![]() |
Killing h lvl sorc
Witam. Z dumą przedstawiam ten oto film z pkingu:
http://rapidshare.de/files/12479474/pk.rec.html Po krótcę streszczę o co w nim chodzi: Jak zapewne wiecie Althunus (96 rpall) miał hacka a ja mam hunta. Dlatego wspólnie z kumplami postanowiliśmy pokazać KH, że potrafimy skopać im dupy (Przewijajcie do 35 minuty) P.S Tego knighta nie zabiliśmy ponieważ sdki się skończyły. Po wyjściu z naszej "kryjówki" możecie się pośmiać z Knighstola :P POLAK POTRAFI \,,/ |
:]:]
B) czemu po zabiciu sorca kolesie sie wycofywali nikt nie mial uh to po co zaijaliscie gz dla was za top ze sie rzymalisice i nie dawalisice loga jak nooby
knight by moze padl jakby bylo sds ":} niezly filmik tlyko nastempnym razem SD bierzcie I Uhy i duz m walli :] |
Najs,Najs 81 ms owned =D to pokazuje ze jednak polak potrafi (szkoda ze tak zadko)
|
Ludzie jesli macie zamiar robic takie filmy to lepiej sobie odpuscie... ;/
Co to za film kiedy 40 minut trwa stanie w depo a cala akcja trwa ledwie chwile i po wszystkim ;/ |
picasso pokarz co potrafisz ;) a jak nie chcesz ogladac to po prostu nie komentuj B)
miales napisane na poczatku ze przewijac do 35min ... :p tak ze wiesz ;) podobnych pekeyow bylo juz mnustwo na tym forum :P ale GZ ;) ten 80~ ms to zawsze cos 8o fakt ze malo hp ale liczy sie frag B) B) |
Cytuj:
Cytuj:
|
+ Udowodnienie, że KH to cioty : ) Nie mogli się przebić przez naszą linię obrony w tym "domku" xD
|
Cytuj:
|
hahah dreathan frajerek hahahha i co tam z niepokonanym Del'toro sie stało hahaha
EDIT: Filmik ładny, sorc jak newb się zachował, jak uda ci się zrobić więcej to nawet pogratuluję ;] |
Cytuj:
|
Yyyy może ja sie nie znam ale ten film to taki raczej lipny jest :/ było was chyba z 15 i ustrzeliliście tylko 1 typka ? kaszana ...
|
filmik moze byc zwlaszcza ze to Berylia ;)
|
Cytuj:
Filmik jest naprawde dpbry i żałuje ze na innych serwerach tez nei ma takich ekip... bo na Valorji tez by sie przydala xD |
Cytuj:
|
@ up
Hehe, mały chaos mieliśmy i dlatego tak wyszło :) |
Cytuj:
|
Masz 17 lat a wciąż zachowujesz sie jak małe dziecko. Powinieneś nauczyć sie trochę kultury, poza tym Twoje słowa i tak spływają po mnie jak woda po kaczce ... jesteś dla mnie poprostu za cienki w uszach.
|
:)
Ladny pomysl !!!!:evul: Falero sie szybko zlozyl :P
Zapraszam do wkelajania screenow na post :Only Berylia Bo ten post podupada ;P |
Cytuj:
|
Od***cie sie raz na zawsze od Dreha i Alta oka? Nawet w 1% nie macie takiego pvp jak oni wiec mordy w kubel smiecie. Filmik najs mi sie podobal. Jak KH sie roz***ie to Come Back in Berylia :)
|
Cytuj:
Jak KH sie rozpadnie to ja i Roqe (głowny owner altha) wracamy szerzyć PA!XD |
Cytuj:
Widze ze przyjmujesz taktykę typu "pokaż że jestes lepszy" wiec Ci mowie ze aktualnie na Berylii mam char o lvlu ~x 3-4 większym niż twoj akutalny Athunusem~, także z tekstami o rotach to w razie czego ja ci wyjade ;-) Autora topicu znałem na berylii i wiedziałem że jest "porządnym" lizodupem, dzieki temu mógł PAować, mówiłem mu kiedys na forum, ze go wykorzystają i porzucą jak jakąś tanią z ulicy, a tak się bronił i zarzekał wtedy Ehh... Teraz moge to skomentować jedną frazą : ROTFL ! Szkoda mi was, "frajerki" ;-)))) Mała dygresja: Wielki Sir Dreathan postował pod koniec lipca ubiegłego roku topic jak to udało mu się uciec z "trapa" [rotfl] od Del'toro na Berylii. Miał wtedy 36 lvl (czyt. nieźle przPGował przez ten czas co ? xD). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Own3d. |
@Grenni .
