![]() |
Kyra -- Butterfly hunt
hehe w walce ze zlem dzis postanowilismy zabic najwiekszego PA na kyrze :D 109 ms padl od motylka hehehe
http://rapidshare.de/files/13737595/xeretza.rec.html |
nie wiem czy taki z niego pa, nigdy nie słyszałem od znajomych żeby on komuś coś zrobił, natomiast o pa w ng słyszałem nieraz :P
no ale w końcu nie muszę o wszystkim słyszeć... no i mamy wojne :P wreszcie sie troche serv ustabilizuje i wyludni |
Prosze cię o rehosta bo limit na rapidhshare X( Jak obejrze do dam komenta
|
Za***iste!!! Gratz!!! Stara dobra/dobry Aessa :)
Kocham Cie 8o |
Cytuj:
@film Wasze pvp jest słabiutkie. Zgranie z UE w ogole wam nie wyszł (~3 sorców 100lvle). po prostu zal.pl |
ta za***iste 100 lvl sorce, szczegolnie ja ;]
|
Słyszałem że Xeretza miał schowane na hydrach 140 BP manasów -.-
|
Cytuj:
A tu dopisuje dziesięć wyrazów :confused: |
Nic wielkiego :P Wątpie zeby to był taki wielki PA
|
Cytuj:
|
Hehehe Konda zrobil swoje, wiesniak :)
|
heh
fajny filmik... szczególnie wypowiedzi na g-chacie ^^ :p
|
booooze czyzby zaczynala sie 2 furora ? >.< tetro z lizodupkami ubija xeretze 2 w top exp na Kyrze potem moothonosta potem mizaerona itd ? ........
ale i tak najlepszy w top 1 lizodupów jest ten knight Azeris Buhahahahahhahaha stoi wielki rycerz i po robocie mówi do swojego pana Tetro " 14:38 Azeris: moge odejsc? " GHAHAHAHAHHAHAAHHAHA jak w jakims filmie czy cos xDDDDD Doors looknij na to i "naskrob " cos xDD bo chetnie wyslucham co masz do powiedzenia na ten temat . |
Znam Xeretze jescze z Galany. Mówie wam on się zemści na Tetro :p
|
Pf................
Pokazaliscie pvp, 3 ue w roznym czasie nastepnie tetro zaczal pchac loota, a ten knight ze swoim tekstem jest za***isty. Pozatym ten knight mnie hunci za to ze zabilem 25 druta ktory prawie za***al mojego kumpla z 2 fd, parodia chlopaki mam nadzieje ze dostaniecie po dupie ;] |
Pekin piekny tekst... :] masz troche racji w tym co napisales :P
|
Fajna akcja :D
Oby takich więcej :D |
Cytuj:
Co do filmu to wątpie zeby jeji byl takim pa jak wy;] |
N/c do pvp .
IMHO 3 * 100lvl master , powinni ubić xeretze jednym combem. i wogóle niewiem co tam robił azeris, bo go wogóle w akcji neiwidziałem ;p Tetro pokazał sie od strony dałnika , targając ciało jak debil zamiast normalnei otworzyć i pokazać pomagającym co było ;p |
rehost plx8o
|
filmik co najwyzej sredni. nie bede pisal, ze slabe pvp tylko raczej slabe zgranie. waliliscie jak wlazlo. Moon~ sam by padl prawie :o
Wg. mnie NG powinno przegrac te wojne a wszyscy jej czlonkowie (oprocz jednego :D) zjechani po 20 lvli i dostac w ch** to zaplacenia. to wasze PA na was sie jeszcze odbije |
po filmie smiem stwierdzic:
Azeris - Pies Tetra, asslicker, hmm cos wiecej? Tetro - oczka bolą do grania 23:50/7? ( dalem ci 5min na restart kompa bo sie nawet odsikac czasu nie masz/macie ) i sie z ue nie trafia? Ten drugi sorc - taki cwany ? 3 na 1? moze Duel ***nijcie i zapewne w nim przegrasz lizodupku tetra kolejny ah i ten trzeci sorcek co nawet n/c |
buhahahahahha co za banda lamerow XDDDDDDdddddd
2 sorcow z 100+ nie potrafilo razem walnac ue... buhahahahha what a fkin' low skill nubz XDDDDDddddddddd |
plx
Daj rehosta please mi sie wyczerpal limit w rapidzie a wiem ze to dla innych tez problem
pozdro:o REHOST PLX NAJLEPIEJ W TIBICAM :P |
Cytuj:
"my zabilismy nasz pan ma loot caly " |
Cytuj:
zwalil mnie z nóg swoim tekstem "moge odejść? " pewnie spodziewal sie ze jego pan Tetro powie "tak, dobra robota , dzięki" ale ten nawet na niego nie spojrzał xDDDDDDDDDDDDDDD ghahahahah |
noobs nic innego nie moge powiedziec o Tetro i jego ekipie
Azeris to lizus widac to zreszta na filmie ;] Nie rozumiem jak mozna przyjsc na exp i ubic swojego membersa.Jeji nic sie nie spodziewal tym bardziej ze jego kumple z gildii przyjda go uwalic. Mieliscie przewage nooby ale teraz bedziecie padac jak kafki. Zreszta sami tego chcieliscie... film sux do tego jeszcze ten tetro jak szuka manafluidow Xere~ buahahahaha -.- O tym knighcie nie bede sie wypowiadal , nie ma sensu widac wszystko na filmie end |
A wlasciwie to o co poszlo??
A wlasciwie to o co poszlo?? Czyzby Tetro Aurelius bal sie konkurencji??:D
|
fajnie to wyszlo... xD Killed by butterfly ^^
|
Tutaj mamy kolejny przyklad ze Tetro Aurelius posiada paru ownerow nOObow=]
1 raz pokazal nam to na filmie jak padl na necro od jakis 2 fiutkow majacych 40levele 2 raz to wlasnie tutaj mozemy zobaczyc ze pvp za***iste no i zgranie Co do Xeretzy(Jejiheva) mozecie go ubijac ale jedyne co was uchroni od skopania wam dupe przez Jejiheva to hackniecie go bo kolo umie grac i ma bardzo duzo czasu wiec nie zdziwie sie jak niedlugo bedziecie od niego padac8o |
1. Zaczyna się 2 Furora świat polaczków hlvli którymi rządzi acc sharer Taifun
2. Tetro to noob ponieważ na taką akcje nie idzie się z burstami....... bo nawzajem sobie zjeżdżają ssy i jak było widać Moon~ prawie się położył podobno zostało mu 103 hp a jak widzimy latały tam hydry więc combo i temple wita 3. Azeris żal.pl ale wkońcu to knight także musi lizać dupke bo sam nic nie zrobi:) 4. Zobaczymy co Tetro zrobi jeśli Moon~ zbliży się do niego z lvlem chociaż wątpie ~4 ownerów 24/7 online traci tylko 15 minut na reseta 5. Jeśli GM wpadnie całe top 10 banished of account sharing plx To tyle co mam do powiedzenia chłopaki za Tetrem nie doganiajcie go weźcie sobie przykład Jenkrego....... |
Tetro zabił Xeretze(Jejiego) bo zbliżył się do niego. A reszta mu pomogła bo sam nie dał by rady :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
osądzasz tetro o kilku ownerów ( pewnie ich ma ) ale dales troche zly argument xDD a mianowicie "2 raz to wlasnie tutaj mozemy zobaczyc ze pvp za***iste no i zgranie" przeciez na tym filmie jest ZERO zgrania !! 3 sorkow wali UE w zupelnie innym czasie -.- a ty mowisz ze bylo w ogole jakies zgranie . ZERO ! a pvp to nietakie za***iste ... Xeretza nie mial szans .. najt bloczyl przejscie i 3 sorkow go ganialo :S pvp na moje oko bylo strasznie slabe, a ktos tam pisal ze mieli boty xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Xeretza, Jejihev, Elratha nie da się łatwo i poprostu żaden uh bot nie uratuje NG, jak już można zauważyć na forum Kyry Jejihev i jego BM zaczął już swój odwet. NG zabiciem Jejiheva pogrążyła się i swoją grę na tym servie, możecie już szukać nowego serva :). |
Z tego co wiem to xeretza i jego kumple zabili już w odwecie moon~ (100 sorc)
jakiegoś 72 knighta i jakiegoś hlvl palla niechce mi się łazić po tibia.com i sprawdzać dokładnie nicków i leveli ale coś koło tego padło. :cygaro: |
jeśli tak mają wyglądać te wielkie tryumfy xeretzy... to niech sobie z nami wygrywa :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty napewno masz takie za*****te pvp ze byś sam zabil 100 lvl Ms nie? Pomysl troche, że zgrac 3 ue naraz nie jest banalnie łatwe a jak sie dobrze przyjżeć Xeretże to mial nastawionego uh bota! Popatrz jak bral vite to widać bylo ze bot próbowal jeszcze uhac ale bylo exhausted za kazdym razem jak dostal ue. Więc nie pisz takich postów ze niemają zgrania bo znam akcje tetro z elysi(Evil Pauler), aracy i xoloriana(g|Ged) z arcy. Pomysl czasem zanim pokimś tak pojedziesz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |