![]() |
Ile masz lat?
Pierwsza sonda ma dosc banalne pytanie, tak jak kilka nastepnych, dopiero potem pojawia sie ciekawsze ;)
Zaczynamy standardowo... Ile masz lat? :P Prosze zaznaczac odpowiedzi tylko w sondzie i prosze nie wypisywac w postach ile kto ma lat ;) I wiadomo... Prosze o szczere odpowiedzi :) Dziekuje za odpowiedzi. :) |
hm... 16-18 czy 18-20... no i wychodzi pierwszy blad w sondzie ;) no bo atm mam 18, i co powinienem zaznaczyc? 16-17, 18-20 jesli juz... Drom, az prosisz sie o killim' :<
|
No wszystkie są złe. Bo można dać się i tu, i tu. (-;
|
;Q. A co to za różnica, waże że działa, nieprawdaż?
Możesz być w jednej grupie wiekowej najwyżej, lub w innej najniżej. ;) |
Ale osoby, które mają wiek 'na granicy' nie wiedzą jak zaznaczyć ;). Ja np. kończę w sobotę 16 lat, więc zupełnie nie wiem jaki przedział zaznaczyć :).
|
Ja mam 15 latek i mi sąda pasuje.
ale patrząc z perspektywy osoby mającej 14 lat i 1 dzień: 14-16 poniżej 14: 12-14 Logiczne Chyba? No Chyba żę ktoś ma Idealnie 14 latek to wtedy faktycznie problem xP |
Zaznaczyłem 14-16 choć, mógłbym 16-18, ale po co? Na starość będzie zawsze się starało odejmować coś od wieku ;p
|
Heh No sonda troche... dziwna :D zaznazylem 14-16 ale od maja juz by bylo 16-18 :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zgadzam się z Dr. Omaderem Przecież to logiczne, dla tych którzy pomyślą troszku :)
18-20. Akurat osiągam półmetek do 19 :D |
Cytuj:
No dobra, czepiam się :evul: |
UP:
to się zaliczasz do tych po 30-tce. jedyny problem byłby wtedy, gdybyś głosował w chwili, kiedy masz dokładnie 30 lat. Gdzie wtedy zagłosować? Tylko że do tego można zadać pytanie, kto potrafi na tyle szybkoto zrobić? Bo równo 30 lat ma się tylko przez mniej niż 1/(1*10(do potęgi 50)) pikosekundę. Połączenia w mózgu są znacznie wolniejsze. :P DOWN: a mi żal ciebie, "nowy użytkowniku", bo masz dziwne uprzedzenia. Starszym nie wolno? ah tak, bo mają pracować, jeść spać, pracować, jeść, spać i trochę telewizje pooglądać. a może zlać siew trupa bo tak się bawią starsi ludzie? hmmz |
Żal mi ludzi, którzy grają w Tibie w wieku 30lat:) Ludzie pomyślcie.
|
Cytuj:
no ale fakt młody jestem i nie znam się :baby: pozdrawiam |
Cytuj:
Omg!! Ja znam ludzi ktorzy mają po +50 lat:) wierzcie mi ze fajnie sie z taką osobą gada:) a co lepsze to nie jest Polka tylko Angielka:) Ktoregos dnia równierz poznałem 33 latka;P i po pierwszej rozmowie to byl ziom:P ale to inna bajka;] BTW sam mam 16 lat:) |
Widze że złowieszczy Drom skasował post Matkusa.
Czyżby za duzo powiedział? Oj Matkus - uważaj tam w Głuchołazach na siebie ob nie chce admina stracić i MG <kiedy sesje skończysz? ;P> Co do zaznaczania opcji - jak dla mnie wszystko jest tutaj jasne. Cytuj:
IMO założenie tej sondy działa na zasadzie <14,16) I matematycy już wiedzą wszystko ;) No i twoje oblicznia niepotrzebne ;P;P;P |
maly offtopic dla tych ktorzy uwazaja ze tibia to gra dla 15-20 lat, highest lvl na
Titani Garimo ma 44 lata... i ma 200 lvl + |
je mam 15, a wiec tak zaznaczylem ;-). Troche dziwne, ze jest opcja 30+, powinno być 30-35, 36-41, 42-49, 50+.
|
Cytuj:
hehe, ach te przedziały (wiekowe) :P mi się sonda podoba...lece wykonywać ją dalej :D pozdro !! |
wy to macie problemy :) poprostu jesli masz 18 lat i 1 dzień to jesteś już w przedziale 18 -20 :) jezeli mnie albo zaniedlugo masz 18 urodziny to dajesz 16 - 18
|
zalezy w kotrej polowie jestes wieku :p, np masz 16 lat 6 miechow to zaznaczcie 16-18 :P . moja propozycja :P
|
Ja mam 14 lat. Z odpowiedzi: 12-14 i 14-16 wybralem 14-16, bo już prawie mam 15. Ten sposób jest dobry. Jakbym miał ledwo 14 to bym wybrał 12-14, logiczne.:P
Dobry mieliście pomysł z tymi sondami. :) |
Ja mam 13.... :P, wolałbym 15 ale nie narzekam :P
|
czy jeżeli będziecie wiedzieć ile mam y lat to pomoże wam to zmienić strone??
|
Hehe... 30 lat i gra w Tibie? A co to minus? Nawet nie wiecie ile ja gierek odkrylem dzieki pracy:)
Zaznaczylem 20-25. |
Ja mam prawie 19 i bardzo sie z tego ciesze... choc czasami denerwuja mnie dzieci kturym jeszeli czegos odmuwisz to zaraz zaczynaja sie wyzywac.... chociaz wiedza ze szans nie maja... a wiekszosc moich znajomych z TbI ma powyzej 18 lat ^^ np..."Malardian"(najlepszy Polak na Xantera) okolo 20 paru lat ma...
|
ponieważ kończe 16 dopiero we wrześniu więc mialem problem ale dałem z zawyżeniem
|
No coz, ja sie zas zaliczam do tych parunastu ludzi ktorzy maja 12-14 lat ;P Ale nie lubie ujawniac swojego wieku gdyz zaraz polowa ludzi calkiem inaczej na mnie patrzy, a cwierc mi nie wierzy.
|
Ja nie mam żadnych problemów :) Jestem w wieku pośrodku i nie muszę zaznaczać albo wyżej albo niżej :). Pomiędzy 12 - 14 ;].
@ slimaczek Parudziescięciu ;) Prawie setka już jest ;p |
Moze dajcie emerytow;]
Dajcie jeszcze emerytowXD moj dziadek gra w tibie;]
|
To fajnego masz dziadka, ja też takiego chce!!
@Topic 14-16 |
100 lat i gram w tibiie nara ide skilic shielding na orshach 8o
b nudny temat co kogo obchodzi ile kto ma lat byly mondrzejsze tematy i byly kasowane -.- |
Ja mam lat 12 więc zaznaczyłem od 10-12 bo urodziny mam dopiero w lipcu lecz rocznikiem mam 13 lat bo jestem z 1993. :D
|
a co za różnica kto ile ma lat ? ;)
|
Cytuj:
|
@djkuter: w chwili kiedy pisze tego posta 545 osob ma ponizej 16 lat, wiec czego sie spodziewasz... ;P
@ Cytuj:
|
@up
o tym to akurat wiadomo od zawsze ;) no ale pocieszające jest, że wyższa grupa wiekowa jeszcze jakoś się tam prezentuje, choć nie za wielu pewnie z tych osób widuję po topikach :P (przynajmniej tam, gdzie zaglądam sama :)) edit: a co do przedziałów wiekowych - dobrze są zrobione i to z matematycznego punktu widzenia ;) gdyż czas to nie liczba naturalna, nie ma samych całości d.Taube |
Pytanie śmieszne ale jak na początek dobre:p
|
Ja mam 15 lat i sądze, że Tibia jest właśnie przeznaczona dla odbiorców właśnie takiego, a nie owego wieku. Oczywiście starsze osoby też mogą grać, lecz to już chyba nie będzie taka frajda :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |