![]() |
Wklej je na stronke, malo osob bedzie chialo tam wchodzic, przynajmniej ja...
|
Sporo tych zdjęć jest więc nie chcę na nowo wszystkiego robić a kliknięcie w jeden link to naprawdę nie taki wysiłek...
Zdjęcia są na stronie głównej wszystkie więc nie ma większych problemów z oglądaniem ich ;) |
Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu.
Może jednak nie republika :> |
Ok posłuchałem twojej rady zdjęcia są widoczne :)
Zapraszam do oglądania |
...
Ots... Popatrzcie ile ma Cap'a oraz ze jakos dziwnie kazdy lvl nabity co 1 min ;]
|
Fajny Ots
Daj mi linik :) |
Ots
Po 1 ilość capa Po 2 lvl co minute... |
skasowac -.-
|
Jaki Ots... zapraszam na tibia.com na lvl i na statystyki wszystko sie rozjaśni ;p
A na przyszłość moglibyście bardziej sprecyzowane odpowiedzi pisać a nie jedno słowo jedno nie zbyt rozwinięte zdanie i zadowoleni... Radze najpierw sprawdzać wiarygodność a później podważać moje ssy... To tyle narazie czekam na kolejne komentarze... |
Może i tak ale w normalnej tibi nie masz 1000 capa na 30 lvl'u i nie bijesz lvl'u co 1 minute...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ sski Za***iste xD |
jak to lvl co minute? moze wbil dwa tygodnie pozniej ten 37 po 20... zastanowscie sie...
|
Cytuj:
:s Naprawił swój błąd i wykasował lvl co minute... NIe będe tego dalej komentował. |
Mojim zdaniem jest to fake, i nikt mojego zdania nie zmieni. Mmm, jak to mozliwe ze anonse pojawily sie na Ssach?
|
Cytuj:
A tamte ssy służyły po to byście sobie pooglądali advence które naprawde miały miejsce ;P to tylko po to było Ps. Następny advance...(jeszcze o mnie usłyszycie) http://i36.photobucket.com/albums/e4...LvLs/lvl38.jpg |
Fajne sski ;) czemu mówićie że to ots?? GRatz lvli i skili;)
|
Cytuj:
http://i36.photobucket.com/albums/e4...LvLs/lvl39.jpg |
No no widze że ci to szybko idzie ;) jeszcze 1lvl i of ;)
|
to nie fake
siemka all, to nie jest zaden fake na 1 ss jestem ja na vip list (Wladca sedesu) mozecie sprawdzic ze taka posyac istnieje. [[nie gram na OTS]] wiec to nie fake pls coment B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31. |