![]() |
->I wes zostaw AFK na noc do train<- LOOK>
A o to przyklad co moze stac sie z waszym characterem jak zostawicie go afk
Ten przypadek przedstawia specjalne zostawienie afk podczas treningu http://members.lycos.co.uk/xmanyx/lol11.jpg Jul 13 2004, 4:55 am Zimn AccBan game weakness abuse (Afk training MUCH longer than 15 min) 15 days ^^ :D:D ^^ |
nom niezbyt ladnie ze strony tego pana, ale to tez twoj blad nie trzeba tak bardzo sie poswiecac przeciez to tylko gra. ;)
|
To nie jest moja postac, to kolega z rl :P
|
LoL, Może Być :P
Przeżyłes? :berserk: |
llooll ;)
A Tak BTW ; tam z tyłu nie stoi czasami Game Master? |
Hehe :) Co z tego pana wypadlo? :P
|
Tak w tym rzecz ze zginela postac, a stylu stal GM... i jest ban..hahahahahah
|
Ehh od dzisiaj chyba będę się pilnowała! :D
|
Mnie gm zbanowal za to ze nieruszalem sie dluzej niz prze 5 minut :baby:
|
Pan GM wpadl :D i zbanowal postac :)) LOL :P
|
No i dobrze ze zbanowal. nie ubie gdy ktos sdobie spi a jego postac sobie gra........banowac takich X(
|
No chlopak pecha mial.... No niestety tak sie zdaza.... Ale swoja droga koles mogl nie kablowac...
|
Hrhrhr spox :D
|
Yyy... Nierozmumiem. Powiedz kto afkowal, kto zginał. Wogle kto jest kim???
|
re: up
Syrnn - Nakablowal i atakowal Zimn'ego Zimn - Afker Gm~~ - Zbanowal :) --- A co do zdjecia... nic specjalnego ;| |
-a ten trup z boku to kto?
ja tam do treningu afk nic niemam ale jest stare dobre powiedzenie "afk'owanie zabija!" |
AFK ZABIJA :D
taka jest prawda trening afk zabija i dlatego ja nigdy postaci nie zostawiam afk nawed na noc nigdy nic nie wiadomo :D
|
Muj kumpel z rl trenował bezprzerwy przez48h!!!
potem dostał banan razem z sparing partnerem(jeden spał drugi trenił i tak na zmiane)w sumie dlstał banna na 15 dni i naszczęście go nie zabili:p |
ten co na kablowal to debil X( X( X( X( X( X(
eh bez komenntarza ........... fajny sprzet ten :D magic plate armor i rapier w lape :D |
hehe fajny fotomontaz :P Wchodze w www.tibia.com na kolesia Zimin i mi pisze level 5 rookgard free account i do tego 2 deady przez mino. Koles ktory by zdobyl takie eq napewno nie zgnie przez mino.
|
Re up
Nie Zimin tylko ZIMN!! Slepy jestes jak na screenie nie widzisz?? 8o |
aha srx monitor mi siadl :/ ej a wlasnie co stracil??
|
Cytuj:
powiem jedno LOL ktoś kto zdobył takie eq -_- ; weź ppls na wyższych lvlach od Zimna giną przez raty a ty o takim czymś gadasz ... a no tak nie zimin tylko zimn jakoś teo nie przeczytałem ^^ " |
A nom dobze ze ded.
Takich AFK powinno banowac.. Jaka ja jakiegos zobacze to loguje sie na mojego PK chara i ide go siknac :D |
Zauwazylem pytanie: co stracil?
N00bie ty jeden on mial AOL!! <przyklad prawdziwego n00ba OMG Kto na takim eq chodzi bez aola.hmmmmm......tylko n00by :baby: |
Sir Many: przywołuje do pożądku, bez zbędnych wyzwisk i odsyłam do tematu http://www.tibia.pl/thread.php?threa...11e524b786225e
|
Hehehehe. A ten Gościu dostał bana od GMa ?
|
OMG tak dostał bana od Gm X( X( X( X(
|
wypas a tak na serio to masz takie eq bo jak tak to wypas
|
Character information
Name: Syrnn Sex: male Profession: Druid Level: 16 World: Amera Residence: Thais Last login: 14.07.2004 07:13:29 CET Account Status: Premium Account Account information Real name: J Mock. Position: Counsellor (tego jakoś nikt nie zauważył) Location: Texas Created: November 16, 2002, 4:44 am |
moze dostal consulera wlasnie za to ???;p
eh no jezeli to byl consuler no to sie niedziwie ze nakablowal na tego goscia ;p |
heh ja tam straciłem własnie account na którym miałem knighta, którego tak tesh treniłem....od skilli 53/49 do 75/70 ...kilka nocek tam było=p
no i gm nie wpadł..... btw. co do tego czy ktos aol nosi czy nie to , nie jest nic pewnego raz na orkach w thais znalazłem ciało...mysle, pewnie jakis low lvl..otwieram tak co tu mamy....OMFG dsm, ss, bp sd,bp uh....i takie tam....komus chyba siadł prąd czy cos ^^ ale...mi przykro chyba by zatłukł tego co nakablował.....grrrr (ups, nie zauważyłem ze to counsellor ;p) |
Według mnie ten CS wcale na niego nie nakablował tylko ktoś zajmujący się stroną techniczną gry został zaalarmowany długą nieaktywnością postaci i wysłał tam CS'a. CS zbadał sytuację i wezwał GM'a. To tylko moja hipoteza...
|
Cytuj:
|
No niewiem, czy moge skomentowac...przeciez to zdjecie!!!!No dobra zaryzykuje ( ;) )...No wiec, ja dzisiaj tez sobie trenowalem i mialem wlaczone TO forum...zaczytalem sie na jednym z tematow...gdy skonczylem czytac...i zobaczylem co sie dzieje w grze 8o ...jakis cwaniak sobie potrzedl: ,,Hiho'' (przypominam: czytalem cos na forum wiec nie odpisalem...oj!!)...atakuje mnie magia...chyba hmm'ami...mialem juz malutko hp, gdy sie ,,obudzilem'', wiec......You are dead....prubowalem uciec ale... ;( ...w plecaku, ktory pewnie ten koles mi ukradl byla runka hmm, przeszlo ponad 300gp, jedzonko i takie tam, czyli strata materialna taka sobie...chodzi wiec o to, ze stracilem duuuuzo expa, skille i dobry chumor... :P
|
Tylko on nazywa sie Zimn a nie Zimin :baby:
Edit: ups nie zauważyłem że ten temat ma drugą strone i juz go wiele osób poprawiło.... |
1.A czy Zimn nie powinien dostac KICKA z to ze sie nie ruszał przez ponad 15minut? ale ogólnie szczenscia nie miał .
|
Ktos musial nakoapowac an Ciebie ?:D ale prznajmniej masz ss z GM ;]
|
???
1) Kto robil ssa?? Wyglada ze Zimn bo stoi w centrum ekranu... jak tak to niebyl afk :P
2) Czyje cialo lezy na ziemi?? |
@Dj Nekro przeciez mowil ze to nie jego postac a ty sie pytasz czy przezyl... <?>
@topic to ze zostawianie afk na noc do nabijania skilli czesto konczy sie deadem to zadna nowosc, ja sam jednego goscia tak zabilem :)) (nie lubie jak ktos skilluje w ten sposob X( ) ale i tak fajne zdjątko ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:52. |