Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Drazharm 01-04-2006 04:32

Wojna i wydarzenia z serwera

wszyscy wiedza o co biega wiec znowu jedziemy z koksem

hahaha :D

Wanted vs Vision & DoF

16:4 dla Wanted jak narazie

Raul de Azura 01-04-2006 15:01

Koverifi :Mar 31 2006, 16:17:12 CET Killed at Level 50 by Leony
and by Abu Loppez

To juz chyba lekkie przegiencie ^^

Qba =] 01-04-2006 16:59

To jest Azura... naprawdę nie przyzwyczaiłeś się do przegięć ?

@ The Show must go on...

ZrembAzura 01-04-2006 21:58

^^

no to mamy ciag dalszy :dance: bezimienni sa zapraszani do dalszego rozbawiania publiki :faceoff: (Tajemniczy i spolka :dance: )

co powiecie ? :faceoff:

tajemniczy111 01-04-2006 22:42

A nic nie ma do komentowania, procz "nowo" powstalej gildi Wanted Academy ;p kolejne mieso armatnie wanted.

hlvle sie nudza, zamiast zabijac low lvli moze byscie tak sie miedzy soba potlukli.

ZrembAzura 01-04-2006 23:09

@Tajemniczy

Mieso armatnie dla kogo ? liczysz ze VIsion jeszcze sie podniesie ? mozliwe ale watpie :p

Palek Demon 01-04-2006 23:38

NIegram na servie i niewiem nic moze autor opisze sytuacje polityczna bo dla niegrajacych tam Niewiadomo nic...

Drazharm 02-04-2006 04:11

jak nic nie wiesz to nie zabieraj glosu

tajemniczy111 02-04-2006 08:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZrembAzura
@Tajemniczy

Mieso armatnie dla kogo ? liczysz ze VIsion jeszcze sie podniesie ? mozliwe ale watpie :p

buheaaa ;) Spokojna twoja rozczochrana ;-)

Winkler 02-04-2006 10:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm

HAHAHH... Po to jest ten dzial, zeby opisywac "wydarzenia ze swiatow", jak masz problemy ze zrozumieniem tego - nie pisz tu.

Anoniemk 02-04-2006 12:07

Nie to Ty jeżeli nie masz pojęcia do czego służy dany dział, to nie zabieraj głosu. Jeżeli napisałeś już, że nastąpiła kolejna wojna, to ukaż jej szczegóły. Po to jest ten dział, i po to jest to forum, aby wszyscy mieli jasność sytuacji
Pzdr

Siwus 02-04-2006 12:14

@up.
Tej wojny się nie da opisać. Ona trwa od początku servera. Zmieniały się nazwy gildii i ich członkowie.

A poza tym co kogoś z Antici obchodzi co się dzieje na Azurze?

Mrok 02-04-2006 12:20

Jak sie koleś pytał to chyba go obchodzi.I jak narazie żadnej wojny nie ma,ja też nie rozumiem po co ten dział.

Gandżihan 02-04-2006 12:27

Hail Wanted _/

Hail Drago~? XD

Cors Ent 02-04-2006 16:05

Cytuj:

tu sie akurat zgodze
ludzie jak nie wiecie co sie w swiecie dzieje to nie piszcze głupot zeby tylko posta sobie nabic i pokazac " ISTNIEJE - umiem pisac "

w kazdym razie draz edytował tego posta

coz tam było przed edycja mr el drazito? ;)

Anoniemk 02-04-2006 17:39

@Cors Ent
A po co tu nabijac posty, jak i tak tu nie ma licznika?, a za posty nie ma nagród-.-
Jeżeli wyjaśnicie i podacie powód wojny, rozwiejecie wszelkie niejasności i plotki odnośnie Azury. Wogóle po cholere został założony ten Topic.? jeżeli z tego wszystkiego jest taka cholerna tajemnica?

Alhena 02-04-2006 20:30

@Anoniemk
Polecam lekturę: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55319&page=121, może chociaż trochę wyjaśni Ci "po co został założony ten temat" i powstrzyma od pisania postów nie wnoszących nic do tematu, a nawet będących nie na temat :confused:

azura 02-04-2006 22:30

omg
co ten elite od*******a ...........
slyszalem ze hydry sa tlyko dla niego czy to prawda ?
inni tesh chca expic..........
8o 8o

Gargusiekk 03-04-2006 13:43

Cytuj:

wszyscy wiedza o co biega wiec znowu jedziemy z koksem

hahaha :D

spoko a ja nie mam jak jechac -.- z 2 przyczyn -.-

1. Wlasciciel odszedl/wyrzucony z wanted ( bo mu sie nie chcialo walczyc-.-)
2. Ku**a nie mam neta -.- je***a school -.-

Lipa jak ***

Sathan 03-04-2006 15:14

Wtf

Jestem ciekaw kto przerobil moja rozmowe na forum tibia.com ale sie tego dowiem...

Wiekszosc ludzi mnie tu nie zna i nazywa mnie i shanoza beszczelnie w r.j C..ami bo co zabilem kogos kto zlapal hunta. Bez powodu nikt nigdy nie padnie... Wiekszosc zwas nazywa nas PA i nawet nie wiecie co to znaczy jak by na tym servie bylo PA gwarantuje wam kazdy 8-60 lvl nie expil by wogule. A cala reszta placila by za to ze moze poexpic na expowisku. Nie mam takiej sily ani przywilejów zeby stosowac ten sposob gry i nigdy nie bende. Wiec nie nazywajcie Nas PA.

lord kula 03-04-2006 17:49

??

fraco de'lago czego jestes w vision ??<zdrajca>

__________________________________________________ _______________
Hail Wandet_/:dance:

Sierput 03-04-2006 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sathan
Jestem ciekaw kto przerobil moja rozmowe na forum tibia.com ale sie tego dowiem...

Wiekszosc ludzi mnie tu nie zna i nazywa mnie i shanoza beszczelnie w r.j C..ami bo co zabilem kogos kto zlapal hunta. Bez powodu nikt nigdy nie padnie... Wiekszosc zwas nazywa nas PA i nawet nie wiecie co to znaczy jak by na tym servie bylo PA gwarantuje wam kazdy 8-60 lvl nie expil by wogule. A cala reszta placila by za to ze moze poexpic na expowisku. Nie mam takiej sily ani przywilejów zeby stosowac ten sposob gry i nigdy nie bende. Wiec nie nazywajcie Nas PA.

Ostatnie zdanie - muehuehueheuheuehueeee
"Nas" z wielkiej litery. OMG! Od kiedy mowiac o sobie piszemy wielka litera?
Albo masz kompleks na wlasnym punkcie albo... ty, moze ci chodzilo o tego rapera Nas'a ? :) :) :)

Czlowieku, ty masz pojecie o czyms takim jak honor i lojalnosc? Bo zauwazylem ze rzucasz tymi wyrazami na lewo i prawo chociaz nie znasz ich znaczenia. Zabiles Wicana, zaplaciles Drazowi i co? Znowu w Wanted siedzisz, tlumaczac to: "bo tam mam kolegow". Prawda jest taka ze wiecej masz wrogow niz przyjaciol moj drogi (kieruje to i do Shanoza a zarazem waszych wszystkich ownerow). W Wanted jestes tylko dlatego ze daje ci to przepustke do bezkarnosci - tak, do BEZKARNOSCI. Nie bede tu przytaczal kuriozalnych przykladow waszego PA. Ciesz sie ze grasz tu jeszcze bo sad nad twoja glowa zbieral juz sie chyba 3 czy 4 razy.

malwersator 03-04-2006 19:17

Cytuj:

Wiec nie nazywajcie Nas PA.

Turlam się qrwa ze śmiechu.

Edit:
@lord kula
zdrajca czego,kogo? Po drugie jak można nazywać zdrajcą kogoś kto przechodzi z gildii dominującej obecnie na azurze do gildii, która de facto przegrała wojne i narazie nie ma możliwości grania tutaj.

tajemniczy111 03-04-2006 19:53

Sierput i Malwesator chyba juz wystarczajac skomentowali wypowiedz jednego z ownerow Sa~.
Moim zdaniem do grona najwiekszych PA powinien dolaczyc Elite Cru~, siedzi calymi dniami na hydrach a jezeli ktos byl przednim to go zabija albo kaze mu placic podajac powod ze go wyzywal ;). Bylem swiadkiem jak Mino Scorpion expil a elite wpadl po 1 godzinie przerwy i zaczal go nawalac,po paru minutach polowa Wanted sie zjawila.
TAK ! Nie nazywajcie nas PA, my poprostu gramy, ale zauwazcie ze nei tylko wy gracie na tym servie i niektorze czerpia z tej gry tylko przyjemnosc a nie jak wy zadze wladzy.

