Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Lootpic z dl'i na Aldorze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=7028)

Mefi 04-07-2004 22:13

Lootpic z dl'i na Aldorze

Elo, zamieszczam tutaj lootpic z DL Huntu na Aldorze, jestesmy pierwszymi na tym serwerze ktorzy posiadają Royal Helmet :

22:12 You see a royal helmet (Arm:9).It weighs 48.0 oz.An excellent masterpiece of a smith.

A oto loot pic :

http://img50.photobucket.com/albums/v153/MefiSto/rh.jpg

komentarze plx ;)

Noon-Chacko 04-07-2004 22:16

Hail Del'Impro :D .

Jesteśmy poprostu zajebiści 8) .

MAgiC^ 04-07-2004 22:16

;]

Hail Del'Impro.

Stanton 04-07-2004 22:18

Gratz dla was, ale czy jesteście pierwszymi co maja RH ? No nieważne poprostu fajny loot.

Weź mnie na DL'ki :D

Atlas 04-07-2004 22:24

Git !!
Szkoda chłopcy ze mało was widzę na isarze ... :(

Noon-Chacko 04-07-2004 22:29

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Atlas
Git !!
Szkoda chłopcy ze mało was widzę na isarze ... :(

Nie gramy już na Isarze. ;(

majq 04-07-2004 22:31

No no gratulacje chłopaki! Chciałabym być na waszym miejscu :))

Atlas 04-07-2004 22:44

Naprwade nie ma szansy na powrót ? Tak na marginesie - do Gofeza - wbij do gry kiedy bo chcę sie dowiedzieć jak to sie stało,że zabiłes Anadee i Sir Tycia.

Weezee 04-07-2004 23:15

super loot.... szkoda ze nie posypal sie DSM no ale lepsze to niz nic :D

idZi Master Of Dizaster 04-07-2004 23:22

mati ?? gratuluje rh "mi jeszcze nie wypadl" :D

Styp 04-07-2004 23:33

A mozesz napisac sqad ekipy skille no i ile siedzieliscie pozatym Gratz xD

Mefi 05-07-2004 06:16

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Styp
A mozesz napisac sqad ekipy skille no i ile siedzieliscie pozatym Gratz xD
ja mialem 77/61, adrayen 70/59 a danayen nie wiem dokladnie, podobnie do adrayena, bloker 52 lvl 80/66 ale nie ebde mowil jego name :P

Cezol 05-07-2004 06:27

hehe naresczie jest ten rh na naszym servie, a ten bloker to czyżby nie Dark Tao ? :) ale i tak gratz jego, ile dlów padło ?

pozdro dla Dark Soulsów z aldorki

By$iu 05-07-2004 06:46

Gratz lootu.Szkoda ze nie ma zdjec z walki.

Mefi 05-07-2004 06:48

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Cezol
hehe naresczie jest ten rh na naszym servie, a ten bloker to czyżby nie Dark Tao ? :) ale i tak gratz jego, ile dlów padło ?

po pierwsze dark tao ma 42 lvl po drugie ma bana po trzecie to zlodziej ktory kradnie i nie pokazuje loota, jest to poprostu noob ktorego nistety znam z reala, wiec nie, nie bvyl to dark tao ^^

MAgiC^ 05-07-2004 08:07

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Cezol

Nigdy z Tao, Pamietam jak Mefiemu zajebal c Legi z Hero...

Ostach 05-07-2004 08:17

Każdy by chciał mieć takiego loota, ja nie jestem wyjątkiem ;)
GRATZ!!!!

kalashnikov 05-07-2004 09:06

Gratz rh. Ja tam jakos sie nie przekonuje do tego serwer jakim jest aldora nie wiem czemu ;/

]v[ichal 05-07-2004 10:24

hyhy gratz :D
pozdro Gofez :) szkoda ze juz nie grasz na Isarze ;/

Andy ognisty 05-07-2004 12:07

Milo byc pierwszym co ma rh?? pewnie tak Gratz i rh i skilli i levelu

MAgiC^ 05-07-2004 12:12

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez ]v[ichal
hyhy gratz :D
pozdro Gofez :) szkoda ze juz nie grasz na Isarze ;/
thx Leva :D.. Pzdro

gietol Julera 05-07-2004 13:09

gratz to czekam na next hunt i na dsm ;p

MAgiC^ 05-07-2004 13:20

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez gietol Julera
gratz to czekam na next hunt i na dsm ;p
Jka sie nie myle to Mevar ma juz Dsma, za kilka dni znowu idziemy na dle ... moze wypadnie ten dsm :D

Owocowy Shejk 05-07-2004 13:26

Po prostu mistrzostwo świata :)

Trzciniak 05-07-2004 13:32

Fajnie mieć tak jako pierwszy jakiś ekwip, ale myślę że ciekawie by było zabaczyć jak sobie z tym dlem radziliście.

MAgiC^ 05-07-2004 14:27

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Trzciniak
Fajnie mieć tak jako pierwszy jakiś ekwip, ale myślę że ciekawie by było zabaczyć jak sobie z tym dlem radziliście.
LOL? "z jakim dlem?"..
My Zabiliśmy koło 100~ dli... nie smai... Był bloker... Przeczytakj uważnie...~

Noon-Chacko 05-07-2004 14:33

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Trzciniak
Spośród wszystkich DLi (nie wiem ile ich było, całkiem sporo) tylko 2 były troche dzikie (przerzuciły się). Ale s wumie było zajebiście, prosto szło...

EXP/BOLTY był poprostu wypas, uhy też nie szły, a przerw długich nie było miedzy DLami umilaliśmy je sobie małym spotkaniem z zielonymi jaszczurkami. Oprócz tego loota na screnie były 3 serpenty 2 broady 4 plate legi... i coś tam jeszcze było (oprócz śmieci typu kusza, mace bleble).

Abdul 05-07-2004 14:35

NIe jestescie pierwszymi ktorzy maja rh -.- .
Rh i to juz od dawna ma Head Reaper i Tyrrian bodajze a co do innych to nie wiem bo ich nie znam ale nie jestescie PIERWSZYMi posiadaczami tego helmetu

btw. Dziwne ze tylko umiesciles SS'a w domku jka byl rh a nie mogles umiescic ssa z tym jak wam wypadl w czasie huntu ? ten helmet rownie dobrze moze pozyczony a nei zdobyty

MAgiC^ 05-07-2004 14:42

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Abdul
Rh i to juz od dawna ma Head Reaper i Tyrrian bodajze a co do innych to nie wiem bo ich nie znam ale nie jestescie PIERWSZYMi posiadaczami tego helmetu

btw. Dziwne ze tylko umiesciles SS'a w domku jka byl rh a nie mogles umiescic ssa z tym jak wam wypadl w czasie huntu ? ten helmet rownie dobrze moze pozyczony a nei zdobyty
lol? pozyczony ? kto by ci pozyczyl Rh ?
Ten Rh Zlootowalismy mmm... niecaly tydzien temu, ale dopiero tearz postanowlismy umiescic to na Tibia.pl... pytalismy sie czy ktos ma Rh.. nikt nie mial czyli jestesmy PIERWSi... pzdro~

Noon-Chacko 05-07-2004 14:42

Cytuj:

Kim ty wogóle jesteś cżłowieku... DL Hunt cały dzień wypadł nam Rh i nie wrzucaj ściemy xD

Abdul 05-07-2004 14:59

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez MAgiC^
Cytuj:

Czy ja mowie ze ktos mi pozyczyl RH ?

To cos slabo sie pytaliscie z tym RH dawaliscie msg na trade typu "who got rh?" jezeli tak sie nie dziwie ze nikt nie mowil ze go ma.
Dajcie mi ss'a z tym jak rh byl wyciagniety z DLa bo watpie ze akurat macie tylko jednego ssa i to w domku, na bank zrobilicie ss'a po tym jak on wypadl.

Bo tylko z jednym ssem i to w domku z lootem to ciezko jest uwierzyc ze akurat "zdobyliscie "go

MAgiC^ 05-07-2004 15:25

Cytuj:

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez MAgiC^
Cytuj:

Czy ja mowie ze ktos mi pozyczyl RH ?

To cos slabo sie pytaliscie z tym RH dawaliscie msg na trade typu "who got rh?" jezeli tak sie nie dziwie ze nikt nie mowil ze go ma.
Dajcie mi ss'a z tym jak rh byl wyciagniety z DLa bo watpie ze akurat macie tylko jednego ssa i to w domku, na bank zrobilicie ss'a po tym jak on wypadl.

Bo tylko z jednym ssem i to w domku z lootem to ciezko jest uwierzyc ze akurat "zdobyliscie "go
lol... Nikt z nas sie nie zapytal "who got rh" na trade...
Pytalismy sie Tyrraina, Head Reapera i MEvara czy Maja Rh... Powiedzieli ze nie maja... Czyli jestesmy Pierwszymi Ownerami Rh an Aldorze....

@ Jak nei my go zlotowalismy no to skad go MAMY ?!

Screena nie wiem czy mamy, chyab ze MEfi Screenował...

Btw, Kim ty wogule jesteś ??!

MAgiC^ 05-07-2004 15:35

Teraz nie wiem... Czy jesteś zazdrosny ? :D:D że to nie ty np pierwszy zagarnąłeś RH, czy chcesz sie kłócić czy Jesteś zwyczajnym Noobem ?

Noon-Chacko 05-07-2004 15:47

http://www.republika.pl/bardzoac/innyszajs/foto.jpg

Dowód numer 2 :rolleyes: . Coś jeszcze na ten temat Abdul ?

MaRs.Pl 05-07-2004 16:07

no widać że abdula zatkało, ten rh leży u mefiego w domq, jak grasz na aldorze mógłbyś się czasami przejsc do venore do tego domq i jak by byl ktos tam to poprosic zeby pokazali ci ten rh jak nie wierszysz nadal...

Abdul 05-07-2004 16:08

Zazdrosny nie jestem bo nie ma czego zazrdoscic. Tylko moim znadniem ejstescie zdeka dziwni tak bardzo chronicie by nikt sie nie dowiedzial kim jest bloker. Bez powodu go tak nie ukrywacie. Czego sie boicie ukrywajac go ? A teraz juz lepiej ,jest jakis w "miare" wiarygodny dowod

MAgiC^ 05-07-2004 16:42

Tak mamy powód i nie pdoamy nejma blokera.

Noon-Chacko 05-07-2004 16:46

Cytuj:

Zazdrosny nie jestem bo nie ma czego zazrdoscic. Tylko moim znadniem ejstescie zdeka dziwni tak bardzo chronicie by nikt sie nie dowiedzial kim jest bloker. Bez powodu go tak nie ukrywacie. Czego sie boicie ukrywajac go ? A teraz juz lepiej ,jest jakis w "miare" wiarygodny dowod

My już swoje udowodniliśmy (jeżeli nie wierzysz dalej twoja sprawa). To, że imię bloekra jest owiane tajemnicą to jest sprawa tylko Del'Imprów i samego blokera. Myśl co chcesz. Myślę, że to już koniec tematu, chyba, że chcesz się trochę popluć jeszcze (ponabijać posty).

Elendart 05-07-2004 16:55

woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow
zajebiscie macie
pozdro

Cezol 05-07-2004 16:58

heh niedługa ja wam będe blokowac dle, skile już mam, teraz wystarczy mi nabicie lvlu, ale najpierw planuje z Wietkiem isc na necro i hero :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16.