Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Krowy na tibi?! Czyżby robota Chupacabry?! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70432)

Toxic! 25-03-2006 15:50

Krowy na tibi?! Czyżby robota Chupacabry?!

Prosze nie brać tego tematu na poważnie :)
Krowy jakże porzyteczne zwierzęta, które dają mleko (pij mleko będziesz jak black knight!!) ... DLACZEGO NIE MA ICH NA TIBI!!?? Mam pewną tezę 8o... Dawno dawno temu, krowy żyły sobie w spokoju zagryzając trawke w okolicach małych wiosek. Lecz ich błogie życie zakłucił MORDERCA KRÓW! Krowy ginęły jedna po drugiej... Reszta emigrowała do innych krajów (gier)... Na pewno każdy słyszał o potworze żyjącym w brazyli, który wysysa krew z kóz! CHUPACABRA!! To on jest odpowiedzialny za wyginięcie tego gatunku!! Jeśli ktoś z was spotka krowe JEST ZOBOWIĄZANY JĄ NAKARMIĆ I ODDAĆ TOWARZYSTWU OCHRONY ZAGROŻONYCH GATUNKÓW!! :] Wdg mnie jest to idealny pomysł na fake... Jeśli ktoś byłby zainteresowany moge napisać scenariusz :D :P! sam nie umiem robić fake'ów :(

Nie wiedzialem do jakiego dzialu to umieścić... jeśli temat jest uważany za spawn prosze go usunąć... B)

Fire Necromacer 25-03-2006 16:44

LOL, mówisz jak mój kolega z klasy, ale on zamiast krów, opowiada o historii skarpetek, albo rolników... nie śmieszą mnie jego teksty..
Niestety twoje "opowiadanie" moim skromnym zdaniem, nie nadaje się zupełnie na fake i jest zupełnie nie śmieszne.. (bez komentarzy: "ale ty jesteś smutas, nie jarzysz takich superowych tekstów!..."

Toxic! 25-03-2006 17:28

poniosło mnie sorry :faceoff:

Yoh Asakura 26-03-2006 23:35

http://i10.photobucket.com/albums/a1...d/mex272di.jpg
Krowy mogą się już czuc bezpiecznie.
@Down:
Co jest śmiesznego w zdechłej El Czupakabrze ?
@Edit:
Do niedowiarków którzy mówią,że to nie El Czupakabra:
Zalecam krótką wizytę w Abn (Abnormal),przekonacie się,że to nie fake.
@Edit2:
Dla chłonnych zdjęc z Czupakabrą w roli głównej:
http://img39.imageshack.us/my.php?im...22226198zn.jpg (thx for Kuna),http://img67.imageshack.us/my.php?image=chupac10jo.jpg (thx for Kuna),http://i10.photobucket.com/albums/a1...yklad/orig.jpg (thx for Evul Tibian).
A jak ktoś chce jeszcze coś o niej poczytac:
http://fantastyka.elixir.int.pl/articles.php?id=165 (thx for Evul Tibian).

Toxic! 27-03-2006 12:09

huahuahuahuahuahauhuhauha... leże na ziemi ze śmiechu :D masz poczucie humoru :P heuehueuehuheuheuheuehueh... ALE TO TROSZKE PRZERAŻAJĄCE :P huahuahauahuahahua uahuahuahua .... wymiatasz ...:faceoff:

Lord kasztanowiec 27-03-2006 12:49

moz emi kto spowiedziec co to na tym zdjęciu? xD

Toxic! 27-03-2006 13:39

prawdopodobnie CIUPAKABRA... Tak wyglądają orki na tibi :p :p

emilok 27-03-2006 14:37

jak możecie tego nie rozpoznać ??
ja już po dwóch sekundach wiedziałem coto jest :-]
trzeci z braci K.:P

Walekifa 27-03-2006 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toxic!
huahuahuahuahuahauhuhauha... leże na ziemi ze śmiechu :D masz poczucie humoru :P heuehueuehuheuheuheuehueh... ALE TO TROSZKE PRZERAŻAJĄCE :P huahuahauahuahahua uahuahuahua .... wymiatasz ...:faceoff:

:l

@ Topic

Ale masz twierdzenia :l Czy to aż takie ważne żeby pisać o tym temat? :]

Rezz 27-03-2006 17:46

Fajna psycha xD glowi mnie tylko czy ten potwór naprawde istnieje ;p i cyz to nie fake

Helixaw 27-03-2006 21:17

Mi to na fokę wygląda...

Boss'iarz 27-03-2006 21:38

Ble

jak takie cos moze zyc :/ To Wyglada jakby go ... :) Moim Zdaniem To to moze byc krzyzowka np. szczura, a psa ROTFL :)

Sashion 27-03-2006 21:46

Matko po co ja tutaj wchodziłem : ( po co czytałem informacje o czupakabrze:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wikipedia
Polskim odpowiednikiem Chupacabry jest występujący na Pomorzu Zachodnim Pomórnik.

A ja niestety mieszkam na pomorzu zachodnim -.-''

Jezol_Knight 27-03-2006 22:02

Nemesis po wizycie w salonie pieknosci 8o

A co do Krów, to może niech Cipsoft zrobi corride ;) <---- joke

Walekifa 28-03-2006 01:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boss'iarz
jak takie cos moze zyc :/

Ciekawe jakbyś ty wyglądał ze smasakrowaną od pałki głową,obdarty ze skóry,z tego co widze lekko przypieczony :D i ogólnie joł.

Toxic! 28-03-2006 14:52

Wdg mnie te stworzenia żyły już dawno temu... teraz jest to wymarły gatunek...

kaczi 28-03-2006 15:10

Chupa~ zabija(ła?) kozy, a nie krowy...

A ja nadal sądzę, że nie było tylko jednej Chupacabry...

Toxic! 29-03-2006 07:33

sama nazwa Chupacabra oznacza wyssysacz kóz lub coś podobnego :) zabija nie tylko kozy... zdarzyły się przypadki zaatakowania człowieka!! Na pewno jest tego więcej... może kilka 3-10 pozostało przy życiu!

Boss'iarz 29-03-2006 08:55

:)

Jedziemy je powybijać ? Wezniemy Sprzet i bedzie Spoko :) Tibia na real'u :P

P.S.
czy pałka drewniana moze byc jak battle hammer?

Rhodd 29-03-2006 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczi
Chupa~ zabija(ła?) kozy, a nie krowy...

A ja nadal sądzę, że nie było tylko jednej Chupacabry...

Kozy, krowy, byki, kurczaki, konie, owce, psy itp... Widzialem raz na "Nie Do Wiary" reportaz z Brazyli... Znalezli babke w swoim domu bez oczu, narzadow wewnetrznych, krwi, mozgu itd... FUJ :P Strasznie to wygladalo ;p

Boss'iarz 29-03-2006 10:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sashion
Matko po co ja tutaj wchodziłem : ( po co czytałem informacje o czupakabrze:

A ja niestety mieszkam na pomorzu zachodnim -.-''

Lepiej nie spij w nocy :) Ona przyjdzie zagryzie Cie na smierc i zje Ci wosk z uszu :)

Hubi knajcik 29-03-2006 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boss'iarz
Lepiej nie spij w nocy :) Ona przyjdzie zagryzie Cie na smierc i zje Ci wosk z uszu :)

Heheh:D
Niech tylko dotknie mojego wosku z uszu, to zrobię z nią to co na zdjęciu8o

Sindbat 29-03-2006 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rhodd
Kozy, krowy, byki, kurczaki, konie, owce, psy itp... Widzialem raz na "Nie Do Wiary" reportaz z Brazyli... Znalezli babke w swoim domu bez oczu, narzadow wewnetrznych, krwi, mozgu itd... FUJ :P Strasznie to wygladalo ;p

A ja widziałem "babke", która latała i zjadała samoloty -.- oczywiście w programie "Nie no stary".

Yamiii 29-03-2006 23:42

:D po przeczytaniu tematu nie wiem czy mam się śmiać czy płakać (:P) ale raczej to drugie =P Ciupakabra (czy jak to sie tam zwie xP ) ... do tego to zdjęcie... wole nie wiedzieć kto, a raczej co to było przed zmasakrowaniem... x) ale ogólnie TEMAT bardzo ciekawy, interesujący no i wogóle tak potrzebny ... X.x ... tylko napisać w tytule: dla osób o mocnych nerwach.

ps. Ja mieszkam w zachodnio-pomorskim, mam nadzieje że "to" mnie nie złapie. Zresztą patrząc na tą głowe ze zdjęcia można wywnioskować że CIUPAKABRA nie żyje... <łezka>

Khazar 30-03-2006 01:21

Ha! a ja wiem gdzie sie podzialy tamte prywat... nie, to nie to :P wiem gdzie sie podzialy krowy z Tibii. Zastanawial sie ktos kiedys dlaczego ich tak duzo w Diablo 2 na sekretnym poziomie? Macie odpowiedz:D

Toxic! 30-03-2006 07:56

Nie Do Wiary KŁamie!! WiĘkszoŚĆ Z Tego Co Tam GadajĄ To Bzdury... Lepiej PoszukaĆ Na Necie SĄ Dobre ZdjĘcia Relacje ŚwiadkÓw Itp.:) hehheheeh krowy emigrowaly do diablo... JAK JE ŚCIĄGNĄĆ SPOWROTEM ?? :P MOŻE PO JAKIMŚ UPDATE CIPY WPROWADZĄ COW :P

emilok 30-03-2006 08:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazar
Ha! a ja wiem gdzie sie podzialy tamte prywat... nie, to nie to :P wiem gdzie sie podzialy krowy z Tibii. Zastanawial sie ktos kiedys dlaczego ich tak duzo w Diablo 2 na sekretnym poziomie? Macie odpowiedz:D

W diablo ich tyle jest, ponieważ przypomnij sobie jak brzmiał czit w StarCrafcie na przejście lvl'a. :P

Thero 30-03-2006 10:27

@UP
"no cow level"?

Cytuj:

JAK JE ŚCIĄGNĄĆ SPOWROTEM ??

Jak najszybciej.
Btw. Znając profesjonalizm CipSoftu krowa będzie miała czerwone oczy i będzie wielkości cyklopa, o pięciu kopytach nie wspominając.

Kele 30-03-2006 12:05

Pamietam, byla kiedys bardzo dawno dyskusja o Chupakabrze na 4um abnormal, ale w tej grupie (przynajmniej jak ja byłem) zdarzał się max 1 post na tydzień...

@down
Cry :( Czuje się jak zagęszczacz :<

Yoh Asakura 30-03-2006 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kele
Pamietam, byla kiedys bardzo dawno dyskusja o Chupakabrze na 4um abnormal, ale w tej grupie (przynajmniej jak ja byłem) zdarzał się max 1 post na tydzień...

To dziwne,bo jak Cie nie ma to grupa się jakoś ożywiła :P

Walekifa 31-03-2006 00:28

Cytuj:

Nie Do Wiary KŁamie!! WiĘkszoŚĆ Z Tego Co Tam GadajĄ To Bzdury... Lepiej PoszukaĆ Na Necie SĄ Dobre ZdjĘcia Relacje ŚwiadkÓw Itp.:) hehheheeh krowy emigrowaly do diablo... JAK JE ŚCIĄGNĄĆ SPOWROTEM ?? :P MOŻE PO JAKIMŚ UPDATE CIPY WPROWADZĄ COW :P

HaHaH,aLe jesTeś Joł!ŚciąGnieMy KRowt Z diABlo i bĘDzIę GiTeS zIOm!!

A tak na serio,nie dowiary to w 50% prawda,a w 50% kłamsrwa, Czasem pokazują coś fajnego. Ale na przesuwane przez schowanych ludzi szafy na linkach nagrane na słabej jakości kamerach by mniej było widać mnie nie kręcą.