HAIL BOJO TEAM ;-)

Nosso Mc'Furry 03-04-2006 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lord kula
fraco de'lago czego jestes w vision ??<zdrajca>

__________________________________________________ _______________
Hail Wandet_/:dance:

LOL WANDET HAHAHAHAHAHAH
Powiedzmy jedno nie masz o niczym pojecia, nie zaglądaj tu i naczuc sie przepisywac poprawnie nazwy gildii...
Noob i tyle

A teraz Panie i Panowie ŚMIECH NA SALI!

{QUOTEWiekszosc ludzi mnie tu nie zna i nazywa mnie i shanoza beszczelnie w r.j C..ami bo co zabilem kogos kto zlapal hunta. Bez powodu nikt nigdy nie padnie... Wiekszosc zwas nazywa nas PA i nawet nie wiecie co to znaczy jak by na tym servie bylo PA gwarantuje wam kazdy 8-60 lvl nie expil by wogule. A cala reszta placila by za to ze moze poexpic na expowisku. Nie mam takiej sily ani przywilejów zeby stosowac ten sposob gry i nigdy nie bende. Wiec nie nazywajcie Nas PA.[/quote]

ROTFL WANTED NIE JEST PA!!! OK!!!

To twoje zdanie, 3/4 Azury twierdzi inaczej, ale Ty musisz powiedziec ze jednak sie z tym nie zgadzasz...
Czemu?
Bo jak bys powiedzial na odwrot to by Drazharm zrobil Ci kuku?:cygaro:

Ludzie dajcie spokoj, Draz zabija jakos bez powodow i co?
Zeby kogos uwalic musi byc jakis powod, racja! Wyssany z palca ale zawsze powod.

Nastepnym razem pomysl zanim cos napiszesz...

Anoniemk 03-04-2006 20:34

Mam pytanie:dlaczego każdy traktuje tego Drazharma, jako Boga? Z tego co tu wyczytałem ponad 90% serwera, marzy o ubiciu Drazharma. Nie lepiej jest stworzyć jedną wspólną gildie szwedzko-polską, i zmiażdzyć tą garstke graczy wraz z Drazharmem na czele? Tylko i wyłącznie się ośmieszacie, bo na innych serwerach, by już dawno poradzili sobie z takim problemem/ błachostką.
Na serwerze jest 60 osób mających lvl +100, z czego do Wanted należy jedynie może z 1/4. Dobra ekipa, zgranie, wzajemna pomoc i macie wojne do przodu.

Slayer Robin 03-04-2006 21:01

Pozdrawiam wszystkich z wanted fajny jestem nie :D ?? :D

Gimlos 03-04-2006 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anoniemk
Mam pytanie:dlaczego każdy traktuje tego Drazharma, jako Boga? Z tego co tu wyczytałem ponad 90% serwera, marzy o ubiciu Drazharma. Nie lepiej jest stworzyć jedną wspólną gildie szwedzko-polską, i zmiażdzyć tą garstke graczy wraz z Drazharmem na czele? Tylko i wyłącznie się ośmieszacie, bo na innych serwerach, by już dawno poradzili sobie z takim problemem/ błachostką.
Na serwerze jest 60 osób mających lvl +100, z czego do Wanted należy jedynie może z 1/4. Dobra ekipa, zgranie, wzajemna pomoc i macie wojne do przodu.

Jedna taka wojna juz byla, Drazharm z ekipa zostali wyrzuceni z serwera, ale potem przyjechal na rl do Poznania skamlec o laske i mu sie udalo, DoF puscil Wanted wolno za 1 mln gp

Sathan 03-04-2006 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sierput
Czlowieku, ty masz pojecie o czyms takim jak honor i lojalnosc? Bo zauwazylem ze rzucasz tymi wyrazami na lewo i prawo chociaz nie znasz ich znaczenia. Zabiles Wicana, zaplaciles Drazowi i co? Znowu w Wanted siedzisz, tlumaczac to: "bo tam mam kolegow". Prawda jest taka ze wiecej masz wrogow niz przyjaciol moj drogi (kieruje to i do Shanoza a zarazem waszych wszystkich ownerow). W Wanted jestes tylko dlatego ze daje ci to przepustke do bezkarnosci - tak, do BEZKARNOSCI. Nie bede tu przytaczal kuriozalnych przykladow waszego PA. Ciesz sie ze grasz tu jeszcze bo sad nad twoja glowa zbieral juz sie chyba 3 czy 4 razy.

Odpowiedz na pierwsze pytanie:
Honor i lojalnosc nie zaleza od gry tego uczy zycie, nie rzucam tymi slowami na wiatr ... reszty domysl sie sam jak jestes taki zajebisty.
Odp. 2
Zabilem Wikana bo chcial zabic mi kolesia z RL nie wiesz o co chodzi to nie pytaj. Ja nic do niego nie mam on zreszta sam wiedzal za co padl.
I nie tlumacze tego bo tam mam kolegów poprotu ich mam i bende znimi do konica. A jak k**a nieznasz zasad to nie pi****l. <--( Odp. do zapłaty jak bys nie wiedzal :])
Bezkarnosc h** wiesz o Bezkarnosci i co to wogole znaczy plakal bys jak by byla bezkarnosc.

Sathan

Siwus 03-04-2006 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anoniemk

To nie taka garstka. Wiekszosc 100+ jest w Wanted i cały czas ich przybywa. Poza tym Draz jest dobrym przywódcą. A z innej beczki to lepiej się żyje jak Wanted panuje niż jak byli szwedzi (Deathmetal...). Np przypomnijcie sobie PA Fina Flugan... albo exminda, ktory na spokojnie z rsem bił kogo popadnie tylko dla run.

Sathan 03-04-2006 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry

Bo jak bys powiedzial na odwrot to by Drazharm zrobil Ci kuku?:cygaro:

Ludzie dajcie spokoj, Draz zabija jakos bez powodow i co?
Zeby kogos uwalic musi byc jakis powod, racja! Wyssany z palca ale zawsze powod.

Nastepnym razem pomysl zanim cos napiszesz...

Moze kiedys sie dowiesz co to znaczy naprawde PA.:evul:
Co do zabijania jak ktos zabije 2-3 osoby bo ma powod to kazdy mowi odrazu ze PA. A jak by drazharm, ja czy ktos inny ciagle biegali i zabijali dawno bysmy delete mieli. Nigdy niekogo bez powodu nie zabilem.

I to ty pomyś k***a co napiszesz nastepnym razem...:berserk:

:evul: Sathan:evul:

Eldyn 03-04-2006 22:09

humm to ja moze wyjasnie czemu tu gramy haha
a wiec gramy tutaj dla rl kumpli ktorych chronimy i chronic bedziemy
na pierwszym miejscu sa rl kumple pozniej jest wanted
jestesmy tutaj nie lubiani i tez duzo osob nas nienawidzi
a ja to mam to gdzies i z czasem bedzie gorzej bo starzy moi rl kumple zaczynaja tutaj tworzyc nowe chary i sie zacznie zabawa
a co do kumpli w wanted to mamy ich nie wielu
uwazam ze wanted nas potrzebuje dlatego nas przyjeli a tak naprawde kilka osob nas lubi z tej gildi
jakby nie wanted juz dawno by nas wyrzoucili z tego servera dlatego bedziemy lojalni Drazharmowi

piszcie komenty jakie chcecie napisalem to co mysle i nie boje sie wyrarzac wlasnego zdania nie tak jak reszta dupolizow!!

azura 03-04-2006 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Sierput i Malwesator chyba juz wystarczajac skomentowali wypowiedz jednego z ownerow Sa~.
Moim zdaniem do grona najwiekszych PA powinien dolaczyc Elite Cru~, siedzi calymi dniami na hydrach a jezeli ktos byl przednim to go zabija albo kaze mu placic podajac powod ze go wyzywal ;). Bylem swiadkiem jak Mino Scorpion expil a elite wpadl po 1 godzinie przerwy i zaczal go nawalac,po paru minutach polowa Wanted sie zjawila.
TAK ! Nie nazywajcie nas PA, my poprostu gramy, ale zauwazcie ze nei tylko wy gracie na tym servie i niektorze czerpia z tej gry tylko przyjemnosc a nie jak wy zadze wladzy.

HAIL BOJO TEAM ;-)

tajemniczy~ z toba sie zgodze........
wielu moich kolegow podobnie wyladowalo na huntach elite~
za byle to hunted to jest bezsens ale coz zrobic ktos ma wyzszy lvl i mysli ze jest boski
jak by dof sie zjednoczyl znow to by bylo fajnie......
czas pokaze :D

Sathan 03-04-2006 22:51

>:->

@Shanoz
Dokładnie o to chodzi nam ;] dzienki za wyrenczenie mnie od pisania :p

Nosso Mc'Furry 03-04-2006 23:14

Cytuj:

Moze kiedys sie dowiesz co to znaczy naprawde PA.:evul:
Co do zabijania jak ktos zabije 2-3 osoby bo ma powod to kazdy mowi odrazu ze PA. A jak by drazharm, ja czy ktos inny ciagle biegali i zabijali dawno bysmy delete mieli. Nigdy niekogo bez powodu nie zabilem.

I to ty pomyś k***a co napiszesz nastepnym razem...:berserk:

:evul: Sathan:evul:

Czy ty jestes cale Wanted?
Wanted robi PA robilo PA i robic bedzie wiec nie wciskaj mi kitu.
BO MA POWOD tylko ze ów powod jest wyssany z palca ale zawsze powod?
To tak samo jakby tego powodu nie bylo.;)

Sathan 04-04-2006 01:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Czy ty jestes cale Wanted?
Wanted robi PA robilo PA i robic bedzie wiec nie wciskaj mi kitu.
BO MA POWOD tylko ze ów powod jest wyssany z palca ale zawsze powod?
To tak samo jakby tego powodu nie bylo.;)

Niechce mi sie tlomaczyc szkoda mojego czasu.

Qba =] 04-04-2006 01:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
humm to ja moze wyjasnie czemu tu gramy haha
a wiec gramy tutaj dla rl kumpli ktorych chronimy i chronic bedziemy
na pierwszym miejscu sa rl kumple pozniej jest wanted
jestesmy tutaj nie lubiani i tez duzo osob nas nienawidzi
a ja to mam to gdzies i z czasem bedzie gorzej bo starzy moi rl kumple zaczynaja tutaj tworzyc nowe chary i sie zacznie zabawa
a co do kumpli w wanted to mamy ich nie wielu
uwazam ze wanted nas potrzebuje dlatego nas przyjeli a tak naprawde kilka osob nas lubi z tej gildi
jakby nie wanted juz dawno by nas wyrzoucili z tego servera dlatego bedziemy lojalni Drazharmowi

Piszcie komenty jakie chcecie napisalem to co mysle i nie boje sie wyrarzac wlasnego zdania nie tak jak reszta dupolizow!!

Może Sathan i Shanoz nie umieją dobrze ortografii... może nie raz zdarzyło im się i jeszcze zdarzy jakiś przejaw p.a, może nie są lubiani przez wielu, jeśli nie przez większość.
Ale chociażbym za nimi nie przepadał, to i tak myśle, że to jeden z najbardziej zgranych i lojalnych wobec siebie team`ów jakie miałem przyjemność/ strach na tym świecie zobaczyć...
A kiedy walną 100`ki... zacznie się impreza...

@ Nitros... pozdro xD

Klonor 04-04-2006 02:05

Sathan

Na 100% nigdy nie robiłeś PA bez powodu? Powody pewnie jakieś miałeś, tak jak to powiedział Nosso wyssane z palca. Czyżbyś brał przykład z Draza? On też wymyśla sobie na szybkiego powody np. : "biłeś xxxx, dawaj armor". I nie mów mi, że nie wiem nic o tym bo sam takie co przeszedłem. Jeśli nie słyszałeś o tej sytuacji to ci ją troszeczke przybliże - na cyclopolis minołem Draza który po chwili zaczął mnie lać. Zapytasz jaki był powód tego, a powiem ci - podobno biłem Świeżakusa, który był w DoF academy. Nie ważne było, że nigdy go nie widziałem. To była tylko przykrywka dla prawdziwego powodu: wymuszenia kasy lub itema. Jednak to się Drazowi nie udało, bo nic nie zyskał a stracił tylko sd. Za chwile powiecie że zrobił fraga na 69 lvl, a no żeby nie pomoc 6/7 osób z Wanted nie padł bym bo zdołałem uciec z -3 pietra aż do -1. Draz umiesz ty wogóle robić trapy? :)

Moja rada dla was panowie: zanim zaczniecie robić PA pomyślcie nad dobrym powodem. :D

Ps.

Honor nie zależy od gry - to prawda. Ale przejawia się on również w grze, a nie tylko w życiu codziennym ( którego nie macie siedząc cały czas przed kompem i grając w tibie)

Ps. do Eldyna, jednego z wielu ownerów Shanoza

O dupoliztwie się nie wypowiadaj, bo ty jesteś tego najlepszym przykładem..

Hail the Defenders of Fangorn

Eldyn 04-04-2006 09:34

Klonor
dawaj przyklad :P

Gargusiekk 04-04-2006 10:45

Anarchos

Apr 03 2006, 17:20:12 CET Killed at Level 91 by Gammbler
and by Elite Crusher

LOL!

Nie ma mnie kilka dni z powodu neta .. a tu Wanted Anarchosa leje ( a tak dokladniej to Fifi i Gammbler .. ;o ) WTF!!

Mam sie zemscic na Gammblerze ... dlamnie to bedzie pestka :D jak Gammbler sie nie umie porzadnie UHac -.- <lol2>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:29.