![]() |
Aldora War Eternal March Vs Anima
Witam,chcialem tu podac filmik z wojny ktora odbyla sie cos kolo 30 minutek temu,film swiezy bo sam nagrywalem
Your FingerB) http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5478 rehost xD |
Ehh.. czego wszyscy dają pliki na rapidshare?-.-
~Rehost~ |
|
Good War
wszystko byloby pięknie gdyby cale EM walilo Anime a nie tylko jakas czesc po *** niektorzy biegali z EM zeby postac kolo Eliego nie mogli przylaczyc sie ;) po wojnie powinniscie rozprawic sie z tchorzami 8o :axeman: :sword: ERROR GOOD FILM ;)
|
Good War
wszystko byloby pięknie gdyby cale EM walilo Anime a nie tylko jakas czesc po *** niektorzy biegali z EM zeby postac kolo Eliego nie mogli przylaczyc sie ;) po wojnie powinniscie rozprawic sie z tchorzami 8o :axeman: :sword: ERROR GOOD FILM ;)[/quote]
|
good wojna, najwiekszy *******ony noob nisogaf ****a doslownie az mnie sciska co ten koles robi, wolaja go a on nic 105 elite ****a a sie patrzy daje sobie reke uciac ze na wojne ma tylko uhy 0 ale to 0 runek i manasow powinien zrobic jak niektorzy odejsc z EM a nie stac i sie patrzyc jak noob
__________________________________________________ _____________ No Comment |
Cytuj:
Mi sie zdawalo ze Xadros to rl kumpel Nisogafa heh.............. |
HAHAHAHAHAHA!! Masa own3d! HAHAH!! Nareszcie :D Należało mu się, xD. Pół Animy wybiet, HAHAH!!
Wypas film, nic tylko ściągać! :D -Diam~ [EDIT]: Z tego nie mogę: 18:22 Piromann: legenda chociaz wyszedl z pz? 18:22 Vagraav: nie 18:22 Vagraav: legenda 18:22 Piromann: maujhauhauahuahuha 18:22 Vagraav: loga dala 18:22 Piromann: xDDDDDDDDD 18:22 Vagraav: cipa 18:22 Piromann: zal mi chlopaczka Pomiędzy tym były nic nie dające wypowiedzi, tzn. nie na ten temat. xD |
Cytuj:
ludzie sie frajerza -.- |
Masa OWN3D
<hahaha> Masa dedaj ****o !! Oby tak dalej Wizak jeszcze z 3 razy go uwal !!
Nie nawidze Masa~ !! Smierdzi od niego ! SHU,Xavierr,Royal Mazio ,Vamill, Don Mlaskanoo ROXXXXXXXXXXXX __________________________________________________ _________ Pozdro Dla LUBACZOWA ! |
Cytuj:
sam jestes noob . Jeżeli nie widziales calej akcji na edron to nie pierodl bo film byl robiony przez error -.- . Po drugie nie powinnio cie interesowac ile mam run bo to moja sprawa . A jak taki cwaniak jestes to pokaz co potrawisz chetnie bym zobaczyl ( ale wiem ze jestes beret i nie masz co mi pokazac ) . Wiem ze mnie wołali ale jak mialem przejsc lolku ? przefrunac przez nich ???? i widac ze gówno sie znasz od razu widze ze nie masz co powiedziec tylko wyzwiskami rzucasz . -.- . Jak widzisz twojego rl kumpla shirit iron sam odszedł czyżby scared ???? |
co za piczki tu sie udzielaja na forum , tylko umieja gnic z dedow innych osob, obrazac ich, chociaz na temat tibii nic nie wiedziec...ahh te niezawodne ~15lvle(~13 lat)
|
Cytuj:
|
KORWA NISO NIE CFFFANIACZ NAM tu TYLKO POKAZ CO POTRAFISZ!!
GOWNO UMIESZ I TYLE :baby: JAK JESTES TAKI KOZAK TO ZLAP CHOCIAZ 1 FRAGA TYLKO NA JAKIMS GOOD LVL 8o I WTEDY MOGE CIE PRZERPOSCI NA TYM FORUM :) |
Żal69
~ANIMA ROX~ |
Cytuj:
popieram tylko bez kitu z 80+ ale na twoje pvp to bys sie nei wyuchal jak by cie walilo 2 sorkow 40 lvl i jeden 60 zeby mogl tylko ue walnac hahaha |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS: srrry za tego wcześniejszego posta ale cos mi sie z kompem zkiepalo xd |
Hahahahahaaha. Hail Anima??? Pffffffffff.......Popadali jak leszcze, a szczegolnie Masakrowiec. Swietny film. Polecam. Mam nadzieje ze Masakrowiec skonczy gre. Hail EM !
|
Cytuj:
P.S Filmik spox tylko lipa ze niewidac jak Masa~ pada xDD |
jak tkos jest slepy to neiwidac
|
Cytuj:
You have been pwn3d. Nie umiecie grac - nie oddzywajcie sie-.-' Signed //Ero.. |
Cytuj:
|
wiem wiem
Cytuj:
|
Cytuj:
-.-' Do***ales ostro.. 105ek+ a 204ek+ to kurde roznica? Nie licze Benny'ego, bo on umie grac, i to bardzo dobrze.. @Royal Kaszalot Dobra, ile grasz w tibie?-3 lata? Jaki lvl miales najwiekszy?-20lv? You have been pwn3d second time. Knight dopiero zaczyna "coś" wiecej "robic" na wojnie jak ma 130lv+ Wtedy juz dosc ladnie "exori" wchodzi, i jesli skilluje w sworda, to moze niezle combo walnac (ice rapier + exori = 60-70lv sorc dead..) Signed //Ero.. |
@Masa..
Bah.. Masa sie zgiol.. Kazdy wie chyba czemu.. 2 sdki, explo~dead.. EM~ wykorzystalo minus sorcow - malo hp.. Ale pytanie- Czemu Masak na Utamo Vita, albo Energy Ring nie siedzial?- Czy by go to uratowalo? Sadze ze tak.. Masak popelnil blad, ktorego jak mysle, juz nie bedzie chcial popelnic 2 raz..
Signed //Ero.. |
Tylko Chuck Norris ściągnął internet na dyskietkę !!!
Fajnie ze Masakrowiec padł nielubie go bo zabił mnie kiedys na tescie blahahah~:evul: :cup:
_________________________________ Wszystko ma swoje Priortyety ale dlaczego są w nim dupy i kobiety? |
Dobrze zorganizowana bitwa.Ja jestem zadowolony:)
|
ja bym to nazwal chaosem totalnym i powiedzialbym ze tylko przewaga w ilosci osob i lvlach pozwolila wam wygrac bo jak by byly rowne szanse to z taka organizaja nic byscie nie zdzialali
|
Erolik przestań zgrywać osobę umiejącą grać, jedyne co robisz na forum to asslickin'.
Pwn3d? Huhu... |
łapanie fragów w takich sytuacjach to pewnego rodzaju loteria, no bo jakim cudem Estrella Aline złapała fraga na Wobuganie(ktoś mówił, że się nie dziwi, że Eli złapał fraga i to samo o Bennym)? Wobugan mógłby się uhnąć lub zostać przez kogoś uhnięty z tłumu i paść sekunde później to kto inny by go zfragował.
peAce |
Cytuj:
Where been Sacrifice, I there been too.... Bye ;] |
Cytuj:
|
WEZME JA ZA KIJA ZA*******E W RYJA ZA MOJĄ ANIME ZA MOJĄANIME ! :d
HAIL ANIMA |
Hej Panie legenda, ja mam tlyko jedno bardzo grzeczne pytanie, wciąż nigdzie na nie nie odpowiedziałeś:
pyt:GDZIE I CO ROBIŁEŚ PO DEDZIE MASAKROWCA ? :p odp: Chowałem sie za murem czekajać az zniknie pz lock, kiedy inni z mojej gildi walczyli jescze... Wiec tak tak, czekamy na filmek widziany Twoimi oczyma, pokaż nam to wsyztsko:) Chociaz na filmie Fingera~ to i tak ładnie widać:) Co do szyderstw z Ciebie na RL to nie wnikam-.- Hmmm...co ja to chciałem jescze powiedziec....aha...ktoś mówił ze to był chaos...NIE, to nie był chaos, popatrz na deda Masaka~,lub chociażby deda Chezwalli. Cele byly na biezaco wybierane, nie lalismy kazdy kazdego, i lalismy w odpowiednich momentach:) Dodatkowo musze troszke walnąć smiechem z Bongos Knight, bo nie na codzien pada 90 EK na jedno combo z SD:), w dodatku bylo nas chyba 3 albo 4 palkow przy nim...:) |
14:21 Nemtor: YOU RECOGNIZE MASAKROWIEC. HE WAS KILLED BY BENNY BONGE.
14:21 Nemtor: rofl xddd |
"14:21 Nemtor: YOU RECOGNIZE MASAKROWIEC. HE WAS KILLED BY BENNY BONGE.
14:21 Nemtor: rofl" Tak to mnie dobiło ogladajac ten film... Koles który na wspołe rozwalał BW z Masakrowcem stał i sie patrzył... No comennt Człowieku bez przesady... Hail EM dawac ich panowie |
Cytuj:
hahahah a co ty robiles jak cie masa pojechal solo buahahahhahaha gz Keisuk ty jestes number łan on aldora xD |
Fajny filmik :), najlepsze bylo
19:10 Warning! The murder of Boski romman was not justified. xDD |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:52. |