![]() |
Duskiness vs Dead Rose
Spoxster stworzył nową gildie.Nazywa się Dead Rose.No i Taifun Devilry zaczol huncic Spoxstera.Do gildi Dead Rose dochodzi coraz wiecej ludzi z Dusk~.
Moim zdaniem Duskiness się rozpada,ale pozostaną wierni Taifunowi :D Ciekawe czym ta wojna sie skonczy.Może całe Dead Rose rzuci się na Taifuna~ i nasz Taifun padnie?Kto wie? |
Przyznam, ze moze byc bardzo ciekawie. Zaskoczylo mnie jednak posuniecie Spoxstera. Myslalem ze on i Taifun to porzadni kumple i ze w Dusk beda sobie spokojnie panowac Furora. No ale pewnie chec wyjscia z cienia byla silniejsza :) No i tez kilka osob z Dusk~ zniklo i tez doszlo do Dead Rose.
Show must go on xD |
lajtowo by bylo jakby zrobili open battle ;> moze bym kogoś zfragował
|
ale lajtowo dla ktorych?? :D
|
:)
Zapowiadają się ładne fragi :) Jak będą to poprosze o filmy :P B)
Jednak nie jestem za tą wojną, ponieważ szkoda by było żeby np. zabili Taifuna ponieważ dużo się namęczył zeby taki lvl nabić :) |
Cytuj:
|
@kapucha
jak dlamnie jestes kretyn :D co ma hiberna do furory to ze tam tak bylo nie oznacza ze tu musi ^^ |
Cytuj:
Pff, chcialem pokazać że każda potega MUSI upasc, nie ma nic wiecznego ! A że przyklad jest z innego servera to żadna róznica moim zdaniem... Tibia to ta sama gra i na kazdym serverze graja Pa, Pg etc. A przyklad z Furorki tez jest :) W pierwszym miesiacu kiedy taifun mial 19lvl a pewien szwed 32lvl~powstała gilidia (nie pamietam juz nazwy) w ktorej byla wiekszosc h lvli. niby nie do zniszczenia, a jednak... Tak powstalo sunblade i dusskines ^^. (moze wyjasnie jak bys czegos nie rozumial "kretynie": RoZpAdŁa się) A ten koles ktorego cytowalem stwierdzil ze zal deadow taifuna, to mu chcialem wytlumaczyc za wczasu ze wczesniej czy pozniej "przyjdzie kryska na matyska" (taka metafora żebyś zrozumiał "kretynie") |
Cytuj:
Tym szwedem byl Fett, ta gildia Nemesis Se a jej rozpad spowodowany byl banem lidera za logo gildii:confused: Co do Sunblade to bylo juz przed rozpadem Nemesis a po jej rozpadzie do sun doszly tylko 2 osoby |
O ile sie nie myle liderem byl Zazuhe? Ehh to byly czasy :D Furora wtedy to best serv byl ;]
|
Zazuhe byl Liderm Sunblade Se czy cos takiego on i kilka osob polaczylo sie z ludiz z gildia taifuna niepamietam nazwy i 3 czlonkow Last Heroes (Conrad ma'fer ; yaz'on i ja :D) i tak powstala Insomalia czy cos takiego :p
|
@ kapucha
no widzisz Ty twierdzisz ze "MUSI" upasc ja ja Ci powiem ze nie musi a co najwyzej moze :P jedyne rzeczy jakie musi to musisz jesc/pic musisz spac no i musisz zrobic kupe to chyba tyle musisz reszte to juz mozesz xD |
ja chcialem tylko powiedziec, ze taifun dzieli konto.. i wszyscy na furorze o tym wiedza. wiedza rowniez, ze ludzie z jego gildii, to nie koledzy lecz jego psy. tak ich wszyscy nazywaja.. powodzenia dead rose!
|
Prawda jest taka że Taifun~ zrobil sobie za duzo wrogow na tym servie i wkrotce skonczy sie jego kariera na Furorze :>
Taifun huntuje m/i: Spoxster, Thellionn, Magrami, Foxy Darow, Imargam, Draverik... and more, more, more... Gralem na poczatku na furorze, ale zrezygnowalem bo wbicu 35~ lvl'a. Potem gralem jeszcze troche sorcem kumpla. Pozdro Lestarvind///Vladimir Blocker///Yeebak///Wicheer///Draverik... ~Hail Old Furora~ |
Na poczatku servera Gru bylo czyms... Siedzielismy i na*******alismy ^^ 1st gilidia w ktorej byl taifun to wlasnie gilidia zalozona przez Fenixa'Gru potem po powstaniu tej silniejszej Fenix i taifun poszli tam, a wiekszosc 'Gru poszla na balety i sie skonczyl wspanialy plan podoboju furory ;pp (gilidie przeja byly konstancjusz z hiberny).
