![]() |
--Gladiator Arena--Bieżaco Aktualizowany--
Zawodnicy :
Henryk : Szybki , Teleport , Szybka Magia Zbyszek : Wolny , BardzoSilny , Wytrzymaly Ola : Teleport , Atak Od Tylu , 3 hits i 1 Zielony : Dystans i Walka W Ręcz , Exori , Krycie Sie Edzio : Magia , Super Moc , Wyssysanie Życua Marek : Szybki , Krycie , Dystans 1 WALKA Henryk vs. Ola WYNIKI : http://pinkest.blox.pl/resource/henio.PNG DARK_SVEN : 1pt Dark Kriss : 1pt KONIEC RUNDY ::: NEXT WALKA ZBYSZEK vs. ZIELONY NAGRODY : Odgadniesz kto wygra w 5 walkach Dodaje Do gladiatorów Postać z twojim nickiem i 3 wybranymi umiejetnosciami |
<ze ździwieniem mruga i przygląda się tematowi....>
Lol było już takie coś z jedną walką.Bez sensu bo pewnie zrobisz 1 czy 2 fake z walką. Powiedzmy że wygra henryk <już bez ździwienia mruga ale dalej przygląda się tematowi swoim jak zwykle mrugającym mętnym wzrokiem><bezsensowne zdanie ułożone specjalnie> |
wygra ola ;)
|
Tyranitar: Odgadniesz kto wygra w 5 walkach...
Licze na Henryka Myśle że ola wygra... ;p BYYYYŁOOOOO! |
Lol Fake'i na tibia.pl schodzi na psy takie beznadziejne fake, że płakać się chce kiedyś były fajne np. Przygody Orca Vethiego albo Orki Atakują rookgard
A teraz? Dno... |
@UP
Albo World War ;-)... Może będa kolejne częśći kto wie... tylko po*******one n00by komentowały temat że to wojna ouch ouch ouuch płakać mi się chce na tych żałosnych n00bów -.-. Może Shin albo Tana będą mieli na oku mój temat? @Topic: Fake nijaki 4/10... |
@up albo Apokalipsa której nikt nie komentuje
mam 1 pkt;) aha niech bedzie zielony |
Zanim Zbyszek dojdzie do Zielonego to X razy zginie...
Zielony of course... |
Cytuj:
Było! Wykonanie mogłoby być lepsze, za bardzo puste! Nie za dużo pracowałeś. W drugiej walce wygra Zielony. |
A ja tak dla odmiany głosuję na Zbyszka.
A co do fake'a to zbyt pusto tam jest, jeśli gladiatorzy to gdzie publiczność? Ocena Wykonanie: 7/10 i tylko wykonanie oceniam bo tylko to tam ogólnie jest |
:|
:| :| :|
??? ... Hmm... To jest jakies... ??? Albo ja jestem jakiś niekumaty Wykonanie: 4/10 |
zielony! czemu nie mam punkta zaglosowalem na to co kriss X(
|
Mrug mrug...
Ciekawe co wyjdzie z tego fake, i czy ktoś go będzie jeszcze pamiętał za dwa miesiące. Porzyjemy zobaczymy. Aha wygra Zbyszek. Dlaczego? Wszyscy głosują na zielonego a ja nie ulegam powszechnym trędom "D. |
wygra zbyszek
|
no to tak w pierwszej henryk w drugiej Zbyszek
|
Henryk, czy tam Zbyszek wygra. Bo pall będzie go ciął, ale tamten użyje podstępu.
Ps. To chyba najprostszy fake jaki widziałem :D Ale takie są przyjemne w robieniu wcale nie głupie. Mimo tego mógłbyś się trochę postarać ,i zrobić dłuższe walki, bo ten pierwszy odcinek był trochę nie tentego :p |
"No i skończyło się rumakowanie..."Chyba już po zawodach bo autor tematu się nie odzywa
|
cezmu nie autor nie odzywa ?? ^^ mysle ze wygra zbychu :p
|
Nieznacie sie xD wygra Edzio xD
|
Nie znam się na fake, ale moim zdaniem wygra Zielony.
|
Wygra Zbyszek !
|
Taktyka nuupa
Muj zajewajny demadt z walgami glosójcieoneoneoneonerazrazraz 1 cienka walka i fajrant. Sorry ale musze zacytowac jedna piosenke... O to noby kureskie na które tak często przeklinasz,O to noby kureskie na które tak często przeklinasz,O to noby kureskie na które tak często przeklinasz,noby kureskie ,noby kureskie ,noby kureskie .... |
...
ehh... HALLO JEST TAM KTO ?? CEZMU AUTOR SIE NIE ODZYWAAA????
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58. |