Magik van Kamikadze 31-03-2006 18:01

[quote=Yoh Asakura][cut] Nie cytujemy zdjęć[/cut]

kur*** co to jest feik??
sory za zdiecie::P

Toxic! 31-03-2006 20:17

:faceoff: ja nie moge oglądać "Nie do wiary" bo ten program mnie tak wqrza!! MAM OCHOTE TELEWIZOR WYWALIĆ PRZEZ OKNO!! Na początku programu zawsze zapowiadają "dziś idkryjemy tajemnice xxxxxx" i ups... kamera im się wyłaczyła jaka szkoda X( TAK JEST PRAWIE ZAWSZE :p

HHEHEheheehheHEE Cipsoft może podpisać pakt z diabłem (diablo) żeby co roku wysyłał kilkanaście krów do tibi a oni w zamian postawią mu ołtarzyk na którym redskulle będą składali ofiary... ;)

Leweracja 01-04-2006 00:34

Rotfl >10 znak0w<

Radosny~ 02-04-2006 00:18

"co to kurde jest"...te zdjecie z odcietym lbem jakiejs czuka cos...mnie rozwalilo...

Evul Tibian 02-04-2006 12:40

To zdjecie z odciętym łbem o ile pamietam sam dawałem na forum Abnormal, ale wątpie w to, że gdyby zabili chupacabre to jej łbem bawiła by sie wiejska ludność, przecież za to dostaliby grube pieniądze...

Radosny~ 02-04-2006 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evul Tibian
To zdjecie z odciętym łbem o ile pamietam sam dawałem na forum Abnormal, ale wątpie w to, że gdyby zabili chupacabre to jej łbem bawiła by sie wiejska ludność, przecież za to dostaliby grube pieniądze...

ty...ale zobacz morde tego stwora..obejrzyj sobie jakies face of death i porownaj...albo genialnie wykonany fake na rl, albo ktos na prawde zabil ten shit..obejrzyjcie sobie film pt "zejscie" horror..tez o takich stworzeniach x) tylko ze te z filmu polowaly na ludzi xO

dinuz 03-04-2006 00:28

Chupacabra wysysa z ofiar mozg... I zyje w Brazyli... Domyslacie sie do czeog zmiezam?? B)
A pozatym jakbyscie w zyciu przeczytali i obejrzeli tyle zdjec co ja o UFO i tego typu usrojstwach to byscie poczuli ten bol o 3 w nocy jak ci cos stuka do okna i czujesz ze zaraz nadejdzie :kat: W takich momentach mam ochote isc sie wrabac starym do lozka :faceoff:
A slyszeliscie moze o Area 51 w USA?? Tam to dopiero sie dzieje... Cos czuje ze jakbym sie tam znalazl w srodku laboratorium to bym:
a) wykitowal na miejscu :(
b) nie zasnolbym do konca zycia i umarl z wycienczenia :baby:
A pozatym w Area 51 maja najdluzy pas startowy na swiecie, a jesli spytasz sie kogos z pentagonu albo jakiegos waznego osobnika : "Ej wiesz co to jest Area 51??" a on ci powie:
a) "O czym ty k***a gadasz??!!"
b) "Masz prawo milczec. Wszystko co powiesz moze byc..."

Trosze sie rozpisalem :baby: ale to moj pierwszy post na Tibia.pl :dance: :dance:

Toxic! 10-04-2006 07:26

ee... Area 51 to to miejsce na pustyni Nevada? Zaraz poczytam o tym na necie :P może to oni zakosli krowy 8o (taki żarcik)

Serphilim 10-04-2006 08:15

muah

dinuz mogles sie wiecej rozpisac o tym area 51

jak nie ty to ja :

w ktorys tam roku podobno statek ufo sie rozbil na ziemi i na obszarze wielu km od tego miejsca jest area 51 (ja tam wyczytalem w fakcie B) ) no i tam sobie te agencje CIA, FBI, NASA prowadza badania,
a i do zdjecia z 1,5 roku temu moj starszy dostal to na maila a ja bylem posrany

poza topicem slyszal ktos kawalek area 51 ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:27.