, masz cala fure GS i troche innych rzeczy. |
Mam wielkom prozbe : czy mogl by ktos nagrac filmik w ktorym opisal by cale hellgate, do kazdej dziury wejsc i zobaczyc co tam jest, bo moji bracia chcieli by sie dowiedziec gdzie mozna wejsc a gdzie nie ?(
Z gory dzienx PoZdRo DlA wSzYsTkIcH tIbIjCzYkOw ! |
Ja bym prosil filmik z hunta na ghostlandzie ale te nizsze poziomy z pokazaniem tego miejsca z GS :) pozdro
------ Edit by Gremlin Ten GS jest zwiazany z questem, wiec raczej odpada. |
Dzień dobry.
Ja poproszę to samo co pan Pakto. To juz trzeci temat,nie wiem czy mówie po kolei, z prośbą o HellGate. więc... Prosimy o filmik z HellGate. Ile płace? :P :P :P |
Cytuj:
|
Nie widzialem jeszcze Banshee Hunt, albo Banshee Solo dlatego prosze o takie filmiki ;)
btw. Fajny temat! :) |
Dzien Dobry... Prosiłbym o reca : Sorc - Venore low lvl (gdzie trenic)
Jakieś fajne filmiki z Minosami oraz z obowiazkowym Magiem (sorc)... Łatwy i zarazem opłacalny quest dla sorca low lvl (tylko nie spike sword) Narq |
niech ktos pochodzi po HG i opisze gdzie i ile dsow jest :] plx plx najlepiej drutem/sorcem :))
|
HELL GATE
HELL GATE HELL GATE wszyscy proszą o hell gate!!!!! na żadnym forum/stronie nie widziałem filmiku z hellgate a szukam go i szukam. sporo osób chodzi tam expić (palle głównie) wiec co dla was za problem nakręcić.. ja sie boje sam tam łazić mo lvl wysokiego nie mam i nie znam hellgate (jak oglądne filmik to poznam) więc plzzzzzz filmik z hellgate HELL GATE HELL GATE HELL GATE |
Sorcerer
Cyclopolis i Sorcerer Mino na daramie Dziękuje :rolleyes: |
Urlop mialem i zapomnialem o temacie troszke :P Hell gate kazdy chce ja nie wiem jak wyjsc wiec trzeba poszukac :baby: Cyclopolis mam wzuce na serva i dam linka. Ale mam na wersje 7.26
|
hmm.....
Ja bym prosił o filmiki z paladynami tak gdzieś do 20 levelu jak solują cos dobrego albo palek z blokerem.
|
Hg Plx!
Tez chce hg tylko tak fastem bo juz jestem gotowy do pojscia tam nie boje sie potworow ale nie wiem jak wyjsc!!!!plz szybko
podpisano: Desperat! |
hmm... a ja chce
Ja chciałbym filmiki o paladynach tak gdzieś do 20 levelu !!!! :D :D moze byś z blokerami
|
Jeśli ktos poszukuje filmu z potworami poniżej dl, to msg me.
/Paladyn |
Ja bym prosil o filmik z wiezy na Femors Hills. Z gory dzieki.
|
Zgłoszenie
Temat: Sorcerer
Opis: Jakie czary kupować na 14 level i m level 15 jeżeli mam hmm i light (żecz jasna) i i nienajgorasze leczonko ?? do kturego level bić z mieczyka od kturego przejsc na czary i na jakie potworki od jakiego levela. Taki filmik chciałbym obejrzeć jeżeli to możliwe nawet bym sie ucieszył jeżeli byś tylko mugł napisać (albo ktos z czytajoncych) |
Ja chciałbym żeby ktoś zamieścił na tym temacie filmik z desert questa, ale taki z dojściem i powrotem, bo przygotowuje sie na zrobienie tego questa ale niezbyt dobrze znam droge.
Dlatego proszę o DESERT QUEST!! Z góry dzieki :) |
A ja proszę o.....
Hmm o co by tu porposić. Oho już iwm ma ktoś link do filmiku na.. ekhem... A... na nowym mieście tym na pustyni. wielkie pliss
|
Cytuj:
A oto i filmik z miasta Ankrahmun http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=8576 |
Mała uwaga: Nie można prosić o filmiki z questów (quest spoling).
Ja mam ochote zobaczyć kopalnie dwarfów, Chodzi tu głównie o poziomy z guardami bo tych jeszcze wszystkich nie znam >;] |
hmm...interesuje mnie film o guardach ale na świecie nonpvp aha chodzi o palka gdzieś 18lev
|
A ja bym chcial zobaczyć srednio niski lvl knight vs new gs.
|
Ja poprosił bym o filmik Banshee i tak pozatym to palków nie wyłącznie palek solo może być z blokerem
|
Ja bym poprosil filmik z DL, Behe, Banshe (czy jak to sie pisze :P) i Necro plz fast bo nie am co ogladac .....thx z gory
|
A teraz moje życzenie...
No cusz... mnie najbardziej by interoesowało... hunt lub soluwa z Warlock-iem, oraz Hero-soluwa lub huncik ^^
Oczywiscie mam namyśli filmik do nowej wersji tibi |
Dwarf gward
Cze wam ja prosil bym o film z dwarfem gwarde ale na jak najnirzszym lvl. I najlepiej by bylo w kopalniach bo sam chce na nie chodzic ale nie wiem gdzie i jak wiec bardzo prosze.
Z gory thx. :) |
Plx
Prosze o Filmik z Questem na (cut) Albo chociaz jak mam dosjc tam bo nie wiem . Jak juz ktos nagrywal to zeby zaczac od miasta .
Thx :) ------ Edit by Gremlin Czytajcie regulamin plx!!! |
Ja prosił bym film o iceland-ach.Dobrze by bylo gdyby w roli glównej był sorc lub knight.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56. |