Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Tetro znów pada n/c & Boss War Wolfow :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=67742)

Pacjenteczka 02-03-2006 09:59

Tetro znów pada n/c & Boss War Wolfow :)

Tetro ded:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6288

Fernfang Boss :
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6300

Oba filmiki nie sa moje ;) Pozdro miłego oglądania

Vil 02-03-2006 11:25

Pewnie znowu nie spal 3 dni albo dal chara bratu do grania -.-V

Komandos Strong 02-03-2006 12:05

heh najs :)

Dark Brozyn 02-03-2006 13:40

@tetro

żal.pl :(

Greedy 02-03-2006 14:04

Kolejna akcja która potwierdza że tetro to noob nic dziwnego że szwedzi są mądrzejsi bo chodzą do szkoły a ten nobas na 117 lvlu zawalił szkołe przez wyścig z lvlem jednym słowem żal.pl
Widać że nawet na ~120 lvlu można być noobem:)

Mazur...^^ 02-03-2006 14:18

OMG!!Ten tetro to w ogóle nie zna podstaw pvp.Trzymał przez pół minuty na magic shieldzie a później co?Skończyła się mana i nawet sie nie uhnął.
OMFG padł jak 8 lvl który nie może używać uhów.Nie wiem co on robi na 1 miejscu w expie...chyba podczas tego deda grała jego babcia która nie dowidzi a on w tym czasie jadł kolejną pizze.
Powinni go jak najszybciej zrookować... !!0 PVP!!:faceoff:

Stefan Wichura 02-03-2006 14:20

LOL Ja tego nie skomentuje ;)

chesek 02-03-2006 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur...^^
OMG!!Ten tetro to w ogóle nie zna podstaw pvp.Trzymał przez pół minuty na magic shieldzie a później co?Skończyła się mana i nawet sie nie uhnął.
OMFG padł jak 8 lvl który nie może używać uhów.Nie wiem co on robi na 1 miejscu w expie...chyba podczas tego deda grała jego babcia która nie dowidzi a on w tym czasie jadł kolejną pizze.
Powinni go jak najszybciej zrookować... !!0 PVP!!:faceoff:

Uhnął się 2 razy, ale to nie wystarczyło. :P
Każdy ma prawo grać na każdym świecie, to że ma słave pvp to jego sprawa.
Jednak nie powinen tak kozaczyć. Ciekawe jaki loot. ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Greedy
Kolejna akcja która potwierdza że tetro to noob nic dziwnego że szwedzi są mądrzejsi bo chodzą do szkoły a ten nobas na 117 lvlu zawalił szkołe przez wyścig z lvlem jednym słowem żal.pl
Widać że nawet na ~120 lvlu można być noobem:)

Skąd wiesz, że zawaił szkołę? Ma kilku ownerów.

Topic@

Nie lubię go, więc powiem GZ! : ))

Lebu 02-03-2006 14:48

Nie Wiem Czy O Tym Wiecie Ale Tetro To Valais Z Arcani...
Mial Tam 102 Ms I Wcale Nie Byl Noobem...
A Jak Mowicie Ze Nawet 120lvl Moze Byc Noobem To Zrobcie Chociaz 50lvl Wtyle Czasu Co No 117...x( X(

Olorion. 02-03-2006 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lebu
A Jak Mowicie Ze Nawet 120lvl Moze Byc Noobem To Zrobcie Chociaz 50lvl Wtyle Czasu Co No 117...x( X(

men, tetro to nub bez rl ;

Lebu 02-03-2006 15:09

O co ci chodzi ze bez rl ?? Ze niby ja go z reala czy friend z arcani??:D

Miszczoslav 02-03-2006 15:10

za bardzo kozaczy -.- po co mu to?! dobrze mu tak! Xeretza przynajmniej sie odegral na nim ;p

Fallener'ek 02-03-2006 15:24

Cytuj:

HAHAAHAHAHA!!! Jesli on nie jest noobem, to ja jestem ojciec rydzyk :D

michalll 02-03-2006 15:32

Ten z Arcanii może nie był noobem, ale ten owner na tym filmie tak ;) Cieszę się, że Tetro padł, ale jak widać mógł mu ktoś pomóc, bo tyle ciosów z SD naraz to prawie nikt by nie przeżył :p

Born 2 play 02-03-2006 15:35

Boze jaki nób buahaha, a jakie ma pvp... cwaniak dobry z 3 kolegami || co do jego levela to nie jestem wcale pod wrazeniemm, bo siedziec 40 dni non stop grajac to mozna zrobic z latwoscia taki level ( a teraz jest wojna no i chlopak troche straci tych leveli ) Ch.w.d.t

Qrczaq 02-03-2006 15:46

haha, ci co sie wypowiadaja tak ladnie, moge sie zalozyc ze wy tez byscie padli..

:}

Maximus89 02-03-2006 15:48

15:41 Tetro Aurelius: wruc
15:41 Rhu Inferno: imoty
15:41 Rhu Inferno: k**wa
15:41 Thisoul'ek: xD
15:41 Avorian: :*
15:41 Rhu Inferno: co ty robisz?

chyba jednak jego 10-cio letni brat grał.............:)

Doku 02-03-2006 15:55

smieszni sa ci frajerzy co mowi ze tert to noob, sami pewno by padli ,oprcz krytyki na forum to nic pewno nie potrafia

Mucka 02-03-2006 16:16

TETRO NAABLol.... Tetro to noob, nie umie sie uhac widac na filmie z necro buahah!!! 40lvl vs 77 i to bez afk.....pewnie nosi ze soba 2 uhy.. GRATZ DLA XERETZA(JEJIHEV) Tetro sam solo by niewziol Xeretzy(Jejiheva) bo jest zanonbowaty a wogole ogladnijcie sobie filym Jejiheva z galany jakie ma pvp i dopiero..... TETRO SUX

Lukasaldo 02-03-2006 16:22

Po takim trapie to tylko kwestia czasu kiedy zginieB)

Poznanski Rycerz 02-03-2006 16:30

afff

Wyuhac sie nie mogl to normalne bo jest sorcem
Nienormalne to to ze sie sam ztrapowal jak uciekl za 1 to stal tam caly czas :D

Mikelp 02-03-2006 16:41

Szkoda ze nie moge obejrzec... Niestety TibiCam padla... Gdy klikam Activate, Play->Enter Game->Ok- wyświetla się connection refused... Na TibiCam którą do tej pory uzywalem wyskakuje control failed... Co sie z tym cholera dzieje? Halp plx...

Lord'Nesteloo 02-03-2006 17:02

Omg....Co wy chcecie od tera?-.-
Odczepcie sie od niego ,moze ma slabe pvp ale przynajmiej ma wysoki lvl a wiekszosc z tych ktorzy tu sie wpisali to ~30 lvle...jak mial sie uhac?
Dostal kombo z sd ... ;| Skad wiecie ze nie mial lagow ,albo mu sie myszka nie przyciela? Przynajmiej widac ze nie jedzie na bocie ;]

Mazur...^^ 02-03-2006 17:13

Cytuj:

Teraz Nowa Moda Na Pisanie Kazdego Slowa Od Duzej Litery?

Nie byl noobem?dziwne przeszedl na kyre i pada po raz 2 jak najwieksza lama?moze to juz 22 owner:baby:

master-pacuch 02-03-2006 17:44

oo lol

bardzo dziwne ... że heheh dał sie przesuwać w ten trap nic nie robiąc ... może lagi miał a może czuł sie tak pewnie i był afk? lol widać że coś z nim było nie tak... no coment...

Night Picz 02-03-2006 17:55

ehhhh

Gdybyście chociaż troche popatrzyli to tetro ma tam bardzo ladne fragi

Feb 20 2006, 21:31:15 CET Killed at Level 109 by Tetro Aurelius
Mar 01 2006, 20:00:30 CET Killed at Level 94 by Tetro Aurelius
Feb 26 2006, 09:26:21 CET Killed at Level 99 by Tetro Aurelius
Feb 22 2006, 14:33:41 CET Killed at Level 101 by Tetro Aurelius

ITP

Więc może nie krytykujcie go bo może chłopak miał słaby dzionek :P albo lagi...wpierw zanim zaczniecie kogos krytykowac popatrzcie na siebie plx

Radosny~ 02-03-2006 18:06

:f drugi link to qs

WielkiSorc 02-03-2006 18:37

Wiele z was ma rację, każdy prawie padł by przy takim trapie, bez szans, ale to co pisał "wruc" i robił, tzn dał sie wepchnąć w trapa, samo w sobie robi z niego nooba. A jego angielski - miodzik, no ale może się uczy niemieckiego rftl.

Golden'Fanatyk 02-03-2006 18:37

Cytuj:

o którym z ownerów mówisz?

@Topic
Kolejny dowod na to, ze Tetro~ to n00b .. jak mogl sie tak dac strapowac? tego poprostu sie nie da pojąć -.-' Brak mi slow na to co zrobil poraz kolejny ..

n00b

Edit; rozbawil mnie tekst - tetro ile wazysz? 100? rotfl

Rith 02-03-2006 19:33

Już nie mogłem czytać więcej waszych bzdur na tym forum. Jak możecie nazywać n00bem osobę któa w ok. miesiąc zrobiła 100 lev? zrobcie chociaż z 50. Zaraz usłyszę głosy że sharuje itp. śmiem twierdzić ze w 100 nie zrobilibyście takiego lev jak on. Co do filmiku to zauważyłem jeden znaczący błąd, dał sie zepchnąć na miejsce z którego nie ma wyjścia. Jako sorc powinnien trzymać się z dala. Co do rl życia Valaisa, teraz to jest modne, atakownie osoby poprzez mówienie że nie ma "rl life" albo "get rl life". Ale kto z was zna go naprawdę a nie tylko z opowiadań? Co do jego pvp? Nie jest super wymiataczem, ale pokazał w wojnie na Arcanii(w której walczyliśmy po jednej stronie) że umie walczyc. Nie licząc wypadków jak np. 1 open battle :P

Więc Hail Era Zera&Next Generation

Fikoł 02-03-2006 19:35

,,Tetro znów pada n/c"

No i co ****a z tego że padł? ****a jesteś? ile razy w życiu padłeś? Odrobi.. i po sprawie... -.-

Jak patrze na takich frajerów jak ty to nie wiem czy mam sie smiać.. czy co ;/

p.s Sorra za bluzgi! ale to wnerwia!

Vanzi 02-03-2006 19:57

Dać się tak strapować to szczyt lamerstwa, zupełne lekceważenie przeciwnika, no i ma za swoje :) Oczywiście później już nie miał żadnych szans bo padł na jedno sdcombo jak się tylko manashield skończył.

Cytuj:

Już nie mogłem czytać więcej waszych bzdur na tym forum. Jak możecie nazywać n00bem osobę któa w ok. miesiąc zrobiła 100 lev?
Możemy, bo albo jest sharerem albo dzieckiem który dla paru pixeli chce zmarnować życie siedząc 24h/dobe przy kompie - tak czy inaczej noob.

Felikso 02-03-2006 19:59

jestescie j......i dostal spam sd niemial jak sie wyuchac on ma 700 hp ...
i zobacz ze jak pada to dalej kule leca wiec jakos niewidze mozliwosci wyuchania sie chodz fakt ze dal sie strapowac ale uhac sie niemial szans

Lord Motizu 02-03-2006 20:04

Wiekszosc z was (ktorzy krytykuja Tetra) macie po 30-40 lvle i jak was ktos bije to sracie w gacie, trzesiecie sie i spadacie z krzesla co on ma powiedziec kiedy ma ~~120... Sami widzicie, ze ludzie z wyzszymi lvlami nie przyznaja wam racji... Podniecacie sie, ze padl ,,jak noob'' a co Wy byscie zrobili w takiej sytuacji zastanowcie sie zanim cos powiecie .
Przyczepiliscie sie do Tetra a on wcale nie gra 24/7... nie mowiac o Taifunie (ktory jest senior tutorem a pewnie gra w min. 2 osoby).
Tetro jest dobrym graczem i Wy mu zazdroscicie, ze ma taki lvl i smiejecie sie ze padl... Tak jak juz mowili wyzej Wy nie zrobilibyscie nawet 50 w 10 ownerow. WIEC ZASTANOWCIE SIE CO W OGOLE PISZECIE!!

Hail Next-Generation

P.S. W tej walce padlo duzo wiecej osob z BM np. Mizaeron
Jeszce raz Hail
Pozdrawiam Lord Motizu!

VelLavolta 02-03-2006 20:05

Idioci

Wszystkich tych ktorzy się wypowiadali [tetro nub, naab, noob] uważam za ludzi nieźle pier******tych. Co wy ku*** do niego macie? Jak by do was ktoś przyszedl i zaczoł napier*****, to byście ze strachu z miejsca nie ruszyli. Ile razy wy ku*** padliście przez swoja głupote. I jeszcze co do trapa, kiedy mielibyście 120~lvl i ktoś by was zaczoł ostro klepać to byście nie myśleli o tym, żeby nie wpaść w trapa tylko o tym żeby przeżyć.
Brak mi słów dla tak pier******tych ludzi naskakujących na kolesia który padł, chyba każdy pada nie? A może mu lvl zazdrościcie?
Dobra kończe to bo sie jeszcze bardziej wkur****:confused:

Rith 02-03-2006 20:11

Venzi, Valais zlekceważył przeciwnika i to nie pierwszy raz. Co do sharowania, to zrozumcie jedno: Tibia weszła w taki etap że teraz dzielenie konta jest normalną sprawą, aby być w top serwera. Twoje porównanie sharer albo dziecko bez życia; pfff zanim coś powiesz pomyśl, poznaj człowieka itp.

chesek 02-03-2006 20:12

Omg, czytając większośc postów w tym temacie zaczyna mi się zbierać na śmiech. Albo raczej, aby wlepić wam Zal.pl . :P

Czy expienie w tibii to wszystko? Nie, są skille, mlvl, a na światach pvp taktyka.
Też sobie mogę zrobić Y lvl w X czasie, ale co mi z tego jak:
- Ta postać nie jest tylko moja.
- Nie umiem się uhać.
- Nie myślę taktycznie.

Szanuje Tetra za to, że:
- Jest polakiem.
- Jeśli zrobił ten lvl sam - podziwiam za wytrwałość (choć nie jestem zwolennikiem siedzenia przy kompie 24/7.

Jeśli chodzi o wady:
- Co z tego, że ma najlepszy lvl to nie wszystko. Gdybym ja był na jego miejscu (miał kilku ownerów), bym powiedział żeby tak nie kozaczyli, bo potem postać wychodzi na nooby i robi sobie wrogów. Co z tego, że ma "przyjaciół"? Jakoś nie mogli mu pomóc. :P

To tyle. Pewnie zaraz ktoś mnie zjedzie, trudno. Ja swoje zdanie powiedziałem i zmieniać go nie będę.

Ps. Zrobiłem postac na kyrze (palladyn). Zrobiłem ją żeby się przyjrzeć całej tej sytuacji.

Mazur...^^ 02-03-2006 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maximus89
15:41 Rhu Inferno: imoty
15:41 Rhu Inferno: k**wa
15:41 Thisoul'ek: xD
15:41 Avorian: :*
15:41 Rhu Inferno: co ty robisz?

chyba jednak jego 10-cio letni brat grał.............:)

A ja nadal stawiam na jego babcie buahahahahahhahahhhahhaha:D :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Motizu
Wiekszosc z was (ktorzy krytykuja Tetra) macie po 30-40 lvle i jak was ktos bije to sracie w gacie, trzesiecie sie i spadacie z krzesla co on ma powiedziec kiedy ma ~~120... Sami widzicie, ze ludzie z wyzszymi lvlami nie przyznaja wam racji... Podniecacie sie, ze padl ,,jak noob'' a co Wy byscie zrobili w takiej sytuacji zastanowcie sie zanim cos powiecie .
Przyczepiliscie sie do Tetra a on wcale nie gra 24/7... nie mowiac o Taifunie (ktory jest senior tutorem a pewnie gra w min. 2 osoby).
Tetro jest dobrym graczem i Wy mu zazdroscicie, ze ma taki lvl i smiejecie sie ze padl... Tak jak juz mowili wyzej Wy nie zrobilibyscie nawet 50 w 10 ownerow. WIEC ZASTANOWCIE SIE CO W OGOLE PISZECIE!!

Och zapachniało wypowiedzią 300lvla,spadamy z krzesła gdy nas ktoś atakuje?dziwne jeszcze mi się nie zdarzyło.A co my byśmy robili w takiej sytuacji?
po 1.Nie kozaczyli
po 2.nie włazili w "panice" w miejsca z którego można wyjść i wejść tylko po 1sqm
po 3.nie dawali grać 10 letniemu bratu czy tam babci podczas wojny
I czego my mu mamy zazdrościć,tego że ma 4 ownerów.
Ja zrobiłem 50 lvl i to SAM.Nie potrzebowałem 10 ownerów.

Cya

Anis 02-03-2006 20:45

No i co z tego że padł?
Wszyscy mówią ale noob z niego a tak naprawde to sami chcielibyście mieć takiego chara.
Ciekaw jestem jak wy byście się zachowali w takiej sytuacji, pewnie byście mieli nasrane w gaciach, niewiedzieli co robić a ręce by się wam trząsły tak że niemoglibyście trafić na uha :p
Buhahah

BTW Fajna Akcja

Mich@ł 02-03-2006 20:46

Nie znam Tetra, nie wiem ilu ma ownerów. lotto mi to szczerze, ale jedno muszę napisać, TRAPNĄŁ GO KAKTUS CZY WY TEGO NEI WIDZICIE?????

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:27.