![]() |
Anni = Catch Me If u Can = Wmv~
Annihilator z Antici
Ti kradnie sca i sov Zobacz sam~! [wmv] Link Do Filmu: http://rapidshare.de/files/15660079/...u_can*****.html Rehost: http://www.megaupload.com/?d=QAHUVMZX <zmieniona muzyka troche;p> Muzyka : Nightwish - Instrumental Pirates of the Caribbean - The Black Pearl Mc Hammer - Can't Touch This Benny Hill - Theme Dj Tiesto - In My Memory Enjoy ^.^ |
http://www.megaupload.com/?d=QAHUVMZX
Prosze Inny Link Jak By Komus niepasowal Rapidshare |
Rehosted ?! :) ;) X(
Moglibyście robic rehosted przy filmach, byłoby za***iście, super kieł. ;)
|
haha bardzo ladny film! Polecam :)
Muzyka dobrana idealnie, ze strony technicznej tez optymistycznie! :P Ten kawałek z Benny Hilla roxior! :D rob wiecej! :P |
film rządzi ;p ale wątpie żeby Ti jeszcze sobie pograł na tym charze :p xD
|
Oglądnołem i muszę stwierdzic, że film jest zabawny. Widac, że masz poczucie humore. Bardzo mi się podobał ten WMV (więcej filmow tego typu). Ta akcja z ucieczką przed trapem jest warta obejrzemia. Super film co tu dużo mowic. Rozbawiłeś mnie, a miałem zły humor (szkoła AFFFFFF). Daje 9/10 ;), słaba płynnośc ruchow postaci, ale jak na WMV to całkiem niezłe.
|
^.^
Dzieki staram sie jak moge =P
scina mi nie wiem przez co raz dziala lepiej raz gorzej, prawdopodobnie wina procka (e.g.) ale zawsze moglo by byc gorzej :p no ja na jego miejscu juz byc sorca robil ^.^ hajl~ |
***a~ rapidshare -.- rehost plXor
|
Sciągnąłem ten filmik już dawno, i nadal mnie nie nudzi. LUDZIE ŚCIĄGAĆ PÓKI MOŻNA!!
|
Film widzialem juz jako *.rec ale wykonanie wmv jest znakomite ;) Gz
|
Tyle ludzi ma problemy z rapidem a wy dalej konsekwentnie ...
rehost plx ? |
aEHIaeuhaIEUAHEIUEHAIeuaIEUHAEIAUHE
Usmialem sie jak to ogladalem ^^" jeszcze ta kowbojska muzyka No to Own3d. aEHIaeuhaIEUAHEIUEHAIeuaIEUHAEIAUHE |
REHOST bo nie moge sciągnąć.X(
|
juz jest Rehost ;]
|
yhym rehost na megauploadzie ktory tez jest wielkim sciarwem ... hostnijcie to na tibicams albo cus >.<
|
zhostuj Nightwish - Instrumental plx ;>
|
ehehhe fajne ... duzo lepiej sie to oglada niz rec ... a muzyczka z Bennego ... LOL pasuje idealnie :P eheheh polecam :>
|
r e 5 p e c t ;P Filma yXtra :P
Ti wymiata :P. Zaj3biscie zwina im nagrody no i ta ucieczka :P:cygaro: |
mial AOL :D ?
nice ^^ |
Film znakomity. Przedewszystkim kawałek z Benny Hilla, super pomysł.
Pomysl 10/10 , wykonanie 10/10 Wielkie GZ Benny Hill ROXXXX xD ;P |
FILMik wypasiony :P
Extra Extra 11/10 :P
Jaki tytul tego ostatniego kawalka...nie moge spac....plz.. :P |
nie chodzi mi brak kodeka....X(
|
Cytuj:
|
Filmik Wy****isty. Jak nazywa sie ta pierwsza pioosenka?
|
Zawaqlista wersja... Rozbawiła mnie muzyka kiedy on uciekal w Edron :P Hehe cfaniak. Ten koleś co tez szedł ale padł to ma szczęście, bo juz by nagrody nie miał :) :P :O
|
Huehuehueueh extra film :D Pozdro
@edit on mial aola? :> |
No, koleś ma napewno dożywotniego hunta. Na tej postaci już sobie nie pogra. Ci goście co stracili te itemy mogli się rzeczywiście wkurzyć, szkoda, że nie znają się w realu byłaby kolejna historia: "Zabity przez grę komputerową! Gry wypaczają psychikę!".
@up Miał aol'a. |
No w sumie to on ma dalej 104 wiec albo sie jeszcze nie zalogowal albo oddam te rary
|
Cytuj:
Dlaczego miałby się nie zalogować? O_o co za problem w pz siedzieć albo stac przed domkiem? btw. Może mu się znudziło granie knightem, bo ja bym wolał mieć 2kk mniej niż nie grać. |
Cytuj:
|
filmik wspaniały, oprawa graficzna/dźwiekowa super, tylko szkoda ze mam tak slaby komp i mi beznadziejnie idzie :/
|
Sa 2 wersje ta z Rapidshare troche tnie a ta z Megaupload dziala plynniej xD ;p wiec moze masz ta z Rapidshare
|
GOOD WORK!!!
Film normalnie super i wogóle. Muzyka dobrana genialnie, zwłaszcza początek i motyw z beny hilla;) Normalnie Great. Oby więcej takich filmów. MOim zadaniem 10/10. Najlepszy film jaki widzialem. Oby tak dalej!!!!!! Mam na dzieje ze to nie twój ostatni. |
^^
:D Bardzo ciesze sie ze wam sie spodobal film zrobiony przeze mnie,
i milo mi czytac te wszystkie komentarze :'). Jak mnie najdzie ochota to skleje jakis kolejny :P mam nadzieje ze uda mi sie równiee dobrze jak ten ^^.. Hail ? :D |
Filmik good jestes za***isty Mistic, pozdro 600 Xd
P.S. Nastepny filmik ja robie :D:faceoff: |
A jak Witoldzik Rox ;p xdddddddddd
|
Zajefajne!!!
Muzyka dobrana idealnie , jeden z najlepszych filmików jakie widziałem.:dance:
Ti dalej gra na tym charze, sprawdcie ba tibia.com . Napisze ktos nazwę 2 piosenki? Z góry dziękuję. Pozdrawiam |
kawałek Nightwish - Instrumental poprostu wymiata
pozdro |
wiecie cos nowego na tema Ti :> ?
|
Filmik swietny, a mam taką prośbe do autora filmu, moglbys upnac na rapid/megaupload ten pierwszy utwór w z filmika? bylbym bardzo wdzieczny :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:51. |