Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Użytkownik 2005 wyniki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64678)

Chessterr 09-02-2006 12:43

Użytkownik 2005 wyniki

Nie wiem z jakiego powodu ale temat został zamknięty więc już nie można głosować. Oto oficjalne wyniki.

nick/liczba głosów
Matek 30
Slay 9
Taube 38
Baron Kaldrick
Walekifa 7
Ville Vallo 8
Hoomik 24
Ghost nieudany 9

Pierwsze miejsce zajmuję: Taube
Drugie miejsce zajmuję: Matek
Trzecie miejsce zajmuję Hoomik

Taube otrzymuję złotego Franka, Matek otrzymuję Srebrnego myśliciela, a hoomik brązowego awanturnika.

Wiem ,że głupię nazwy ale co tam. Pozdrawiam.

@Raul
To chyba z rozpędu.

@Shinjix
To nie można było poprostu pousuwać posty? Lecz nie będe ingerować w waszą pracę:P

Raul 09-02-2006 13:04

Masz jakąś manię pisania literki "ę".

Shinjix 09-02-2006 13:34

Temat został zamknięty, bo użytkownicy zrobili sobie z niego prywatna wojne.

Caer 09-02-2006 13:55

I bardzo dobrze, że został zamknięty, bo zrobił się żałosny. Gratulacje dla zwycięzców.

spider-bialystok 09-02-2006 14:02

Gratulacje dla d. Taube i Matka :)

Hieyan 09-02-2006 14:52

Gratulacje dla Taube.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Masz jakąś manię pisania literki "ę".

Cytuj:

Pierwsze miejsce zajmuję: Taube
Drugie miejsce zajmuję: Matek
Trzecie miejsce zajmuję Hoomik
Cytuj:

Wiem ,że głupię nazwy ale co tam. Pozdrawiam
Głupie nazwy, naprawde głupie...

Rybzor 09-02-2006 14:58

Rotfl, ale nagrody, zawsze chcialem miec zlotego franka czy jak mu tam ;D

Gratz dla zwyciescow i oby tak dalej :)

Maethi 09-02-2006 15:08

Skandal. Wyniki są sfałszowane.

hoomik na prezydenta, Taube do piachu. Taube nawet nie jest elytarna. Oszustwo. Proszę o specjalną komisję do tego konkursu

Walekifa 09-02-2006 15:21

Gratz dla wszystkich ;) Myśle że wyniki były sprawiedliwe,mimo iż brakowało mi paru userów :l Aha i thx za wszystkie głosy na mnie O.o Miło wiedzieć że użytkownicy w jakimś stopniu doceniają to co robie (jeżeli doceniają,prawda Hoom~ ? :p )

Khazar 09-02-2006 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa
Gratz dla wszystkich ;) Myśle że wyniki były sprawiedliwe,mimo iż brakowało mi paru userów :l Aha i thx za wszystkie głosy na mnie O.o Miło wiedzieć że użytkownicy w jakimś stopniu doceniają to co robie (jeżeli doceniają,prawda Hoom~ ? :p )

z posta na posta tracisz w moich oczach szacunek - o ile wogole kiedys go do Ciebie mialem.

PiXik 09-02-2006 15:33

zamknijcie ten temat zanim powstanie wojna ups powstała gratulacje wszystkim jeszcze raz.
ps.Jak dobrze że normalni ludzie bywają doceniani<hura>

Shinjix 09-02-2006 15:36

Kolejne offtopy i klotnie w tym temacie beda karane.

OnlyM(PL) 09-02-2006 16:13

Gz!!!!!!!!

Iron 09-02-2006 18:08

GZ dla finalistów jak widać konkurs był przeprowadzony troche chaotycznie nieobyło się bez kłótni i niepotrzebnych wyzwisk.Konkurs troche odlegał od głównego założenia bo jak finalistami mogą być osoby które nie są nawet rok na tym forum.Jak userzy wybrali tak będzie jeszcze raz gz dla d.Tabue i gratuluje reszcie.

Gangrel 09-02-2006 22:48

Jaki konkurs, takie wyniki. Użytkownik roku ktorego popiera 38 userów? Przecież to kupa śmiechu, a nie wynik.

Bambuko 09-02-2006 22:53

To zobacz na wyniki z zeszłego roku. Jak sobie przypominam, to użytkownik roku miał z 9 głosów...

Walekifa 09-02-2006 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gangrel666
Jaki konkurs, takie wyniki. Użytkownik roku ktorego popiera 38 userów? Przecież to kupa śmiechu, a nie wynik.

Lebsze 38 pożądnych głosów,niż 200 w stylu (hmm kogo by tu wybrać,niech będzie Ghost nieudany bo ma fajny nick ;P )

OnlyM(PL) 10-02-2006 03:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gangrel666

Ale popatrz jaka Elita go wybierala. Sorry nie moglem sie powstrzymac i chyba warna dostane :S

Pacek 10-02-2006 08:25

i tak wszyscy doskonale wiedzą że to ja powinienem wygrać, tylko zostawiłem żelazko na gazie i nie mogłem pozgłaszać swojej kandydatury [;
a tak na serio to gratuluje zwycięzcy, twój mercedes już jest w drodze dostaniesz go lada dzień, oczywiście o opłaceniu kolosalnego podatku od darowizny.

Towlie 10-02-2006 09:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacek
twój mercedes już jest w drodze dostaniesz go lada dzień

Pod warunkiem ze nie dostanie go Rydzyk.

Zwycięscom gratulujemy zwyciestwa ;)

Taube 10-02-2006 10:09

jak dla mnie ;P nie jest to dokończony konkurs bo tylko do półmetka dobiegł, więc nie uznaję jego wyników :P
jak na samym początku pisałam - nie oddałam w nim swego głosu w ramach strajku za niemożliwość głosowania na 3 najmłodszych stażem modów (ze 2-3 tygodnie w zeszłym roku na cały dorobek :< i nie można było głosować! pff)

co do zamknięcia - uważam, że powinno się usunąć posty a nie temat zamykać choćby ze względu na ankietę, wszak czemu wszyscy mają pokutować za odreagowywanie na forum swoich stresów jednego użytkownika? (Raulowi gratuluję mało kreatywnego komentarza w zamkniętym topiku ;) warto było? wielbłądzikowi, że znów się przyznał, że się wypowiada w temacie, którego właściwie nie czytał :evul: )

co do Walekify - jeśli macie coś do niego, to bardzo was proszę na priv z tym, a nie obiweszczacie ogółowi wszem i wobec jak go nienawidzicie nie pisząc nawet za co właściwie

Shinjix - kolejne offtopy po prostu usuwaj, a jeśli ktoś wyskoczy z naprawdę brzydkim offtopem to warna dawaj ;) bo widzę, że taki 'prosty' z natury topik stał się czymś kontrowersyjnym :confused:

d.Taube

Ghost Nieudany 10-02-2006 10:33

Cytuj:

Lebsze 38 pożądnych głosów,niż 200 w stylu (hmm kogo by tu wybrać,niech będzie Ghost nieudany bo ma fajny nick ;P )

Wyczułem nieudolną ironię. :[

Zwyciężczyni konkursu nie gratuluję, bo za nią nie przepadam, a reszta się nie liczy - Matka nie lubię, a hoom ma to wszystko w rzyci. ;]

Chessterr 10-02-2006 12:33

Znowu kłotnie....

@taube
Nie udawaj. Jak się dowiedziałaś ,że wygrasz to już skakałaś pod sufit ze szczęścia B) A więc takie gadanie chyba nie jest na miejscu. A półmetek z tego powodu ,że moderatorzy zamkneli temat z powodu kłótni userów.

Jeśli będe robić coś takiego za rok (jeśli) to będzie bardziej zorganizowany.

Walekifa 10-02-2006 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Wyczułem nieudolną ironię. :[

Wybacz :p Poprostu wpisałem pierwszy nick,który mi przyszedł do głowy,a był na liście.

@ Ryba

Kto tu sie kloci?? JA nic nie widze,poza nieprzemyślanym postem Khazara

Rybzor 10-02-2006 12:58

Znowu sie klocicie? -.-

Khazar 10-02-2006 13:57

Cytuj:

przemyslany jak najbardziej, moje sa zawsze przemyslane ;] odpisalem Ci na priw dlaczego tak napisalem wiec skonczmy juz ;] ot kolejny offtop :P

a teraz 'werble + famfary' (nie wiem co lepsze:P) ON-TOPIC! otoz taki konkurs mialby szanse bytu gdyby byl zorganizowany przez niebiaska, tudziez czerwona strone forum (ktos szasta takimi haselkami, chyba Shinjix o ile sie nie myle:)). powinien byc ogloszony w newsie z jasno podanymi regulami, powinien byc podany czas na zglaszanie kandydatur, pozniej okreslony czas n aglosowanie, a nagroda moglby byc (jak juz ktos wspominal) zloty kolor nicku przez dajmy na to rok (az do wybrania nowego uzytkownika roku) + podpis pod nickiem "Użytkownik Roku 20XX", gdzie X nalezy do {0,1,2,3,...9} (ach ta matma:P).

no ale modkom sie takiego konkursu nie bedzie chcialo zrobic, a uzytkownicy nie sa w stanie przyciagnac do niego wystarczajacej ilosci glosujacych.

Pogromca pk 10-02-2006 14:21

Cytuj:

Khazar jest z Jarosławia, więc jego posty SĄ przemyślane.

Zwycięzcom przez uprzejmość powiem "gratuluję". To kiedy będzie następny konkurs na usera tygodnia, hm?

Maethi 10-02-2006 17:06

Cytuj:

Shinjix - kolejne offtopy po prostu usuwaj, a jeśli ktoś wyskoczy z naprawdę brzydkim offtopem to warna dawaj bo widzę, że taki 'prosty' z natury topik stał się czymś kontrowersyjnym
Wydaje mi się , że Shin wie co ma robić. Nie musisz mu mówić.

Vanhelsen 10-02-2006 17:17

Cytuj:

Sorry, ale gangrel ma 100% rację...
Te 38 głosów to ~0,007% (niczym Bond... James Bond) userów forum... sweet...

Raul 10-02-2006 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taube
Raulowi gratuluję mało kreatywnego komentarza w zamkniętym topiku ;)

Dziękuję. A ja gratuluję zwycięstwa.

PiXik 10-02-2006 20:25

Wieszok:to trza było to promować.wasz problem polega na tym że wygrał ktoś kogo nie lubicie czy jak?

Matek 10-02-2006 20:29

Gratulacje dla zwyciezcy.

Walekifa 10-02-2006 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik
Wieszok:to trza było to promować.wasz problem polega na tym że wygrał ktoś kogo nie lubicie czy jak?

Jak mógł wygrać ktoś,kogo nie lubią?? Przecież sama sobie głosów nie dała,a wielu,którzy głosowali przedstawili opinię w tych tematach.Więc nie widze problemów. ;)

Vanhelsen 11-02-2006 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik

sorry, ale jeżeli zamyka się cały konkurs po tygodniu chyba nie ma szans nbycie pewnym...
Nie mówię, że nie lubie Taube, ale powiedz mi jak można nazywać kogoś użytkownikiem roku skoro zagłosowało na niego 0,007% userów?!

Walekifa 11-02-2006 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
sorry, ale jeżeli zamyka się cały konkurs po tygodniu chyba nie ma szans nbycie pewnym...
Nie mówię, że nie lubie Taube, ale powiedz mi jak można nazywać kogoś użytkownikiem roku skoro zagłosowało na niego 0,007% userów?!

Niby to racja,ale konkurs jednak co roku wypadało by zrobić,a żaden zwykły user nie ma takich wpływów żeby go rozkręcić,Można by było wykupić pare tych koszulek ręcznie szytych przez Vanesse i Tane,to może i by nam coś Drom w newsie zafundował :p Ale wtedy na konkurs zleciało by się pełno nOObów,więc już sam nie wiem co lebsze.Teraz przynajmniej mamy pewność że głosy są sprawiedliwe.

Vanhelsen 11-02-2006 00:22

Cytuj:

Niby to racja,ale konkurs jednak co roku wypadało by zrobić,a żaden zwykły user nie ma takich wpływów żeby go rozkręcić,Można by było wykupić pare tych koszulek ręcznie szytych przez Vanesse i Tane,to może i by nam coś Drom w newsie zafundował :p Ale wtedy na konkurs zleciało by się pełno nOObów,więc już sam nie wiem co lebsze.Teraz przynajmniej mamy pewność że głosy są sprawiedliwe.

Jakoś rok temu konkurs był "rozkręcony"...

Walekifa 11-02-2006 00:26

Cytuj:

Jakoś rok temu konkurs był "rozkręcony"...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Supermen :p
To zobacz na wyniki z zeszłego roku. Jak sobie przypominam, to użytkownik roku miał z 9 głosów...

ROk temu na konkursie mnie nie było,pewnie siedziałem z banem za spamowanie,albo wyzywałem dział "Magia" dlatego że mnie zabili :p

Ale jednak te 9 głosów,to jest?? 0.001~? No wtedy było troche mniej userów,więc może 0.003~

OnlyM(PL) 11-02-2006 02:46

Cytuj:

Ale jednak te 9 głosów,to jest?? 0.001~? No wtedy było troche mniej userów,więc może 0.003~

Tak doklanie to jest 0.0000001337000001% Haha xD

Matek 11-02-2006 07:49

Cytuj:

Konkurs nie byl tajny - kto chcial to zaglosowal. Przestancie pieprzyc o tym, ze malo userow zaglosowalo. To, ze jest ich zarejestrowanych od zarabania nie oznacza, ze wszyscy sie udzielaja. Udziela sie ok 5% i co? ile teraz procent taube dostala 10-15-20?

djkuter 11-02-2006 09:28

eee... Taube? What's up?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:41.