Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $orcerx
często widze jak Knighci expią w c-legach
|
LOOOL. Jak mozesz widziec, jaki eq maja inni gracze?
Cytuj:
Więc po co knightem nosić te legsy?
|
Przede wszystkim dla wlasnego samopoczucia, zeby czuc sie kims wielkim, ze ma sie super legsy i sie wymiata, chociaz to tylko zludzenie. No i dla szpanu takze, bo pozniej opowiada sei kumplom ze sie ma c-legsy, a oni maja plate seta to pieją z podziwu. Takze ze wzgledow estetycznych (ladniejsze niz c-legs) oraz tego ze pasuja do c-seta. No i sa tez tacy idioci co mysla ze 5 capa ich zbawi i tez kupia c-legsy rotfl. Niektorzy tez wylootowali c-legsy i dlatego je nosza.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aggro
crown legsy sa 2x drozsze od knight
|
Zalezy od swiata. I raczej na wiekszosci sa mniej niz 2 razy drozsze. Chyba ze grasz na swiecie co powstal tydzien temu.
Cytuj:
Nie każdy ma pacc na hero.
|
Tylko ze wiecej jest osob co tego pacca maja i pojda na hero niz osob ktorzy jako knighci huntuja gsy.
Cytuj:
A z gsów wcale tak wolno nie lecą leg's
|
Szybciutko - raz na 200 gsów jak masz farta.
Cytuj:
Dużo więcej osób expi na GSach niż na Hero (w skali ogólno-serverowej) bo GSów jest więcej, i mają dużo respawnów... W dodatku Hero only 4 PACC.
|
No tak, ale nie knightow. Knightom sie nie oplaca chodzic na gsy, eo nawet nie expi nigdy na nich.
Cytuj:
knightowi opłaca się nosić C legsy tylko gdy sam je zlootuje i gdy nie nażeka na brak kaski
|
Jak ma duzo kasy to i tak bardziej sie oplaca kupic uhy.
5 cap to "az" 4 uhy wiecej, a kupujac crown legsy stracimy duzo duzo wiecej uhow.
Cytuj:
c legs są lżejsze, a te pare cap czasem się przydaje
|
Jak wyzej.
Cytuj:
Taaa, a szczególnie Ci z Facciem no nie?
|
Z faccem nie chodzi ani na jedno ani na drugie, z paccem czasami chodzi na hero. A jesli chodzi na gsy to chyba nie ma co robic z kasa/czasem bo to waste wszystkiego zarowno w grupie jak i solo.
Cytuj:
No według mnie to c legi zamiast k legow nosi sie dla wygladu sporo osób robi tak ze gdy maja c arma i c legi to nosza zamiast np crusadera crown helmet bo im sie ladniej komponuje w c set
|
99,9% osob nosi to co ma wiecej arma jak jest knightem.
analfabetyzm sie szerzy :-/
Cytuj:
O naprawde? crawn armor? 0.o a co to jakiś nowy armor?
|
Nie podniecaj sie tak, ciekawe co bedzie jak ty zrobisz literowke -.-
Cytuj:
istnieje coś takiego jak TEAM
|
Blokowanie gsow to waste money i super extra mega waste czasu.
Cytuj:
a jak na 42 lvlu zsolowalem gsa nie zszedl żaden uh
|
Z dystansu sie jeszcze mniej oplaca bic gsy knightowi niz w zwarciu. :p W zwarciu moze przynajmniej sie manasowac i exori walic. :p
Cytuj:
Na Gsy chodzi prawie tylko w teamie, jedynie wysoko lvlowi magowie/ Palkowie chodzą solo na GSy, a tak to tylko z blokerem -.-
|
Nikt normalny nie bedzie gsow blokowal, no chyba ze 4fun.
Cytuj:
Lolq, wiesz, co to explo albo burst arrows + bow?
|
Taaa z burstow to se knight moze zabijac trole na pojedynczym spawnie, wez mnie nie rozsmieszaj.
Cytuj:
@pytajnik
ta, a nie lepiej kupić golden helmet, omg...
|
LOOOL. Nie zauwazyles ze idiota se robi prowokacje? Po co mu odpowiadasz?
Cytuj:
zakładasz k legsy i koncząc hunta nie masz wystarczająco capa na np. mace, który można sprzedać u NPC za 25 gp. Wystarczy, że sytuacja się powtórzy i jesteś sporo gp (a nawet k) w plecy
|
LOOOL wez mnie nie rozsmieszaj, to ty idziesz na "hunt" i zawalasz se capa smieciami takimi jak mace? Gratuluje pomyslowosci ;p No chyba ze ty huntem nazywasz expienie na rotach -.-
Cytuj:
Oczywiście można robić lootbagi ale nigdy nie masz 100 % gwarancji, że zdołasz dostarczyć je do depo.
|
Masz 0% szans ze je doniesiesz do depo, tylko ze wlasnie o to chodzi, ze lootbagow sie do depo nie donosi.
Cytuj:
Ale jezeli juz masz taki wysoki level to masz wiecej capa .
|
A na nizszym masz mniej?
Cytuj:
według mnie crown są dobre dla sorca
|
LOOOL. Normalny sork chodzi w plate legsach, po co mu crowny?
Cytuj:
Hehe jak co to można znaleźdź C-legs (mój kumpel znalazł)
To trzeba mieć fart co nie ??
|
No fajnie a moja babcia znalazla w smietniku dragon scale legsy i je zalozyla i teraz orshabaal jej wali hity za zero. Podniecaj sie dalej...