![]() |
/Black Widows vs New Stars/
No i kolejna wojna. Jak w temacie, BW vs NS.
Tutaj macie oficjalne wypowiedzenie wojny NS'om przez BW: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1152417 Lista fragów:http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1152498 Niedawno padł Gran Divonnium, dotychczasowy leader wsród knightów Xereny... Wojna zaczęla sie od tego, iż dowiedzielismy sie z naszego pewnego źrodla, ze NS zamierza zaatakowac nas, kiedy skonczy z gildią Iyphona...Nie moglismy czekac! To juz 4 wojna w historii Xereny, lecz wyglada na to, ze bedzie ona najdluzszą i decydujacą o przyszlych losach tego servera...Niech wygra lepszy! I pamietajcie, zamiast mocy Twojej broni, miast sily Twojej runy, czasem warto uzyc glowy... |
a Ty shaman za kim i jak sadzisz kto wygra? i czy NS maja jakies friendly guild na ktore moga liczyc?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestes smieszny...:confused: |
Wieści sprzed 1h :P Byłem zobaczyc troche tą wojne
http://rapidshare.de/files/15190394/war.rec.html tu macie film z tego później ich nieznalazłem i loga dałem bo było bezsensu. |
Cytuj:
|
pewnie Twoja głupota :D
co do wojny to we fragach narazie prowadzi BW ale kto powiedzial ze fragi decyduja o zwyciestwie,wojna bedzie dluga.... |
@do szamana ^^
Smieszy mnie postawa Bw (smieci :P) w wojnie poniewaz to co prezentuja wybiegajac na nas (20) gdy ich jest (40) jest poprostu zalosna , czym samym shamanku ty tez jestes zalosny..
Btw Polscy Szwedzi zaczynaja juz placic x-) |
Druga Berylia się szykuje ;) Nic dodać nic ująć
~~HAIL BW~~ ~~HAIL EXILE~~ |
BW to banda n00bow z kazdego swiata ich zawsze wypier**lali z tego tez ich wywalą predzej czy pózniej. ;]
|
Cytuj:
No chyba jej brak. A co do wojny mam nadzieje ze BW przegra, tak jak to sie stalo na aldorze. HAIL NS !! PS Shaman przyznalbys sie jaki masz nick... Ja sie nie ukrywam, wiec ty tez nie musisz. |
W czoraj niedaleko kazo polacy zaczeli sie szykowac na walke ze szwedami.
Bylo nas 2 albo 3 razy wiecej, wszytko by bylo pieknie gdyby nie to ze polacy sie rozdzielili. Szwedzi uciekli na Edron i tam powybijali nas pojedynczo:S. |
Cytuj:
|
Nie macie szans z BW. ;) Wkońcu dojdzie do tego, że nie będziecie mogli expić...
|
Cytuj:
|
|
Iyphon chyba zwariowal raz go zabili i juz kasuje postac B). To dla nas dobra wiadomosc.
|
cieszy was iphon to niech was martwi phranella (deleted) i pelno osob ktore z NS padły niedawno doslownie okolo godziny temu :/ Zwid 2x padl i wiele innych fragow na koncie BW niestety
Można to określic jednym słowem PORAŻKA :(( |
Cytuj:
a co do Iyphona, juz oddeletowal a co do NS to "bauahuahuahuahaua" wszyscy padli, ktorzy tam byli xD Ale fajnieeeeeeeeeeeeeeee, mialem sweet trapa i nie padlem :P (pierwszy raz na open battle nie padlem, Hahaahahahha) |
Cytuj:
Pozatym wracajac do twojej inteligencji to widac ze ona siegnela dna, huntowac kogos za napisanie opini na forum..Nice :) GL & HF :) PS Mam nadzieje ze jeszcze pojada po tobie twoje kochane szwedy, zobaczymy wtedy kto sie bedzie smial :D PS2 Name: Iyphon, will be deleted at May 11 2006, 19:04:26 CET Dalej deleted :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS Nick szanownego pana to Aerthis vel Shaman |
Ja dzisiaj miałem little PA by Shin Pano, więc jestem przeciwko Black Widows ...
|
No udało nam sie :)
Najlepsze było jak Zwid krzyczał ''Game Over'' tez zachcialo sie im żartowac :) Takze Hail BW _/ @Dail Furius Zostan i graj dalej pls, wszyscy qmple odchodzą ;/ |
Czytałeś forum...:P...Mam hunta za wyrazanie glosno swojej opini.
Cóż BW tym razem wygrało... Mówi się trudno i żyje sie dalej, nalezy przedewszystkim pamietaz ze to tyko gra. Dzieki Ludi za wszystko. Pozdrawiam i ide na kyre |
Dail Furius kim jest ten shaman na xerenie jaki ma nick? :D
Cytuj:
|
Shaman to nie kto inny jak nasz drogi...
Aerthis najwiekszy lizydup swe ;> :dance:
|
heh pewnie cieszy banie ze Iyphon jest deleted bo po tej wojnie Iyphon zajal by sie nim samym za to ze nazwal jego mame "bitch" (motherke Iyphona) :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wy jestescie liz0olupy pl.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Smiać mi się chce jak to czytam...
Tylu mądrych wypowiedzi od dawna nie widzałem:faceoff: Na Chu* się wypowiadają ludzie którzy sieja ploty, albo udają kozaków (aka Aerthis) a co do NS to hail them A co do Iyphona to dziwie sie że chłopak podją tak patetyczną decyzjię i kasuje postać. Zwłaszcza że wygrali już wojnę |
Cytuj:
PS.Dzieki za te itemy , medusa shield mi sie przydala , nowy serv i juz takie eq :) Spoko nie musiales no ale nie obrazilem sie:) |
Cytuj:
|
Hehe, i tak i tak jestem zdania, ze z polakami sie grac nie da:P
Jescze jak nie byłem w BW dostałem msg od Korun Dore ''yo'' i nastepnie ''hunted'' :D Nie mam pojecia za co :P A pozatym kazdy walczy po ktorej stronie chce i nie rozumiem debilnych tekstów typu ''zdrajca polski'' ''hańba'' LOL bo takie tez slyszalem. Ci co tak pisza to albo sie tak Tibia przejmuja albo lubia lizac dupy swoim h lvlowym kolegom polakom. (prawdopodnie ang. nie znaja zeby lizac dupe szwedom) |
w sumie to nigdy PA nie robilem i zaden szwed mi tego nie udowodnil jedyny "moj" blad na tym serwie to to ze raz 2. owner chcial placic (sharuje swoje chary od 2 lat i sra^^m na to co o tym myslicie) noi dal im v-shielda i brighta, a po tym Claudian napisal ze mozemy expic po 5 dniach, oczywiscie na poczatku myslelismy ze zaplacimy to expimy od razu a nie jakies deer-hunty wymyślają, już nawet nie wspomne o tym ze na poczatku payment był na 35k a pozniej jak Phy dostal bana to sie wkurzyl i zwiekszyl do tych itemow = okolo 90k
coz, ciezko walczy sie w 15 na 30 (dzieki calemu Divonnium za nieoceniona pomoc ! - mały sarkazm) nie minie wiele dni gdy rozpocznie sie kolejna wojna na tym serwie, mam tu na mysli wewnetrzna walke w BW, przerabialem new servy wiele razy ale tu od poczatku widac ze Phy i reszta PA z Kyry chce zgarnac wszystko i tym razem moze mu sie to udac a wtedy jak nie macie wsrod nich kumpli z poprzednich serwow (np. Xantphpie inflamtio czy jak sie to pisze) to nie pogracie :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:44. |