No i przede wszystkim taifun niedosyc ze mi odpisywal to bronil przed mestorem (jego "laska" (mestora rhu) mnie chciala shuncic za stanie na darashi) & oprowadzał po pohu ^^. Teraz juz lipa, a wojna nic nie zmieni poniewaz Dusskines ma za soba Sunblade na 100%. Jedyne co furora zyska to kolejnych czlonkow grona "retired". [edit] @ djmtv Ale sa rzeczy nie uniknione, np. jak nie zjem to umre, jak nie zrobie kupy to sama sie zrobi etc. Tak samo (moim zdaniem) bedzie z Dusskami. Jezeli lider zrobil sobie wrogow, a szczegolnie jak 50% z nich ma 100lvl+ to z czasem beknie za to... nawet taki strateg i power gammer jak Taifun =] |
Ja tam tylko moge powiedziec ze wczoraj taifun biegal za magrami jakis czas, nie ubil go lecz puscil pare ue w ktorym ja dedlem :OO xDDDD i oczywscie ma unjusta
jego pvp is very bad |
Cytuj:
|
czy ja wiem czy takie bad... on don'juana zabil wlasnie w ten sposob w jaki probowal magramiego ze spam ue, i nie nadazal sie uhac bo uhal sieza mniej niz dostawal wiec nie bylo co kombionwac z sdkami etc. a ze ty mu podszedles to pech ;pp
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Prawda jest taka ze Ima~ to najwiekszy lizajdup jaki widzialem :S A Katrila to ciota ktora wali na 3 onwerow.
Ima~ żal.pl |
Uhuu ;P
Cytuj:
Nie wiem wogle o co be w tym zdaniu X ( No dobra jeśli chodzi o moje zdanie (wiem że nikt mnie nie pytał :P) Na furorze istnieją bardzo dziwne układy i moim zdaniem większość graczy tego servera jest albo fałszywa albo próbująca zdobyć poklask za wszelką cene. Pozorni przyjaciele kiedy przychodzi co do czego stają przeciwko sobie i to nie tylko jeśli chodzi o tą wojne ale nawet biorąc pod uwage poprzednie. Śmiech na sali!! <lol2> Albo gównarzeria ;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wydaje mi sie ze nie bedzie chcial bo po wojnie z LL niewydaje mi sie to mozliwe. |
Cytuj:
Dzieje sie tak dlatego ze: I wiekszosc ludzi na tym serveze sharuje ( najzabawniejsze jak 1 owner kogos zabije, po jakims czasie wbija "brat" czy tam 2 owner, pada za tamten czyn ktorego czasami jeszcze niejest swiadom i ma pretensje, ze Pa itd) II charami gra pare osob noi w jakis tam sposob udalo im sie wbic ten wyszy lvl, zalozlmy 80 a w gruncie zeczy sa noobami bez poczucia honoru i lojalnosci, temu powstaja gildie na tzw dwa dni, lub tez odchadza podczas wojen z gildi czy tam inne sytuacje... III checi zyskania paru zl malo kto sie opiera wiec wiekszosc po pewnym czasie seluje postac co zatym idze, zmiania pogladow nowego ownera noi wyjscie z gildi, czy tam walka przeciwko dawnym kolega, tzn kolega, wlasciciela ktory chara sprzedal, noi potem ludzie zdziwieni ze oni ziomy byli i sie bija... Taka prawda o sytuacji w tej gze, a na Furoze sytuacja ta ma przodujacy wynik. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Axe~ wycial sam 3 osoby i pozniej spokojnie dal loga. <= Wydaje mi sie ze to dobry przyklad. |
tez mi wojna ...
|
Śmieszne rzeczy opowiadacie, padnie z 20-30 fragów, pózniej peace - jak zawsze. Nie jestem za żadną z gildii. Chociaż paru z Dusk~ dupe ratowało :)
~Yours Jojo |
Narazie nic się nie dzieje, nudna ta wojna. Ale nigdy nic nie wiadomo i może coś zacznie sie dziać. Jojo co masz namyśli mówiąc, że paru z Dusk dupe ratowało?
|
Mam na myśli to, że mi ratowało dupe :)
~Yours Jojo |
Prawdziwe Duskiness bylo za czasów Shel Phana,Mestor Rhu itp...
ale pewni ludzi z***ali jeden z najlepszych wówczas servów .. |
Wojna? Raczej kolejna bitwa o nic, wynikająca z nudów,...znając losy tego serwera zaniedlugo znowu panowie Taifun i Spoxster beda razem w guildi.
Furora to serwer gdzie każdy jest z każdym i każdy jest przciwko każdemu, tak bym to podsumowal, chociaz zdarzaja sie wyjątki jak np Sunblade gdzie część ludzi jest ze soba od poczatku serwera, przez co stają sie coraz mocniejsi, bo zaufanie w guildi to podstawa. |
Cytuj:
|
Beware Selena, something more darkness than Orshabaal Come. ^^
~Yours Jojo |
Cytuj:
|
Cytuj:
Np:Magrami wystawil konto na allegro a Thellion wysprzedaje wszystkie swoje lepsze itemy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do bycia ze soba od początQ serva to czlonkowie Duskiness moga sie pochwalic tym samym co Sunblade...Moze tylko nieco wiecej akcji bylo :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |