![]() |
Ile miesięcznie wydajesz na gry komputerowe?
Chcielibyśmy się dowiedzieć ile Wy, nasi uzytkownicy wydajecie miesięcznie na gry komputerowe. Tytuł gry nie jest ważny. Liczą się pieniążki wydane na zakup nowych i starych gier, wykupienie PACC i ich odpowiedników w innych grach (WoW i inne).
Zapraszam do wypełnienia ankiety. Osoby, który kupują tylko PACC zaznaczą opcję nr 3 - Od 20 do 50 PLN miesięcznie |
Ja tylko pacce kupuje :P Na razie nie gram w inne gry komputerowe, a jak gram to pozyczam xD:dance: :dance:
|
ja raz na pare miesięcy 20 zyta albo porzyczam :P:P:dance:
|
tibia forever
lol niewydaje kasy na gry bo gram tylko w tibie (pacc) atuaj to tylko na pacca kase wydaje:faceoff: :faceoff:
|
Po co wydawac kase na jakies gry jak mozna na co innego ;]
bez skojarzen ;] |
Po co wydawać na gry? Wolę wyjść z przyjaciółmi do kina, impre zrobić, etc.
LOL... maniacy komputerowi... |
Cytuj:
|
ja wydaje kase na itemki i pacc
B) |
Cytuj:
lol :D |
Minely juz czasy, kiedy wydawalem kase na gry. Teraz zdecydowanie wole kupic sobie gitare, dobry sprzet grajacy, plytke z muzyka, czy ciuszki.
|
Wiem że programiści tez muszą z czegoś żyć, ale według mnie wydawanie pieniędzy na grę (która kosztuje 100-250 zł w dniu premiery) to głupota.
Zawsze znajdzie się ktoś kto kupi daną gierkę i pożyczy, albo ... . |
Ja raz na jakiś czas kupię jakąś gierkę jeśli jest naprawdę fajna ;) (np. CoD 2, AoE 3, niedługo na 100% Heroes 5 :P).
|
Ja powyżej 100 zł.Zawsze raz w miesiącu znajdzie się bardzo dobry tytuł, który warto mieć.Do tego jeszcze wydaję parę złoty na gazety.
|
Hmm poco kupowac jak mozna sciagnac ?:PPP
Ja osobiscie gier nie kupuje jak juz to dostaje na uro w prezencie :P |
Cytuj:
Ludzie ciężko pracują (często po kilka lat), aby zrobić dobrą grę, a ty chcesz ich po prostu okraść... Mam nadzieję, że ludzie w końcu to zrozumieją i docenią wysiłek innych:confused: |
Cytuj:
|
Cóż, ja na gry nie wydaje. Wole zadbać o siebie, kupić jakieś fajne ciuchy, iść do klubu czy gdzieś z przyjaciułmi.Po co marnować życie przed komputerem? Przyznam się, że mam całą pułke wypchaną piratami, każdą płyte mam za darmo od znajomego, i wcale mnie to w sumienie nie gryzie :). A gram również bardzo mało.
|
Niestety, kani mani, mieszkamy w Polsce a tu są sami cffaniacy którzy myślą że ściąganie piratów jest 100% OK >.>
|
Ja jedynie mam jeszcze tą słabość do Tibii... bez PAcca, to jednak nie to samo. Ale w ogólności, poza Tibią - żadnych wydatków na gry.
|
Cytuj:
|
Mam nadzieję, że kupowanie czasopism komputerowych też się liczy? W końcu to też jest coś na zasadzie gier - płytki z nich, a do tego można sobie jeszcze poczytać (jak ktoś tego nie umie, to ma obrazki). Ja np. gram od niedawna w świetnego Splinter Cella z CDA.
|
Ja nic nie wydaje xD
Od czego ma się neta?I stronki z free grami?XD A jak coś to sępie od kumpli.Mam chyba ten urok bo ich dręcze dręcze aż mi pożyczają i mówią żebym s*******ał xD Ostatni raz gre kupiłem ładne pare miechow temu. |
Cytuj:
A jeśli chodzi omnie to 20-50 zł miesięcznie...na... PACC zakupiony przez tibia.pl !! |
jeśli chodzi o mnie to nie wydaje kasy na gry, nooo, czasem CDA kupie ale to dla AR a nie dla gier xd, kocham czytać texty smuggler'a, nikt nie ma tak bliskiego memu poczucia humoru.
na pacca nie wydaje kasy, kosztuje mnie on 90k~ |
@
Ja, nie wydaje więcej niż 20 zł ;] I powiem wam że nie kupuje piratów ;]
Gram tylko w Counter-Strik'a patch 1.6 i był to jedno razowy zakup ~50 zł i gram też w ********* i tam "PACC" kosztuje ~7 zł przy zaplacie sms-em ;] I zgadzam sie z wypowiedziami poprzedników ten kto P.I.R.A.C.I. to palant i złodzie! aff.. ~Pozdro:dance: |
"zamiast ściągać z internetu, lepiej zaj* to ze sklepu..."
Osobiście, gier nie kupuje. Ostatni zakup jaki miałem to CS 1.6 2 lata temu. |
20 - 50zł - głównie to 20 na CDA (czyli ~3 full gierki ;)) i czasem jak mam trochę więcej $ to na inny oryginał. O dziwo, nie ciągnę od paru lat na piratach choć kiedyś to non stop xD zacząłem doceniać robotę innych ;p
|
Zaznaczyłem że wydaje 20 pln / miesiąc ale to nieznaczy że kupuje gry za 9.99 tylko to że kupuje raz na rok około gre za 100 zł~ , niestety zabrakło takiej opcji :D
|
Nie wydaje pieniedzy -nawet- na Tibie, gram w to od przeszło 4 lat i ani razu nie miałem PACC'a. Zawsze znalazł się inny sposób wydania pieniędzy. Siedzenie przed kompem i nawalanie w klawe 24/7 zeby dobić ten smieszny lvl to dla mnie nienormalne.
Ta gra to przyjemność jezeli nie mam co robić. Każdy z Nas powinien poświęcic czas na jakieś pożyteczne rzeczy... np. przeglądnięcia słownika? ... 22:02 xXx: rze <- to jest trochę śmieszne :faceoff: ale też smutne... :( ale dobra troche off topic :P Bye |
Zaznaczyłem mniej niż 20 zł ,bo nie co miesiąc kupuje gry,ale jednak je kupuje. tyle
|
wolę iśc do pubu na szalony wieczór ze znajomymi.
a co do pacc.....jak ktos sie zastanawia jak na niego zarobić to niech przez kilka dni pójdzie roznosić ulotki...kazadna praca nie hańbi....kilka dni i pacc jest |
Gram tylko w tibie i na Pegasusie(chyba kazdy wie co to jest). Na kompie jedyna gra w ktora da sie grac to Tibia, ostatnio nie gram w inne mmorpg, i raczej nie bede, a poza tym moj komputer nie pociagnie lepszych gier i wcale nie mam zamiaru go ulepszyc.
|
Ja najczęściej wydaje do 100zł na jakieś fajne gry! A PACC'a nie mam.:o
|
Zdecydowanie ponizej 20 zeta/miesiac.
Raz badz dwa razy do roku kupie sobie jakas gierke; niekoniecznie hita, ale cos z klasyki. |
Ja nie wydaje kasy na gry nawet na pacc dwa razy jedynie go kupilem.
Wole bawic sie OTS :cygaro: |
"Nie wydaję pieniędzy na gry"
Od gier jest Torrent :D I dlatego prubuje se zalatwic coraz leprzego neta [szkoda ze nie mieszkam w Szwecji czy gdzies indziej :|] |
Zmadrzalem i nic nie wydaje ;p
Kupie moze 1 gre na rok i to z promocji na spolke z bratem jak cos fajnego jest :) Wszystko mozna sobie sciagnac z eMule, DC czy Kazy |
Ja raz kupuje PACC, raz nie. Zaznaczylem opcje nr. 2, bo raz wydaje 50 raz nie wydaje nic.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22. |