![]() |
155 lv hacked
Tu macie linka obejrzyjcie sobie :)
http://rapidshare.de/files/12294056/kp_hacked.rec.html |
;( szkoda mi tego 155 lvl...takie itemy...taki lvl...X( X( X( X( *******eni hackerzy
|
hehe :D niezly loot :)
PS. na filmie pojawiaja sie passy do tego konta. nie probojcie ich, juz nie sa aktualne :P |
Rzeczywiście trochę mi go szkoda. Tyle się musiał chłopak napracować. I właśnie to mnie wqrza w tibii. Hakerzy. Po hacku idzie się naprawde wnerwi.X(
|
Dziwne ze samobujstwa niepopełnil :>
|
Niewiem co powiedzieć... Pech może spotkać każdego... ;(
|
rehost plx....nie obejrzalem jeszcze a juz mi szkoda tego 155 lvl...
|
...
Nie dość,że chłop stracił itemy to jeszcze spadł ze 155 lvl'a na 9 i dostał banna...
Chłop sie pewnie męczył rok moze troche mniej na taki lvl a tu kilka minut rok w tył... żal.pl :| |
Reshot plx.....
Ciekawe jaki itemki i wogóle stracił ten gość ..... Ci hakerzy....... |
Jezu, to jest niemożliwe...
Knight'Poderoso zabił kiedyś PK który mnie gonił... Jak mogło go to spotkać, to ja niewiem ;/ REHOST http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5053 |
nie wiem czy dobrze z rehostowane jak cos to niech ktos inny to zrobi bo nigdy wczesniej nie rehostowalem wiec nie wyzywajcie mnie od (noobow,fiutow z***ow etc.)
http://www.megaupload.com/?d=FLYBEF2I |
jajaj Szkoda tego chlopaka napracowal sie a tu takie cos....
J***C HAKEROW |
Cytuj:
|
Nie wiem jak wy, ale moim zdaiem to czego dopuścił sie hacker jest bezczelne. Nagrać film jak hakuje czyjeś konto X( !!! To jest normalnie...<<nie dla dzieci>>
|
-.-
Mógł go pedał chociaż nie zabijac...
|
na krzesło wszystkich hackerów -.-
X( X( niech to szlag, jak można zrobić filmik jak się kogoś hackuje?-.- nie dość, że koleś podpieprza mu all itemy to jescze jak ch** bezczelnie go zabija -.-.-.-.-..-.--..-.-.-X( X( X( X( X( X( X(
|
****A to jest hamstwo zeczy ci bylo malo to rookowac sie zaczoles?!!?!?!
HAMSTWO!!!!!!!!!!!!! |
fucking hakers...
Fakt... żal kolo takie itemki... zadużo ściągał ;p musiał miec key`a na pc`cie jezeli by umial troche programowac mógl by zobaczyc na kogo mail poszedl. pózniej sprawdzi jaki char gra pod ip tego kto używa tej poczty i delet acc/albo coś... ale fakt, żal chłopa... takie itemy...
|
Takie sa efekty sharowania i cheatowania --
|
Racja , by gral uczciwie nic by sie nie stalo a tak Cya
|
U nas na serwie wojna wiec Ci z przeciwnej gildii (prawdopodobnie) pokazali co umia robić -.-', pare dni wczesniej Zega Nino 100+ palek mial to samo co ten =/...to sa BRy..i sharowali konto wiec sie troche nie dziwie a może jakaś kafejka internetowa do tego doszła ..=| kto wie, ale szkoda mi ich ;/
btw; wojna juz skonczona wlasnie po jego hacku .. |
Heh zobaczcie sobie jego comment na tibia.com . W tłumaczeniu będzie to: Drogi hakerze, szkoda że nie znalazłeś 350 crystal coinsów w Port Hope. 8o
|
@up
ktos tam napisał, że tyle sie chłopak nameczył tak naprawde tym charem grało okolo 6-8 osob =] na jamerze 90% ludzi 100+ ma minimum 3 ownerów |
# Aldi
Gdybys nie byl newbie to bys zobaczyl ze to nie ja go hacknelem tylko br albo jak masz cos z oczkami do od tego jest specjalny lekarz |
Ravencave:
Gadałem z członkami na nowa powstałego Myths i mówią że będą walczyć dalej. Choćby dla samego Knight'poderoso... |
Szkoda ziombla:[ zaje^^ haker
|
Lipa straszna ja bym skonczyl z tibia :P
|
Uhu Ladny loot mialem kiedy podobny ale z 80ek ;) na rl ! :P. Tylko na nie bawie sie w jakies programy co sye wysyła siećią (tz. key logery) tylko n00bow mam w miescie i na tascera na*******am ich ^^. Najwiekszy loot 1000k :). Pozdrawiam Ladny Hack Wszystko Obmyślane Gz dla ciebie. Lot to loot ale perfekto hack. Ej jak możesz to msg me na gg ok(chodzi o tego co go shaczyl) chcem sie popytac i sie może czegoś naucze ;). Pozdro hakeromB)
:) CIACH msg me if u can. :) Cytuj:
noobie ***any X( |
Bardzo mi gościa szkoda. Takie itemy stracić ... Ja bym skończył z tibią :p .
|
Zaloze sie ze polowa tych osob ktore mu wspolczuja by go tak samo o***ali,zbijali mu lvle i jeszcze moze list z bluzgami
|
Cytuj:
|
Nie pierwszy i nie ostatni taki lvl hakniety.... :confused:
szkoda kolesia ale tak o juz z tibia bywa :p |
Cytuj:
|
Żal mi gościa.
@edit: Swoją drogą, Brazylijscy gracze mają najczesciej hacki (tak mi sie zdaje), bo pamietam jak Tabajara Rok miał 120 lvl. Teraz 3 lvl. |
Nie moge sciagnac ;/;/;/;/
|
Tez chcem skomentowac ale powiedzcie mi skad sciagnac najnowsza TIBIE CAM?? PLZ PLZ Blagam
|
Poco sie menczyles i zamieszczales to na rapidshare jak mogles podac orygnialny link na tibiacams ;] oglondalem to wczoraj hehe
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ufff, ale żem się rozpisał xD |
Ja bym wziął tylko MPA, bohy, demon helmet. No i może kilka crystal cionów, ale nie mam serca ,żeby zabrać komuś wszytsko co ma, szkoda goscia, współczuje mu, jak dorwe tego hakera ktory mu to zrobil to ma HUNTA ROOKA I ZNAJDE JEGO IP I BEDE ROOKOWAŁ I ZABIJAŁ KAŻDEGO JEGO CHARA MUEHEHEHHE MEUHEHEHEHMUAHAHAH BUEHEHEH AUHSAUSHA :cup:
|
#Gravox
1. Meczylem sie z dobrych checi hcoc nie uwazam tego za meke 2.po co mi mowisz ze jest to na tibicams? 3.Po co sie podniecasz ze ogladales to kiedys tam 4.Po co sie udzielasz skoro nie masz nic sensownego do powiedzenia? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:24. |