![]() |
Ukryte Scaraby -3
Otoz film przedstawia zwiedzanie poziomu -3 Ukrytych Scarabow i chwilowe zejscie na Ancienty :)
Mam nadzieje ze sie spodoba. http://rapidshare.de/files/17692892/lol.rec.html -------------------------------------------------------- Comment~~ |
No coz... pomogles mi troche z lokalizacja xD
|
Troche nudny :geek:
|
dam wam mala podpowiedz : idz do oazy i znajdz w poblizu palme . tam szukaj...
|
..::QRAS::.. po kiego wala piszesz gdzie maja szukac????????? X(
|
kazdy idiota wie zeby znalezc ukryte scaraby wustarczy ze tak powiem przeanalizowac mapy innych scarabow wiec n/c
co do filmu a teraz kazdy wie dlaczego xybe tak lvl nabijal szybko |
Qras zalosny newbie -.- down do potegi entej n/c
|
Co to da jak pokaze komus -3 scarabow ?
Wojtala myslenie nie boli (w twoim przypadku chyba tak). |
piekne skille tez chce takie ;)
|
nie oglądałem filmu bo expilem tam w ... czasu i już żygam tym miejscem ale mam
nadzieje ze nie pokazałeś wejscia ani żadnych wskazówek...skzoda marnować tak dobry exp place. PzDr P.S. fajne sski dajesz :D <maniak> |
Pokazalem tylko poziom -3 bez zadnych wejsc :)
|
Niezly filmik ;)
Mam takie pytanie czy orientujecie sie moze ile mozna wyciagnac expa na godzinke na poziomie -3? Czy z gfb ktos probowal dodatkowo tam expic? Chodzi mi o odpowiedzi knightow ;) |
Cytuj:
|
Ładny tam exp ;]
Qras juz został chyba zbanowany za to zdradzenie ale i tak duzo osób pewnie wie jak tam dotrzeć czyli żegnajcie empty exp places ;d |
jakim cudem on kurka (zamien 2gie K) na w nabil 70~ lvl i skile 90/90 w 22 dni ja (pierole po r dodaj D)
Topic: Ja tam tez juz expie ;p |
Cytuj:
To se qtwa wytreń -.- |
W Encyklopedii PWN Scaraby są pokazane przy definicji nudy >.>
|
Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account
Rehost? |
Cytuj:
* "podnieść "poziom" mapy" +3 i juz widac wejscie... |
Cytuj:
:) mapa jak ogladasz film jest Twoja nie tego kto nagrywa film, wiec jesli wlaczyl cam na -3 a potem ja wylaczyl to nie zobaczysz wejscia tylko samam mape poziomu -3 |
chcesz utrudnic zycie Ominoron'owi
ja bym tam link wywalil ... @~ expa wyciaga sie tam 25~k/h w moim przypadku a uzywanie gfb to czysty waste |
Przypominją mi sie czasy pacca i zamulania sie w tym cave O.O
|
Na Iridi juz zbyt wiele ludzi zna ta jaskinie:(:( Ale jesli sie szuka kopalni to zawsze tam ide najpierw.
|
jak bende mial czas to zorbie filmik do głównego wejscia na te scaraby :D!!! haahahahh !! I bendzie koniec waszej tajemnicy :P!!
|
@up
czy ty sie dobrze czujesz? |
Tez kiedys chcialem zamiescic taki sam post na forum o tych scrabach ale ludzie (20 kilka postow ) odpisali zebym tego nie robil bo sie nooby zleza ....
A tu coz, niestety ty musiales ujawnic polozenie tej jaskini i niestety zepsuleles mniej lvlowym graczom (badz newbies) zabawe... Pozatym jak juz pokazujesz jakies ukryte miejsca to nie od samego poczatku, tylko najlepiej juz w samym "final roomie " :p |
Cytuj:
przeciez on pokazal tylko pietro -3 a nie jak wejsc do tej jaskini .... @down gz refleksu i spamu |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:03. |