![]() |
Owned ! Najlepszy Film Pk Ever !!
Znalazlem go na tibicams warto oglodnac !! takiego loota to w zadnym pk niewidziliscie !
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6436 |
LoL... A co z linkiem -.-'' B)
Editeq: OMG! ile ludu na pk :) !!! LOOT PO PROSTU PRZEGIECIE!!! -.-'' |
A link????????????///
Edit: noo masz szczescie :D |
hahaha jaka ekipa :P
a jaki loot :@ w 45 minut zlootowali jakies <ciach :P> ; |
O Jezu! CÓŻ To ByŁ Za Loooooooooooooooooot!!@!#!!@#!!
Pqp Rox |
LooT nie jest tak fascynujacy jak mowisz ale filmik fajny
warto obejzec :D |
Zjabioza film x)
****a, masakra, roz***any film. Oby wiecej takich =D Jeszcze raz wielkie GZ.
|
Cytuj:
|
hahahaaha ale beka XD
film warty obejrzenia niezle sie usmialem z nich XD a tak szczerze mowiac to byla jakby wojna tyle ze w wersji "noob" ale masakrycznie zabijali TOTAL OWN3D |
Jeden z lepszych filmow pk jakie ogladalem, ale biorac pod uwage ilosc osob ktore pkowaly to ten loot nie byl az taki dobry aczkolwiek jestem pod wrazeniem, w 45 min cos takiego odstrzelic, tylko czasami jak walili sd to bylo widac brak zgrania (np ich 1 ofiara, bylo widac wyraznie) ;P
|
Dla mnie najlepszy pk movie jaki widziałem...loot warty 160k z kawałkiem na moim świecie. brak mi słów poprostu cooooooool:wiking:
|
Cudowny film ! Ciekawe skąd oni tyle osób skombinowali :) Ostry wjazd robili... nawet 100 lvle ich nie ruszały :)
|
Film the best poprostu :) Nice loot chociaz na tyle osob to az tak duzo niewyjdzie B) ale GZ wielkie
|
hahahah, ci kolesie wymiatają, niedość ze mieli za***ist* zgranie to jeszcze z kazdego goscia co zabili fajne itensy lecialy !! omfg ROX!!!!!!! :)
|
najbardziej podobał mi się momęt na końcu z tym masterem..HAHAHAHA te sorcer jak widzisz swoj dead na tym filmiku to popacz jaki błąd popełniłeś i w dodatku jak 15 lvl sie zachowałeś waliłeś z sd a nieuhłeś sie może miałeś bota i ci się zacioł hhahaahah zajefajny movie jego link spoczywa w moim opisie gg :P gratz lota ale jak jest wojna i latając za h lvlami z plecaków zabitych ludzików można też wyciągnać sporo itemków sam natym zarobiłem z 50k xd
|
Nice, i to na moim swiecie :P Szkoda ze mnie w tedy nie bylo :( X(
|
Nienajgorzej zgrani i loot całkiem dobry. Ale widać było, że brakowało im trochę techniki i wiedzy (np rzucanie fb bomb pod siebie czy sdkowanie na green hp).
|
Omfg...skarceni przez szwedów xD
ROx ziomy co padli po 2x hrhr Git film :P Btw: na forum wkrótce może będzie filmik jak sie zabija wysokich lvli na antice (noobów) |
No loot nawet nice wkoncu to eternia niskie ceny sa, wiec nie taki az dobry loot.A fragi? Tez nie zachwycajace nie wiem jaki mial lvl ten sorc ok. 50 i to jakis newbie sorcem w trapie stac i nawalac :< jak mam oceniac 7/10
|
Omfg
no ożesz ****a ja *******e !! numer jeden PK !
|
Problem
Przepraszam, że to w tym temacie ale cuż (Licze na szybka odpowiedz ;P) Mam oto taki problem: Uruchamiam TibiCam i wyskakuje mi błąd : ERROR, Could not open a file! Aborting. Może ktos miał już problem z takim czymś i może mi pomóc (Jakby co próbowałem reinstalowac TibiCama i nic nie dalo :( )
Z góry THX cya |
Jeden z najlepszych filmów pk jakie oglądałem :D
jednym słowen mówiąc: Hardcore Btw. Jak oglądam takie filmy, i to jeszcze na rodzinnym świece to sie ciesze ze w tibie nie gram, jakby mi polecialy runy, bohy i crus helm to wow....skromnie mówiąc, wkurzylbym się :D |
GrEat Filmiq :) Wiecej takich
|
Niezły film ale wasze ofiary to jacyś debile >.< [patrz 51 sorc...]
Jeśli dzielicie loot po równo to też za dużo nie wyjdzie :/ [właśnie szykuje chara na Berylii i ide z bratem + dodatkami na polowanie :>] |
Niezły film ale wasze ofiary to jacyś debile >.< [patrz 51 sorc...]
Jeśli dzielicie loot po równo to też za dużo nie wyjdzie :/ [właśnie szykuje chara na Berylii i ide z bratem + dodatkami na polowanie :>] Post powyżej to ja ale ze złego konta >.> |
Heheheh szkoda ze mnie wtedy z kazz nie bylo :( nie bylo by co po nich zbierac :):):):)
Co do loota to omg ekipa jak na wojne :) lootem sie chyba nie dzielili :P |
Niektozy to maja farta
Niemal z kazdej ofiary wypadalo im cos naprawde ciekawego. Gdyby nasz knight krecacy film wywalil by pare smieci zlapal by jeszcze cis dobrego ale niestety :p. Naprawde ladny filmik ale panowala zasada kto pierwszy ten leprzy podzial nie rowny a wadpie czy potym ktos sie przyzna co wzial.
|
nice nice8o super filmik cool loot, ale najbardziej podoba mi sie ekipa, niektórym ludziom to się naprawdę nudzi:wiking:
|
erm?
Filmik wypasiony nie powiem, aczkolwiek z taką masa mogli isc do Carlin i tam robic rzez? (ofc. w Kazz tez nie bylo źle).
Duzo z Was pisze "ale loot omfg!" itd, zdziwiłem się troche ;], myslalem, ze c sety będa latac... :dance: Warto poswiecic to 46 min. zeby zobaczyc ten filmik.:D |
A Fresz jak zwykle coś wyluugał ; ]
Brawo brawo, tyle, że obejrzałem 20 min i wyłącza mi sie po tym czasie... ale to pewnie jak zwykle coś mój komputer szfankuje bo sądząc bo opiniach wszyscy całe obejrzeli ; ]. Może się uda naprawić. MAM NADZIEJĘ. Fenks Fresz jak coś jeszcze znajdziesz to śmiało, nie krępuj sie. : P |
heheehehehehhe dobre
|
No macie racje film był świetny polecam :evul: :crusader:
|
?
Ale mnie to ciekawi, Ze tyle typa poszlo peKować a potem sami siebie zaczęli nakirać... Bo BoHy Wypadły z jednej z ofiar pk i już sie zaczęło ( ale ja tak myśle, że za BoHy też bym zabił-chociażby8o kumpla :P)
|
Cytuj:
Owszem, wielu z was powie "to tylko gra" ale ta "tylko gra" jest najtrudniejszą grą jaką spotkałem, miesiąc pracy moze ci zesc w 10 sekund...nie opłaca sie grac w tibie. |
A w co się opłaca grać? -.-
Gry się nie mają opłacać tylko bawić... |
Cytuj:
Powiedz, padniesz w mu, knight online, warum, hb, uo, diablo i czy sie przejmujesz? nie... padniesz w tibii i poleci golden armor i 20 bp uh.....sam dokończ. |
za***iste nic dodac nic ujac
|
Outlaw Alliance? Przewaznie second chary hlvli, stad tyle run, i w ogole.
Maja doswiadczenie, sa zorganizowani, i w grupie mocni. Jaskiniowiec sie nie popisal, to fakt... |
No no no loot nie do pogardzenia xD A slyszeliscie kiedys o fragu z magic swordem? xD To dopiero jazda... podalbym linka ale usunalem ten film... To bylo w venore koles myslal ze to jego kumple a oni go tak sprytnie ztrapowali (nie umiem opisac) i zaczeli go nawalac (trapniety mial rsa i 100+lvl czyli set - g-legs, mpa, ms...). Koles wyslal wrzystkie swoje itemy ale magic sworda zapomnial... (niewiem jak...) Noi lipa :P
|
niemoge... poprostu wysiadam :D
pk raid w starym dobrym stylu :) a jaki loot o matko.... no i ten co krecil film wiekszas zawijal ;) tylko nie wiem dlaczego sie rozproszyli, mogli jeszcze podzialac po wyjsciu z kazz :) najechac na Carlin, albo odwiedzic Thais ;) no i bezkonkurencyjna okazala sie wycieczka do dp kazz... najlepszy moment :) ogolnie wszystkim polecam ten filmik, rzadzi i wymiata :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |