![]() |
Flyff-Fly For Fun
Witam, chcialbym wszystkim przedstawic kultowa gre jaka jest Flyff.
Na poczatek goroco polecam obejrzec filmik ja ktos lubi takie klimaty to mu sie spodoba : My Movie (Srry za napisy ;p) B) --------> Magic Power Part 1 Download B) ---------> http://flyff.gpotato.com/support/register_agreement.php Register B) ---------> http://flyff.gpotato.com/support/register_agreement.php Strona Glowna B) ----------> http://flyff.gpotato.com Polskie forum B) -----------> http://gamecenter.pl/forum/index.php?showforum=277 Najlepsza strona o Flyff'ie znajdziesz tu wszystko B) ----------> http://www.flyfffansite.com/ Gra jest oszalamiajaca gralem w nia przez dluzszy czas, z poczatku moze odstraszac swojim bajkowym wygladem ale to na poczatku ;p Zapraszam wszystkich do gry!! Dla leniwych bo wyskakuje duzo pytan zamieszcze kilka przydatnych linkow. FaQ Click Upgrade Click Questy Click Info o postaciach Click |
OMG!Wszedlem teraz na forum i chialem wlasnie zalozyc topic a tej grze ale teraz juzjest^^.Mam 16 lvl(prawie)Mercnery.Tera mi gra cos nie dziala niewiem co zrobic:(.Pisze ciagle connecting.Wtedy bylo connecting(przed updatem)i wylaczlem fire walla i ok bylo a tera nic nie skutkuje i nawet main strona nie dziala.Moze wszyscy tak maja?:P
EDIT: aa i gram 2 dni.Jesli checie sie pozbyc szybko varganta zrobcie jak ja kupcie fooda(czekoladke) i nie siedzicie tylko uzywacie i exp leci huhu |
Ja dawnoooo gralem tak sobie topic zalozylem bo duzo ludzi szuka fajnego rpg ( tak jak ja)
Edit: @Down Ta bylo fajnie jak gralismy XD Luczie zawsze lazcie w teamie !! @Gladius Tez w to gram prawdziwy wypas ;d |
Gra jest super nabilem 52lvl ale niestety grac przestalem XP http://images.tibia.pl/forum/images/smilies/3.gif
@up, up co wtorek jest maintrance http://gamecenter.pl/forum//index.php?showforum=277 tu masz 4 topici na ten temat A teraz o innej kultowej grze jaka jest Gladicus Zero!!!! Jest to super gra w stylu mortal combat!! OTO LINK!! http://www.armorgames.com/games/gladicuszero_popup.html gra nie ma forum ani ssow:D steruje sie <- -> oraz "A" skok "S" strzal "D" atk mieczem XP |
No wiem ze update jest ale pytam sie czy komus dziala?:]
|
Nieaktualne!!!
|
A ja znam najlepszego polskiego gracza. PhoenixPL. Można go nazwać, dobrym kumplem:P Mówi, że już mu się nie chce grać, a ja od niego postać wyżulić/zamienić za coś chce.
82 lvl ma;P Ja tam dobiłem 34 i mi się znudziło. |
@Bakura
Phoenix jest psykeeperem?? @Down Aha xD |
Nie, jest Elementalerem czy coś takiego:p
|
Ja wczoraj se deche najlepsza od gracza za 150k kupilem i tera se latam bo wbilem 20lvl:) dzis bedzie z 22:P.Btw.czy oplaca sie kupic comet seta dla merca?bo juz czape kupilem:]
|
Wczoraj ściągnęłem, troszke pogralem, mam 3 lvl. Ktoś mi powie na czym z początku najlepiej kase zbierac ? Narazie chodze na te latające plemniki obok miasta :) I jak włączam to jest napisane : It's not service now ~ cos takiego, ktoś wie o co chodzi ? :P
Edit: Dobra już działa, mam 8 lvl i 60k w bp, nie wiem co z tym zrobić :D Gra bardzo przypomina mi kal online, im dalej idziesz tym lepsze potworki, to troche nudne ;/ |
Cześć zaczołe grać mam jak narazie 9 leve l:] jak zrobić jakąś profesje bo nie bardzo wiem a wy coś tak gadacie 8o
|
@Up
Zrobić 15 lvl i wybrać sobie prof. Poczytaj na forum o flyff, linka masz w pierwszym poście. |
@About Set
Zawsze sie oplaca skompletowac set daje duzo opcji dodatkowych, zamieszczam swoja stara fote z setem na 45lvl http://img82.imageshack.us/img82/635...00211dy.th.jpg |
Świetna gra , gorąco polecam! Ale jest jeszcze inna polska strona o flyffie mianowicie : www.flyff.prv.pl , prosze o autora tego tematu o dodanie tej informacji gdyż to też tam powinno być :D
|
Czy ta gierka jest darmowa? I czy mi pojdzie na kompie ktury ma 128 ram? i jak tak to jak zmienic ustawienia na mniejsze????Procka mam durona ~1000 mhz
|
@PharadoX
Juz dodalem dzieki za przypomnienie;p @B@rteK Gra jest za free ale jest cash shop, i nie mam pojecia czy ci pujdzie najlepiej sprawdz to, w grze zmieniasz ustawienia jak sie zalogujesz. |
@up jesli gra jest darmowa to po co mam podawac nazwe miasta itp???Nie rozumiem tego a nie chce zeby potem przyszedl mi list ze "dziekuje za granie w Fly For Fun! Oplate za uzytkowanie gry(30$) nalezy wplacic do 20.05.06. Dziekujemy"
|
@up
N/C 1.W ktorej grze nie podajesz adresu podczas rejestracji?? 2.Mozesz podac falszywy adres no nie nikt ci go nie sprawdza ;/ 3.To jest do Cash Shopu o ktorym juz wspomnialem. Najlepiej odpusc sobie ta gre przynajmiej jednego noob'ka mniej bedzie :cygaro: P.S Jakos nikt nie komentuje mojego filma xD Coment plx |
Ej moze mi ktos powiedziec z kod sciognoc tego Directxa9.0b?Link plax.
|
@Up:
microsoft.com rotfl |
Gra baaaardzo mi sie podoba XD Ale niestety... Chociaz mam wszystko ustawione na najmniejsze wymagania gdy wchodze w wiekszy tlum ludzi gra mi "skacze" Da sie temu jakos zapobiec ze strony gry/ustawien czy musze dokupic cos do kompa?(ram, karta graficzna, procek)?
EDIT: Czy moze ktos mi powiedziec jak podniesc umiejetnosc jakiegos skila? Np. mam 1 w tym pierwszym skilu dla Vagranta i zeby miec nastepny musze miec 3 poziom tej umiejetnosci. Jak ja podniesc? |
Gra fajna, ale mi się już nudzi. No bo mam 20 lvl, niby radocha bo sobie latam deską za 200k, mam flower seta, ale ciągle to samo, exp exp exp jedyne co zmnieniam to potworki na lepsze i eq tak samo jak w KalOnline. Pogram pewnie ze 2 dni i skończe. Chyba, że ktoś mi powie co jeszcze można robić w tej grze ;)
|
poczytalem sobie troszke na forum tej gry i oni cos wspominaja o buildach czy cos takiego ? o co chodzi ? Jeszcze mam pytanko czy postac robimy jak wlacze klienta ? bo acc juz mam na stronce zrobilem
Zaczelem sciagac narazie 30% ,do 22 godziny powinno sie sciagnac xD |
Czemu nikt nie odpowie mi na moje wczesniejsze pytanie;/??
|
@up
Omg juz ci mowilem lepiej w to nie graj jak nawet nie wiesz ze trzeba uzywac danego skila zeby podnosic jego lvl umiejetnosci X( I pewnie nie byles na tyle inteligenty i nie sprawdziles tej kreseczki kolo paska expa skila no nie?? (Specjalnie dla ciebie jeszcze napisze i uprzedze twoje kolejne pytanie typu "Wiem widzialem ta kreseczke, tylko po co ona jest?? PLZ HELP" A mianowicie musisz na nia kliknac, slyszysz wskazac kursorem i kliknac lewy przycisk myszy) @Quaras 1.Tak buildy to sa sposoby na rozwijanie danej profesji postaci czyli np. ile powinna miec sily albo inteligencji. 2.Postac robisz w grze pozalogowaniu sie na swojego acca. 3.Nie ciesz sie za szybko bo u niektorych troche sie gra updatuje xD |
kurcze mam problem ! gdy chce sie zalogowac wpisuje id i pass biore login to wyskakuje mi "Cannot connect the game , please check the network" a net przeciez dzialczy mi , niewiem o co chodzi ? Fire walla tez wylaczylem ale dupa ;/
jak ktos wie o co biega z tym problemem niech napisze bym byl bardzo wdzieczny. |
@Up
Ja mam to samo I don't know why ;( Wejdz na inne forum, o flyffie tam na pewno jest takich tematow duzo. @Btw. Da sie w jakikolwiek sposob(nawet zaplace) przeniesc itemki z jednego chara na drugiego ? Są na tym samym acc. |
Mam ten sam problem. Please chek network.
Edit: Tera włączyłęm i mi sie zaczeło patchować. Może znów se pogram :) Edit2:Dalej nie działa:\ a chciałem se wbić 8 lvl;p |
Oke juz wszystko gites :D tylko mam kilka pytan oto one :
jak mam tworzyc combosy? jak zwieksza sie attk do comba tam cos takies procenty sa nierozumeiem zabardzo mam 70.00%.? i co to za pasel Pex ? i co to oznaczalo przy wyborze swiata normal2-1 , 2-2 , 2-4 , 2-4 (pk) normal ? jeszcze sie pochwale mam 5 lvl xD i w co mam dokladac bo chce zostac knightem? |
@Rinnaroc
Kiedys byla taka opcja ze w banku przenosisz itemy do innego chara ale wycofali to nie wiem dlaczego ;/ Musisz poprosic kumpla zeby ci przeniosl |
mam pytanko : jak tworzy sie combosy? jak je uzywac ? i co to ten znak $ na dole ? mam 9 lvl i chce zostac knightem w co musze pakowac skille mam str 25 /sta 21 czy dobrze mam rozdzielone punkty?
|
Fajny te FlyFF
Podoba mi sie ta gra. :) Mam już(dopiero) 9 lvl . Jakby co to nick Blascire :D
Pozdro |
|
Czy w tej grze mozna byc tylko dziewczyna bo jak patrze na te SS to widze tylko kobity a ja niechce grac kobieta xD(a moze to bardzo urodziwi chlopcy o.0 )
btw co to za system cash shop na czym to polega? |
Cytuj:
2.Mozesz kupowac itemy za real kase i to jest wlasnie cash shop |
Cytuj:
Dopuki jestes Vargantem pakuj skile jak chcesz, najlepiej str, bo i tak po 15 lvlu ci się wszystkie staty kasują :D |
Pytanie
Kasują się?? Czyli jak jestem na poziomie 1-15 to moge sobie staty ustawic jak mi sie podoba a po wyborze klasy znowu bede je ustawiał? Bo jak tak to Fajnie :D
PS. Narazie mam tylko 11 lvl i idę na mecenary ( chyba). Pozdro i życze powodzenia we FlyFFie |
@Up
Tak, kasują się. Nie wiem jak jest z 1st joba na 2nd joba, ale z Varganta na 1st joba wszystko ci się redukuje i masz 28 pkt. do wklepiania :) PS. Mam 24 lvl, eq za jakieś 100k, deske za 200k i ze 200k przy sobie na fooda :D Narazie czaskam ile wlezie, expie na Mia i Mr Pumpkinach ;] |
Cieszę się
Aha jeśli tak to się cieszę :) Pomozecie mi rozdysponować te punkty (bo sam nie wiem jak ) :D Ja takiego eq jak Ty to nie mam :confused: Ale kiedyś napewno zdobędę B) I będę wymiatał :D Zobaczycie:cup: :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |