![]() |
Djinn
Czy ktoś posiada jakieś informacje z test servera na temat tego potwora?
exp/hp/loot |
ja mam jego wygląd , a ponoć ma się pojawić nowa wyspa dla najlepszych gdzie można zdobyć Blood sword i gdzie są demony i jinny 8)
|
Dżin był tylko na test servie.Najprawdopodobnie nie bedzie na stale wprowadzony do gry,ponieważ jest za mocny i tylko na pokonanie Dżina mają szanse wysokie levele(najprawdopodobniej 100+).
>Zorin Sormshadow < >pally 14lvl+:lucznik: skille 52/40 8 mlvl ==Ab'Dendriel== [[Titania ]] SPRZEDAJĘ SZALIKI.JEŻELI JESTEŚCIE ZAINTERESOWANI PISZCIE DO MNIE |
Nie wiem jak na obecnym test serwerze, ale na poprzednim dzin dawal 190 expa i byl nieco silniejszy niz mumia. Sam ubilem 2.
|
Na obecnym test servie nie bilem djina ale na poprzednim bilem i jak mowil polin byl slaby.
|
no no ja tu czytam posty a ciekawe jak som djiny lepsze od demonow to jak z demonow wypada magic plate amor bardzo radko to ciekaw jestem co z djinow :) moze bendie wypadac rzadko no to wtedy by ci 100+ levy sie zbogacili:P
|
@up. Naucz się czytać. Dżiny daj 190 expa i sa troche lepsze niż mumie a nie demony...
|
Cytuj:
|
ja mam screna jak mojego kumpla zabily djinny i potem nastempnego kola ale on miał jeszcze czarne :(
------ Edit by Gremlin Zamiast mowic "mam" to pokaz a przynajmniej powiedz jaki lvl mial kolega i jakie ciosy dostawal bo z tego co powiedziales absolutnie nic nie wynika (postowanie). |
uuuuu dżiny takto so dobre do expowania widze! :D
|
No widzisz. Ciebei zabiły a polina nie... Wniosek? Polin umie zabijać dżiny a ty nie... Czy dżiny będą to nie wiadomo. Wiadomo natomiast, że będą skarabeusze i lepsza grafa.
|
A wie ktoś czy te skarabeusze będą silne??
|
niektóre tak niektóre nie zależy od rasy i dojżałości skara
|
djiin to pipa ;p mialem 4 na klate z d-lance na test i wygladalo jak bym guardy blokowal ;p
|
ROTFL!!!!!!
A mówiłem~! Dżin jest pokroju arkanista! I wszyscy pieprzyli głupoty, że on jest jak 10 demonów... rotfl! No widzicie ? Moderator ma zawsze racje ;) |
Djinn jest lepszy od Demona i wszystkich innych potworów , on stwarza sobie mumie , szkielety , ghoule , hero , giant spider. itd... A wy muwicie że Djinn daje 190 exp coś mi sie wierzyć w to nie chce i jest troche leprzy od mumi ? Chyba od Demona.
Mam tu nawet screena. http://img12.photobucket.com/albums/...hestia0057.jpg Ale ile tam bylo ludzi... I jakie lvl żeby go zabić , wiec oni Djinny zabijali bez problemu. |
DJINN Nie jest slabym potworem moze na tym forum nie jestem bardzo dlugo ale w tibie gram od dlugiego czasu i na wszystkoch test serverach na ktorech pojawial sie Djinn bylo ciezko . Nie jest on sliniejszy od Demona ale nie jest slaby to cos w rodzaju BK tylko ze z czarami . Wcale nie summonuje Gs , Hero itd. jak napisal tego gosc nademna ..... on nic nie summonuje . Ile expa mozna za niego to nie mam pojecia ale pewnie cos okolo 2k~.
|
Wygląda na to że monopol demonów na MPA nie jest w żaden sposób zagrożony.
Btw. widzialem już Djinn'a. Koledzy z cafe zabili. Bardzo dużo szumu wokół niego jest. Powstało jeszcze więcej mitów z tego co tu czytam (że on jest jak 10 demonów...) No cóż, zobaczymy w końcu czy Djinn zostanie wprowadzony na nowych terach czy też nie. Miejmy nadzieję że ktoś zrobi jakieś ładne foto story po nowych terenach. http://www.l4m3egg.republika.pl/FAJA.GIF |
Mam filmik z test servera z bicia Djinn'a jak znajde jakis server to wpuszcze go i wtedy zobaczycie ze nie jest JAK MUMMNIA ANI JAK 10 DEMONOW ....... ehh
|
A jak co jest?
na tym to sie będzie expować jak na guardach - o ile będzie to występować w jakiś logicznych ilościach. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja na ostanim tescie zabilem z 30 djinow.byly bardzo slabe lootu nigdy nie zobazlem bo mi go kradli jak juz powiedziano dawal 190 expa.
