![]() |
185 EK solo Rahemos
Film z tibiacam, moim zdaniem warty do obejrzenia.
PS.Spójrzcie jak± broń używa ten gostek. http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5710 |
:P Moj swiat FoF/filmik bylby fajny gdyby nie autor ,ktory jest noobem tak jak pozostali 180+ :)
Kto gra na Harmonii dluzej wie dlaczego :P |
wielkie gratz
|
Moglby ktos hostnac na rapidshare, bo mi slabo ssie z tego shitu, z gory thx
|
tylko mu pogratulowac :) btw. te wierzyczki sa wnerwiajace -.- :]
|
Cytuj:
http://rapidshare.de/files/13428276/pharaoh.rec.html |
Ciekawe po co używał pharao sworda a nie jakiego¶ SoVa :P a mi¶ka miał dla szpanu czy dla szczę¶cia? :D on chyba chciał pokazać że z ekip± hunc± faraony i loot leci :D
|
Silny ten faraon8o.Filmik fajny!Warto ¶ci±gn±ć.
|
Brawo dla faceta :D widze ze kolo z harmoni jest ;pp hehe pozdro dla wszytskich co graja na harmoni :D
|
Zaszpanowal kolo z tym eq >.<
|
@tpc : Fajny filmik, trochę trwało no ale wiadomo, Faraon to nie zabawka ;)
Gzz dla tego pana @offtop :hihihi, kozak :D i tak nikt w kozaczeniu nie przebije EO : SoV, Demon Legs, Horned Helmet, Demon Armor... |
Re:
A TO JUZ BYLO
@topic byl taki kiedy film na forum i to dawno temu @film noob plx :? 1st brak df mozna zajebac go bez niczego :d ? 2nd 185 lvl i brak sov ? sov jest lepszy od pharao sworda a tak zeby dobic ten film do konca chlopak sie chyba gubi w plecakach mam podobnie ulozone ale nie otwieram 4 plecakow z uh naraz ? niby po co jak ma tak robic niech sobie lepiej ulozy runy... |
po co wycigacie filmiki z przed 2 miesiecy??
|
filmik w porzadku.
Cytuj:
|
gzzz sry na date nie spojrzlaem;p
|
Jakbym to już jaki¶ czas temu widział...
Ale nadal mi się podoba [poza brakiem DF i dziwnym ułożeniem UH, no ale jak kto lubi] |
1 raz w zyciu widze tak wielkiego nOOba. Jak mozna tak nosic uhy ja pierd*le k*rw* mac. Nie wiem czego ale wydaje mi sie ze to jakis e bay acc:p
|
grat :) :)
|
Nice ale Pharo sword to u nas codziennosc :P a tez sie moge pochwalic ze mam Pharo Sworda
|
Cytuj:
Ale takie zleksza nooby graja na Harmoni lub na innych non pvp |
Cytuj:
@Celmir kazdy nosi tak jak mu wygodniej, rofl filmik stary juz go mialem wczesniej na kompie;p |
:)
Fajne tyle ze Spederest to muj kumpel xD ;) wienc nieobrazaj go ;):)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:35. |