![]() |
Problemy na stronie.
W wyniku problemów z serwerem dział "statistics" na www.tibia.com będzie tymczasowo niedostępny. CipSoft najmocniej przeprasza za wszystkie powstałe kłopoty i obiecuje, że problem zostanie naprawiony najszybciej jak to jest możliwe.
Ponadto przez problemy techniczne CipSoft musiał wyłączyć forum (http://forum.tibia.com/). Pracują ciężko, żeby naprawić zaistniałe problemy, więc postarajmy się ich zrozumieć ;). Z góry dziękujemy za cierpliwość. Wszystkie techniczne problemy powinny być już rozwiązane, zarówno forum jak i dział statystyk zostały ponownie uruchomione. |
Oj coś im się jeszcze z przekierowaniami pokopało. ;] Wchodzę na spis osób online to mnie przenosi do nie działającego działu statistics.
|
im sie ostatnio zaczęsto "cos" psuje -,-
|
Fak, jak mogłeś... :>
|
Oh, ale wy jesteście niemili :P
Pamiętacie newsa o tym, ze szukają kogoś na posadę webmastera? Coś mi się zdaje, że awaryjność tibia.com w ostatnich czasach świadczy, że być może zatrudnili nieodpowiednią osobę :D |
Cytuj:
Tak zawsze jest, ze jak chce sie cos polepszyc to najpierw trzeba cos spieprzyc ;) Ja np. ostatnio w wyniku pewnych "testow" zbanowalem przez przypadek wszystkich userow neostrady na stronie i forum ;) |
no ładnie pewnie Master po IP 83.*.*.* poleciałeś :)
|
@up
wiemy wiemy dalo sie zauwazyc :D |
@Up
Co to ma być? Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale oprócz tego, że nie działa dział statistics, nie działa mi też forum ;( Niezapomnijmy też o tradycyjnych już problemach z logowaniem na tibia.pl :( |
@up @up
Evul HAcker nie dajcie sie nabrać! BAn dla tego nooba! |
Btw, Gz Shinjix pierwszego (?) newsa! Dokonał się twój cel ;)
A pozatym: Cytuj:
|
Cytuj:
No cóż to tylko dowodzi temu, że być może planowane są jakieś większe zmiany na stronie. |
EEE tam wcale dział statsów działa na tibi.com wystarczy wcisnac imie w opisie gracza na tibi.pl i cie przenosi do działu statów i normalnie możesz sobie patrzec.
|
@up
Chodzi o dział statistics, przycisk na górze po prawej. |
Zauwarzyłem to dość wcześniej- zapomniałem tu napisać ale zgłosiłem do CIPów:)
Może mi dają adv na Consa:) |
No w h(cenzura)j i jak ja teraz sprawdze kim mnie strasza jak players online przenosi do niedzialajacych statów??:( :( :( :( :( :( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Omg ile jeszcze będą naprawiać statystyki ?? Co za ciecie z nich...
|
Oni wymiataja, ciekawe ze ze strona kupna pacca wszystko jest w najlepszym porzadku
|
Nie wiecie moze ile to bedzie jeszcze trwalo ?? :/
|
Nie dosc ze nie dziala statistics to nie dziala tez strona X(
|
Ehh ten cipsoft jak zwykle cos psują ;]
|
:|
Ludzie ile to bedzie trwalo ...................... ciagle im sie cos psuje ciagle!!! jak nie cofnki serwuw to stront to oni tylko by chcieli kasy za kupno pacc qrde ..................... schakowali mnie dzis i chce odzyskac postac ale widze ze nic z tego :confused: :confused: :confused: :o :( :baby:
|
Naprawili, bynajmniej mnie już działa:)
:cup: EDIT Działała przez 5 min |
No już będzie działać... przynajmniej takie mam przeczucie, działa już 10 minut... jest dobrze.:D
|
lipa mi tam cala strona nie dziala, nawet gra
|
???
account disabled for five minutes. Please wait
tak mam juz z 5 godzin czyzby ktos wlamal mi sie na accounta ?? mial ktos moze podobne "problemy" bo nie chce stracic Adany... prosze o pomoc... |
Omfg! Forum dalej nie dziala...
|
Przepraszam ze to offtopic ale obiecuje ze to sie wiecej nie powtorzy - chcialbym sie pozegnac z calym forum tibia.pl i ze wszystkimi graczami tibi -wlasnie odchodzi od was jeden kolega po fachu...odchodzi moze do domu ojca alb do domu demona na wieczne grzanie ogniem-milo mi bylo czasem dopisywac sie i czytac niektore ciekawe niektore mniej tematy. Gdziekolwiek idzie sie po smirci bede trzymal kciuki za wszystkich grajacych w tibie zeby pozdobywali po 300 lvl-a teraz do liny na suficie...do widzenia wszystkim
|
Działają wam Statystyki??
|
mi dzialaja ale mi nie dziala account
"Account diabled for five minutes. Please wait" |
glupio? nie moge sprawdzic lvl innych osob, pozycji na ktorej sie znajduje na club fighting albo innej, mam nadzieje ze szybko ta strona zacznie dzialac.X(
|
cos dlugo to idzie :(
|
Wszystkie obecne błędy, typu:
Accound disabled for 5 minutes You can't login on 2 characters at the same time itp wynikają z problemów z tibia.com. Nie wiadomo kiedy(i czy;)) to naprawią, nie wiadomo czy będzie/nie będzie cofki. |
Cytuj:
|
;-( CZEMU FORUM ZA JAKIE GRZECHY;/ a kurat w tedy gdy ja i moj kumpel jestemy hunted przez PARU PA!!!!!! Z SAPHIRO;/ NIE moge sie bronic ;/;/;/;/;/;/X( X( X( X(
|
Ol dzizus czyli adana poszedl na piwo... ciekawe w ktorym dniu przerzuci mnie do swiatyni (samowolnie)
no nic juz zaczolem grac "Coffe Mashine" wiec moze cos bedzie dla mnie z tej Tibi |
Dwimenor osobiscie uprzejmje dziekuje za odpowiedz
|
w mozilli nadal nie dziala tibia.com :faceoff: X(
|
Ej Ludzie Prosze Otpowiedzieć Wiem Że To Nie Ten Temat Ale Z Kond Można Sciongnonć Tibie 7.5??
Prosze O odpowieć. |
Świta: Pacera :flaga_pl:
Miasto:Carlin :kon: Miejscówka:Ab'Dendriel :kon: Profesja:Knight :miecz: Imie: Dark-Goku :sword: Skills:72/72 <--Rosną :crusader: LvLm:5<--Rośnie :mag: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02. |