|
Cytuj:
Kolega mi mowil ze na tescie na Djiny magia nie dzialala (ale tylko tak slyszal od kolegi), a skoro na nie magia nie dziala to nie moga byc zbyt silne (tak samo jak duchy ktorych bron zwykla nie rusza). |
Cytuj:
|
Z tych wszystkich wypowiedzi NIC NIE WYNIKA
Albo Djiny będą dośc słabe albo naprawde potężne Dasz sobie z nim rade jeżeli dasz rade quardowi albo dasz sobie rade jeżeli dasz rade BK ?? Poprostu trzeba poczekać i się zobaczy :] |
Ehhh...zaraz wam to profesjonalnie wytłumacze:
Na tibianews podczas wywiadu z Knightmarem bodajże jest wyraźnie napisane że na nowch terenach koło Darashii BĘDZIE Djiin. Knightmare powiedział także że NIE BĘDZIE ON WYSTĘPOWAĆ W WERSJI ZNANEJ Z TEST SERVERA - wyjaśnienie: na teśćie pod koniec 2003 Roku DJIN SUMONOWAŁ DEMONY. Na innych testach wiele sie zmieniało, na obecnym teście Djin ma około 300 hp bo poszedł na jednego SD. Tak więc CiP' owie sami do końca nie mogą się zdecydować jak silny ma być owy Djin. Enjoy i nie próbojcie tego pozmieniać na swoje bo DOSKONALE WIEM CO MÓWIE. 8) |
@up
no jako jednyny nam to ladnie wytlumaczyles tylko dalej nie wiem czy to jest wszystko prawda niby mowisz ze to prawda to ok.... powedzmy ze uwierzylem:P:P:P (sorry ale kazdy mwoi cos innego) tak wiec thx ci 8o8o8o |
No coz... Z tego co wyczytalem na tibia.com czyli z tego co sie CIPy oficjalnie wypowiedzialy to Djin bedzie wprowadzony - ale nie taki jak go co starsi gracze pamietaja z dawnych test serverow czyli nie taki harcore'owy. Moze cos takiego jak mowi Dobo ??
|
Widzalem na rooku kilka cial tego potwora, wiec on nie mugl byc silny skoro zabito go tam.
|
Powiem wam szczerze że te wasze klótnie są bez sensu...To że ktoś jak czytalem..Aha że moilem ze djiin wytwarza hero to bzdury!!!A ja trzymam strone iż djinny dają 190 exp.Bo jak chyba zdazyliscie zauwazyc dosc duzo bylo truupów djinnów na tym screenie kolegi. :]
|
DJINY SA SLABE!!!! I TYLE X(
|
Ja mam nadzieję, że wprowadzą potwora mocniejszego od emona, bo demonki sporo osśob na solo bije, a taki jakś super Djin byłby dla nich wyzwaniem 8)
|
Cytuj:
|
No wlasnie wszyscy mowia cos innego i moze nawet wszyscy maja racje bo moze jeden byl na starym tescie a drugi na nowym ale nikt nie am (narazie) dowodow na to co mowil. Ja osobiscie znam dzjina ze starego testa a wtedy byl taki mocny ze oooo zgroza zawsze obok niego HERO DEMONY DRAGON LORDY MUMIE itp. bylo no to moze on to zsumonowal
Ale sie rozpisalem ze mnie rece bola:D:D:D::P:P:P:)) |
Podtrzymuje zdanie ze powinni dac Djinna jako lepszego potwora od Demona.. Wtedy High levele mieli by wyzwania zeby np. isc na resp Djinna po 4 level na 100+... :rolleyes:
|
Jad Djin będzie silniejszy od demona to ja sie zalamie...
Ja wiem ze beda dawac 3 zyczenia: Hi e-plate yes dsl yes blessed shield yes bye:P Joke Fajnie by bylo gdyby chowal sie do butelki gdy ma malo hp jak infryty z baldura,niewrazliwosc i sie szybko uzupelnia^^ |
Drogi kolego Prusie
Możliwe iż na starym teście byly djinny..I calkiem mozliwe iż silniejsze od tych na nowym...Lecz nie jest mozliwe i powtarzam jeszcze raz , że djinny nie summonowaly i nie summuja tego typu potworki :P |
Dobo masz pecha ale walczyłem ostatnio na teście z "Dżinem" i na 73lvl nawet go nie zobaczylem i już "you are dead"a poza to jak koledzy mówią że jest kak mumia to niech pokażą te screeny bo ja nie zdążyłem zrobić...
był chit za 1230 i padłem ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :)) :)) |
Hmm mozna by wywnioskowac ze djin jest rozny :D
Moze czasem jest cienki a czasem wali hity po 1230 jak to kolega pisze.... Fajny taki by potwor byl...bo nie wiadomo by bylo jaki lvl miec by go dojechac.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:25. |