widac ze bicie w domu masz xDDDDDDDDDDDDDDD daj mi twoj nick na "beryli" to zobaczymy jaki kozak bedziesz;) signed, Roqe ; ) |
a jeszcze cos czy black widow's lub Del'Toro kiedys mnie wyrzuciło jak smiecia na ulicy ? jezeli nie wiesz to ci powiem Sam odeszlem od black widows bo oni zaczeli grac w WoW jezeli wiesz co to jest; > ; >"world of warcraft" wiec poszlem pomoc Excailowi w wojnie przeciwko Kh. I stul pysk bo ty pewnie nigdy nie bedziesz miec takich kolegow jak Del'Toro lub Black Widow.
|
Cytuj:
|
@up typki co flame me ;p
Firstly, dzięki za odzew w wypowiedziach na moją prośbę, po których mogę wstępnie oszacować wasz poziom kultury i stopień dojrzałości psychicznej, mam ogólne pojęcie z jakich warstw się wywodzicie Dreathan "urzekła mnie twoja historia" rlly, twoja też apollo, plx more ! Mimo, że opuściłem pewien okres w życiu Berylii, to swoje wiem, "kanalije" się nie zmieniają ;]. Lizodup byłeś i będziesz, a że dupy do lizania chary sellnęły to i kariera przerwana, lol ? Tak czy inaczej cieszy mnie, że juz tam nie gracie, 2 less. Tak między nami możesz mnie skojarzyć wysilając swoję pamięć, bezpośrednie podawanie nicka to żadna przyjemność ;-), kiedyś z innym down'em próbowałes mnie u***ać, ale nie udało się wam (rzadkość czy norma?), reason tego ataku odnosi się do myśli przewodniej mojej wypowiedzi ;) . Szczerze mówiąc wali mnie co i z kim sharowałeś przez tamten czas, podobnie jak ten "signed, roqu" i trzeci inteligent, co chwali się, tym że sharuje. Ręce opadają... Taboret ? Nie uczynię ci tej radości i nie uniżę się do twojego błysktoliwego umysłu, gdyż "nie stoisz nawet w brodziku moich potrzeb intelektualnych" :baby: Zygi-apollinek poszles już po słownik ??? Jesteś spotęgowanym > ; > pomnożonym ileś tam razy > noobkiem(sharing, pa, cheaty ehh). To też jest ciekawe "ja sam odeszlem bo oni odeszli" , czemu mam stulić pysk (tak to się pisze ?), jestem zajjefanie ucieszony, że tak cie zjechali buhahah. Cheater's end = hack. Nice waste. Faktycznie Sir Pietruch masz prawo być z nich dumny, przecież oni są niezwykłymi przedstawicielami naszego narodu, o niewzruszonej reputacji --.-- , widze nie jestes lepszy z hasłami pokroju " *** XD " Coż zrobisz .. taborecie ? Myslisz cięzko uwalić 24 lvl ? jeszcze takiego gayass'a ;-) ? Same pleasure. Wiecie co, żal mi was ;-) , reasumując CRY ME A RIVER |
nice
Ops double post nizej sie wypowiem!
|
nice
Ten co sie wyzej wypowiada przekonal mnie, ale nie wiem w czym:P
Moi znajomi z klasy, praktycznie cala klasa oprocz mnie graja na Beryli, dlatego sie zainteresowalem tematem. @up Twoj sposob pisania mi sie podoba, dla zwyklego nooba 50% bedzie nie zrozumiale:D nie no nice pisz dalej i sie kloc, milo poczytac! To nie jest ironia!:D |
Cytuj:
Robiłem to co uważałem za słuszne, podobnie teraz, stając do walki przeciwko Knighthood. Wiesz co koleś, najlepiej zamknij się bo już trzeci raz udowodniłem ci, że jesteś idiotą. Nic nie wiesz jednak cały czas się spierasz a oczywiste jest, że ja mam rację dlatego żegnam. |
Cytuj:
|
Gratz Drea~
***ać KH! Skopcie im dupy! |
niezle wykombinowaliscie z tym trapem ;p
|
Cytuj:
To dasz w końcu swój nick czy bedziesz pieprzył jakieś bzdury o tym, że cie raz nie zabilismy? Jak my codziennie kogoś zabijaliśmy więc jak mamy skojarzyć?XD Skoro taki wielki kozak jesteś i z łatwością nas zabijesz to daj nick, a ja w miesiąc po wojnie zabije cie Althunusem. Co ty na to?: ) Boisz się? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:44. |