![]() |
Elysia war + mała proźba
Chciałem prosić o mała proźbe finansowa ze wzgledu na wojne z gildia zwana grinders (power abuserzy etc).Jeśli nie to nic sie nie stanie ale jesli ktos gra na elysi i mógł by cos wysłać jakieś (sd,uh,kase,itemki) to z chęcia bedę je oczekiwał w moim depo na edron ewentualnie prosze o msg w grze.
Tu macie filmik w nagrode http://rapidshare.de/files/12782292/...sia_4.rec.html [edit] zapomialem moj nick napisać Nevis-master |
Filmik dosc fajny IMHO rozbawil mnie (bez urazy) Twoj post, 100+ lvl palek prosi o itemy, a w nagrode daje film, rotfl :), Fragi byly swietne warto dodac, duzo h lvli pada, film warto obejrzec, ladnie dostali po dupie ;d
|
Yo Nevis Fajny film nawet ;] tu stary Owner Ravina Laryda ty ja i kojot klepalismy razem Nowohucianina z siejnika ;] pozdro
|
Nevis nie żebraj od ludzi ... taka jest prawda przed wejsciem do wojny mogles sie zastanowic czy bedzie cie na to stać , bo do wojny wszedłeś z własnej incjatywy :D
A giniesz przez swoją głupotę ... teraz masz wiecej możliwości ... 1. Wyjść z wojny ... 2. Albo walczyć do konca lub Sprzedac postać puki nowy owner może jeszcze wyjsc cało z wojny Sam mi mowiles ze i tak jush nie bedziehs gral ... wiec po co ci pieniadze ludzi na zmarnowanie ? Aby wiecej za postać na allegro dostać ?? Nie rozumiem jesteś w gildi gdzie większość ludzi była hunted i maja jedyny cel aby wygrać i być wolnymi ... Ludzie nie powinni ci nic dawać ... sam sobie zarób szkoda ze zniżasz sie do takiego poziomu że żebrasz od innych ... szkoda mi ciebie ... masz swoja wspaniała gildie niech oni ci dadzą kaske ... ja padłem i dostane pomoc od swojej gildi a ty nie wiec sie zastanów , co bedziesh mial od nich ? Chyba nic ... chca cie tylko wykorzystać do własnych celów a potem cie wy***ać ... i tyle ... masz jeszcze czas zastanow sie lepiej nie nie żebraj ... |
Po co ci kasa jak wracasz na rooka niedlugo? :<
|
Nevis .................. Muhahahaha Bieda Ciśnie :D
Na Rl Też Napewno Żebrasz Ale O Ubrania Brudasie .............. <hahahaha> Hail Grinders!!!!!!!! |
Bardzo ładna walka, początek dla Grindersów, potem odwrotnie. Widze że szykuje się jeszcze kilka dobrych filmików z tej wojny :)
|
1. Creghan okradłeś Akalla na 600 zł i tylko czekać aż cie odwiedzi.
2. Kafes no comment. 3. :) |
Apropo co te "A" ma znaczyc? Jakoś nie widze żebym padał :)
|
Nevis, cisniesz cisniesz! ;)
Rób filmiki jak bedą jakieś akcje, bitwy :D ~Dala |
Cytuj:
///Boyakki |
@Newis Taki h lvl nie ma kasy na runki,tylko rzebze od ludzi,lepiej isc na wojne i wszystko wy***ac,a potem sie martwic o kase :)niech ci gildia pomoze :D
|
Film jest g00d Rybsonq siadl 2 razy w jednym dniu ale to jest zawodnik :)
|
Creghan tobie napewno gildia pomoze jak padniesz bo PA w ich wykonaniu jest swietne i nie dziwie sie ze maja kase... Bija niewinnych ludzi albo wymuszaja kase nie podajac nawet powodu.
|
Nevis ty zawsze byles Nabem i bendziesz CyA :D
~~Madusik Oleeeeeeeeeeeeeeeee8o |
Nevis usluszales nie pelna opowosci akallabeta chyba wiec milcz btw. to nie twoja sprawa
@Tsaro jush zrozumial i wyszedl z noctum bo wie ze niewygraja i woli jeszczep ograc w tibie na elysi owszem moja gildi jest PA ale jak by byla mila itp. to nikt by nie czuł do nich respektu ... i byl by haos na kazdym swiecie najlepsza gildia jest PA Moja gildi pomaga mi i innym i to jest wlasnie teamplay gildiowy ... a noctum czyli lowowie wam nic nie dadzą a kasa wam sie jush konczy jak widac next timesie zastanow czy warto bylo ... i czy sie mialo kaske na wojne Bo to co robisz jest załosne i tak sie kompromitujesz przedl udzmi jak nie masz kasy to odejdz z wojny albo nie graj wcale... A akallabet moze sobie wpadac domnie heh nawyzej mu wpier... i tyle sie skonczy dzien dziecka mysle ze symbol of future nie dojdzie do was wiec tesh na tibia.com sie nie blaznij ... bo robisz z siebie lame wieksza niz jestes ... |
Było by lepiej żebyś nie wypowiadał sie na temat Tsara jeśli nie wiesz o co chodzi.I zapewnie niedlugo znowu dojdzie.
|
Cytuj:
|
to moze nam opowiesz o co chodzi ?
Jestem dyzlektykiem .... do tego wstawionym wiec prosze cie o wybaczenie mi :D |
Niestety nie powiem Ci. Pozostaje Ci sie tylko domyślać.
|
Cytuj:
ok ;((((((((( 10znakow? |
:D to czekam ;]
|
[quote]
@ A może ty też żebrasz na RL i sie nie chcesz przyznac.... |
Creghan gz dobrego pvp niezle se radziles :))
|
Zovad dzieki za slowa uznania ale to fragi całego teamu bo nie byłem tam sam :D
Lazixv musze cie zmartwic ja nie żebram na rl chyba ze sępie szluga od znajomego :D Chodzi mi tu oto ze poniża sie przed innymi na tibi i forum żebrając ... mógł do wojny nie wchodzić jak nie ma kasy ... ale mysle ze ma tylko chce jej wiecej i wykorzystuje pretekst wojny ... |
Hiho:) Niewiem co sadzic o tym...i tak wojne wygra West :p
|
Wiesz co nevis jestes mocny w mordzie tylko sprawdz sie w realiach ... i dopiero p****l smuty ...... i nie strasz nikogo na rl bo nikt u siebei w miescie nie dostanie w*****l od jakiegos lamusa
wszyscy z Ciebie gnija ............. takie jest twoje zycie w tibi i na rl Hail Grinders |
Cytuj:
Huahauh ciekawe dlaczego arioc, ty ,dalitas ,lurran pkujecie po nocach ?? ostatnio wpadli po 62 knighta i kazali placic ,a dal im dsma,c legs,boh i jescze do tego wpadli znowu za 30 min po 150k.... walili rondom pk jak nic stali w kazo przed dp i byl jakis 67 knight online wypowiedzieli jego name i za 30 min juz padl od nich... a czemu zabijajo ? bo juz kasy nie ma ??? czy jest jakies inne wytlumaczenie ? //Boyakki |
Heh czasami wydaje sie ze zabijamy dla pieniedzy ale czasami sa inne powody ktorych nie zdradze
wiesz troszke rzeczy niewiesz jak , kto , co ,z kim , za co itp. Ale to jush tajemnice gildi |
Cytuj:
|
To są uroki wojen własnie ;/
|
Creghan nie chodzi o kase to o co? Nie chcesz powiedziec? Jak nie chcesz powiedziec to napewno chodzi o kase i o nic innego. Zacznijcie lepiej expic a nie zbierac kase z ludzi ktorzy maja o ponad 40 lvl-i mniej. Wczesniej wspomniales teamplay... Bylo go widac na filmiku jedyne co to udalo wam sie arioca uratowac z trapa i to byl wasz jedyny teamplay przypuszczam ze wyszedl przez przypadek. Bo ciezko kogos zabic jak uh-a go 10 osob. Milego pk-owania dla kasy, wymuszania tez ale najpierw mogli byscie wymyslic przynajmniej jakies powody. Bo jak narazie to powodow nawet podac nie umiecie
|
Cytuj:
|
Np. szpiegostwo
Np. pomoc noctum Np. przeszkadanie nam Masz tutaj kilka powodow.... |
Cytuj:
|
Wspominaliście o respekcie? Zgadzam sie z tym tylko że na Elysi to przesada. Niby każdy czuje respekt ale żeby grać na tym świecie trzeba być albo bardzo bogatym albo mieć stalowe nerwy żeby wytrzymać. Non stop ktoś ginie albo płaci, a ktoś kiedyś wspominał aby naprawić ten świat :] Ja osobiście mam to w d*pie i dlatego powstał Siejnik, nie dość że mamy zabawe, nic do stracenia, to jeszcze gra mniej osób bo po co zdychać od Grindersów i przestać grać jak można od nas. Przynajmniej nie zapowiadaliśmy poprawy świata. :(
|
Cytuj:
|
Ej no odbieracie nam kaske wezcie przestancie .... Joke* ;]
Hmm mysle ze po wojnie all wruci do normalnosci all ludzie (do ktorych cos mamy) zostana wy***ani i bedzie mozna spokojnie grac na servie ... |
Cytuj:
|
Wow
To nie byla wojna... TO BYLA ZEŹ!!!! Czysta esencja chaosu EEK!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:12. |