![]() |
Loot z Orshabaala i Demodrasa
Pewnie wiele osób pokonalo Orshabaala, albo chociaż pomagało w pokkonaniu go, albo zna takie osoby. Interasuje mnie loot z niego, nigdzie nie jest konkretnie powiedziane co z niego wypada, co najwyzej jest opisany pojedyńczy przypadek na jakimś świecie, a było ich tyle, że ciężko przejrzeć samemu wszystkie takie tematy i przeanalizować wszystkie posty.
Piszcie w tym temacie o lootach z Orshabaala, spróbujcie się dowiedziećco z niego wypada, na pewno rary thunder hammer napewno i to wszyscy doskonale wiedzą. Piszcie również o lootach z demodrasa on jest jednym z potężniejszech bossów, więc powinny z niego lecieć rary. Interesują mnie fakty, konkretnie co wypadlo, oczywiście nie w stylu wypadlo 7 gp, tylko chodzi o itemki. I nie chce takich tekstów że na przykład ktoś słyszał że ktoś słyszał że ko.muś coś kiedyś ponoć wypadlo, interesują mnie fakty i konkrety. |
Z jednego Orshabaala wypadły G Legi i MMS. Przynajmniej blokerowi się zwróciło. Mam film jeśli ktoś nie wierzy, a przynajmniej powienienem gdzieś mieć.
|
Słyszałem co nieco o Thunder Hammerze i Great Shieldzie, ale to nie na 100%, poza tym że TH na 100% wypada (look topic Potwory) :>
|
Z tego co się orientuje zabito 3/4 sztuki w ogóle, a skutek z tego taki: Thunder Hammer, Mastermind Shield, Golden Legs, Big Gem (or smth like that) i duperele. Chodzą ploteczki, że i Demon Legi lecą z Orshiego, ale to tylko ploteczki.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
z tym sie troche nie zgodze Orsha zabijaja okolo 5 razy w miesiacu, ale raczej troche czesciej, a po zatym jak gralem na Novie to 2 razy tam zabili Orsha, raz undaed slayer(jak sie pomylilem w nicku to sorki) na nim dednal |
orsha zabito z 5/6 sztuk
loot to min. thunder hammer, g legi, mms slyszalem tez, ze z jednego orsha ktos podkosil loota i do teraz nie wiadomo co wypadlo :( - d legi? great shield? :> |
Więcej orshabaali zabito niż 5-6 >.< sam mam filmiki z ~5, a ściągam mało które... loot - na pewno thunder hammer, g-legs (mms nie jestem pewien :P), kasa, silver dagger, mind stone chyba, big emerald chyba... look potwory na tibia.pl, sam więcej nie wiem xD
|
Loot z Orsziego
A skąd wiecie czy czasem z Orshabaala nie wypada niezwykle rzadko Magic Long Sword, Dragon Scale Legi, Golden Helmet i Golden Boootsy. Niestety tego chyba nigdy się nie dowiemy.
|
fire axe ii uwaga snakebite rod
|
Ajjj nei widzieliscie filmiku na tibia.cams ???
NA jakims swiecie nei pamietam polecialo uwaga .... a nikt o tym nei wiedzial gdy zabili osrhabaala pelno noobkow sie lognelo i 1 wlasnie zn ich przesunal orshiego dopiero po 5 sec zostal zabity i nic mu nie polecialo.....Oczywiscie nicku nie podam....PO 4 dnaich gdy afera znikla patzre w domku w ankh kolo pokazuje d legi.......................... WTF ?? |
Z orsha wypada two handed sword(albo jak to sie tam pisze :P)
|
Ja mam filmik jak na Obsidii 104 hyba czy 124 ek bloka orshabaala i leci....... no wlasnie..... 4 talony fire axe i two handed, malo uhow cos mu zeszlo, szybko padl i tylko ten marny loot. Wspolczuje dla tego goscia... :confused:
|
A więc cytuje
Cytuj:
Cytuj:
Wszystko. |
@up
jesli masz pisac to co jest tylko na stornie glowne tibia.pl to siec cicho bo np. nie ma gl itp... |
Wiesz co na Tibia.pl nie pisze calego loota, ponieważ po pierwsze nie ma kto tego codziennie zmeiniać, a po drugie raczej nie mogą pisać wszystkiego co usłyszą muszą mieć potwierdzone informacje i nie sądze żeby widzieli wszystkie filmiki i ss z Orshabaali, ponieważ ich już bylo duuuzo, ale wiele osób nie ujawniło loota
|
Moj kolega kiedyś przesłał mi film z hunta na demondrasa a loot był taki: DSM, 5 dragon ham, fire axe i 138gp
|
hmmm niejestem najlkepszym znawcą ale looty z bossów powinienn byc to loot z danego potworka + o kilka wzbogacony czyli z orsha bedzie mojim zdaniem leciec mpa tyle ze niezwykle rzadko+ tacy inny loot z demonów +TH i tak itam, z bossa DL'i Dsm ofkors i inny shit co leci z dli to moje skromne zdanie
pozdrawiam sry za brak skladni itp |
@up@up@up@up:
Czemu nie?To jest chyba dobre zródło:p . @up@up@@up:Wiem ale z tej strony chociaż coś jest napisane.Nie hunciłem nigdy orsha(nawet demka8o )więc za bardzo nie wiem,jednak napewno dodatkowo jest golden helmet(słyszałem)oraz pododbno golden bootsy(też słyszałem choć w to nie wierze).Jak ktos huncił orsha z tego forum(do tego mam wątpilowości:faceoff:). Cytuj:
|
Cytuj:
|
widizalem filmik z obisidi i wylecial sam shit np. fire axe ALE!! uwaga moim zdaniem na 99,(9)% KTOS COS PODWALIL!!!!!!!!! jestem tego pewny gostek sie lognol tuz po zabicu orsh zostal zazucony itemkami i przez chwile ten co krecil filmik i blokowal nie mial do niego dostepu!!! A potem sprawdzil cialo orsha (shit) poczyl sprawdzal pokoleji ciala noobow ktorzy zostali zabici przez ludzi obok ( za prube krojnia loota) I CO SIE W NICH ZNALAZLO!!??? otorz jeden mial w BP SWOJ CHELM czyli steel helmet, hmmmm Dlaczego mial go w bp a nie na sobie?? moze dlatego ze wylecial mu jakis dobry helmet?? czyzby golden czy moze tylko demon?? na to pytanie odpowiedzi nie znam:P Ale na bank jakis rar zostal podwalony
|
up@ A nie pomyślałeś, że ten steel helmet mógł być z ciała??Może po prostu znalazł go w ciele i włożyl do bp.Dlatego ja nie byłbym taki pewny, ale cóż każdemu wolno wyraźić swoje przekonania.
|
Demodras
Kiedys przy bardzo starej Tibi wystepował ogromny bug.
A mianowicie chodzi o Demodrasa. Ten bug sprawiał że każdy Pierwszy zabity Demodras po restarcie serva zostawiał Dragon Scale Legi. Niestety (!?) bug usunieto z przyczyn wiadomych. Moge tylko powiedzieć że takie "cacko" kiedyś "cackiem" niebylo. Zawsze ekipy chcące zabić Demodrasa ustawialy sie przy wejściu do jego jaskini. Później reset i.... są legsy:D:D:D PS. Kiedys sam takie mialem xD PS.2 o tym bugu wiedziało baaaaardzo mało osób :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesli chodzi o Orsha mam (albo mialem i juz nie mam:( ) filmik w ktorym Orsha bloczy 156 EK i wypada D ARM, g sword i jakies smieci. |
Dzisiaj jako shooter byłem ubić demondrasa i wypadł rh
Na Only Lunara screeny są w dziale zdjęcia |
Cytuj:
|
28 czy 29 (jakoś tak) marca pojawił sie ponownie Orshaball na Chimerze.
Zabili gow neicale 3 minuty ;p A loot taki: 3 talony i 141 gp xP |
Click! <- Loot itp. wg TibiaWiki.
(Wiarygodne, strona prowadzona przez jednego z GM'ow Erig'a.) Orshabaal w ostatnim miesiacu pojawil sie 5 razy, a zostal wprowadzony jakis czas temu, wiec pojawial sie wiecej niz 6 razy jak zakladacie ;) |
Powtórzę koleżankę(?) nademną:
http://tibia.erig.net/Orshabaal A dla leniwych: Loot: Gold, Energy Ring, Talons, Green Gem, Golden Mug, Great Shield, Thunder Hammer, Teddy Bear, Magic Plate Armor, Devil's Helmet, Black Pearls, Silver Dagger, Golden Legs, Mastermind Shield, Snakebite Rod, Two-Handed Sword, Small Sapphire, Strange Symbol, Mind Stone, Double Axe, Fire Axe. http://tibia.erig.net/Demodras Loot: 0-190 Gold, Dragon Ham, Small Sapphire, ? P.S Pewnie znów znajdzie sie powód żeby bana dostać, ale cóż - modki sie mnie czepiają ;s P.S2 Mój nick jest zgodny z regulaminem i nie reklamuje tego głupiego Anty Virusa! |
źródło wiarygodne, ale na temat lootu z demodrasa nie za wiele pisze, a w loocie orscha zabraklo demon armu ktorego ponoc widziano, nie wszystko jest zanotowane
|
na Eterni ida sluchy ze z pierwszego Demodrasa na Eterni posypaly sie DSL ale to tylko plotki +150 lvlowców
|
A wiec byl filmik na tibicams, jak z demo~ wypada DSM, moze to nie jakis rare ale zawsze 50l+ jest. A i na tibia.pl w dziale potwory nie ma nic o DSM ^^
|
Cytuj:
na forum tez nie ma nic specjalnego, poniewaz wypowiadaja sie specjalisci grajacy od pol roku z sukcesem w postaci 13 levela i plate armora |
Th...
No, no Thunder Hammer to nie lada RaR... :D Goscie to mieli farta. Demon legi moga z Orsha latac ale rzadko kto wie??????...:evul:
|
niebede mowil: słyszłem ze..... tylko tak jak chesz fakty z dowodami(bez:)
wszystkie itemy potwierdzam mijimi wifmikami i jest ich duzo.... i neichce m sie dawac ale mozesz wiezyc na slowo. Thunder hammer Golden legs Fire axe Two handet sword gp talony mind stone black pearls Silver dagger strange symbol i inny mniej warzny syf..... niemam filmu z mms wiec niewiem, z orsha NIE wypadla jak dotąd zadna z czesci demon seta... ale ponoc... to sa pogłoski na które neima miejsca.. |
ostatnio orsz padl na celescie, i podobno wylecialo great shield. mowil tak GM Xadam takze jest to bardzo mozliwe, ale nie pewne
|
;]
LOOT Z ORSHABAALA>:
, Energy Ring, Talons, Green Gem, Golden Mug, Great Shield, Thunder Hammer, Teddy Bear, Magic Plate Armor, Devil's Helmet, Black Pearls, Silver Dagger, Golden Legs, Mastermind Shield, Snakebite Rod, Two-Handed Sword, Small Sapphire, Strange Symbol, Mind Stone, Double Axe, Fire Axe. LOOT Z DEMODRASA>: Gold, Dragon Ham, Small Sapphire,Royal Helmet,Dragon Scale Mail Źródło:http://tibia.erig.net:evul: więc wiadomości są prawdziwe. |
Szkoda ze na securze jeszcze nie bylo Orsha~~ :(
|
Postarajcie sie tez uwzglednic tych co nie pochwalili sie lootem.
Nie wierze w demon legsy, demony army bo CS chce sie odbic od OTSa a nie przerabiac Tibie na jego wzor. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52. |